De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KVV856WIT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Heb jarenlang al een ander apparaat van etna zonder problemen, dus bij vervanging van koelkast een nieuwe etna. Met vriesvak is makkelijk voor kleine dingen.
Staat nu drie weken, erg stil en vries en koelt prima.
Handige deur zonder greep en in de deur onder voor de flessen een extra strook tegen het rammelen
Onze inbouw koelkast moest nodig worden vervangen. Onze keuze is gevallen op de inbouw-koeler van Etna.
De koelkast is praktisch ingedeeld en de verlichting is prima. Ook kon de monteur deze koelkast op zeer eenvoudige
wijzen plaatsen. Kortom een mooie aanwinst en we zijn erg blij met deze keuze. Helemaal top.
In mijn eerdere review noemde ik ‘m stille willie, omdat ‘ie alleen geluid maakt bij expansie. Echter is dit wel voor zo’n 10 minuten en dat zo’n twee tot drie keer per uur. Het is een krakend, gorgelend geluid 😳
Superstil, bij koelen/expansie uiteraard wel wat meer geluid. Krachtige vriezer. Mooi design en wat breder/ruimer dan de meeste tafelmodellen. Erg tevreden mee!
Deze Etna koelkast met vriesvak zojuist gekocht maar ik heb nu al spijt. Bij gebruik van het plateau is het onmogelijk om nog flessen en flacons te plaatsen. Alleen in de deur. Expert neemt de koelkast niet terug na aankoop. Dus als je wat flessen kwijt wil in de koelkast, zou ik deze direct afraden.