Inventum KV1808R roestvrijstaal - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KV1808R roestvrijstaal op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**s@h**t.nl 07-08-2022
  • Product gekocht

prima prijs-kwaliteitsverhouding. Ziet er goed uit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima prijs-kwaliteitsverhouding. Na 2 dagen is het nog moeilijk een compleet oordeel te vellen over deze koelkast. Ziet er in ieder geval goed uit. En werkt naar verwachting.

Reageer

m**y@o**l.nl 13-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt heel goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super tevreden. Koelt snel en maakt amper geluid. Tevens ook verrast over het goede licht in het hele koelvak. Makkelijk installeren door duidelijke gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • Koelt snel
  • Makkelijk installeren
  • Goede verlichting in koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Christina Mars-Ranck 26-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt één hele goede koelkast met vriezer koelt heel goed geen ijsvorming in de vriesvakken. Mooie uitstraling maakt geen geluid. Suoer tevreden mee en daarom heb ik er 3 van deze koelkasten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v**t@h**l.com 07-03-2022
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Aanbevolen door BCC. Goede keus. Heel blij ermee. Ruime koelkast. Ruimte boven en in de vriezer. Roestvrij dus mooi kwaliteit.

Reageer

Ad Peeters 28-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum KV1808R lijkt op eerste dag een goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de Inventum KV1808R op basis van de specificaties ongezien gekocht omdat ie nergens in een winkel te vinden was. Het zou een RVS uitvoering zijn maar na levering bleken alleen de deuren RVS te zijn en de kast zelf in hamerslag RVS verf. Bij het plaatsen bleek de kast niet goed waterpas gesteld te kunnen worden omdat de stelwieltjes aan de voorzijde niet ver genoeg ingedraaid konden worden. Door de achterzijde met een dun plaatje te verhogen, was dit euvel opgelost. Enkele uren na plaatsing bleek de kast voortreffelijk te koelen en te vriezen. Op de middenstand koelen op 3 graden en vriezen -18. Hoewel in de documentatie staat dat er 10 cm ruimte rondom de kast aangehouden moet worden, bleek de 3 cm ruimte die ik had ook geen probleem te zijn voor een goede werking. De warmte die vrijkomt bij het koelen wordt door de wanden aan de zijkanten afgevoerd en niet door middel van een rooster aan de achterzijde. Als de compressor motor aanslaat is er een licht brommend en (nog) niet hinderlijk geluid te horen. De heldere ledverlichting die enigszins midden boven in de koelkast is aangebracht, zorgt er voor dat alle levensmiddelen in de koelkast goed zichtbaar zijn. Op de eerste dag na plaatsing lijkt de combi een goede aankoop.

Pluspunten

  • koelt en vriest voortreffelijk

Minpunten

  • deuren in RVS kast hamerslag verf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 15-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik vindt deze koelkast een hele verbetering wat betreft mijn oude koelkast hij is een stuk ruimer en vindt vooral de kleur erg mooi alleen wel jammer dat niet de hele koelkast maar alleen de deur van rvs is.
Ook de vriezer vindt ik behoorlijk ruim kort gezegd ik heb hem nog maar kort in gebruik maar ben nu al zeer tevreden

Pluspunten

  • zeer ruim
  • mooie kleur

Minpunten

  • deur is alleen rvs de rest van de koelkast niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

j**n@p**t.nl 07-01-2022
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een super en vooral geruisloze koel/vriescombinatie..erg blij mee..en ziet er prachtig uit!!!

Reageer

Frank 26-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij vinden het een zeer goede koelkast voor een een goede prijs. De koelkast is zeer ruim en ook het vries gedeelte is zeer ruim. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil

Minpunten

  • Nog niet ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**h@h**l.com 31-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding met luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding en een ruime koelkast met een luxe uitstraling. Heel tevreden mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anous76 24-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nog beter dan verwacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Compact en zuinig product, maar er past toch erg veel in. Ook ziet het er prachtig uit, de zijkanten zijn van kunststof, maar dit is niet storend.

Pluspunten

  • Maar 211 kwh per jaar
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Vriezer had iets groter gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

IT 13-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, flinke inhoud.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie koel- en vrieskast met een minimalistisch design. Neemt relatief weinig ruimte in voor de inhoud en de mogelijkheden die het apparaat biedt. Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter v.d Klos 04-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Algemene score

9,0
voldoet volledig aan de verwachting alleen hij is niet geheel geruisloos, wel fijn dat je de deuren kan omdraaien.

Pluspunten

  • vormgeving
  • led verlichting
  • ruime indeling

Minpunten

  • iets teveel geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ijsliefhebber 26-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel koelkast voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fraaie en zuinige koelkast die veel ruimte biedt met uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
Geen uitstekende deurgrepen waar je achter kunt blijven haken
Aandachtspuntjes: weinig indelingsmogelijkheden,
door de diepte van 60cm +10cm ventilatieruimte erachter minder geschikt voor kleinere keukens,
bediening van de vriezer zit achter de groentelade niet op de handigste plek

Pluspunten

  • Veel ruimte, luxe uiterlijk, zuinig, stil
  • relatief laag geprijsd

Minpunten

  • eierhouder voor maar 6 eieren
  • maar 3 deurvakken met vaste indeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DenRon 17-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en makkelijk in gebruik.

Algemene score

9,0
Mooi en makkelijk in gebruik met een degelijke indeling. De temperatuur indeling is ook super eenvoudig, de 5 jaar inschrijfgarantie is een extra bonus. Ik ben zeer tevreden met mij aankoop.

Pluspunten

  • De no-frost en temperatuur indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christina Mars 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is echt een hele mooie koel vries combinatie mooi uitstraling. Maakt geen geluid (echt waar) su super groot veel ruimte.
Echt een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mooi uiterlijk en goede prijs-kwaliteit verhouding 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige en goede koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De werking is prima. Koelen en vriezen heel goed en temperatuur in te stellen. Uiterlijk zeer goed. Zeker een aanrader.
Prijs-kwaliteit aan te bevelen.

Pluspunten

  • koeling in te stellen
  • vriezer in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frida Keur 16-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving, stil en ruime koelkast

Algemene score

9,0
Deze mooie koel/vries combinatie is ruim van binnen, goede indeling en met de aparte vriesladen groot genoeg om een voorraad voor een maand in op te slaan. Hij is zo stil en dat is fijn omdat ik een open keuken heb. Ik ben blij met deze aanschaf en adviseer hem zeker aan.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • grote koelruimte en overzichtelijk
  • 3 vriesladen
  • heel stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A Zoetekouw 12-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stoere nederlandse aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Practische indeling met helder en goed geplaatste verlichting. Hij doet precies wat je wilt koelen en vriezen zonder te veel poespas. Erg stil wat fijn is in een open keuken.
Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nandish 19-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Great Product. Definitely recommend.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nice color, spacious fridge, cools quick , doesn't make much noice . Good value for money. I definitely recommend this product.

Pluspunten

  • Quiet
  • Spacious compartments

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 06-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed werkende koel-vries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het heeft een mooie uitstraling en past goed bij mijn interieur. Het koelen en vriezen werkt perfect.

Pluspunten

  • Koel-vries combinatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews