De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 61 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNd 5204-22 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Goed, makkelijk in gebruik en doet wat er belooft wordt
We hebben 2 koelvriescombinaties gekocht om zo een zo efficient mogelijk diepvriesgedeelte en koelgedeelte te creëren. Voor ons werkt dit perfect! Hele goede keus en makkelijk in gebruik.
Deze koel/vries combinatie voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Ziet er mooi uit en werkt prima. De vorige maakte zoveel herrie. Deze gelukkig niet.
Ik heb deze koelvriescombinatie gekozen omdat deze in een onverwarmde ruimte kan. Tevens heeft deze vriezer 4 lades, wat voor een tweepersoonshuishouden voldoende is (voor ons).
Heb hem nu 3 weken en werkt optimaal.
Ik heb 2x contact gehad met de klantenservice van Liebherr 1ste keer na levering en 2e keer na stroomstoring, ik werd vakkundig geholpen.
Wij vinden het een geweldige koel vries combinatie , na 24 uur op de plaats te hebben gestaan en waterpas stellen stekker erin .
Na wat instellingen te hebben aangepast is deze nagenoeg stilletjes zijn werk gaan doen .
Na het nu 3 dagen in gebruik kan ik concluderen dit hadden we veel eerder moeten doen ( een Liebherr kopen ) .
Het is een goed product. Wij zijn voor deze koel/vrieskast gegaan vanwege de indeling, ruime ruimte koeling met een grote groente lade. En grote lades in de vrieskast. Vanwege onvoldoende ruimte in de huidige koelkast en vrieskast hebben wij een tweede van beide nodig. Dit model is daarom ideaal en overzichtelijke in te richten.
Geen rare opties gewoon een degelijk product, goede koeling en vriezer en zeker goed zuiver te houden.
Een aanrader in ieder huishouden.
Geweldig mooi apparaat, zeer ruim , indicatie voor als de deur te lang openstaat, ruime laders diepvries, zeer mooi koelkast gedeelte, zeer robuust, mooie uitstraling!!!!