Liebherr CNsfd 5704 Pure - Koelkasten

Liebherr CNsfd 5704 Pure
Liebherr CNsfd 5704 Pure
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 1.044,00 Bekijk alle aanbieders
9.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 56 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNsfd 5704 Pure op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

a**************@h**********13-12-2025

Zeer goed zeker koppen

Ik heb dit produkt gekocht om dat hij er goed uit ziet en veel ruimte heeft En de prijs is ook goed
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Makkelijk
i********@g********10-12-2025

Heel blij mee.

Mooi stoer en strak model koelkast/vriescombinatie Zilverkleurig model gekozen, fijne indeling en heel stil.
Pluspunten
  • Ziet er mooi uit
  • Fijne indeling en stil
Marja 10-11-2025

Zeker een aanrader

Prima produkt. Erg tevreden.
Pluspunten
  • Heeft 4 diepvries laden
  • Onderdelen altijd te bestellen
S**************@h**********25-10-2025

Goed kwaliteit

Mooi ruim en goed kwaliteit. Eerste keer was die defect, dus netjes omgeruild door Expert/Liebherr
M***********@g********Ti24-10-2025
Ruime en praktisch. In gedeelde koelen diepvries combinatie betrouwbaar. Mooie vormgeving.
Pluspunten
  • Ruime indeling 4 diepvries laden
  • Geen Handgrepen alles is verstelbaar naar eigeninzicht.
M*************@h******11-09-2025

Koel/vries kast van hooge klasse

Een grandioze koel/vries kast voor al mijn verse spullen die door liebherr ook vers blijven
Pluspunten
  • Mooi
  • Groot
  • Min geluid
R*********@h**********08-09-2025

Goede kwaliteit koelkast/vriezer

Mooie apparaat goede kwaliteit,
Pluspunten
  • Sluiten deur
  • Uitstraling aanzicht
Minpunten
  • Deur flessen plaatsen
Maartje16-08-2025

Liebherr koel/vriescombi 4 vrieslades

Onze vorige koel/vriescombi was ook een Liebherr. Voor ons geen enkele twijfel om weer voor een Liebherr te kiezen. En wat heerlijk, hij is bijna fluisterstil, iets anders ingedeeld dan de vorige, we hebben daarom ook nog een metalen flessendrager besteld voor in het koelgedeelte. We verwachten weer jarenlang plezier te hebben van onze koel/vries combi, en dan ook nog 2 + 6 jaar garantie.
Pluspunten
  • 4 vrieslades
  • fluisterstil
  • grijs- metalen zijkanten
  • voor ons alleen Liebherr
  • het beste van het beste!
H***********@z*******24-07-2025
Mooie koel/vriezer. Wat meer bied dan andere koelvriezer is dat hier 4 lades aanwezig zijn in het vriesgedeelte.👍👍
Henk13-04-2025
Prachtig koelvriescombinatie in staalkleur bij ons staat hij in de garage goed koelen en vriezen en veel ruimte en automatisch ontdooien
m***************@p********11-02-2025

Stil, met veel ruimte in het vries gedeelte

Stil apparaat met 5 diepvriesladen, onze vorige was ook een Liebherr met 15 jaar zonder problemen
Pluspunten
  • Groot vries gedeelte
  • stil
Minpunten
  • deur gaat wat zwaar open
g*************@h**********05-02-2025

Koel-vries combinatie met extra lade vriesgedeelte.

Grote koelvries combinatie. Bewust voor deze gekozen gezien Liebherr als enige merk bij het vriesgedeelte 4 lades biedt i.p.v. 3 lades, zonder dat er wordt bespaard op de inhoud van het koelkast deel. Fijn dat de koelkast in de Chroom kleur beschikbaar is. Dat sluit perfect aan op de rest van onze keuken. De koelkast heeft tal van opties met zelfs een WiFi functie waardoor je een seintje krijgt als de deuren van de koelvriescombinatie niet goed gesloten zijn. Deze opties zijn daarmee ook nog eens daadwerkelijk van toegevoegde waarde op het gebruik van deze koel-vries combinatie.
Pluspunten
  • Groot
  • Makkelijk in gebruik
  • Extra opties die van meerwaarde zijn op het gebruik
Mark_MME04-02-2025

Sjieke uitstraling in onze keuken

Hele sjieke koelkast past mooi in onze keuken,we hebben weer voor een liebherr gekozen ivm kwaliteit en veel opbergruimte m.b.t. vriezer. Deze is qua inhoud ook iets groter. Via tussen leverancier mooie deal weten te bemachtigen :). Hopelijk gaat deze net zolang mee als de vorige.We zijn er erg blij mee. Via het display zijn de functies ook makkelijk te bedienen!
Pluspunten
  • Ruimer
  • Greeploos
  • Display achterdeur paneel
Minpunten
  • Mis de flessendrager
e***********@h******08-12-2024

Fijne koelvriescombinatie

Fijne koelkast die weinig geluid maakt. Hij heeft genoeg koelruimte maar vooral heel veel vriesruimte . Het zijn vier laden waarvan de onderste kleiner is . Ik heb hem gekocht omdat ik vriesruimte te kort kwam . Nu kan ik voor de feestdagen extra spullen kopen en porties eten invriezen . Mijn oude combi koelkast had 90 liter vriesinhoud , van Liebherr heeft 132 liter vriesinhoud . Ik ben zeer tevreden over deze koelvriescombinatie .
Pluspunten
  • Veel vriesruimte
  • Nofrost
Minpunten
  • Eerste dag hoor je hem kraken
l***********@h**********04-11-2024
Ruime koelvries combinatie gekocht. Erg tevreden over het product en de ruimte van de vriesvakken.
h********@g********15-10-2024
Meer ruimte voor vriezen nodig en minder voor koelen. Daarvoor is deze combi genomen. Een klein nadeel zijn de flessenrekjes in de deur. deze zijn iets te laag, waardoor de flessen over de rand kieperen als je de deur open trekt. De kast zuigt goed "vacuüm" waardoor je nogal snel de deur opent.
j**************@g********02-10-2024
mooi uitstraling voldoende ruimte voor zowel vriezen als koelen
tc.wester Oudkarspel25-09-2024

Zeker een aanrader

Ik heb dit product gekocht 13 maart. heb het geregistreerd voor de extra garantie. Nu las ik dat je dat binnen 6mnd moet doen, dit is mij niet verteld bij aankoop. We hadden van af april een voorseizoen plaats voor 3mnd op de camping en daarna nog 4weken naar Duitsland. Vanwege de verhuizing heb ik door de drukte vergeten om de Liebherr koel-vries koelkast te registreren. Hoop dat ik de extra garantie toch nog krijg van Liebherr. Heb al 2vrieskasten gehad van dit merk en bevalt prima. Door dat we kleiner zijn gaan wonen hebben we nu een koelvries combinatie gekocht. Zou het iedereen aanraden om een Liebherr te kopen. Mevr W.
Pluspunten
  • Nooit meer ontdooien
  • Energie zuinig
  • Ruime en diepe Koelvries combinatie
e**********@g********18-09-2024
Een heerlijke ruime koel-vriescombinatie. Geen ijsvorming in vriesgedeelte. We hebben nu net een tweede aangeschaft!
Ron09-09-2024

Liebherr koelvries combinatie met 4 vrieslades.

Omdat onze koelvries combinatie aan vervanging toe was en we een extra vrieslade wilde hebben gekozen voor deze koelvries combinatie. Net even die extra lade die wij te kort hadden, nu alles wat meer gesorteerd in de vriezer. Stile koelkast en duidelijke temperatuur aanduiding, geen verspilling van tijd om de vriezer te moeten ontdooien dankzij de automatische ontdooistand. Top product.
Pluspunten
  • 4 vrieslades
  • Stille koelkast
  • Automatisch ontdooien
Minpunten
  • Energie klasse
Joke en Nico14-06-2024

top

Voor ons de ideale oplossing. We waren opzoek naar nieuwe koel/vriesapparaat en een tafelmodel vriezer voor weer in de kelder. Maar nu in 1 apparaat genoeg vriesruimte. De Liebherr vrijstaande koel/vries combinatie CNsfd 5704-22 heeft nl. 4 vrieslades.
Pluspunten
  • veel vriesruimte
p********@p********30-05-2024
Doet wat het moet doen,koelen en vriezen. Tevens heeft de koel/vrieskast een erg mooie uitstraling.
Pieter29-05-2024

Het is een zeer goed merk.

Gelukkig kwamen we deze Liebherr tegen in de winkel want we waren gericht op zoek naar een koel/vrieskast combinatie met 4 laden diepvries. We waren dit namelijk gewend met onze oude Miele koel/diepvrieskast die het overigens 20 jaar heeft volgehouden. We gaan ervan uit dat deze Liebherr net zo lang meegaat!
Pluspunten
  • 4 laden
Minpunten
  • volume deuralarm niet af te stellen
Raymond Schrijver05-05-2024

Zeer goed

Werkt uitstekend en is makkelijk te bedienen. Maakt weinig geluid, is bijna niet te horen.
Pluspunten
  • weinig geluid
  • Mooie uitstraling
a***@s**************17-04-2024

Goede, grote koelkast

Fijne koelkast, verschillende standen (superfrost, party modus etc) en 4 grote lades in de vriezer. Heel fijn!
Pluspunten
  • 4 vrieslades
  • Groot
  • Verschillende standen
Minpunten
  • niet