Liebherr IRe 4020 Plus

Liebherr IRe 4020 Plus - Koelkasten

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 114 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRe 4020 Plus op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

eenj16-12-2022

Niet kopen deze koeler: maakt erg veel kabaal.

Deze koeler maakt erg veel kabaal. Alsof er een dancefeest is bij de buren: zo'n gedreun als de motor aanslaat.
Armie11-12-2022

Degelijke kwaliteit, mooi design

Ziet er degelijk uit. Laden zijn stevig en de afwerking is mooi. Wordt volgend jaar pas ingebouwd dus nog geen gebruikservaring.
Pluspunten
  • Strak design
  • Mooie afwerking
  • Goede materialen gebruikt
Minpunten
  • Kleine lade, had dieper verwacht
fijne koelkast20-10-2022

Stil en koel met fijne indeling

Ik heb al langer een Liebherr vriezer en wilde in mijn keuken ook een top koelkast. Deze heeft voor ons de beste maat voor inbouw in onze nieuwe keuken. Internet aansluiting hoeft voor mij niet maar het kan ook zonder. De eerste ervaring is dat hij still is en goed werkt op een puntje na. De demper van de deur lekt olie. Ik zal dit aanmelden en verwacht goede service van Liebherr
Pluspunten
  • indeling
  • weinig geluid
Minpunten
  • defecte demper van de deur
s*******@m******19-10-2022

Super apparaat met 7 jaar garantie!

Vanwege goede ervaring met het merk Liebherr (koel/vries combi) heb ik voor een inbouwkoelkast van hun gekozen. Daarnaast vond ik de indeling van de koelkast mooier dan zijn concurrenten. Met name de extra schuiflade is superhandig voor kaas en vleeswaren te bewaren. Zooets ben ik niet tegengekomen bij andere merken. Het apparaat is makkelijk in gebruik en super stil. Daarnaast krijgen we 7 jaar garantie op dit apparaat! Wij zijn super tevreden met onze aankoop!
Pluspunten
  • Indeling
c****@z*******19-10-2022

Bevalt zeer goed

0ntzetten fijne en zeer goede indeling van deze koelkast , liebher heeft daar goed overnagedacht , hoge kwaliteit, mooie zelf sluiten deur , en zeer stil en zuinig met stroom .
Pluspunten
  • Goed
  • Duurzaam
Frans uit Helmond17-10-2022

Liebherr levert constante kwaliteit

Daar wij al vele jaren ervaring hebben met Liebherr koel/vrieskasten en het vertrouwen in deze producten nog nooit beschadigd is, ging ik op zoek naar een dealer die mij up-to-date kon informeren over Liebherr koelkasten/vriezers. De laatste technische ontwikkelingen zijn ook in mijn net geleverde koelkast verwerkt. Ik ben er zeker van dat ik nog jaren plezier zal hebben van mijn nieuwe aanschaf.
Pluspunten
  • inovatie
  • practisch in gebruik
d***@e*********11-10-2022

topkwaliteit koelkast

prachtig product, zeer goed en zuinig! Verder kwaliteit zoals ik van Liebherr gewend ben!
Pluspunten
  • gebruiksvriendelijkheid
  • kwaliteit
b**************@h**********10-10-2022
Fijne koelkast met optisch veel ruimte. 2 aparte lades, veel inhoud. Extra veel rekjes in de deur, waardoor er veel in de deur kan, wat extra ruimte geeft in de koelkast. Dik tevreden, iedereen aan te bevelen.
j*********@k*********27-09-2022

Nog niet getest

Pas gekocht, dus kan op dit moment nog geen reactie geven. Zal dit na gebruik wel kunnen geven
s************@g********18-09-2022

Trouwe koelkast

Wij hebben 7 jaar geleden een nieuwe keuken gekocht met een koelkast van fabrikant x die is stuk gegaan en daarom hebben wij een Liebherr inbouw koelkast gekocht. De reden is omdat wij in 2001 een Liebherr koelkastPremium frost free gekocht hebben en die werkt dus al 21 jaar goed. Met vriendelijke groet, Toos en Thijs Spikmans
Pluspunten
  • geeft een seintje als hij lang open staat
  • perfecte verlichting
w*******@k***********14-09-2022

Aanrader

Een superhandige koelkast met veel ruimte. Vooral de handige groentelade bevalt erg goed.
Pluspunten
  • groentelade
Fam. E18-08-2022

IJskoud de beste

De Liebherr koelkast staat sinds enkele weken in de keuken. De indeling is overzichtelijk vooral de lade voor de vleeswaren en salades is van toegevoegde waarde. Ook het flessenrek dat op de plank gelegd kan worden is erg fijn. Eindelijk rollen de flessen niet meer. De groentelade is ook verbeterd omdat hij nu de breedte van de koelkast heeft en niet is gesplitst in 2 kleinere lades. De koelkast is erg stil. Als je hem wat langer geopend hebt gaat het licht knipperen als waarschuwing dat hij beter weer gesloten kan worden. Ik kan van deze koelkast geen min punten benoemen. Een echte aanrader.
f*********************@h**********26-07-2022

Tevreden met mijn LIEBHERR inbouwkoelkast.

Dit product heb ik gekocht omdat ik voor de hoogste kwaliteit ga. Het product voldoet volledig aan de verwachtingen. Koelt perfect en is stil.
d********@h**********10-07-2022

Tevreden

Helemaal tevreden Koelt goed Makkelijk opbergvakjes Fijn product Geeft een 9
E. uit Utrecht06-07-2022

Aanrader!

Erg goede prijs en kwaliteit verhouding. Eenvoudig installeren en in gebruik nemen. Fijn zelf de temperatuur in te stellen en de verlichting gaat bij openen deur langzaam aan een luxe gevoel. Verder heel praktisch in te delen met veel ruimte. Eigenlijk een 10 ;-) deze koelkast. Veel vertrouwen in dit duurzame product van Liebherr!!
Pluspunten
  • veel ruimte
  • stil
Minpunten
  • is er niet
c****@z*******29-06-2022

Bij ons thuis geen ander merk dan liebherr .

Gewoon het beste product op inbouwkoelkasten ,en het perfecte afwerking en natuurlijk het inbouwen .
Evelien04-06-2022

Prima koelkast, uitgebreide garantie

Nette, zuinige en erg stille koelkast. De koelkast is erg flexibel in te richten. Tot nu toe erg tevreden mee. Klein minpuntje is dat de inhoud wat kleiner is dan mijn vorige inbouwkoelkast
Pluspunten
  • Erg stil
  • 7 jaar zekerheid
  • Koelt goed, zonder dat er spullen bevriezen
Minpunten
  • Iets kleinere inhoud
Wilma10-05-2022

Koude kikker die je een warm gevoel geeft

Wat een mooie kast, super indeling. Heerlijk stil. Echt een topper. Gelukkig koelt hij goed aangezien je warm wordt van enthousiasme.
Pluspunten
  • Indeling
  • Geluid
  • Goede softclose
  • Zuinig
Yvette21-04-2022

Je heb waar voor je geld.

Het produkt is van goeie kwaliteit,zeker ook kwa materiaal in de koelkast mooie indeling. Je hoort hem totaal niet met aanslaan. Ik ben er zeer tevreden mee. Ik zou hem iedereen aanraden het merk Liebherr.
Pluspunten
  • Mooie uitstraling
  • Kwalitatief goed
j**********@i*********31-03-2022

Bevalt goed

Super fijne koelkast, fijne indeling die je zelf kunt aanpassen, mooi verlichting. ++ signaal als de deur te lang open staat ++ deur sluit zachtjes ++ extra kleine lade gemakkelijk voor broodbeleg
Pluspunten
  • Signaal als de deur open blijf staan
  • Extra kleinenlade voor broodbeleg
m**************@g********14-03-2022

Zeker een aanrader

Een zeer stille en ruime inbouw koelkast. Vers producten blijven langer goed.
Pluspunten
  • Stille koelkast
  • Handige display
  • Eten blijft lang vers
Minpunten
  • Lange levertijd
J.van Beers21-01-2022

Blij met mijn keuze.

Ik heb deze koelkast nog maar net maar mijn keuze was gebaseerd op kwaliteit. Dit straalde er al vanaf in de winkel, in vergelijking met andere koelkasten stak deze er meteen bovenuit. Mooie indeling, mooie materialen en digitale temperatuur aflezing wat toch meer vertrouwen geeft als een thermometer. Het plaatsen was voor de monteur ook erg gemakkelijk en was ook snel gebeurd. Alles was prima verpakt en beschermd. Ik heb dan ook het volste vertrouwen in de koelkast dat die aan al mijn verwachtingen voldoet.
Pluspunten
  • Mooi en degelijk
  • Digitale temperatuur aflezing
h***********@p********01-01-2022

Prima, gebruiksvriendelijke koelkast

Na Jaren onze oude inbouw koelkast vervangen door een nieuwe energie zuinige. Door allerlei bijgeleverde hulpmiddelen verliep het inbouwen door het service bedrijf probleemloos. De koelkast zelf is makkelijk in te richten mede doordat de schappen eenvoudig zijn te verplaatsen zonder gewrik en gedoe. De soft close deur was even wennen maar geeft wel een gevoel van luxe. Conclusie: prima en gebruiksvriendelijk koelkast.
Pluspunten
  • energie zuinig
  • eenvoudig zelf in te richten
  • soft close deur
  • eenvoudig verplaatsen schappen
  • front display die temperatuur aangeeft
a*************@h*********15-12-2021

Zeker een aanrader

Goede indeling, mooi design, zelfsluitende deur en energie zuinig en geeft zelfs een melding als je de koelkast te lang open hebt staan. Super tevreden!
Pluspunten
  • Indeling
  • Aparte lade voor vleeswaren
  • Zelfsluitende deur
  • Melding als de deur te lang open staat
Nee17-11-2021

Liebherr het beste van het beste

Goed merk en goed product aparaat mede gekozen iop aanraden van winkelier en bij mankement direct hulp en de service van Liebherr zelf
Pluspunten
  • Voldoet aan de eisen
  • Veel mogelijkheden die andere merken niet hebben
  • uubig ingebuik
Minpunten
  • Geen tot nu toe