De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr RD5220 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
We hebben al de diepvries zelfde model. Met een groot gezin is een dergelijke grote koelkast super! Staat mooi naast elkaar, ruime stevige koelkast! Erg blij mee!
Mooie grote koelkast, die ook nog eens erg diep is om bijvoorbeeld 1,5 liter flessen plat te leggen. Deur is dik en voelt solide aan. Bij plaatsing worden aan achterzijde 2 nokken geplaatst, zodat de koelkast voldoende van de muur blijft staan voor de nodige ventilatie. Aan de voorzijde kun je met het meegeleverde sleuteltje de koelkast waterpas zetten.
Fijn is ook dat je de legplanken op elk gewenste hoogte kunt instellen. Het is een smart koelkast en wifi ready. Om hem met wifi te verbinden, moet je een aparte smart device box kopen. Kost ongeveer 75 euro. Jammer dat die niet bij de koop is inbegrepen.
GebruiksgemakGoed
VormgevingGoed
DuurzaamheidGoed
GeluidsniveauGoed
Pluspunten
veel ruimte
diepte is fijn
je kunt flessen plat leggen
Zeer laag energieverbruik is laag
tussen 0
1 en 0
3kWh per dag
digitale thermostaat en display
Led verlichting
verlicht de hele koelkast
Minpunten
jammer dat de smart device box niet inbegrepen is om de koelkast via WiFi te koppelen.
We hebben onlangs weer een nieuwe koelkast van Liebherr gekocht. Mooi uitvoering en praktische indeling . Hopelijk gaat deze ook weer zo,n 20jaar mee. Zijn er erg content mee
We hebben deze koelkast pas drie dagen, het is misschien nog te vroeg om hier een recensie over te schrijven, maar tot nu toe ben ik erg onder de indruk van de goede werking ervan en hij is erg stil.
hele fijne ruime koelkast van liebherr, blijft goed op temperatuur wat heel belangrijk is.
wij zijn heel tevreden, zowel met de koelkast als met de winkel waar we deze gekocht hebben.
Mega groot veel ruimte, waar het ons echt om ging was de lucht circulatie in de koelkast. Hiervoor een Amerikaanse koel/Vries kast gehad waarbij we het vries gedeelte eigenlijk te weinig gebruikten. Nu dus voor alleen een koelkast hebben gekozen. De verkoper had ons diverse laten zien en alles had geen luchtcirculatie. Dat was voor ons een vereiste gezien de producten langer vers blijven. Ook voor ons was prioriteit dat de instelling digitaal was en niet met een draaiwiel. Die draaiwielen vergaan al als je ze aanraakt.
Wij zijn na een ruim een week lovend over de Liebherr RD5220 koeling perfect zelfde temperatuur onderin als bovenin 5 graden en niet zoals in een traditionele waar het bovenin 10+ is en tegen de achterkant -5
Erg prijzig, maar je hebt er wel iets voor!