Philips SENSEO Original Plus koffiepadmachine - Limited Edition - CSA210/85 - Koffiezetapparaten

Philips SENSEO Original Plus koffiepadmachine - Limited Edition - CSA210/85
Philips SENSEO Original Plus koffiepadmachine - Limited Edition - CSA210/85
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 79,99 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SENSEO Original Plus koffiepadmachine - Limited Edition - CSA210/85 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

s*******@g********09-12-2025
Het ontwerp van design van deze Senseo is echt prachtig, de kleuren zijn fris en het ontwerp maakt deze Senseo echt een limited design. Ik heb deze Senseo in de afgelopen weken mogen testen en ben blij verrast. Het installeren verliep gemakkelijk en was daarvoor de gebruikershandleiding niet nodig. Er zitten 2 kopjes bij uit de Blond Amsterdam collectie. Het formaat van de kopjes past perfect bij de hoeveelheid koffie die je per kopje krijgt. Wat een verbetering is tov de vorige Senseo versies is dat deze gelijk start en een automatisch uitschakeling heeft. Dit vermindert het stroomverbruik. Je kan de hoeveelheid kopjes instellen met de knop, je kiest voor 1 of 2 kopjes koffies. Tevens kan je kiezen voor de intensiviteit van de koffie. Kortom ik ben zeer tevreden, prachtig ontwerp, gemakkelijk in gebruik en heerlijke koffie. En met het ontwikkelen is gekozen voor milieu vriendelijke producten.
rblagrove07-12-2025

Trendy stil en goed werkende koffiezetapparaat

Erg trendy uiterlijk, geheel geleverd met 2 luxe kopjes die er perfect bij passen. Hij verhit het water erg snel waardoor je snel over een lekker kopje koffie kunt beschikken. De temperatuur van de koffie is ok, maar had wel iets heter gemogen. Makkelijk in gebruik en simpel in onderhoud.
Frank06-12-2025

Prima koffiepadmachine

Ik gebruik de Philips Senseo nu een tijdje en ben er zeer tevreden over. Het is heel eenvoudig in gebruik: met één druk op de knop zet ik meteen een heerlijk kopje koffie. De smaak is lekker en het apparaat is snel opgewarmd en makkelijk schoon te houden. Voor mij is dit een prima koffiemachine. Ik kan hem iedereen aanraden die van gemak en een goede kop koffie houdt.
Pluspunten
  • Eenvoudig
  • Snel opgewarmd
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Geluid te hoog
L*********@g********05-12-2025

Mooi design, stille machine

Het apparaat ziet er echt heel tof uit. Ik heb de limited edition dutch design met de vogels gekocht. Er zitten twee prachtige mokjes bij die fijn in de hand liggen. Het apparaat is still in gebruik, snel op temperatuur en je hebt daardoor in een handomdraai een kopje koffie op tafel. Een minpuntje vindt ik de hitte van de koffie. De temperatuur kon iets hoger wat mij betreft.
Pluspunten
  • Snel
  • Mooi
  • Stil
Minpunten
  • Temperatuur
L************@h**********05-12-2025
Ik ben ontzettend blij met ons Senseo koffiezetapparaat. Ik vind het design heel gaaf, hij staat prachtig in onze keuken die wederom dezelfde kleur is. En de koffie smaakt lekker. Wel een stuk heter dan wij gewend zijn in vergelijking met ons vorige apparaat maar dat is juist wel heel fijn. De cappuccino is ook erg lekker. Het apparaat is makkelijk te vullen en schoon te houden. Al met al een een fijn koffiezetapparaat die ik zeker kan aan bevelen.
s*******@y********03-12-2025
Ik heb het geluk gehad dit apparaat te mogen testen, anders had ik dit apparaat denk ik nooit aangeschaft. De senseo had niet zo’n goed imago maar door deze test heb ik zelf het apparaat aangeschaft. Wat een plaatje op het aanrecht, prachtig (dutch) design. Ik was een beetje sceptisch over de senseo maar wat een ontwikkeling heeft het apparaat doorgemaakt. Het apparaat warmt zeer snel op en zet meteen het gewenste kop(jes) koffie. Bij dit apparaat kun je zelfs de sterkte aangeven. Als je favoriete koffie gezet is schakelt het apparaat meteen uit. De koffie is zeer goed van temperatuur en smaakt heerlijk. Het apparaat is zeeg gemakkelijk te reinigen. Kortom ik had het niet verwacht maar dit apparaat is zeker een aanrader en dus niet alleen om het mooie design!
c*************@i*********02-12-2025
De Senseo limited edition is een koffieapparaat die eenvoudig te bedienen is en zet met één druk op de knop koffie, waarna deze automatisch uitschakelt. Het design geeft wat kleur aan je keuken. Er zit weinig poespas aan het apparaat. Hij is eenvoudig te bedienen. Je kan alleen variëren met de sterkte van de koffie door middel van een knopje. Verder is er nog een mogelijkheid om te kiezen tussen 1 en 2 kopjes. Wel gaat alles dus automatisch. Voor je gevoel doe je ook nog iets voor het milieu omdat het gemaakt is van gerecycled materiaal. Mooi design en met één druk op de knop een lekker kopje koffie zetten. Ik zou het product gezien de meeste recente prijs kwaliteit verhouding zeker aanbevelen.
MichelleW01-12-2025

