ETNA KCD8178DNF - Koelkasten

ETNA KCD8178DNF
ETNA KCD8178DNF
Energieklasse D
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 779,00 Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCD8178DNF op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Mijnervaring10-03-2026

De compacte inbouw, maar toch ruim en goed met no-frost

We hebben onlangs de ETNA KCD8178DNF aangeschaft en tot nu toe zijn we er erg tevreden over. De koelkast is compact maar ruim en past mooi in de keuken. De indeling is praktisch, met voldoende ruimte voor zowel verse producten als diepvrieswaren. Hier is vooral de No Frost-functie een grote surplus en een uitstekende hulp: geen ijsvorming meer en dus ook geen gedoe met ontdooien. Wat ook opvalt is dat het apparaat goed en stil zijn koel-werk doet. De temperatuur blijft stabiel en de producten zo dus fris en lang vers. De lades en plateaus zijn handig en ook makkelijk schoon te maken. Voor een inbouwkoelkast in deze prijsklasse voelt de kwaliteit degelijk aan en alles werkt zoals je mag verwachten. Het enige echte minpunt waar we direct mee geconfronteerd werden, is het omdraaien van de deuren van standaard rechts naar links. In de handleiding staat een plannetje dat zou moeten uitleggen hoe je dit doet, maar in de praktijk hielp dat schema ons helaas niet echt om het proces duidelijker of makkelijker te maken. Sommige stappen blijven vrij onduidelijk voor minder handige klussers. En je moet daardoor zelf wat uitzoeken hoe bepaalde onderdelen precies los of terug gemonteerd moeten worden. Daarnaast is er spijtig voor dit model/voor deze deuren ook geen instructievideo terug te vinden die als extra hulpmiddel en verduidelijking van de stappen kan dienen. Met veel geduld en proberen lukt het uiteindelijk wel, maar het kost meer tijd en moeite dan je op basis van de handleiding zou verwachten. Los daarvan zijn we erg tevreden met deze koelkast. Hij doet precies wat je verwacht: betrouwbaar koelen en vriezen met no-frost, stil in gebruik en netjes afgewerkt. Al met al een aanrader als je op zoek bent naar een goede en ruime inbouw koel-vriescombinatie.
Pluspunten
  • Compact
  • Ruim
  • No frost
  • Handig en gemakkelijk in gebruik
Minpunten
  • Omdraaien deuren
  • Was het maar standaard links ipv rechts
c******@g********25-02-2026

heel blij verrast

We gebruiken deze Etna-koelkast nu al een tijdje en zijn er zeer tevreden over. Het merk Etna maakt de verwachtingen meer dan waar; de bouwkwaliteit voelt solide aan en het apparaat ziet er ook nog eens modern uit in onze keuken. Wat ons vooral opvalt, is hoe stil de koelkast is en hoe constant de temperatuur blijft. De indeling is praktisch, waardoor we al onze boodschappen gemakkelijk kwijt kunnen. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding echt uitstekend. Je krijgt een betrouwbaar en goed functionerend apparaat
Pluspunten
  • ruimte
  • instelling
  • prijs
  • koeling
Bob D11-02-2026

Goed koelende en fluisterstille koelkast

Solide, goed koelende en (met dank aan de inverter motor) fluisterstille koelkast. Het is opvallend hoe weinig geluid deze koelkast produceert. Zelfs als je náást de koelkast staat, hoor je helemaal niets. Verbruik is ook lekker laag. Helemaal top!
Pluspunten
  • Bouwkwaliteit
  • Fluisterstil
  • No Frost
H******@h**********16-01-2026

Goede betaalbare koelkast

Luxe uitstraling. Snel koud. Niet heel veel opties qua hoogte, en niet heel diep. Erg stil.
Pluspunten
  • Uitrstraling
  • Snel koud
Minpunten
  • Diepte
  • Opties qua hoogte planken