• Best Reviewed dec 2022
Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 121 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV578 rvs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

9,1

rene 31-05-2023

bevalt erg goed

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Mooie koelvriescombinatie stil in gebruik mooi uiterlijk zeer gemakkelijke bediening en ruim van binnen

Officiele reactie van Atag 01-06-2023

Beste Rene,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met het lage geluidsniveau, mooie design en de ruimte van de koelkast.

p**t@h**e.nl 29-05-2023
  • Product gekocht

Mooie bruikbare Amerikaanse koel/vries combinatie!!!

10,0
Na enkele weken gevonden wat we echt wilden hebben.Koelen en vriezer samen en voldoende ruimte.
Etna had deze een Amerikaanse koelkast waarbij niet de vriesruimte werd gebruikt voor een ijsklontjes apparaat.
Hiervoor in de plaatst een zeer vindingrijk ijsklontjes systeem wat goed en vlot werkt.
Hoogte en breedte is ook prima.
Hier zal ik mijn laatste levensjaren beslist heel gelukkig mee zijn.
Vreemd dat deze koelvriescombinatie bij geen enkele dealer in de showroom staat.

Pluspunten

• mooi strak design
  • voldoende ruimte zowel vries als koelgedeelte

Officiele reactie van Atag 30-05-2023

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor de uitgebreide review met een maximale reviewscore van een 10! Natuurlijk zijn wij hier erg blij mee. Dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen, een tevreden klant.

Wij wensen jou vele jaren van koelplezier toe.

i**o@d**s.com 27-05-2023

top Amerikaanse koelkast

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

mooie stijlvolle koelkast (wij hebben de zwarte).
ideaal is links diepvries met meer dan voldoende ruimte en recht de grote hoeveelheid koeling.

Pluspunten

• op wieltjes
  • genoeg ruimte
  • makkelijk ijsklontjes maken

Officiele reactie van Atag 30-05-2023

Beste heer /mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het design, inhoud en de ijsklontjes.

Wij wensen jou veel koelplezier toe.

HHH 22-05-2023

Ruim vries gedeelte!

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Gezocht naar een combinatie met vooral een ruim vries gedeelte, daar voldoet deze mooi uitziende Amerikaan zeker aan en is daarmee één van de grootste en niet meteen veel hoger in stroomkosten!
Fluisterstil en de praktische indeling maken het plaatje helemaal af. De extra garantie tot 5 jaar na registratie is een welkome extra bovenop de 2 jaar standaard garantie, dit laat zien dat ze qua prijs/ kwaliteit achter hun product staan. Wij zijn er met ons grote gezin heel erg tevreden over.

Pluspunten

• Geschikt voor groot gezin
  • Fluisterstil
  • 5 jaar garantie

Officiele reactie van Atag 23-05-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent met deze mooie side-by-side. Het gebruiksgemak, het mooie design en lage geluidsniveau bevallen jou gelukkig goed. En de verlengde garantie is natuurlijk mooi meegenomen, als gaan wij er natuurlijk van uit dat jij deze niet nodig zal hebben.

Dukskess 12-05-2023

Top toestel

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

super toestel, zeer goede kwaliteit
prijs/kwaliteit is top
zeer mooie afwerking
makkelijk in te stellen
eco functie
laag verbruik
stil, weinig lawaai

Pluspunten

• goede indeling
  • makkelijk te onderhouden
  • weinig lawaai

Officiele reactie van Atag 15-05-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent over de werking en design van de koelkast.

n**h@h**l.com 29-04-2023

Amerikaanse koelkast

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Super compact met zoveel ruimte! Hij is ruimer dan ik dacht, vooral de groente en fruit lades! Echt een aanrader! Ik ben een tevreden klant.

Pluspunten

• Ruime groente en fruit lades
  • Overzichtelijk
Officiele reactie van Atag 01-05-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de ruimte en indeling van de koelkast.
We wensen je vele jaren koelplezier toe.

l**3@g**l.com 25-04-2023
  • Product gekocht

Zeer tevreden, beste keus ooit

Geweldig tevreden
Het was een hele toer om de juiste afmetingen te vinden voor onze keuken. Maar nu hij staat is het de beste keuze die we konden maken. Hij is mooi gemakkelijk in gebruik. En de ruimte is meer dan voldoende voor twee persoons huishouden.

Pluspunten

• Veel meer ruimte dan verwacht

Officiele reactie van Atag 26-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Wow een 10! Wat leuk dat jij in jouw zoektocht uitgekomen bent bij ETNA! Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent over het mooie design en het gebruiksgemak.

Wij willen jou bedanken voor deze leuke review en wensen jou heel veel koelplezier!

v**n@h**l.com 23-04-2023

stijlvolle Amerikaanse koelkast

Prachtige Amerikaanse koelkast.
Stijlvol design, stil en heel ruim van binnen.
Een echte eye-catcher in onze keuken,

Snel en keurig geleverd door keukenloods.nl en snel zelf te installeren.
Kortom, top apparaat,

• Veel binnenruimte
  • Eenvoudige instelling temp.

