Krups Coffee Crush Experience SA403B

Krups Coffee Crush Experience SA403B

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 349,99Bekijk alle aanbieders
d********@g********25-06-2026
De Coffee Crush Experience SA403B heeft een compact design en een mooie kleur, waardoor hij perfect past in een kleine keuken. Het apparaat biedt veel keuze: je kunt espresso, lungo, filterkoffie, cappuccino en zelfs cold brew bereiden. De machine is eenvoudig in gebruik en zet heerlijke koffie. Je kunt de koffie volledig naar wens aanpassen door de sterkte, grootte (S, M of L) en temperatuur in te stellen. Het maken van een cappuccino vergt in het begin wel wat oefening, maar zodra je het onder de knie hebt werkt het prima. Een minpunt vind ik het legen van het koffiedik. De koffielade heeft aan de achterkant een knopje om het koffiedik los te maken, maar alleen indrukken is niet voldoende; je moet de lade ook even schudden. Daarnaast geeft het apparaat soms de melding dat de koffiediklade geleegd moet worden, terwijl deze al leeg is. Om dit te voorkomen moet je regelmatig de ruimte waar de lade in schuift schoonmaken met een doekje. Ook valt de grootte van de lungo mij tegen. Zelfs wanneer je kiest voor maat L wordt een glas maar ongeveer half gevuld. Ondanks deze minpunten ben ik tevreden over de machine vanwege de smaak van de koffie, de gebruiksvriendelijkheid en de veelzijdige instelmogelijkheden.