Mooi design, snel bakkie koffie

Sinds enkele weken heb ik de Senseo Original Plus koffiezetapparaat - CSA210/85 in gebruik. Bij het openen van de verpakking werd ik superblij van het unieke Dutch Design en de meegeleverde kopjes. Deze Senseo is gemakkelijk in gebruik en het water is snel op temperatuur. De koffie (1 of 2 bakjes tegelijkertijd) is binnen 1 minuut klaar! De koffie is prima van kwaliteit en de schuimlaag is ook prima. Na gebruik schakelt deze Senseo zichzelf automatisch uit, superhandig. De prijs- kwaliteitverhouding van deze Senseo vind ik in verhouding. Het apparaat is na gebruik gemakkelijk schoon te maken. Ik zou het apparaat zeker aanbevelen.
Pluspunten
  • Snel opgewarmd
d*******@g********30-11-2025

Snelle koffie

Deze senseo is een blikvanger op je aanrecht. Ik viel voor het design. En ging daarnaast voor een makkelijk en snel bakje koffie. Dat doet deze senseo! Water in het reservoir doen, knopje aan, mok er onder en binnen een minuut heb je een bakje koffie. Ik was blij verrast en ben met name 's morgens extra blij dat ik een snel bakje koffie kan maken.
Pluspunten
  • Snelle koffie
  • Met 1 druk op de knop
c***************@g********29-11-2025

Gewoon goed en makkelijk, maar geen espresso-ervaring

Het opzetten van de Senseo Original Plus was echt een fluitje van een cent. Binnen een paar minuten kon ik het eerste kopje testen. Het apparaat ziet er leuk uit, zeker door de Jungle Bird print waar ik meteen fan van was. De koffie die eruit komt is gewoon basic: drinkbaar en betrouwbaar, maar natuurlijk niet te vergelijken met de rijkere smaak van een espresso- of cappuccinomachine. Voor wat het is – snelle en eenvoudige koffie – werkt het apparaat uitstekend.
Pluspunten
  • Zeer eenvoudige installatie
  • Licht apparaat
  • makkelijk te plaatsen
a****************@g********29-11-2025
Ik heb dit apparaat getest en ben positief verrast. Het is snel, super eenvoudig in gebruik en binnen een minuut heb je koffie. De sterkteknop is handig, het apparaat is compact en makkelijk schoon te maken. De smaak is prima,niet heel sterk, maar typisch Senseo en het waterreservoir gaat lekker lang mee. Kortom: een fijn en praktisch apparaat voor iedereen die zonder gedoe snel een goede kop koffie wil. Het design van de Senseo is prachtig, met twee mooi kopjes in het zelfde design.
92Rayan27-11-2025

Prettig apparaat

Ik heb het product aangeschaft vanwege vervanging van een koffie-apparaat voor een snelle bak koffie. Het design vrolijkt de keuken leuk op en het apparaat is prettig om snel koffie te zetten. Het crema van de senseo zit goed op de koffie. Het apparaat is ook makkelijk te reinigen. De lekbak is verbeterd ten opzichte van mijn vorige senseo-apparaat. De bak is makkelijker uit het apparaat te halen. Na het zetten van een kop koffie gaat het apparaat direct uit. Dit is prettig wanneer je koffie voor jezelf of twee personen zet. Wanneer er meer mensen zijn duurt het warmen bij het opnieuw aanzetten relatief lang. Voor de snelle bak is het apparaat snel warm. Al met al een prettig apparaat voor snelle koffie.
Pluspunten
  • Snel warm