De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CBNsda 5223 Plus op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Mooie ruime koelkast vries combinatie met veel ruimte, overzichtelijk en een prachtig design, wat in elke keuken een eyecatcher is.
Wij hebben deze gekozen vanwege bovenstaande uiteenzetting maar ook omdat het hier een zuinige A- label betreft.
Dus ook goed voor het milieu.
Ik was toe aan een nieuwe koel-vries-combinatie. De verkoper van Bemmel & Kroon vertelde mij dat de Liebherr kwaliteit hem ook in de afwerking zit. Geen woord gelogen, wat is deze koelkast toch mooi en degelijk afgewerkt.
Er zat helaas een deuk in de koelkastdeur, 2 keer knipperen met mijn ogen en Bemmel & Kroon heeft al een nieuwe koelkastdeur besteld.
De prijs is van deze koel-vries-combinatie is best hoog, maar betaalt zich uit in kwaliteit en uitstraling.
Ik heb nog geen negatieve punten ontdekt.
LIEBHERR CBNSDA 5223-22 KOELVRIES COMBI, ENERGIE LABEL A
Mijn oude apparaat van Liebherr was bijna 20 jaar oud en had nog geen enkel mankement en werkte 100% perfect. Na verschillende modellen te hebben vergeleken met elkaar voor deze gekozen omdat hij energielabel A heeft en de handige functies komen goed van te pas. Met biofresh zijn veel etenswaren veel langer houdbaar echt super en ook de no frost functie is handig het scheelt veel tijd met ontdooien en schoonmaken. ik gebruik al jaren lang Liebherr nog nooi klachten gehad en ben heel erg blij met mijn nieuwe aankoop !
We zochten een nieuwe koelvries combinatie voor in de keuken. We hadden een gele (zanussi) van 25 jaar oud en waren op zoek naar een nieuwe in ook een kleur die bij onze keuken past. Dit ging niet lukken in de kwaliteit die we graag wilden en kwamen toen uit bij de Liebherr omdat die wel een hele mooi roestvrijstalen uitvoering had. We moesten in ons hoofd even een knop omzetten maar uiteindelijk past deze ook heel mooi in onze keuken. Nou hebben wij wel een aantal mooie koelkastmagneten die op onze oude zaten maar gelukkig doen die het ook op het roestvrijstaal van Liebherr, wat niet bij alle merken zo is. De indeling moeten we nog even aan wennen omdat alles natuurlijk ook weer anders en nieuw is maar we zijn er erg tevreden over. Mooie afwerking ook van alles. Verder hebben we gekozen voor een A kwaliteit en dat is ongeveer 4 à 5 x zuiniger dan dat de oude was, dus daar hebben we zeker aardig op gewonnen.
Tot nu toe geen klachten, 8 jaar garantie (na registratie), geluidsstil en energieklasse A.
Onze vorige koelkast was ook een Liebherr dus nu weer dezelfde, maar beter.