Hisense RB440N4ACA - Koelkasten

Hisense RB440N4ACA
Hisense RB440N4ACA
Energieklasse A
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 759,00 Bekijk alle aanbieders
9.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 41 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense RB440N4ACA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

n*******@h**********03-11-2025

Dikke aanrader 10/10!!

Wat een fantastische koelkast echt een top merk ik had nooit gedacht dat HISENSE zo’n goed merk was ik ga vanaf nu vaker voor het merk ik ben super tevreden! Koelkast is lekker ruim en hoog hij lijkt smal maar dat is die absoluut niet ga deze kopen mensen!! Dikke aanrader 10/10!!
Pluspunten
  • Lijkt smal maar deze koelkast is super ruim en hoog wat super mooi staat in de keuken
  • Het model is ook echt prachtig
  • De indeling zelf van de koelkast is ook echt top!
Minpunten
  • Geen minpunten
l**************@h**********24-10-2025

Hisense TOP

Deze koelkast vorigjaar ook gekocht ,nu weer dezelfde ,A label ,prachtige kast om te zien (zilverkleur) goede verlichting van binnen en goede verdeling van de vakken ,no frost dus geen vriezer laten ontdooien , het aller fijnste j je hoort niets (geruisloos) in 1 woord TOP koelkast!
Pluspunten
  • Geluidsniveau
  • Goede indeling
Minpunten
  • ?
  • ?
e********@g********28-02-2025

ZUINIG en groot inhoud.

Practige Grote koelvries combinatie met Energielabel A.Veel inhoud en werkt uitstekend.Weinig Kwh verbruikt per jaar,mooi RVS zwart en prachtige prijs.Top koop....
Pluspunten
  • zuinig
  • prijs top
  • veel inhoud
f************@g********05-02-2025

Mooie en degelijke kiel/vriescombinatie

Mooie, grote koelkast. Ondanks het voor ons vrij-onbekende merk een prima koel/vriescombinatie! Energiezuinig (klasse A), stil (35 decibel), goede indeling, mooie verlichting. Keuze mede door de afmetingen, vooral de diepte van slechts 59 cm en hoogte van 201 cm.
Pluspunten
  • Afmetingen
  • Energieklasse A
  • Geluidsarm
d***************@h**********27-01-2025

Top apparaat

We hadden een inbouwkoelkast. Maar gezien de leeftijd en stroomverbruik wilde we deze vervangen. Je kunt alleen geen betaalbare inbouw koelkasten in energieklasse A vinden. Vandaar dat we op zoek gingen naar een vervanger en kwamen uit op deze Hisense koelkast. Wat een veraderming. Genoeg ruimte genoeg vriesruimte. Ziet er mooi uit en ook nog energie zuinig. Ook de weinig db-en + de juiste sluiting (onze vorige moesten we aandrukken om te sluiten) We kunnen hem zeker aanraden. Over de bezorgservice van Bol.com zou ik nog een nadenken.
Pluspunten
  • genoeg ruimte
  • energie zuinig
  • mooi design
  • weinig geluid
Y**********@q**********23-12-2024
Fijne ruime koelvriescombinatie, praktisch ingericht. Prima prijs-kwaliteitverhouding. Vergelijkbare koelvriescombinaties van andere merken waren aanzienlijk duurder en/of hadden lager energielabel.
Margriet11-09-2024

Super koel/vries kombinatie

Prachtige energie zuinige koel/vries kombinatie. Super stil Grote koelkast met 2 vakken voor verse groente en fruit. Flessenrek. 3 grote lades in de vriezer. Super blij mee. Echte aanrader.
Pluspunten
  • Heel veel ruimte.
  • Energie zuinig
  • 2 groente lades
  • Stil
  • Flessenrek liggend.
Karen13-08-2024

fijne koelvriescombinatie. Aanrader!

Mooie ruime koelkast strak design, hoog, ruim. Precies genoeg planken en lades. De groentenlade is hoog en diep, zodat er ook een krop sla of een kool in past. Hij is stil en zuinig in gebruik. En: nooit meer ontdooien !
Pluspunten
  • hoog
  • veel ruimte
  • stil
  • zuinig
Minpunten
  • gewicht (laten plaatsen is aan te raden)
Karin29-07-2024

mooi compact en fijn in te delen

Mooie smalle koelkast die je strak tegen de muur kunt zetten. Neemt dus weinig ruimte in, maar hij biedt wel lekker veel ruimte. Goed aantal plankjes en vakken waardoor de koelkast overzichtelijk in te delen is. Heel blij mee!
Pluspunten
  • smal
  • kan strak tegen de muur
  • goed aantal plankjes,lades en deurvakken
  • energiezuinig
Minpunten
  • zijkant is geen RVS maar ander materiaal
Prima product27-07-2024

Mooi formaat koelkast

Het is een mooie niet al te diepe koelkast met vriezer. Veel ruimte en staat ook mooi. Maakt niet veel lawaai en is erg zuinig. Ik raad deze koel/vriescombinatie aan.
Pluspunten
  • Genoeg ruimte
  • Mooi ingedeeld
Minpunten
  • Niet gevonden
Ina18-07-2024
Een mooie koelkast met veel ruimte. Mooie extra's, zoals een flessenrekje en 2 lades bedoeld voor groente/fruit of vlees/vis met de mogelijkheid om de vochtigheidsgraad te regelen, waardoor het langer vers blijft. Makkelijk in te stellen. Zelfs de mogelijkheid van een vakantiemodus en supervriezen. Uiteraard no-frost. Goede kwaliteit, mooi uiterlijk en een aantrekkelijke prijs. Ik zou hem aanraden.
Pluspunten
  • Efficiënt
  • Energielabel A
Minpunten
  • Hoog en zwaar
l************@g********12-07-2024
Wat een plaatje! Supermooo vormgegeven en een fantastiche werking. Koelt super en is muisstil. De indeling is meer dan praktisch en van alle gemakken voorzien met zijn flinke inhoud. Een aanwinst voor iedereen die graag geniet van een pronkstuk in de keuken.
g****************@h**********12-07-2024

