een verstandige keuze
We zochten een koel-vriescombinatie met diverse functies (multiflow, no-frost, enz.) maar met een standaard diepte voor onze kleine keuken. Dat is zeldzaam. Aanvankelijk wilden we een witte, maar de zilveren kleur is ook erg mooi.
Dit apparaat is zeer functioneel en vrij stil. Het is overzichtelijk ingedeeld en biedt voldoende opbergruimte. We zijn erg blij met onze keuze, zeker gezien de prijs (het was in de aanbieding) en de afwerking.
Hele fijne stille koelkast!
Heel tevreden met deze koelkast. De indeling is heel handig en hij is behoorlijk ruim zonder heel log te zijn. Alle opties werken naar behoren en hij is heel stil. Je hebt bijna niet door dat hij aanstaat. Verder is hij ook nog heel zuinig. Enige puntje is dat hij door de donkere kleur wat sneller vies oogt door vingerafdrukken maar dat is ook makkelijk op te lossen door er een doekje overheen te halen.
Geschreven voor: ETNA KCV520NZWA
Pluspunten
- Heel stil
- Fijne indeling
- Heel zuinig
- Fijne opties
Minpunten
- Door de kleur zie je sneller vingerafdrukken
Koelkast is heel stil, veel ruimte, mooie zwarte kleur, mooie led verlichting binnen, en betaalbaar
Geschreven voor: ETNA KCV520NZWA
we hebben de koelvries combinatie KCV520N nu ca 3 weken in gebruik en hij bevalt ontzettend goed .
Ten eerste is deze geruisloos , ik kan me niet herinneren dat ik hem gehoord heb ,Super gewoon.
Verder zijn de instellingen van de koel en vriestemperatuur super goed en erg nauwkeurig, de indeling is fantastisch erg veel ruimte en een Lade met handmatige vocht regeling , super om de groente vers te houden
We zijn er super blij mee en kunnen hem iedereen aanraden !
pracht koelvriescombo
een zeer mooie koelvriescombinatie past mooi in mijn keuken en goed overzichtelijk
Geschreven voor: ETNA KCV520NZWA
Pluspunten
- mooie indeling
- extra rekken
Prima keuze koel vries combinatie
Een prima koel vries combinatie. Mooie vormgeving echt een eyecatcher. ( Zwart)
Prima indeling, de 2 lades van de koelkast zijn echt prima om groente/ fruit in te bei.
Blijft echt veel langer vers.
Maakt geen herrie en geeft seintje wanneer hij te lang open staat.
De vriezer heeft 2 diepe lades en 1 smallere maar is voldoende.
Een aanrader!
Geschreven voor: ETNA KCV520NZWA
Pluspunten
- Stil
- Indeling
Minpunten
- Vingerafdrukken deur
elegante koel vries combo nonfrost
ik zag deze koelkast op een plaatje en ik werd er spontaan verliefd op een mooie indeling en de kleur die perfect past bij de rest
ik heb hem per telefoon besteld en ik had hem de volgende al binnen zelfs nog met extra korting top top top
Geschreven voor: ETNA KCV520NZWA
Pluspunten
- mooie indeling
- extra rekken
Minpunten
- nog niet gevonden
Prachtige koelkast (zwart)
Mooie indeling en de 2 vershoudlades werken prima, alles blijft veel langer goed.
Een eye catcher in onze nieuwe keuken. Een aanrader.
Geschreven voor: ETNA KCV520NZWA
Blij met onze ETNA koel-/vriescombinatie!
Blij met onze ETNA koel-/vriescombinatie. Makkelijk te installeren en in gebruik te nemen. Goede uitstraling. Overzichtelijke en praktische indeling. En het allerbelangrijkste koelt en vriest de inhoud zoals gewenst!
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik nemen en installeren.
- Overzichtelijke indeling.
- Uiterlijk goede uitstraling.
- Koelt en vriest de inhoud zoals gewenst!
- Maakt vrijwel geen geluid.
Goede keuze
We hebben de Etna koel/vrieskast aangeschaft ;Ten eerste om zijn speciale afmetingen n.l 57,5x57,5x207 cm (moest passen in bestaande en genoemde afmetingen.) Ten Tweede,wel zo belangrijk voor zijn indeling/verhouding koel-vriesruitmten, ook sprak ons de RVS versie en de prijs zeer aan! Vandaar onze keuze voor de KCV520NRVS We zijn er zeer blij mee.
Pluspunten
- Afmetingen
- INdeling
- Prijs
Minpunten
- Tot nu toe geen
Top koelkast
Mooi product, goede prijs.
Pluspunten
- Mooi product
- Goede prijs
Minpunten
- Geen
Good refrigerator A energy
The refrigerator is very silent and it works good. There is a lot of soace for your daily grocery and the two drawer for cheese and vegetables are very convenient
Pluspunten
- Silent
- Easy to clean
Minpunten
- Not very deep shelves
- Bottles don't fit on the door shelf
Stille prachtige koelvriescombinatie.
