Energieklasse E
Super mooie koelkast
Wat een mooie koelkast onze oude koelkast was hoog nodig aan vervanging toe. Deze was al +/- 20 jaar oud.
Prachtig mooi deze aanwinst lekker ruim en vooral erg stil. Ook de ijsblokjes twister werkt goed.
Ik ben erg tevreden over de ruimte in koelkast was wel even wennen met indeling.
Maar werkt prima wel een oplossing moet vinden voor wieltjes omdat deze bij ons op plateau moet staan ivm waterafvoer achterlangs. Zit nu een plankje voor zodat deze er niet afrolt.
Pluspunten
- Ruime koelkast
- Fluisterstil
Minpunten
- Tot nu toe niet gevonden
Super koelkast
Net nieuwe koelkast van ETNA gekocht.
Mooie koelkast,goeie kwaliteit en zonder geluid.
Zeker een aanrader
Een geweldig mooie en goede koelkast/vriezer met zeer veel ruimte en een heel mooi uiterlijk.
voldoet aan al onze wensen
Pluspunten
- veel koel en vriesruimte
- mooi uiterlijk
- makkelijk te bedienen
- geweldige indeling
Bevalt echt goed
Ik had dit apparaat gekregen als vervanging van mijn oude en stuk frigo. Ik heb het vandaag gekregen en heb hem nog niet aangemaakt.
Maar wat ik kan zeggen is dat het lijk echt op wat ik gekozen heb en het is wat anders van mijn oude apparaat maar lijkt mooie uit en bij deze is er minder finger print te zien bij het aanraken van het apparaat.
Pluspunten
- Mooi
- Weinig fingerprint
Minpunten
- Maakt wat lawaai
- Vind dat de diepvries wat smal is
Prijs/kwaliteit
goede prijs/kwaliteit
zoals het op de website staat
zeer goede prijs
makkelijk te onderhouden
Pluspunten
- goede kwaliteit
- makkelijk te onderhouden
Minpunten
- te weinig lades
Mooie en degelijke koel/vriezer
Mooie en degelijke koel/vriescombinatie. Echte Hollandse kwaliteit. Geen of weinig vlekken of handafdrukken op het RVS. Voldoende ruimte in zowel koel als vriesgedeelte. Een extra vierde deurvak in het koelgedeelte was persoonlijk wenselijk en er is m.i. ruimte daarvoor. We hopen dat we er nog vele jaren plezier van zillen hebben.
Pluspunten
- Goed ogend
- Ruim
- Overzichtelijk
- Goede prijs/kwaliteit
Minpunten
- Misschien een extra deurvak
Heel goed en heeeeeel stil ;)
Fijne grote koelkast/vriescombinatie, pas een weekje in gebruik, maar heel tevreden.
Grote opbergmogelijkheid, goede indeling, makkelijk in gebruik en vooral heeeeeeeel erg stil, wat een verademin tov onze oude Amerikaanse koelkast/vriescombinatie.
Pluspunten
- Stil
- Groot
- Ziet er heel mooi uit
- Fijn in gebruik
Minpunten
- Geen
Zeker aanrader
Nou is supper goede ijskast blij met de keuze hij is energie goedkoop je kan er veel in opbergen vind top ding etna zoviezo goede merk gr
Goed!!
Mooie koelkast, mooie kleur en heel mooi ingedeeld, veel opbergmogelijkheden.
Pluspunten
- Uitvoering
- Opbergmogelijkheden
- Model en kleur
Minpunten
- NIET
Deze vries-/koelcombinatie is fantastisch! Een praktische indeling en een gunstig energieverbruik.
Mooie kast met een hoogwaardige uitstraling uitstraling.
Wij zochten bij onze nieuwe keuken een passende koel- en vrieskast. Deze Amerikaanse koelkast van Etna paste perfect in ons keukenontwerp: losstaand, koelen en vriezen en de juiste afmetingen. Door zijn vrijstaande positie in de keuken komt hij mooi tot zijn recht naast alle andere RVS apparatuur. De kast maakt nauwelijks geluid en heeft veel ruimte.
Heel blij met deze Amerikaans koel- en vrieskast van Etna.
Pluspunten
- koelen en vriezen
- gebruiksgemak
- geruisloos
- stijlvolle looks en goed materiaal
Zeer fijne Amerikaan
Erg mooie, praktische Amerikaanse koel- vriescombinatie zonder, gelukkig, een ijsblokjesmachine. Dat scheelt een wateraansluiting, onderhoud en erg veel ruimte in het vriesgedeelte. Zijn er erg blij
Pluspunten
- Ruim voldoende inhoud
- Laag energieverbruik
Minpunten
- Geen, haha
prijsvriendelijke koel- vriescombinatie.
Een hele mooie koel-vriescombinatie voor een zeer vriendelijke prijs. Nu een week in gebruik en bevalt goed.
