ETNA KCV282NRVS - Koelkasten

ETNA KCV282NRVS
ETNA KCV282NRVS
Energieklasse D
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 499,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 62 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV282NRVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

l**********@g********28-01-2024
Etna een vertrouwd merk en dat klopt zeer tevreden mee hij werkt zoals wij verwachten
Hans28-01-2024

Ruim en prima design

prima design, uitstekende verdeling en ruimte van de vriesvakken. vakverdelingen voelen stevig aan, maar koelkast weegt toch weinig. duidelijke instructie voor omdraaien van de deur, was een simpele klus.
Pluspunten
  • ruimte
  • design
Minpunten
  • instelmechanisme niet duidelijk
Frank28-01-2024

Aanrader

Ik was opzoek naar een iets smallere koelkast die toch genoeg ruimte bied met een groot vriesgedeelte. Met deze koelkast heb ik precies alles wat ik wil.
Pluspunten
  • Iets smaller dan normaal
  • Groot vriesvak
a********@h******25-01-2024
Een hele fijne stille koelkast . Ruim en door de circulatie van de lucht blijft alles lang vers en goed gekoeld . Een open vriesvak voor de veelgebruikte producten is ideaal . Ik ben erg tevreden
Anoniem25-01-2024

Perfecte koelkast

Geweldige koelkast zeker voor de prijs!. Koelt en vriest goed en is nagenoeg geluidloos. Ruimte is meer dan voldoende en goede/nette aflever service
Pluspunten
  • Geluidloos
  • Indeling laden
Minpunten
  • Niet gewonden
neen24-01-2024

Beoordeling Etna Koel-vries combinatie KCV282NRVS

De gekochte koel-vries combinatie kcv282nrvs voldoet meer dan verwacht aan alle voorwaarden voor een koel-vries combinatie . Geluidtechnisch zeer rustig ,alles wat nodig is is aanwezig in deze combinatie met daarbij een juiste vormgeving. Conclusie een juiste prijs kwaliteit verhouding.
Danny24-01-2024

Aanrader!

Zeer goede kwaliteit, handig in gebruik dankzij zijn simpele en ruime indeling Ook een echte eyecatcher in de keuken!👨🏻‍🍳
a***********@g********24-01-2024

Een goede aankoop geweest

Een prachtige ruime koelvriescombinatie, heel blij mee! Heerlijk het koelgedeelte op seniorenhoogte, niet meer bukken zoal bij het tafelmodel wat ik had. En... een ,als vanouds, TOP merk van Nederlandse bodem.
w*********@h**********20-01-2024
ik ben erg tevreden mooi model en no frost super en gunstige prijen prima afgelevert
Pluspunten
  • nofrost
  • mooi model
l*****@o**********12-01-2024
Stille koel- en vriescombinatie . Ruime vakken en koelt snel . Snelle levering . Nederlands kwaliteitsprodukt . Nette prijs . Goed schoon te houden . Geen ijsafzetting dankzij het no frost principe . Gewoon een echte aanrader
Henk van Bezooijen17-11-2023

Mooie en perfecte koelvriescombinatie van ETNA

Wij waren op zoek naar één andere koelvriescombinatie die we niet meer hoefde te ontdooien. Wij waren in een winkel waar we een uitgebreid assortiment konden bekijken en wij na advies van de winkelier hebben gekozen voor deze ETNA koelvriescombinatie die kwa kleur en kwaliteit aan onze eisen voldoet.werd snel bezorgd en werkte direct een mooie en fijne combinatie.
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Frisse uitstraling
  • Ruime goed werkende vriezer
  • Veel ruimte
  • Frisse uitstraling
  • Ruime goed werkende vriezer
  • Erg stille koelvriescombinatie vrijwel geruisloos
Minpunten
  • Minder makkelijk de deur opening wijzigen
  • Minder makkelijk de deur opening wijzigen
Henk van Bezooijen17-11-2023

Mooie en perfecte koelvriescombinatie van ETNA

Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Frisse uitstraling
  • Ruime goed werkende vriezer
  • Erg stille koelvriescombinatie vrijwel geruisloos
Minpunten
  • Minder makkelijk de deur opening wijzigen