ETNA KVV856WIT - Koelkasten

ETNA KVV856WIT
ETNA KVV856WIT
Energieklasse D
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 259,00 Bekijk alle aanbieders
8.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KVV856WIT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

h**********@o**********28-06-2025

had ik eerder moeten doen

Heb jarenlang al een ander apparaat van etna zonder problemen, dus bij vervanging van koelkast een nieuwe etna. Met vriesvak is makkelijk voor kleine dingen. Staat nu drie weken, erg stil en vries en koelt prima. Handige deur zonder greep en in de deur onder voor de flessen een extra strook tegen het rammelen
Pluspunten
  • stil
  • voldoende vries en koelruimte
j********@g********17-02-2025

Ruime koelkast voor weinig

mooie ruime koelkast met vriesvak voor weinig geld en ook nog met energie label D.
Pluspunten
  • ruim en zuinig
  • vriesvak
jan van gils11-02-2025

super koelkast voor een mooie prijs

precies wat wij nodig hadden wij zijn erg blij met onze nieuwe koelkast met vriesvak
Pluspunten
  • alles
  • alles
JP05-12-2023

Degelijke koelkast

Nette, Fijne, Niet al te grote koelkast. Heldere verlichting. Goed product.
Rob11-10-2023

Topmodel voor de keuken

Onze inbouw koelkast moest nodig worden vervangen. Onze keuze is gevallen op de inbouw-koeler van Etna. De koelkast is praktisch ingedeeld en de verlichting is prima. Ook kon de monteur deze koelkast op zeer eenvoudige wijzen plaatsen. Kortom een mooie aanwinst en we zijn erg blij met deze keuze. Helemaal top.
Pluspunten
  • indeling
  • verlichting
  • gebruik
j*************@h**********05-08-2023

Stille Willie minder stil dan verwacht, helaas!

In mijn eerdere review noemde ik ‘m stille willie, omdat ‘ie alleen geluid maakt bij expansie. Echter is dit wel voor zo’n 10 minuten en dat zo’n twee tot drie keer per uur. Het is een krakend, gorgelend geluid 😳
Minpunten
  • Expansiegeluid
Jet03-04-2023

Stille Willie

Superstil, bij koelen/expansie uiteraard wel wat meer geluid. Krachtige vriezer. Mooi design en wat breder/ruimer dan de meeste tafelmodellen. Erg tevreden mee!
  • Ruim
  • Supergekoeld vriesvak
d********@g********13-02-2023

Kookplaat met mogelijkheid tot inbouw.

Mooie vormgeving en zuinig door gescheiden platen. Ventilator draaid regelmatig als je het apparaat aanraakt.
g*************@g********06-12-2022
4.0

Niet geschikt voor flessen

4.0
Deze Etna koelkast met vriesvak zojuist gekocht maar ik heb nu al spijt. Bij gebruik van het plateau is het onmogelijk om nog flessen en flacons te plaatsen. Alleen in de deur. Expert neemt de koelkast niet terug na aankoop. Dus als je wat flessen kwijt wil in de koelkast, zou ik deze direct afraden.
Pluspunten
  • stil
  • koelt goed
Minpunten
  • plateau-indeling onhandig
  • alleen in de deur melkpakken en flessen