Pluspunten
- prijs
- vormgeving
Minpunten
- zwaar
- vriesgedeelte had wat groter gemoten
Goede aankoop
Na een (te kort) aantal jaren met een twee zo dure Haier opgescheept gezeten te hebben, besloten voor deze Erna te gaan. Haier ging na 2 jaar stuk. Vlak na de garantie periode en de firma was keihard. Nul coulance. Extra garantie bij de Etna is dus aantrekkelijk. Volume wat minder dan de Haier, maar nog ruim voldoende. Eerste indruk is prima. Snel op temperatuur en lekker stil. Lijkt dus een prima keuze te zijn geweest.
Pluspunten
- Stil
- Groot volume
- Extra garantie
Minpunten
- Nog niet gevonden
Prachtige combie
Wat een prachtige combinatie.koel en vrieskast bij elkaar.en dat voor die prijs, zoveel waar.!
Een etna.betaalbaar en mooi, gewoon doen..is de moeite waard.
Pluspunten
- Groot
- Mooi om te zien
Minpunten
- Nog niets
Ik vind het een mooie en ruimige ijskast vrieskast ben er super blij mee .een echte aanrader
Ruime no-nonsens Amerikaanse koelkast
We waren op zoek naar een ruime koelvriescombinatie en kwamen bij dit model uit. Zeer tevreden. Ruim, overzichtelijk en doet precies wat we verwachtten. Koelt goed en snel, ruime lades en voldoende ruimte. De losse ‘ijsblokjes maker’ is meer dan voldoende en zien wij als extra. Een ijsdispenser of ingebouwd ijsblokjessysteem was voor ons niet nodig en kost alleen maar ruimte. Dus al met al zeer tevreden.
Pluspunten
- Ruim
- Koelt goed
Zeer goede aankoop.
We zijn zeer blij met onze aankoop.
Kan niet begrijpen dat er mensen zijn die het geluid te hard vinden.
Prachtige uitvoering in vergelijking met andere veel duurdere apparaten.
Het is niet hoe duurder hoe beter,paar keer meegemaakt heel veel problemen.
Ik zou zeggen op mijn manier,koop een ETNA.
Mvg.Fam Ramaker uit Leiden.
Pluspunten
- Kleur en gebruiksgemak.
- Je hoort hem bijna niet.
bevalt erg goed
Mooie koelvriescombinatie stil in gebruik mooi uiterlijk zeer gemakkelijke bediening en ruim van binnen
Mooie bruikbare Amerikaanse koel/vries combinatie!!!
Na enkele weken gevonden wat we echt wilden hebben.Koelen en vriezer samen en voldoende ruimte.
Etna had deze een Amerikaanse koelkast waarbij niet de vriesruimte werd gebruikt voor een ijsklontjes apparaat.
Hiervoor in de plaatst een zeer vindingrijk ijsklontjes systeem wat goed en vlot werkt.
Hoogte en breedte is ook prima.
Hier zal ik mijn laatste levensjaren beslist heel gelukkig mee zijn.
Vreemd dat deze koelvriescombinatie bij geen enkele dealer in de showroom staat.
Pluspunten
- mooi strak design
- voldoende ruimte zowel vries als koelgedeelte
Ruim vries gedeelte!
Gezocht naar een combinatie met vooral een ruim vries gedeelte, daar voldoet deze mooi uitziende Amerikaan zeker aan en is daarmee één van de grootste en niet meteen veel hoger in stroomkosten!
Fluisterstil en de praktische indeling maken het plaatje helemaal af. De extra garantie tot 5 jaar na registratie is een welkome extra bovenop de 2 jaar standaard garantie, dit laat zien dat ze qua prijs/ kwaliteit achter hun product staan. Wij zijn er met ons grote gezin heel erg tevreden over.
Pluspunten
- Geschikt voor groot gezin
- Fluisterstil
- 5 jaar garantie
Amerikaanse koelkast
Super compact met zoveel ruimte! Hij is ruimer dan ik dacht, vooral de groente en fruit lades! Echt een aanrader! Ik ben een tevreden klant.
Pluspunten
- Ruime groente en fruit lades
- Overzichtelijk
stijlvolle Amerikaanse koelkast
Prachtige Amerikaanse koelkast.
Stijlvol design, stil en heel ruim van binnen.
Een echte eye-catcher in onze keuken,
Snel en keurig geleverd door keukenloods.nl en snel zelf te installeren.
Kortom, top apparaat,
Pluspunten
- Mooi design
- Veel binnenruimte
- Stil
- Eenvoudige instelling temp.
Minpunten
- Zijkant van kunststof terwijl deuren rvs zijn
Top
Top frigo dv echt content van goed koud weinig lawaai hinder ruim knap afgewerkt
Pluspunten
- Weinig lawaai
- Koelt en vriest goed
Combinatie koel-vries machine
uitstekend apperaat, ziet er mooi uit heeft juiste indeling, amerikaanse koel-vries kast
ruim van binnen mooi van buiten kwaliteit voor een fijne prijs