Philips Original HD6553 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
2
Volautomatisch
ja (koffie)
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Original HD6553 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eric 28-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wisselende kwaliteit

Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

3,0
Dit is onze derde Senseo maar ook de laatste. De ene keer heb je een goede bak koffie ( we gebruiken D.E. Pads extra dark) en de andere keer is hij niet te hachelen. En ik houdt niet van producten met wisselende kwaliteiten. En de druppel was afgelopen week. We hadden een vakantieappartement waar een vrij nieuwe Senseo aanwezig was. De boiler warmde niet op, alleen maar koude koffie. Klaar mee met Senseo

Minpunten

  • Onregelmatige kwaliteit

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Aad 10-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

DE SENSEO VOOR 1 MAN, DIE TEGEN EEN STERKE KOP KOFFIE KAN

Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

9,0
Mijn eerdere Senseo, liet het ná 12 jaren trouwe dienst afweten. Deze, een rode, is nu vervangen door een zilver/grijze. Dit nieuwe exemplaar levert, naar mijn mening, een sterker en warmer 'koppie leut'.

Pluspunten

  • warmer water
  • pads worden voor 100% gebruikt

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Georges 23-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kliederboel

Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

4,0
Na het zetten van 1 of 2 koppen koffie druppelt er nog een forse hoeveelheid water op de pad die dan kliedernat wordt en bij verwijderen een flink druppel spoor achterlaat.

Koffie smaakt wel goed

Pluspunten

  • Simpel
  • Met extra groot reservoir meer kopjes

Minpunten

  • Nadruppelen op en naast pad
  • Hierdoor meer onderhoud.
  • Schimmelvormingvachter reservoir

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Indalo 20-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Plastice Rotzooi HD 6553

Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

5,0
Lekkere koffie en mooie kleur apparaat.
Beslist geen vervanger voor de HD 7842.
Iets te veel water in het reservoir en je hebt water onder het apparaat staan, dus maximaal
3 kopjes zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Edwards 01-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

9,0
Prima product!!!! Ben er erg blij mee.De koffie smaakt perfect en heeft een heerlijke creme laagje.
Super mooie apparaat Warmt snel en in een nummer van tijd heerlijke kop(Jes) koffie.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Lekker crèmelaag
  • Fijn apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koffieleutje86 30-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

een verrassend lekker bakkie leut

Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

8,0
een heerlijk bakkie leut
een hele verbetering qua smaak door de extra gaatjes.
Daardoor is de smaak een stuk beter geworden omdat de koffiepad nu beter word benut
dan onze oude Senseo van 10 jaar terug

Pluspunten

  • lekkere smaak
  • geruisloos

Minpunten

  • kort snoer
  • saai design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Elma12 27-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vol smaak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

8,0
Fijne apparaat in gebruik. De koffie smaakt goed en heeft een lekkere cremelaagje.
Mooie design wel een kleine water reservoir. Warmt redelijk snel op en zet in snelle tijd een lekkere warme kop koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koffiepraat 25-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijne basic Senseo, met net iets extra's

Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

9,0
Het uiterlijk is basic, maar creme laagje is net iets lekkerder. Snel 1 of 2 heerlijke kopjes koffie.

Pluspunten

  • Creme laag
  • Snel
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Basic uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pauline Lock 23-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

8,0
Dit apparaat biedt de mogelijkheid om sterkere koffie te zetten, erg prettig en lekker! En de koffie is heel snel klaar, sneller dan bij oudere versies (opwarmtijd). Gebruiksgemak is dus nog groter geworden.
Wat leuk zou zijn is als er een opbergmogelijkheid is voor de padhouder die je op dat moment niet gebruikt. Ligt er nu altijd los naast...

Pluspunten

  • snel klaar
  • goede smaak

Minpunten

  • lekt een beetje langs de zijkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Simoontje1985 23-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooi koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

8,0
Het apparaat heeft een prachtige kleur rood, echt een mooi design. Ik vind de koffie zeer smakelijk en heeft een mooie schuimlaagje. Het apparaat maakt niet veel lawaai, wat erg prettig is in mijn open keuken. Ook qua sterkte vind ik deze koffie prima. Je kan trouwens zelf kiezen, of sterk en klein kopje of een grotere kop met mildere koffiesmaak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

irizzzbakker 23-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Super nieuw Senseo apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

8,0
Mijn 10 jaar oude Senseo apparaat was aan vervanging toe en ik was dan ook heel blij dat ik het nieuwste apparaat van Philips via The Insiders mag reviewen. Ik heb hem tegelijk met mijn oude apparaat aangezet en beide waren wel op hetzelfde tijdstip opgewarmd en ook het inschenken van de koffie duurde even lang. Sowieso was de koffie uit het nieuwe apparaat toch wel iets heter. Maar wat de grootste verbetering was, was de smaak! Je zag het eigenlijk ook al aan de inhoud van de kopjes, het cremelaagje van het nieuwe apparaat was veel donkerder. De smaak van het nieuwe apparaat was veel intenser, veel puurder. Ik heb zelfs het kopje van het oude apparaat niet opgedronken. Nu weet ik pas wat ik al die tijd heb gemist, lekkere koffie!