Minpunten

• Zijkant van kunststof terwijl deuren rvs zijn

Officiele reactie van Atag 24-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het design en ruimte van de koelkast.

k**x@o**k.com 13-04-2023

Stijlvolle stille Amerikaanse koel/vries kast

10,0
We waren al langere tijd op zoek naar een mooie Amerikaanse koel/vries combinatie. Onze keuken heeft verder alle apparatuur van Etna dus toen we deze tegenkwamen online hoefden we niet lang na te denken. Een zee van ruimte, mooi stijlvol, en zeer stil! De ijstwister is een hele leuke aanvulling. Wij zijn enorm blij met deze aanwinst in ons huis!

Pluspunten

• Ruimte
  • Uiterlijk
  • Weinig geluid

Officiele reactie van Atag 14-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat een prachtig compliment is het om te lezen dat jullie bij de aanschaf van een nieuw product wederom voor ons hebben gekozen! De ruime indeling, het geluidsniveau en het design van deze nieuwe Amerikaanse koelkast bevalt jullie gelukkig goed.

We willen jullie bedanken voor het vertrouwen en natuurlijk voor het schrijven van deze prachtige beoordeling. Heel veel plezier gewenst van deze nieuwe Amerikaanse koelkast (en natuurlijk van jullie andere ETNA toestellen)!

k**t@g**l.com 09-04-2023

Top

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Top frigo dv echt content van goed koud weinig lawaai hinder ruim knap afgewerkt

Pluspunten

• Weinig lawaai
  • Koelt en vriest goed

Officiele reactie van Atag 11-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak, mooie design en de duurzaamheid.

Dutch Casual 04-04-2023
  • Product gekocht

Dikke + voor de energie klasse vormgeving en volume

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Ik was aangenaam verrast na het ontvangen van deze koelkast. Wat een prachtige vormgeving echt een uitblinker voor in de keuken. Genoeg ruimte in de koel/vries gedeelte. Het enige minpunt vind ik persoonlijk dat er nog wel een extra slot voor de glazen plank in het koeldeel had mogen zitten. Maar voor als nog super blij met deze aankoop want voor 878 euro (aanbieding via bol.com)heb ik een koopje gescoord. En na flink wat research online is dit wel de beste Amerikaanse koelkast qua prijs volume vormgeving en energie klasse. Ik zou dit zeker aanbevelen aan vrienden en familie.

Pluspunten

• vormgeving
  • Genoeg opbergruimte
  • Energie klasse E
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Maakt weinig geluid

Minpunten

• Extra slot voor een glazenplaat koeldeel
  • Nog niet gevonden

Officiele reactie van Atag 05-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met deze mooie side-by-side! Het doet ons goed dat het gebruiksgemak en het mooie design zo goed bevallen. Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is natuurlijk super!

Wij willen jou bedanken voor het schrijven van deze leuke review en wensen jou heel veel koelplezier!

Jouke 26-03-2023

Combinatie koel-vries machine

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

uitstekend apperaat, ziet er mooi uit heeft juiste indeling, amerikaanse koel-vries kast
ruim van binnen mooi van buiten kwaliteit voor een fijne prijs

Officiele reactie van Atag 27-03-2023

Beste Jouke,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de indeling en werking van de koelkast.

Ron 21-03-2023

aanrader

Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

De koelkast ziet er prima uit, mooie ruime indeling, geluid amper waar te nemen en eenvoudig schoon te houden.Tot nu toe is er maar 1 klein minpuntje, met 2 puber kids die soms de deur te snel willen openen dan rolt de koelkast soms iets naar voren

Pluspunten

• ruim
  • degelijk
  • amper hoorbaar

Officiele reactie van Atag 23-03-2023

Beste Ron,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Wij zijn blij dat jij zo tevreden bent met deze mooie Amerikaanse koelkast. Het gebruiksgemak en mooie design maken van de koelkast een plaatje in jouw keuken. Graag kijken wij samen met jou nog even of we wat kunnen doen aan het rollen van de koelkast, zou jij hiervoor jouw contact- en adresgegevens samen met een kopie van deze review willen sturen naar webcare@atagbenelux.com?

Wij wensen jou en jouw pubers heel veel koelplezier!

ssleurink@home.nl 16-03-2023
  • Product gekocht

etna amerikaanse koelkast gekocht en zeer tevreden

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Wij hebben deze etna amerikaanse koelkast gekocht omdat wij nog een oude vrieskist hadden en nog een aparte oude koelkast van meer dan 20 jaar oud. Enorme energie vreters, niet handig met de huidige energieprijzen. Nu hebben wij een energiezuinig apparaat. Veel ruimte mooie indeling en alles overzichtelijk echt een aanrader om deze aan te schaffen.

