ETNA AKV578ZWA

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 100 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV578 rvs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Goed om te lezen dat je blij bent met het design en de inhoud van de koel- / vriescombinatie.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden met de indeling en natuurlijk het gebruik. Het design is ook mooi meegenomen.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review. Leuk om te lezen dat je hebt gekozen voor ETNA bij de aanschaf van de nieuwe koelkast(en andere apparatuur). Fijn dat de installatie gemakkelijk verliep en dat hij qua design helemaal in jullie keuken past!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Wat fijn om te lezen dat het geluidsniveau en de ruimte van deze koel-/vriescombinatie je zo goed bevallen.
We zullen je feedback over de indeling meenemen in de verder ontwikkeling.
We wensen je heel veel koelplezier toe!
Pluspunten
Minpunten
Beste Truus,
Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het mooie design, de ruimte en het gebruiksgemak van de koelkast.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer/mevrouw,
Erg leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over zowel ex- als interieur van de AKV578RVS. Bedankt voor de uitgebreide review met de maximale reviewscore. Zijn wij uiteraard erg blij mee.
Wij wensen jou veel koelplezier toe.
Beste heer/mevrouw,
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de AKV578ZWA en onze garantievoorwaarden. Onze apparatuur blijft altijd in ontwikkelen, wij blijven altijd kijken naar verbetering. Daarom hechten wij veel waarde aan de feedback van onze klanten. Wij zijn blij met de 9, bedankt.
Veel koelplezier!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer/mevrouw,
Een reviewscore van een 10. Dit betekent een tevreden klant en dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen. Klant blij, wij blij! Bedankt voor de mooie feedback.
Wij wensen jou veel koelplezier toe.
Beste heer / mevrouw,
Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review over dit pronkstuk!
Fijn dat jij, naast het mooie design, ook tevreden bent over het gebruiksgemak, de duurzaamheid en geluidsniveau van deze mooie side-by-side.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Wendy,
Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze topscore!
Leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent over de duurzaamheid en de prijs/kwaliteitsverhouding.
Ook het mooie design en gebruiksgemak bevallen jou goed.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor deze mooie review met fantastische score, een 10! Wat fijn dat je zo blij bent met de prijs/kwaliteitsverhouding, indeling en het gebruiksgemak.
Pluspunten
Minpunten
Beste Mark,
Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over je nieuwe ETNA koelkast! Fijn dat het design en de indeling goed bevallen.
We willen je bedanken voor deze mooie score en wensen je nog heel veel jaren plezier met deze aankoop.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Gefeliciteerd met jullie nieuwe Amerikaanse koelkast van ETNA! Wat leuk om te lezen dat deze goed bevalt.
We wensen jullie nog jaren koelplezier en willen jullie bedanken voor deze mooie score.
Met vriendelijke groet.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Een 10! Wat een prachtige score. Wat fijn om te lezen dat de nieuwe koel-/vriescombinatie zo goed bevalt. Wat leuk dat er in jullie nieuwe keuken is gekozen voor ETNA apparatuur.
We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken en we willen jullie bedanken voor deze mooie review.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Een 10, Wow! Bedankt voor deze review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met deze koelkast, de verlengde garantie is inderdaad ook een pluspunt.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review met een fantastisch cijfer, een 10! Wat leuk dat jullie bij de aanschaf hebben gekozen voor Etna. Fijn om te lezen dat het design, de inhoud en de indeling zo goed bevallen.
Pluspunten
Minpunten
Beste Jack,
Wow, een prachtige 10! Bedankt!
Wat fijn dat u zo tevreden bent met deze mooie Amerikaanse koelkast!
Leuk om te lezen dat u al zo lang bekend bent met ETNA.
Wij wensen u heel veel koelplezier!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wow, een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. We zijn blij om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met deze keuze. Leuk dat je deze koelkast een aanrader vindt voor andere!
We wensen je veel koelplezier toe.
Marijke
Beste heer/mevrouw,
Leuk om te lezen dat de AKV578ZWA niet alleen zo goed bevalt maar qua uitstraling ook een aanwinst is in jullie keuken. Bedankt voor de mooie feedback.
Wij wensen jullie veel plezier met de aankoop.