Mooie grote koelvrieskast

Een grote koelvries combinatie, ziet er mooi uit en veel ruimte en erg stil, fijne indeling inclusief flessenrek.
Pluspunten
  • Veel inhoud
  • Stil
  • Mooie buitenkant
angel04-07-2024

zeer aan te bevelen.

mooie ijs vriescombo met handige indeling en zeer weinig geluid. de kleur is erg mooi en hij is erg ruim en handig. de zuinigheid was voor mij ook belangrijk. en hij is handig met de temp instellen. zeer aan te bevelen.
Pluspunten
  • geluidloos
  • mooie indeling
s********@g********03-07-2024

Koel/vrieskast

Ik heb voor deze koel/vrieskast gekozen voor het sjieke ontwerp daarbij een ongelooflijke prijs/kwaliteit verhouding met een A energielabel, en daarbij een geruisloze motor.
Pluspunten
  • A label
  • Geruisloos
  • Sjieke uitstraling
M*******************@g********29-06-2024

Cool, top en zeer functioneel!

Top koel/vries combinatie met energielabel A, wat voor mij heel belangrijk was in mijn overweging van de aankoop (er zijn namelijk niet veel koel/vries combi's met energielabel A). Super handige indeling, geruisloos, optimaal functioneren en goede prijs! Hier gaan we jarenlang plezier van hebben!
Pluspunten
  • indeling
  • niet te breed
  • Energielabel A
  • geruisloos
  • prijs
l**********@h**********25-06-2024

HISENSE wiht love

Exact de juiste koelkast waar ik al jaren naar op zoek was.perfect design binnen en buiten,maakt geen geluid zuinig in energie verbruik,kortom HISENSE moet je hebben.
Pluspunten
  • Prachtig design
  • Geen geluid
  • Zuinig energie verbruik
  • Goede maat
  • Je wil hem graag thuis hebben
j***************@z*******21-06-2024

Prachtige koel/vries combinatie !

Prachtige koel/vries combinatie met 2 lades waarvan de onderste zeer diep dus veel ruimte voor groente en fruit . Ook veel ruimte in het vriesgedeelte voor bijv. pizza dozen. Makkelijk te openen, schitterende outlook ! Ik ben er zeer tevreden mee !
Pluspunten
  • Zeer ruim van binnen
  • 2 lades
v**********@g********21-06-2024
De voordelen van de koelkast zijn duidelijk het ontwerp en de afmetingen, vooral de kleinere diepte. De interieurindeling is maximaal doelgericht, de verlichting is op passende wijze opgelost. Ik hoop dat het aangegeven zeer lage verbruik van de koelkast positief tot uiting komt in de facturen van de elektriciteitsleverancier. :) Het instellen van de temperatuur en bediening is niet ideaal, je kunt de temperatuur van de vriezer niet instellen, het snelvriezen aanzetten is niet intuïtief en je hebt een handleiding nodig. Het geluidsniveau van de koelkast is niet hoog, maar als de compressor draait, maakt hij een onaangenaam geluid, hij zou hem graag beter geluiddicht willen maken. Algemeen overzicht: tevredenheid
y***********@h**********21-06-2024
Na veel te hebben gelezen over de koelkasten van hisense besloten er zelf 1 aan te schaffen. En ik moet heel eerlijk zeggen dat het een heel mooi product is .de indeling van de koelkast maar ook de vershoudlade en de vriezer waarvan de laden makkelijk glijden over een rails . Ik ben echt zeer tevreden met deze aankoop
o*********@g********21-06-2024
Je ziet de kwaliteit terug in het product, het is een mooie strak afgewerkte koelkast met genoeg ruimte voor spullen. Een dikke aanrader
e*******@h**********14-06-2024

Maatje

Ik had hem online gezien en al positieve reacties gehoord, maar ben naar mijn dealer in Etten-Leur gegaan. Ik was op slag verliefd op de uitstraling ,ruimte en indeling en wat voor mij belangrijk is de no frost functie. En het A label waar er maar weinig van zijn Ook het schoonmaken is een eitje ,geen moeilijke randjes en naadjes inmiddels aangesloten en hij is fluister stil . Nu al mijn maatje, wat mij betreft voor lange tijd
w*********@g********06-06-2024
Super mooie koelkast Heb hem in het zwart besteld. Mooie indeling. aparte lades voor groente en vlees. Mooi strak om te zien.Ben er super blij mee.
R************@c********01-06-2024
Mooie grote koelkast.ruime koel en vriesgedeelte En zuinig in gebruik R.wolterink
a***************@m******31-05-2024
Erg mooie en ruime koelkast! Mooie en luxe uitstraling en No frost en fresh box is erg fijn. Geluid: niet muisstil maar niet hinderlijk en hij staat bij mij in een open/leef keuken. Ik ben super blij ermee! Gekozen voor de energielabel A & de grote vriezer en stelt zeker niet teleur.