Inventum KV1808R - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
201 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KV1808R op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R Groen 08-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

9,0
Handige en kwalitatief goed koelkast voor een zeer redelijke prijs. Muisstil, dus ook in een open keuken heel goed toepasbaar. Ziet er ook mooi uit in zijn RVS afwerking.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Evert van der Spek 03-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

8,0
Het is een mooie goed uitziende koelvries-combinatie. Lekker smal en toch voldoende ruimte. We hebben de koelvries-combinatie bij Jan Verdaas in Oudenbosch gekocht. Perfecte service en de beste laagste prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mia Bok-Ditvoorst 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

9,0
Een rijke uitstraling en hij koelt en vriest perfect. De indeling is zeer handig doordat je alle glasplaten kunt verwisselen op diverse hoogtes.

Pluspunten

  • rijke uitstraling
  • makkelijk in te delen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

D. Ordelman 06-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

10,0
Prima koelkast met ruim vriesgedeelte. Geschikt voor 1 a 2 persoonshuishouden en is stil 40 db. Afwerking rvs heel mooi en goed schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gemsy 21-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne no frost koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze combi gekozen vanwege de no frost optie en de A++ label.
Zuinig in gebruik en stil vwb geluid, prima werkend gelijk vanaf de start

Pluspunten

  • zuinigheid
  • stilte
  • betrouwbaarheid
  • no frost

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote, fijne koelkast met vriezer

Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

9,0
Veel opbergruimte, drie vrieslades zijn groot genoeg! Werkt perfect. Ook nette service bij het afleveren.

Pluspunten

  • Opberguimte
  • Bediening
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Veldroos 23-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koel/vriescombinatie. 55 cm breed = ideaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

8,0
Wij hebben voor deze combinatie gekozen om de breedte van 55 cm. Hierdoor blijft er meer ruimte over in onze kelderkast. Bovendien heeft de koel/vriescombinatie een heel mooi design en de koelkast een fijne indeling. Een aanrader!

Pluspunten

  • 55 cm breed
  • weinig geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j 06-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie luxe ogende koel vries combi

Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

9,0
Ik ben blij met deze koelkast/vriezer. Als je net als mij van veel fruit en groetne houd is dit een goed koeling. Ruimte genoeg en alles is makkelijk stapelbaar. De vriezer is voor mij groot genoeg, waardoor ik alles makkelijk kan invriezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

T.Hollart 02-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke en ruime koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

10,0
Prima combinatie, voldoende ruimte voor een gezin van 4,
is zuiniger in energie dan mijn vorige enkele koelkast en ziet er tot slot strak uit.

Pluspunten

  • Zuinig in energie
  • Geluidsarm
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roger 01-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast, vrieser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

10,0
Heel mooi toestel, ruimtes goed indeelbaar , goeie groentelade. degelijk afgeleverd.

Aanrader voor aankoop.

Pluspunten

  • ruimte
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loeki 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke RVS kast

Geschreven voor: Inventum KV1808R

Algemene score

9,0
No-frost (heerlijk) en heel stil (fijn in een open keuken) .
Keuze uit verschillende kleuren. Ik heb de RVS versie die mooi in mijn interieur past.
Bovendien is hij redelijk in prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer