Inventum KZ812D - Filter Koffiezetapparaat - 12 kopjes - RVS/Zwart - Koffiezetapparaten

Inventum KZ812D - Filter Koffiezetapparaat - 12 kopjes - RVS/Zwart
Inventum KZ812D - Filter Koffiezetapparaat - 12 kopjes - RVS/Zwart
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 41,99 Bekijk alle aanbieders
9.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KZ812D - Filter Koffiezetapparaat - 12 kopjes - RVS/Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Johan31-10-2025

fijn koffiezet apparaat

We hebben dit apparaat gekocht omdat hij fijn compact is en hij zet lekkere koffie,ook de timer is erg makkelijk!
Pluspunten
  • compact
  • timer
  • instelling doorlooptijd
s**********@q**********16-10-2025
Dit koffiezetapparaat is al het vijfde product wat ik met volle tevredenheid van Inventum heb aangeschaft. Qua vormgeving en uiterlijk een prachtig apparaat met veel functies zoals de timer en koffiesterkte functie. Na een half uur is zelfs het tweede kopje koffie nog heerlijk heet. Dit apparaat is echt een aanrader aangezien je net als op alle apparaten van Inventum 5 jaar garantie krijgt waar andere merken er slechts 2 jaar geven. Simon de Leeuw
M**********@y********11-10-2025

Fantastisch koffiezetapparaat – ideaal cadeau!

Ik ben erg tevreden over dit koffiezetapparaat. Het is overzichtelijk in gebruik en voelt direct betrouwbaar aan. De timerfunctie is heel makkelijk in te stellen, wat superhandig is om ’s ochtends meteen verse koffie te hebben. Daarnaast vind ik het fijn dat je de koffiesterkte zelf kunt bepalen, zo past het altijd bij iemands persoonlijke smaak. Ik heb dit product gekozen omdat ik op zoek was naar een praktisch en gebruiksvriendelijk apparaat dat ik als cadeau voor mijn moeder kon geven. Dit model heeft precies de functies die zij handig vindt, zonder onnodige ingewikkelde opties. Daarom was de keuze snel gemaakt!
Pluspunten
  • Makkelijke timerfunctie
  • Instelbare koffiesterkte
j**********@g********23-03-2025

Beste keuze, voor iedereen

Dit koffiezetapparaat heb ik zelf al een aantal maanden in gebruik, en nu heb ik er ook 1 cadeau gedaan aan mijn moeder. Ieder koffiezetapparaat heeft wel 1 of andere nadeel, maar niet bij dit type! Voordelen: - Je hebt geen papieren filter nodig (en kan dus ook niet meer dichtklappen zoals bij andere koffiezetapparaten) - Hij gaat vanzelf uit en je kan hem ook opnieuw aanzetten en opnieuw "verse" koffie verkrijgen. Dit lijkt in het begin een nadeel, maar dat is het niet, want als koffie te lang wordt opgewarmd (achterelkaar) gaat dit ten koste van de smaak - Je kan er veel koppen koffie mee zetten (in vergelijking met andere koffiezetapparaten) - Makkelijke bediening v/h apparaat, daardoor ook zeer geschikt voor mensen op leeftijd - Prima prijs/kwaliteits verhouding
Patricia10-11-2024

Ouderwets de lekkerste

Ouderwetse pruttelkoffie en timer functie !
Pluspunten
  • Snelle doorloop
  • Timer Functie
a*************@g********23-10-2024

Top apparaat

Super, we drinken weer heerlijke koffie, die goed op temperatuur is. Makkelijk te bedienen, geen moeilijk gedoe. En makkelijk in te stellen om als ik terug van lopen met de hond koffie kan drinken
s********@c********02-10-2024
Mooi apparaat en werkt goed, timer erg handig. Alleen jammer dat je niet kan zien hoeveel water er in moet als je 2 kopjes wil zetten. Afmeting begint bij 4. Het vullen van water reservoir gaat beetje lastig.
Meranda28-08-2024

Prima, mooi apparaat

Het produkt werkt goed, we hebben het vooral gekocht voor de timer, zodat mijn man s'morgens als hij opstaat de koffie klaar heeft om mee te nemen naar het werk. De 5 jaar garantie was ook een reden om hem aan te schaffen. En hij ziet er ook nog eens heel mooi uit. Dat zijn 3 goede redenen om hem te kopen voor een mooi prijsje, TOP!
Pluspunten
  • timer
  • 5jr garantie
  • uitstraling
m**********@c********01-04-2024

Zeker een aanrader

Super blij met deze Inventum KZ812D koffiezetapparaat Alle verwachtingen die ik had heeft deze. Timer is voor mijn belangrijk vooral wanneer je druk bent.
Pluspunten
  • Timer
  • Aroma koffie
Minpunten
Jos Lemmers20-03-2024

Het voor mij beste koffiezet apparaat

Eindelijk na vele jaren van matige koffiezetapparaten de voor ons het perfecte koffiezetapparaat gevonden. Makkelijk in gebruik en de koffie is heerlijk en blijft lang warm.
Pluspunten
  • Koffie blijft goed warm
  • 5 jaar garantie
  • Koffie druppelt niet na.
  • De prijs/kwaliteit verhouding
Minpunten
Jurgen02-03-2024

Top machine

Top machine, heel gebruiksvriendelijk, heerlijk aroma, stil en koffie loopt goed door.
Pluspunten
  • stil
  • snelheid doorlopen
  • gebruiksgemak
s********@h**********17-02-2024
Modern design, product doet wat het moet doen en voornaamste voor mij het koffiefilterzakje klapt “niet” dubbel.