Prachtige uitstraling heeft deze koelvriescombinatie, werkt prima en bijna geen geluid.
Best een grote koelvriescombinatie maar door de kleur (grijs) valt het formaat wat weg.
Ik ben erg tevreden.
Pluspunten
- Stil
- Uitstraling
- Ruimte
Zeer goed Toestel
Zeer goed toestel, mooi design, zeer stil, zeer makkelijk te bedienen en intestellen.
Enkel deur wisselen vraagt wat lees tijd ook al heb ik dit niet moeten doen maar heb het wel bekeken.
Geschreven voor: ETNA KCV520NZWA
Pluspunten
- prijs kwaliteit
- Makkelijk temperatuur instellingen
Minpunten
- deur draaien
Slechte kwaliteit koelkast
Helaas heb ik niet echt een goede eerste indruk van deze koelkast. Afwerking is zeer ondermaats komen bij hoekjes en randen pur resten uit en alles voelt gewoon allemaal minder aan. Deur wou ik van rechts draaiend naar links draaiend nou dat is beste uitdaging. Eerst komt je weer overal die pur tegen en dan breekt er weer wat het is echt drama. Al met al zal best goed koelen maar de algemene kwaliteit is zowat Temu kwaliteit.
Mijn tip spaar door indien mogelijk en geef 200 meer uit aan een Bosch of Siemens
Geschreven voor: ETNA KCV520NZWA
Pluspunten
- Oogt mooi in de eerste instantie
- Ondiepe buitenmaat
Minpunten
- Slechte afwerking
- Goedkope materialen
- Draairichting deur omzetten geld karwei
Blij met de uitzonderlijk ondiepe koelkastvriezer. Redelijk stil (had nog stiller gemogen). Het omzetten van het scharnier was een rotklus en is niet goed doordacht. Verder heel zuinig en dan vonden we belangrijk.
Wat ik echt heel slecht en oprecht jammer vind is "de extra 3 jaar garantie". Tijdens het invullen blijkt dat dit een heel ander soort garantie betreft dan de eerste 2 jaar, namelijk dat ze 99 euro rekenen voor elk soort reparatie. Nou joepie... daar zit ik op te wachten de eerste 5 jaar (not). Als je 3 jaar extra garantie adverteert ga ik er vanuit dat dit een fullservice all include is zoals de eerste 2 jaar.
Hoorbare koelkast
Mooie koelkast, goede indelingen.
Wel jammer van vreemde geluiden zoals borrelen, of geluid van stijgen en/of dalen van een vliegtuig goed hoorbaar.
Pluspunten
- Goede koeling
- Mooie indeling
Minpunten
- Geluid
- Moeilijk waterpas zetten
Fijne koelkast
Erg prettige koelkast, doet precies wat ie moet doen en is ook nog lekker zuinig, wel passen grote flessen niet in de deur, maar verder heel fijn om te gebruiken
Fantastische koel vries combinatie!
Ik heb nog nooit zo'n fijne ruime koelkast gehad.
Hij zorgt dat op elke laag alles dezelfde temperatuur heeft en behoud zelfs in de lades, daarin blijft mijn groente en fruit veel langer goed als ik gewend ben in mijn vorige koelkast.
Ik wordt elke dag weer blij van deze koelkast!!
Pluspunten
- Ruimte per schap
- Wijnrek
- Stabiele temperatuur
- Goede Verlichting
- Speciale lades fruit en groenten
Een fijne koelkast! Maakt weinig geluid en handige indeling. Ook fijn dat hij erg zuinig is.
Super fijne koel/vriescombinatie
Deze koelkast is een aanwinst in onze nieuwe woning. Schitterend vormgeving makkelijk te bedienen en heel veel ruimte zowel in het koel als in het vriesgedeelte. Pluspunt is mode om snel in te vriezen. En ook nog een laag energieverbruik. Kortom wij zijn er heel blij mee.
Pluspunten
- Groentelade
- Snel invriezen
Minpunten
- Geen
- Geen
Mooie koelkast, blij mee!
Mooie en stilte koel/vrieskast! Fijne verlichting, alles ligt aantrekkelijk op ooghoogte. Groene blijft heel fris in de groentelades!
Pluspunten
- Stil
- Handig
Minpunten
- Geen
Dat de deuren makkelijk dichtmaken is top!
Super mooie uitvoering in RVS
Gekozen voor de mooie RVS uitvoering en lekker groot.
Stil en veel ruimte in zowel het koel als vries gedeelte.
Een aanwinst in onze woning, zijn er blij mee.
Pluspunten
- Ruimte
- Stil
Minpunten
- Geen
- Geen
Sieraad in de keuken
Juiste maat en uitvoering Ik ben ook blij met de indeling van de koelkast en vrieskast
Pluspunten
- Indelingen
- Uiterlijk
Minpunten
- Geen
- Geen