Pluspunten

• uiterlijk
  • ruimte
  • indeling

Officiele reactie van Atag 17-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw nieuwe Amerikaanse koelkast en je deze ook aanbeveelt. De indeling en het uiterlijk bevallen jou goed!

De koelkast en vriezer staan altijd aan, we kunnen ons daarom voorstellen dat je dit zeker gaat merken in je energieverbruik.

Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie beoordeling. We wensen je heel veel plezier toe van je aankoop!

b**5@t**t.nl 07-03-2023

Mooie koelvries combinatie

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Wij wouden graag een dubbeldeurs koelkast in het zwart die niet te diep was.
Deze is zowel aan de voorkant en de zijkanten dezelfde kleur wat fijn is als hij los in de keuken staat.
Hij is lekker ruim en stil en een sieraad in je keuken.

Pluspunten

• Kleur rondom zwart metalic
  • Ruim

Minpunten

• Nog niet ontdekt

Officiele reactie van Atag 08-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat jij jouw vertrouwen aan ETNA hebt gegeven. Leuk om te lezen dat de koelkast, naast dat deze goed koelt en goed bevalt wat betreft de ruimte en indeling, ook een echte eyecatcher is!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

w**2@g**l.com 07-03-2023

Side by side

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

ruim, betrouwbaar, efficiënt en modern design. Aanbevolen voor gezinnen en voedselbewuste gebruikers.
Officiele reactie van Atag 08-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Een mooie score met leuke reviewtekst, bedankt! De ruimte en het mooie design bevallen jou goed. Ook de duurzaamheid is natuurlijk niet onbelangrijk.

Met vriendelijk groet,

Rik 06-03-2023

Mooi en degelijk

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Mooie degelijke koelvriescombinatie. Sinds kort in gebruik. Biedt veel ruimte en koelt uitstekend. Maakt nauwelijks geluid. Groot voordeel is dat deze koelkast vrij ondiep is in vergelijking met andere koelkasten en daardoor minder ruimte inneemt in onze berging.

Officiele reactie van Atag 07-03-2023

Beste Rik,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ruimte, geluid en werking van de AKV578ZWA. Bedankt voor de mooie beoordeling.

Wij wensen jou veel koelplezier toe.

t**k@g**l.com 03-03-2023

Goede combinatie

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Mooie combinatie koel/vrieskast. Wat ik mis is dat ik de combinatie niet uit kan zetten tijdens afwezigheid. Althans ik heb die mogelijkheid niet kunnen ontdekken. Verder mooi apparaat, veel ruimte
Officiele reactie van Atag 06-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de mogelijkheden van de koelkast.

Hendrik,Zwolle 01-03-2023

Black Beauty

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Ben erg blij met deze ruime en mooie koelvriescombinatie.
Ik heb gekozen voor voor zwarte kleur omdat die beter past bij mijn meubilair ondanks redelijk prijsverschil.
Hij is degelijk en vrij stil, hoe je de meegeleverde gratis ijsblokjesmaker uit elkaar en schoon moet maken is nog een ?.
Het leddisplay aan de buitenkant is makkelijk te bedienen en meerdere temperatuur keuzes.
Mis de optie huidige (werkelijke)binnen temperatuur...nerd detail ; ).

Pluspunten

• Uiterlijk/vormgeving
  • Ruim
  • Makelijkebediening
  • Temperatuur keuzes

Officiele reactie van Atag 02-03-2023

Beste Hendrik,

Wat leuk om te lezen dat je blij bent met je nieuwe ETNA koel-/vriescombinatie. Daar worden wij blij van!
Het design, de ruimte en het geluidsniveau bevallen jou goed.

Aan de bovenkant van de ijsmaker zit een lipje waarmee het voorzichtig losgehaald kan worden. We adviseren dit met een mild schoonmaakmiddel (zoals afwasmiddel) af en toe te reinigen. We adviseren alleen ijsblokjes van water te maken.

We wensen je heel veel plezier van je aankoop!

s**7@g**l.com 21-02-2023
  • Product gekocht

Good looking and solid fridge

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

The fridge has a very nice appearance, in terms of design and also quality of the materials. It’s spacious and practical inside. Doors open smoothly. Lighting is pleasant.
In terms of downsides - it’s noisy. But it’s not a problem for so it’s a very good purchase in combination with 5 year’s warranty from ETNA.

Pluspunten

• Design
  • Space
  • Practical
  • Warranty
  • Energy efficiency

Minpunten

• Noise

Officiele reactie van Atag 22-02-2023

Dear sir / Madam,

Thanks for the nice review. It is great to read that you are not only so satisfied with the design, space, energy efficiency, but also with our warranty conditions.

We wish you a lot of cool fun.

Toon meer reviews