De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 82 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun KF 47/1 BK Filterkoffiezetapparaat - Zwart - 10 kopjes op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Al ruim 15 jaar een goed product, zeker een aanrader .
Hans,
Mijn motivatie, om de 4 a 5 jaar vervang ik mijn koffiezetapparaat, maar ik koop dan wel weer het zelfde type.
Waarom, het product is betrouwbaar, geen moeilijke handelingen, makkelijk schoon te houden. Kortom gewoon een goed werkend apparaat. Mijn motto is dan ook wat goed is ,is goed. Oh ja het belangrijkste altijd een lekker bakkie .
Goed apparaat, geen onnodige frutsels. Heel goede prijs/kwaliteitsverhouding. De voorganger heb ik meer dan 15 jaar gebruikt en ik was er niet bepaald voorzichtig mee.
Dit koffiezetapparaat was al jarenlang in ons gezin in gebruik. Intensief gebruik mogen we wel zeggen. We hebben een keer een nieuw deksel moeten aanschaffen maar daarna werkte het weer voortreffelijk. Omdat nu, na zo lang gebruik, het doordruppelsysteem begon te haperen hebben we onmiddellijk gekeken of hetzelfde apparaat nog in de verkoop was. en ja hoor, nog steeds. Dus gekocht!
Koffie wordt snel en goed warm gezet en smaakt prima!
Gewoon een mooi vormgegeven prima apparaat zonder poespas, snelle doorloop, water is gemakkelijk in te voeren en het is gemakkelijk te reinigen, solide en duurzaam; (uitschakel)timer die er tegenwoordig is mooi veilig, alleen jammer dat de tijd niet instelbaar is. Persoonlijk mis ik de dubbele schakelaar die er voorheen op zat, voor een kleine en een grote pot, maar feitelijk is dit een foutloos ontwerp. Mijn 4e inmiddels.