Philips Original HD6553 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
2
Volautomatisch
ja (koffie)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Indalo 20-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Plastice Rotzooi HD 6553

Algemene score

5,0
Lekkere koffie en mooie kleur apparaat.
Beslist geen vervanger voor de HD 7842.
Iets te veel water in het reservoir en je hebt water onder het apparaat staan, dus maximaal
3 kopjes zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Edwards 01-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima product!!!! Ben er erg blij mee.De koffie smaakt perfect en heeft een heerlijke creme laagje.
Super mooie apparaat Warmt snel en in een nummer van tijd heerlijke kop(Jes) koffie.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Lekker crèmelaag
  • Fijn apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koffieleutje86 30-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

een verrassend lekker bakkie leut

Algemene score

8,0
een heerlijk bakkie leut
een hele verbetering qua smaak door de extra gaatjes.
Daardoor is de smaak een stuk beter geworden omdat de koffiepad nu beter word benut
dan onze oude Senseo van 10 jaar terug

Pluspunten

  • lekkere smaak
  • geruisloos

Minpunten

  • kort snoer
  • saai design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Koffieleutje86 30-11-2017

geweldig product

Algemene score

8,0
Een heerlijk warm kopje koffie met een goede smaak.
Door de extra gaatjes bovenin word de volledig koffiepad benut en daardoor smaakt deze beter dan onze oude Senseo van 10 jaar oud. Hij is ook een stuk stiller.
Ook kan je precies zien door de schenktuitjes waar je je mok eronder kan zetten
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Edwards 30-11-2017

Heerlijke koffie met een crème laagje!

Algemene score

8,0
Prima product!!!! Ben er erg blij mee.De koffie smaakt perfect en heeft een heerlijke creme laagje. Super mooie apparaat Warmt snel en in een nummer van tijd heerlijke kop(Jes) koffie.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Elma12 28-11-2017

Prima koffie

Algemene score

10,0
Met deze Senseo kan je lekker een sterkere koffie drinken door 2 x op de knop te drukken. De creme laagje is lekker maar verschilt per merk koffie. Handig en makkelijk in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Elma12 27-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vol smaak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne apparaat in gebruik. De koffie smaakt goed en heeft een lekkere cremelaagje.
Mooie design wel een kleine water reservoir. Warmt redelijk snel op en zet in snelle tijd een lekkere warme kop koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koffiepraat 25-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijne basic Senseo, met net iets extra's

Algemene score

9,0
Het uiterlijk is basic, maar creme laagje is net iets lekkerder. Snel 1 of 2 heerlijke kopjes koffie.

Pluspunten

  • Creme laag
  • Snel
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Basic uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pauline Lock 23-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit apparaat biedt de mogelijkheid om sterkere koffie te zetten, erg prettig en lekker! En de koffie is heel snel klaar, sneller dan bij oudere versies (opwarmtijd). Gebruiksgemak is dus nog groter geworden.
Wat leuk zou zijn is als er een opbergmogelijkheid is voor de padhouder die je op dat moment niet gebruikt. Ligt er nu altijd los naast...

Pluspunten

  • snel klaar
  • goede smaak

Minpunten

  • lekt een beetje langs de zijkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Simoontje1985 23-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooi koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat heeft een prachtige kleur rood, echt een mooi design. Ik vind de koffie zeer smakelijk en heeft een mooie schuimlaagje. Het apparaat maakt niet veel lawaai, wat erg prettig is in mijn open keuken. Ook qua sterkte vind ik deze koffie prima. Je kan trouwens zelf kiezen, of sterk en klein kopje of een grotere kop met mildere koffiesmaak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

irizzzbakker 23-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Super nieuw Senseo apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn 10 jaar oude Senseo apparaat was aan vervanging toe en ik was dan ook heel blij dat ik het nieuwste apparaat van Philips via The Insiders mag reviewen. Ik heb hem tegelijk met mijn oude apparaat aangezet en beide waren wel op hetzelfde tijdstip opgewarmd en ook het inschenken van de koffie duurde even lang. Sowieso was de koffie uit het nieuwe apparaat toch wel iets heter. Maar wat de grootste verbetering was, was de smaak! Je zag het eigenlijk ook al aan de inhoud van de kopjes, het cremelaagje van het nieuwe apparaat was veel donkerder. De smaak van het nieuwe apparaat was veel intenser, veel puurder. Ik heb zelfs het kopje van het oude apparaat niet opgedronken. Nu weet ik pas wat ik al die tijd heb gemist, lekkere koffie!