Pluspunten

  • Snel 1 of 2 kopjes lekkere koffie
  • veel variantie in smaken verkrijgbaar

Minpunten

  • klein waterreservoir
  • saai design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

NikkieH 22-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima koffie

Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

8,0
Prima koffie voor een prima prijs. Hij is stiller dan de vorige versie. Natuurlijk is een bonen apparaat lekkerder, maar daar betaal je ook meer voor. Voor de prijs is het prima koffie.

Pluspunten

  • Snel een bakkie

Minpunten

  • Mag wat meer variatie komen in de pads

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sabine1984 18-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goede koffie met rijke smaak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

8,0
Wat een heerlijke koffie. Hij is erg rijk van smaak, zeker ten opzichte van de vroegere senseo's! Ook is het creme laagje lekker dik. Hij is snel warm en hij zet makkelijk ook 2 koppen koffie.

Pluspunten

  • snel koffie gezet voor 1/2 personen
  • Lekkere rijke smaak

Minpunten

  • design is wat saai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Clausjuh 18-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

8,0
Goed product. Makkelijk in gebruik veel smaken verkrijgbaar. Snel 1 of 2 kopjes koffie gezet.
Min met grotere groepen erg lang bezig met koffie zetten.

Pluspunten

  • Makke Lijk in gebruik

Minpunten

  • Met veel mensen erg lang bezig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Slilo 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik en fijne koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

9,0
Het is een zeer makkelijk apparaat om te gebruiken. Ideaal dat je nu 2 verschillende sterktes kunt maken. De koffie is heerlijk en snel klaar. Ideaal apparaat!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Koffie is snel klaar
  • Meerdere sterkten koffie
  • Neemt weinig ruimte in op het aanrecht
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Loes 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goede verbetering.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

8,0
Deze Senseo overtreft mijn verwachtingen. De koffie is zoals ik gewend ben van Senseo heerlijk maar door de instellingen van deze machine kan je de koffie nog persoonlijker maken. Soms is het even friemelen de pads er goed in te krijgen maar dat neem ik graag voor lief. De watertank is ruim voldoende, de machine is makkelijk schoon te maken en de functie om de grote van de kop koffie te kiezen is fantastisch. Nadeel als je het een nadeel mag noemen vind ik het ouderwetse uiterlijk, de kleur daar en tegen oogt erg luxe (grijs)

Pluspunten

  • Mooie kleur
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • "ouderwets" uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Kaas 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekker bakkie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

8,0
Mooi design, makkelijk in gebruik. De eerste paar kopjes had ik niet de lekkere creme laag dienik geend was, maar dat was na een paar keer over. Fijn om zelf je sterkte te bepalen!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snel een kopje koffie

Minpunten

  • De pad ligt niet gemakkelijk in de houder

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cirina 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

8,0
Het apparaat is heel makkelijk in gebruik en goed schoon te houden. Hij zet heerlijke koffie met een cremelaagje waardoor ik het gevoel van luxe kreeg. Het enige minpuntje vind ik het simpele design

Pluspunten

  • Koffie op de juiste temperatuur
  • Cremelaagje
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Design is simpel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ash22 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Makkelijk en snel aan de koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

8,0
De Senseo is makkelijk in gebruik, binnen een mum van tijd is de koffie klaar. Erg gebruikersvriendelijk. Koffie komt er ook goed warm heet en heeft een goede, volle smaak.

Pluspunten

  • Snel klaar
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Mag iets goedkoper gezien de weinige functies

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

ImaneIbn 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Lekker sterke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Original HD6553

Algemene score

9,0
Lekkere koffie met een dikkere schuimlaag. Voordeel aan deze type senseo is dat je kunt kiezen uit een normaal of sterke kop koffie. Dit hebben de andere senseo apparaten niet.

Pluspunten

  • Keuzen uit sterke of normale koffie
  • Dikke schuimlaag

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews