Braun KF 47 Filter Coffee Machine - Black

Braun KF 47 Filter Coffee Machine - Black - Koffiezetapparaten

Braun KF 47 Filter Coffee Machine - Black - Koffiezetapparaten

6.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun KF 47 Filter Coffee Machine - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

dekseltje16-04-2008
Sinds een paar dagen zet ik goede koffie met dit apparaat en ook snel. Het manco is de deksel van de koffiekan. Deze vloog bij het uit de doos halen al op de keukenvloer en daarbij brak direkt een lipje af die de bevestiging van het losse deel van de deksek vormt. Dus al stuk nog voor gebruik. De druppelstop wordt nu niet meer opgegeven. Zit helaas niets anders op dan een nieuwe te gaan kopen in een winkel zegt Braun.
Loes515-03-2008
Na zo'n 8 jaar dit apparaat te hebben gebruikt, volop gezocht naar 'es wat anders'. En na veel onderzoek van andere apparaten blij dat we dezelfde weer hebben aangeschaft. Simpel, goed en niet duur. En ja, hete koffie, en ja, smaakvolle koffie, óók bij 2 koppen (de goede koffie gebruiken!) en ook snel. Net zo snel als de Puc die we vrijwel nooit gebruiken omdat deze het veel beter doet en ècht naar koffie smaakt! Voor een paar tientjes gewoon veel plezier van een zonder meer goed koffiezetapparaat! Het apparaat voldoet w.b. vormgeving aan het zgn. tijdloze model en neemt weinig ruimte in. De koffie is zó gezet.
ed7402-01-2008
5.0
5.0
Ik las dat dit apparaat een heerlijke bak hete koffie maakt en nog snel ook. Een volle kan is inderdaad zo gezet en lekker van smaak, maar wil je een of twee bakken koffie maken gaat het te snel. De koffie smaakt dan echt voor geen meter. Na vanalles geprobeerd te hebben gaan we nu echt een ander apparaat aanschaffen. Ik heb zin in een lekkere bak koffie! (half jaar in bezit)
Indalo17-12-2007
Braun KF 47 Aromaster, doet wat hij moet doen. Lekkere warme koffie. Apparaat is zijn geld dubbel en dwars waard. Je weet precies wanneer de koffie klaar is, want het apparaat maakt wel een beetje lawaai als hij kort bezig is. Hij ziet er solide en strak uit. (zwart)
Eric the Viking27-02-2007
Doet waar ie voor gemaakt. We hebben al verscheidene apparaten gekocht van dit type omdat de levensduur echter maar (ongeveer) 2 jaar. Als de stoppen er uitvliegen weten we dat het weer zo laat is en we weer een nieuwe moeten kopen.
Marco7631-12-2006
Heb na jaren trouwe dienst van de KF32 besloten na een kapotte kan maar eens een nieuw koffiezetapparaat aan te schaffen. Wat rond zitten kijken op internet en allerlei apparaten bekeken. Maar eigenlijk wilde ik gewoon een koffiezetapparaat die heel snel lekkere koffie kan zetten. That's it. Nu kon de KF32 dit perfect, dus eigenlijk hoopte ik dat de KF47 dit in ieder geval kon evenaren. Het apparaat aangeschaft en tot mijn verbazing zet deze nog sneller koffie dan mijn vorige Braun. Het apparaat zet in nog geen 10 minuten een volle kan dampende koffie. Dit in vergelijking tot enkele andere merken waar het af en toe een half uur duurt voor een volle kan. Conclusie: klasse apparaat die doet waar je hem voor koopt! Lekkere koffie in een snelle tijd.