ETNA KKV143WIT - Koelkasten

ETNA KKV143WIT
ETNA KKV143WIT
Energieklasse E
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 320,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 88 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKV143WIT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

j*****@c********19-08-2022

prima koelkast

Hele fijne koelkast met goede indeling en hij koelt super. Een aanrader voor anderen
w******@k***********15-08-2022

Vrieskast

Super vrieskast geen ijsvorming en weinig geluid. We zijn er erg tevreden over de nieuwe vrieskast
Pluspunten
  • Geruisloos
m*********@g********03-08-2022

Super koelkast

De prijs- kwaliteitsverhouding is goed te noemen. Deze Erna koelt goed en biedt genoeg opbergruimte. Tevens verbruikt deze koelkast weinig stroom (slechts 104 Kwh). Kortom een echte aanrader!!
Henk22-07-2022

Ruime koelkast met laag geluidsniveau en stevige legplanken en met energielabel E. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend omdat deze koelkast meer dan honderd euro goedkoper is dan vergelijkbare koelkasten van andere merken. Bovendien geeft ETNA extra garantie ; 2 jaar fabrieksgarantie met 3 jaar extra
Pluspunten
  • stevige legplanken
  • ruime indeling
  • Energielabel E
  • mooie prijs
D************@k***********09-07-2022

Een tevreden klant.

Ik ben heel blij. Prima koelkast, prima service. Alles geleverd volgens afspraak en een heel vriendelijke chauffeur. Wat wil een mens nog meer?!
Michel30-06-2022

Fijne koelkast

Koelkast voldoet aan alle verwachtingen, is stil en koelt goed en voor een prima prijs.
Pluspunten
  • geluid
  • energie
  • uitstraling
Minpunten
  • Grote flessen vallen makkelijk de deur open gaat
f****@l*********25-06-2022

Prima koelkast zonder vriezer voor een redelijke prijs.

We wilden een aparte koelkast zonder vriezer, gewoon wit daar we in onze keuken witte deurtjes hebben. Onze oude combi was op en we hadden nog een losse vrieskast die uit stond. Deze kast was mooi small (55cm) en had flink wat ruimte zonder al te veel bijzondere functies dat was precies wat we wilde. Hij is stil en koelt uitstekend (gister was het hier 31 graden buiten). Ik ben alleen benieuwd of de vakjes in de duur duurzaam zijn, het plastic voelt wat zwak.
Pluspunten
  • stil
  • goed prijs
Minpunten
  • geen fllessenrek
  • zou wel wat zuiniger mogen (energielabel E)
Ger20-06-2022

Fijne koelkast voor een goede prijs

een goede koeler.Een passend formaat voor onder de keukenkast.Mooie afwerking. Pluspunt: geruisloos
Pluspunten
  • geruisloos
e*******@l******08-06-2022

goede kwaliteit

Een mooie koelvries combinatie voor weinig geld en een goede kwaliteit die aan onze eisen voldoet
Luc (BE)26-04-2022

Degelijke koelkast, betaalbaar en betrouwbaar (5j garantie)

Mooi, stil en zuinig toestel, netjes aan huis afgeleverd zonder extra kost. En met de 5 jaar garantie zijn we toch voor een lange tijd gerust; is ook bewijs dat de producent overtuigd is van de betrouwbaarheid.
Pluspunten
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Betaalbaar
  • 5j garantie (betrouwbaar)
  • Stil
a*******@k*********09-04-2022

Prima inbouwkoelkast

Deze inbouw koelkast werkt super goed . Ik raad deze aan. Helaas stond mijn type nummer er niet bij maar ik zet het nu erbij / EEK146A KOELKAST 88CM Prima koelkast . koelt perfect. zolas het hoort.
r*******@g********30-03-2022

Goeie prijs kwaliteit verhouding ten onzichte van de dure merken zoals Bosch of AEG. Mooie uitstraling. Hij is heel stil als de koelkast aanslaat, je moet er naast staan om het te horen
Pluspunten
  • Voordelige prijs
r*******@g********17-03-2022

Prima product voor een goede prijs

Prima product. Doet niet onder voor de bekende en duurdere merken zoals Bosch of AEG
Pluspunten
  • Voordelige prijs