Inventum KV1808R - Reviews

Best Reviewed 2 keer dec 2020 Inventum KV1808R
Best Reviewed - december 2020
Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
201 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KV1808R op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Loeki 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke RVS kast

Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

9,0
No-frost (heerlijk) en heel stil (fijn in een open keuken) .
Keuze uit verschillende kleuren. Ik heb de RVS versie die mooi in mijn interieur past.
Bovendien is hij redelijk in prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 19-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel koel en bevroren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

9,0
goede prijs kwaliteit verhouding.
makkelijk bruikbare inrichting
goede verlichting dmv led en
snel koel functie via schakelaar boven in makkelijk te bedienen
en top de 5 jaar garantie

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert van der Spek 03-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

8,0
Het is een mooie goed uitziende koelvries-combinatie. Lekker smal en toch voldoende ruimte. We hebben de koelvries-combinatie bij Jan Verdaas in Oudenbosch gekocht. Perfecte service en de beste laagste prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mia Bok-Ditvoorst 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

9,0
Een rijke uitstraling en hij koelt en vriest perfect. De indeling is zeer handig doordat je alle glasplaten kunt verwisselen op diverse hoogtes.

Pluspunten

  • rijke uitstraling
  • makkelijk in te delen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

D. Ordelman 06-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

10,0
Prima koelkast met ruim vriesgedeelte. Geschikt voor 1 a 2 persoonshuishouden en is stil 40 db. Afwerking rvs heel mooi en goed schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger 01-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast, vrieser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

10,0
Heel mooi toestel, ruimtes goed indeelbaar , goeie groentelade. degelijk afgeleverd.

Aanrader voor aankoop.

Pluspunten

  • ruimte
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christina Mars 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

10,0
Dit is echt een hele mooie koel vries combinatie mooi uitstraling. Maakt geen geluid (echt waar) su super groot veel ruimte.
Echt een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mooi uiterlijk en goede prijs-kwaliteit verhouding 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige en goede koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

9,0
De werking is prima. Koelen en vriezen heel goed en temperatuur in te stellen. Uiterlijk zeer goed. Zeker een aanrader.
Prijs-kwaliteit aan te bevelen.

Pluspunten

  • koeling in te stellen
  • vriezer in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frida Keur 16-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving, stil en ruime koelkast

Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

9,0
Deze mooie koel/vries combinatie is ruim van binnen, goede indeling en met de aparte vriesladen groot genoeg om een voorraad voor een maand in op te slaan. Hij is zo stil en dat is fijn omdat ik een open keuken heb. Ik ben blij met deze aanschaf en adviseer hem zeker aan.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • grote koelruimte en overzichtelijk
  • 3 vriesladen
  • heel stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A Zoetekouw 12-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stoere nederlandse aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Practische indeling met helder en goed geplaatste verlichting. Hij doet precies wat je wilt koelen en vriezen zonder te veel poespas. Erg stil wat fijn is in een open keuken.
Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nandish 19-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Great Product. Definitely recommend.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

10,0
Nice color, spacious fridge, cools quick , doesn't make much noice . Good value for money. I definitely recommend this product.

Pluspunten

  • Quiet
  • Spacious compartments

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 06-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed werkende koel-vries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

9,0
Het heeft een mooie uitstraling en past goed bij mijn interieur. Het koelen en vriezen werkt perfect.

Pluspunten

  • Koel-vries combinatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hannie 31-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi degelijk, ruime koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

10,0
Mooie degelijke koelkast, mooi glad modern zilver. Makkelijk te openen, handgreep zit verstopt in de deur.
snel afgekoeld en ook snel ingevroren , wat ik zelf heel fijn vindt. Ruimtelijk inzicht, je kan goed overal blij. ook kan alles goed erin. geen kleine laatjes of schapjes, ook makkelijk om schoon te maken. Ook in de deur kan je veel kwijt. Ik ben heel tevreden erover.

Pluspunten

  • ruimte voor flessen en pakken
  • groente la

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Saeger 19-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder praktisch toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

9,0
Mooie RVS-look en erg stil. Bijzondere praktische indeling van de koelkast met een duidelijke verlichting. De diepvriezer heeft 3 gemakkelijk te vullen laden.

Pluspunten

  • goede verlichting en praktische indeling koelkast
  • gemakkelijke laden in de diepvriezer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia 01-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

9,0
Een hele mooie ruime koel-vriescombinatie met een luxe uitstraling.
De prijs/ kwaliteit verhouding is zeer goed. Goede ledverlichting aan de binnenkant en ruime doorzichtige vriesladen. De glasplaten aan de binnenkant zijn met mooie strips afgewerkt.

Pluspunten

  • Alleen maar pluspunten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 14-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvries combinatie kv1808R

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

10,0
Super product
Zeer veel ruimte 8 x1,5 liter fles in deur.
Grote groenten lade
Super indeling
Lekker stil en zuinig
En 5 jaar garantie na registratie inventum

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HANS LETSCH 19-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

HEEL VEEL WAAR VOOOR JE GELD

Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

10,0
GROTE INHOUD - GUNSTIG IN PRIJS - PRACHTIG DESIGN - MAKKELIJKE TEMPERATUURINSTELLING - MAKKELIJK SCHOON TE HOUDEN.

Pluspunten

  • PRACHTIG DESIGN
  • EENVOUDIGE BEDIENING
  • MAKKELIJK SCHOONHOUDEN
  • GUNSTIG GEPRIJSD

Minpunten

  • HET VRIESGEDEELTE IS AAN DE KLEINE KANT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Groen 08-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

9,0
Handige en kwalitatief goed koelkast voor een zeer redelijke prijs. Muisstil, dus ook in een open keuken heel goed toepasbaar. Ziet er ook mooi uit in zijn RVS afwerking.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gemsy 21-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne no frost koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze combi gekozen vanwege de no frost optie en de A++ label.
Zuinig in gebruik en stil vwb geluid, prima werkend gelijk vanaf de start

Pluspunten

  • zuinigheid
  • stilte
  • betrouwbaarheid
  • no frost

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote, fijne koelkast met vriezer

Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

9,0
Veel opbergruimte, drie vrieslades zijn groot genoeg! Werkt perfect. Ook nette service bij het afleveren.

Pluspunten

  • Opberguimte
  • Bediening
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews