De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKK1785S op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Iventum, bespaar je de ellende en kijk snel verder
Meerdere producten gekocht van iventum ook deze koelkast. En alles ging binnen 3 jaar kapot. Als je contact opneemt met de klanten service omdat er nog garantie op zit(ze adverteren met 5 jaar). Krijg je kei hard te horen dat dit normaal gedrag is van je apparatuur. En dat het geen garantie is. Jammer dat ik geen filmpjes kan plaatsen van deze koelkast, want het geluid wat er uit komt is echt niet normaal, en volgens Iventum wel, Iventum is voor mij gelijk door scrollen.
Goedkoop is duurkoop
ijsvorming boven in de koelkast
Koelt niet meer goed dus eten bederft
Natuurlijk net buiten de garantie dus hoge kosten voor monteur + voorrijkosten voorgeschoteld krijgen
Voor mij géén inventum meer
Leuke koelkast om te zien maar na verloop van tijd(wij hebben deze koelkast nu 3 jaar) de boven kant vol met ijsvorming , de koelkast staat nu de hele dag door te draaien door deze ijsvorming, hierdoor blijft de bovenkant wel enigszins koud en onderin de koelkast is het niet meer koud
Garantie kan ik vergeten aangezien de koelkast niet is aangemeld bij aankoop wat recht geeft op 2 jaar garantie
Voor mij géén inventum meer!
koelkast samen met nieuwe keuken gekocht.
Helaas omdat koelkast te veel herrie maakte werd deze afgekeurd en een nieuwe geleverd.
Tijdens demontage zijn we er achter gekomen dat de condens bak overstroomde.
Dus schade aan mijn nieuwe keuken.
nieuwe koelkast doet precies het zelfde condensbak werkt niet goed en maakt veel herrie/klappen.
Koeler welke een zeer grote en mooie indeling heeft, alles kan netjes rechtop staan. Zeer zuinig klasse A+/F. Zeer stil tijdens het koelen. Aanrader voor deze prijs €550