De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 24 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNC 5023 Plus op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Fantastisch product, zuinig, geruisloos, temperatuur instelling (setpoint) zeer nauwkeurig, eenvoudige bediening en doet waarvoor het apparaat gekocht is.
De Liebherr CNc 5023-22 is een mooi afgewerkte en erg stille en zuinige (klasse C) koelkast. Ik heb gekozen voor Liebherr omdat ik ook een vriezer van dit merk bezit en al 15 jaar meegaat. Ook de 6 jaar extra garantie heeft een rol gespeeld in mijn keuze.
Prima degelijk combi. De maten, inhoud, geluidsniveau, indeling enz. voldoen ruimschoots aan verwachting. De deur gaat in het begin net even te stug, na een paar keer ging ie soepeler.
De handleiding online is completer dan de bijgeleverde papieren versie maar wel aan te raden om bekend te raken met de gebruikte termen, zoals powercool en supercool.
De ventilatie (powercool) vind ik een echte verbetering als het gaat om een gelijkmatige temperatuur verdeling (momenteel met tropische buitentemperaturen).
De bediening is verder gemakkelijk. Flinke groentela, heel fijn. Felle licht is te dimmen tot 40%, voor ons ruim voldoende. Eerste keer alles naar wens instellen en klaar.
Geen WiFi zonder aanschaf kastje. Fijn dat dat apart is, dan betaal je er ook niet voor als je dat niet wilt, hoop ik…
Valt wel duurder uit dan sommige grotere gezinsmodellen, maar voor kleinere huishoudens is er weinig keus in deze maat. Ook opvallend dat dan de energieklasse op C uitkomt, niet op A.
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingGoed
DuurzaamheidGoed
GeluidsniveauGoed
Pluspunten
Powercool functie
Groentela groot volume
Verlichting dimbaar
Online handleiding is volledig
Geluidsniveau prima
Minpunten
Bijgeleverde handleiding te beperkt voor eerste keer
Geschikte koelvriescombinatie voor klein huishouden
Goede koelvriescombinatie voor een klein huishouden. De ruimte in de koelkast en vriezer is prima. De koelkast en vriezer koelen goed. Een nadeel is dat het apparaat redelijk veel geluid maakt, ondanks de lage aantal decibel.
Gezocht naar een energie zuinige, heel stille EN klein model diepvriescombinatie met toch genoeg inhoud voor 2 personen...
Echt de enige op internet is de liebherr 5023 model in wit of grijs.
Hoogte van 166cm is perfect en model (kleur is wit) is strak en staat mooi in mijn keuken.
Voor mij heel belangrijk is dat de liebherr 5023 ook nog eens heel stil is omdat ik een open keuken heb ( appartement).
Top aankoop en nu al zijn geld waard, zeker met de 5 jaar extra garantie na aanmelden op de liebherr site
Wij zijn heel tevreden met de koelkast. Compact maar toch veel ruimte en met een prettig helder licht. Ook fijn dat de koelkast nauwelijks geluid maakt. De instellingen zijn via het display makkelijk aan te passen.
Fijne koel-vries combinatie. Klein, maar toch meer dan genoeg ruimte voor 1 persoon. Ook mooi afgewerkt van binnen en buiten. Het bedieningssysteem lijkt ingewikkeld maar als je de handleiding erbij pakt valt het allemaal wel mee. Ik ben er erg blij mee.
Mooie koel-/vrieskast, erg stil, veel vriesruimte en voldoende koelruimte. Praktisch ingedeeld met grote groentelade.
Ik ben er, ivm de goede hoogte voor in mijn keuken, heel erg tevreden over en hoop er mede door de 8 jaar garantie - erg lang te kunnen gebruiken en van te genieten.
Kan het iedereen aanraden!! Prachtige topkwaliteit!!
Topkwaliteit koelkast met premium uitstraling! Heel fijn in gebruik en met grote diepe lade voor groente, fruit en vleeswaren. No frost en alarm als hij te lang open staat. Temperatuur makkelijk in te stellen. Materialen voelen robuust en hoogwaardig aan. Geen rooster aan de achterkant van de koelkast maar lekker strak. Stille koelkast ideaal voor open keuken. En niet onbelangrijk, de koelkast is ook een lust voor het oog! Zeer blij met deze koelkast!!
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe koelkast.
Ruime koelkast met in het koel gedeelte veel stel mogelijkheden leg plateaus.
Ook de 8 jaar garantie was voor ons een reden om voor het merk Liebherr te gaan.
Fijne koel/vriescombinatie. Veel ruimte in vriesvak met 3 grote lades. Vriest super snel! Koelvak is mooi ingedeeld met extra's voor het gemak. Heel tevreden!
Wat je ook bij Liebherr koopt, blijft je positief verbazen
Mijn Liebherr koel/diepvries combinatie gekozen om de zeer goede (degelijke) kwaliteit van Liebherr producten.
Kwaliteit heeft zijn prijs en die heb ik er graag voor over. Vandaag uitgepakt en neergezet. Wat een genot. Mijn veel oudere diepvrieskast van Liebherr draait nog als een zonnetje en heeft al jaren een twee leven bij een van mijn kinderen.