Samsung RS70F65QEFEF - Koelkasten

Samsung RS70F65QEFEF
Samsung RS70F65QEFEF
Energieklasse E
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 1.219,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RS70F65QEFEF op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

A***********@h**********26-09-2025
Mooie ruime overzichtelijke koelkast. Extra handig dubbele deur Door schappen iov bakken meer overzicht in vries gedeelte. Moet er wel ruimte voir hebben om hem te kunnen plaatsen maar een echte aanrader
P*****@h**********13-07-2025

Top koelkast!

Goedendag zeg, wat ben ik onder de indruk van deze koelkast. Nadat mijn dubbeldeurs koelkast aan vervanging toe was, mocht ik deze testen. De enorme ruimte zowel in het koel- als het vriesgedeelte is een verademing, zelfs in de deuren is voldoende ruimte. Temperatuur voor beide is apart te regelen in de koelkast zelf, maar ook in de app die je downloaden. Echt een aanrader!
Pluspunten
  • Ruimte binnenin
  • Gebruiksgemak
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
m****************@g********09-07-2025

Zeker een aanrader

We hebben deze koelkast een aantal weken getest en zijn enthousiast. Bij het inpluggen van het toestel werd snel duidelijk hoe efficiënt het koelingsysteem was. Op een mum van tijd was de koelkast op de gewenste temperatuur. Het toestel is ook goed gësoleerd aangezien de elektriciteit een tijdje was uitgevallen thuis en de alle producten heel lang hun temperatuur konden bewaren. Het ijskast luik is ruim genoeg maar het diepvries stuk zou groter mogen zijn. Je moet ook zorgen dat je voldoende ruimte hebt om de deuren volledig te openen want anders is het lastig om de schuiven in de diepvries te bedienen. De look is strak maar eerder donkergrijs dan echt zwart. Met de app kan je de gewenste temperatuur instellen en verbruik monitoren. Dat is handig wanneer de koelkast plots erg vol is en je hierdoor temperatuursverlies kunt voorkomen.
Pluspunten
  • look
  • snelheid van vriezen
  • Instellingen via app
Minpunten
  • neemt veel plaats
  • toestel maakt een licht zoemend geluid
VeraHW22-06-2025

Grote koelkast met luxe uitstraling

Deze koelkast hebben wij enkele weken mogen testen en we zijn enthousiast! De koelkast heeft een luxe uitstraling, wel jammer dat de zijkanten niet dezelfde kleur hebben als de voorkant. Een zwarte koelkast hoort naar mijn idee dan overal zwart te zijn, nu zie je ook een deel grijs, anders krijg je de deuren niet helemaal open. Dat de deuren helemaal open moeten kunnen komt door de lades, die kun je anders namelijk moeilijk tot niet open krijgen. In zowel de koelkast als de vriezer heb je 4 legplanken en 2 lades, deze zijn allemaal erg diep en breed, hierdoor is er veel ruimte, helaas zijn de legplanken niet verstelbaar in hoogte. Ook zitten er in beide nog 5 deurvakken, die ook erg veel ruimte bieden. In de koelkast zit een display waarop je de graden in kunt stellen, je kunt ook de SmartThings app downloaden waarop je nog meer instellingen kunt aanpassen. In de app kun je bijvoorbeeld het licht aanpassen in verschillende sterktes, snel koelen / vriezen inschakelen, dit is heel handig als je veel boodschappen hebt gedaan dan is alles snel op temperatuur. Of als je ijsklontjes wil maken met de meegeleverde maker, dit gaat super snel. Ook kun je het deur alarm instellen, deze gaat af als de deur te lang open blijft, je kunt kiezen welk deuntje je het liefst hoort. Je kunt ook het stroomverbruik bekijken en je kunt bespaar tips krijgen. Het all around cooling systeem is erg fijn, je hoeft niet na te denken waar welk eten het meest vers blijft want overal in de koelkast/ vriezer is het dezelfde temperatuur. Dus als je op zoek bent naar een koelkast met veel ruimte is deze zeker een aanrader.
Pluspunten
  • veel ruimte
  • luxe uitstraling
  • app
Minpunten
  • deuren zwart de rest grijs
  • lades moeilijk bereikbaar
  • daarvoor moeten de deuren volledig worden geopend.
Chantal-198822-06-2025

Slim, stil en verrassend ruim, een goede keuze voor gezinnen

We zijn gekozen om de Samsung RS70F65QEFEF te testen. We hadden ons opgegeven vanwege de grote inhoud (635 liter) en de moderne functies. Daarmee vervingen we twee oude koel-vriescombinaties. Alles wat in deze 2 koelvriescombinaties zat paste in deze. Vooral het koelgedeelte is bijzonder ruim; het vriesdeel is iets kleiner, maar alsnog functioneel. Een sterk punt is het TwinCooling-systeem, dat luchtstromen in de koel- en vriesgedeeltes scheidt. Hierdoor blijven producten merkbaar langer vers en worden geuren niet overgedragen. Dit merk je écht bij het bewaren van groenten en vlees. Maar ook als je bijvoorbeeld een gesnipperd uitje in de koelkast bewaard ruik je dit niet. De smaak trekt ook niet in andere producten. De AI Energy Mode is prettig in gebruik. Via de app krijg je inzicht in het verbruik en kun je de temperatuurinstellingen eenvoudig aanpassen. Ondanks het energielabel E voelt het verbruik efficiënt aan. Wat we wel jammer vinden: de koelkast heeft geen Auto Open Door-functie. Sommige andere Samsung-modellen hebben dit wél. Toch doet dit weinig af aan het algehele gebruiksgemak. Samenvattend: een ruime, slimme koelkast met veel inhoud en een nette uitstraling – ideaal voor grotere huishoudens.
Pluspunten
  • Ruim
  • Indeling
  • Gemakkelijk bedienbaar
  • Makkelijk in te stellen
  • Snel koud
Minpunten
  • Geluid bij snel koelen en snel vriezen