Pluspunten

  • Snel 1 of 2 kopjes lekkere koffie
  • veel variantie in smaken verkrijgbaar

Minpunten

  • klein waterreservoir
  • saai design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Irizzz 23-11-2017

Super nieuw Senseo apparaat

Algemene score

8,0
Ik ben heel blij met mijn nieuwe Senseo apparaat. Ons oude apparaat is 10 jaar lang intensief gebruikt en was toe aan vervanging. Ik heb ook nog een vergelijking gedaan. Met allebei de apparaten een kopje koffie gezet. De koffie van het nieuwe apparaat was duidelijk veel lekkerder, ik heb het kopje van het oude apparaat zelfs niet eens opgedronken.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

JolandaPauline 23-11-2017

Aanwinst op het aanrecht

Algemene score

8,0
Deze Senseo maakt het mogelijk om een bakje koffie wat sterker te zetten, prettig voor iemand voor wie 'dark roast' nog niet sterk genoeg is!
Creme laagje is lekker, maar niet extreem aanwezig.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

NikkieH 22-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima koffie

Algemene score

8,0
Prima koffie voor een prima prijs. Hij is stiller dan de vorige versie. Natuurlijk is een bonen apparaat lekkerder, maar daar betaal je ook meer voor. Voor de prijs is het prima koffie.

Pluspunten

  • Snel een bakkie

Minpunten

  • Mag wat meer variatie komen in de pads

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

NikkieH 22-11-2017

Prima koffie

Algemene score

8,0
Prima koffie en apparaat maakt minder geluid dan de oudere versie die ik had. Voor de prijs en de prijs van de koffie die je er in kan doen, prima. Natuurlijk tipt het niet aan een bonen apparaat, maar dat is ook een hele andere prijs categorie
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

ImaneIbn 21-11-2017

Heerlijke sterke koffie

Algemene score

10,0
Erg blij met de nieuwe senseo original waardoor je kunt kiezen voor sterke koffie. Ook een lekkere schuimlaag om het af te maken.
Apparaat is makkelijk in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Sabine1984 18-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goede koffie met rijke smaak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wat een heerlijke koffie. Hij is erg rijk van smaak, zeker ten opzichte van de vroegere senseo's! Ook is het creme laagje lekker dik. Hij is snel warm en hij zet makkelijk ook 2 koppen koffie.

Pluspunten

  • snel koffie gezet voor 1/2 personen
  • Lekkere rijke smaak

Minpunten

  • design is wat saai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Sabine1984 18-11-2017

Geweldig makkelijk product

Algemene score

8,0
Wat is deze nieuwe senseo toch heerlijk. Hij maakt weinig herrie, de koffie is snel gezet en wat is het cremelaagje lekker. Ik ben er erg blij mee en merk echt verschil tussen vroeger koffie zetten met de senseo en nu. De smaak is intenser en het creme laagje is dikker. Ik vind wel dat het design wat hipper had gemogen en de kleuren wat stralender
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Clausjuh 18-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed product. Makkelijk in gebruik veel smaken verkrijgbaar. Snel 1 of 2 kopjes koffie gezet.
Min met grotere groepen erg lang bezig met koffie zetten.

Pluspunten

  • Makke Lijk in gebruik

Minpunten

  • Met veel mensen erg lang bezig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Slilo 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik en fijne koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een zeer makkelijk apparaat om te gebruiken. Ideaal dat je nu 2 verschillende sterktes kunt maken. De koffie is heerlijk en snel klaar. Ideaal apparaat!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Koffie is snel klaar
  • Meerdere sterkten koffie
  • Neemt weinig ruimte in op het aanrecht
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews