Liebherr IRe 4020 Plus

Liebherr IRe 4020 Plus - Koelkasten

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 114 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRe 4020 Plus op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Hans F22-06-2023

Nieuwe koelkast

We hebben na 15 jaar afscheid moeten nemen van onze oude LiebHerr en hebben gekozen voor de modernere variant; was gebonden aan de inbouwmaten, dus het werd deze IRe 4020 Plus. Het is een apparaat dat exact voldoet aan onze en de modernere eisen. Helder van indeling (mooie ledverlichting), duidelijk menu en een prachtige soft sluiting. Werkt prima geluidsarm. Zijn dik tevreden!! (Jammer dat de SmartDevice er niet standaard in zit voor de Wifi-koppeling)
Pluspunten
  • zachte sluiting
  • geruisloos
a*************@h**********22-06-2023

Prima en zuinig

Wij hebben in de laatste 2 jaar een hoge diepvrieskast, hoge koelkast en de Liebherr IRe 4020 Plus gekocht. Over de eerste twee alleen maar lof maar na aankoop van de IRe 4020 Plus koelkast bleek deze veel lawaai te produceren, alsof een trein door je huiskamer reed. Na een telefoontje is er een monteur de decibels komen meten en heeft direct een nieuwe pomp besteld. Na enige tijd is er een afspraak gemaakt om de pomp te vervangen. Nadat deze vervangen was en op de vraag van de monteur of we nog iets hoorden vroegen wij om de koelkast aan te zetten waarop hij zei dat hij deze al zo"n 5 minuten aanstond. Nu heb ik begrepen dat Liebherr 2 toeleveranciers van pompen heeft waarvan de ene leverancier blijkbaar een geluidloze (arme) levert en de andere een pomp die een zwaar geluid (resonantie en dus irritant) veroorzaakt. Het is naar tevredenheid opgelost en ben nu blij met de koelkast. Prima service en zou zo weer een Liebherr bestellen.
Pluspunten
  • Zuinig
  • Deursluiting
Minpunten
  • 2 levranciers pomp
15-06-2023

Weer gekozen voor een Liebherr koelkast

Wij kozen opnieuw voor een Liebherr koelkast vanwege onze ervaringen met een eerdere Liebherr koel- en vrieskast. Deze apparaten kenmerken zich door betrouwbaarheid, een goede temperatuurinstelling en een lange levensduur (bij ons 19 jaar)
Pluspunten
  • Betrouwbaarheid
  • Heldere display
Peter11-06-2023

Zeker een aanrader

Geweldige luxe, kwaliteits, ook interieur prachtige kwaliteit, voldoet aan de verwachtingen, goede prijs.
Pluspunten
  • Ruim
  • Overzichtelijk
g*****@z*******10-06-2023

Prima Koelkast

Perfect product, alleen alarm tonen zijn erg zacht. Koelt goed en soft close werkt zeer fijn
w*********@e*******07-06-2023

Fijne koelkast

Prachtige koelkast! soft close werkt erg goed. Verschillende lades zijn erg fijn bij de indeling van de producten.
Pluspunten
  • soft close
  • meerdere lades en compartimenten
Minpunten
  • klein
Herman05-06-2023
Prachtige koelkast en zeer zuinig door de hoge isolatie waarden, heel blij mee
Pluspunten
  • Stroomverbruik
  • De mooie afwerking
  • De sluiting
w********@h******03-06-2023
Na eerdere ervaringen met Liebherr diepvrieskast ook voor een Liebherr inbouwkoelkast gekozen. Zeer solide koelkast met veel opbergmogelijkheden en allerlei gemakkelijke toevoegingen zoals een automatisch sluitende deur, waarschuwingslampje als deur wat langer openstaat.
Pluspunten
  • automatisch sluitende deur
  • veel rekken en schappen
j*********@g********02-06-2023

Een prima koelkast

Onze vorige koelkast was ook een Liebherr en daar waren wij al tevreden over. Wij hebben dus weer voor een Liebherr gekozen vanwege de prima indeling en de instelbaarheid van de oplegplaten en de deur. Hij ook geluidsarm en een prima verlichting. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Pluspunten
  • Indeling
  • Inhoud
  • Verlichting
  • Geluidsarm
Jan G01-06-2023

Zeker een aanrader

Degelijke koelkast. Prima indeling . Overal aan gedacht . Sluiting van de deur is een prima uitvinding . Verlichting zichtbaar in hele koelkast . . Div. instellingen om te koelen ( feestje en vakantie ) Voor mij een zeer goede keus .
Pluspunten
  • div. instellingen ( vak en party )
  • zichtbaar degelijk
  • Prijs zeer de moeite waard
  • over indeling is nagedacht
Minpunten
  • Niet erg goedkoop
a**************@p********30-05-2023

Een koelkast anno 2023

De koelkast zier er "gelikt" uit. Prima indeling! Mijn vorige inbouwkoelkast een ........ (maar gemaakt door Liebherr heeft het bijna 20 jaar vol gehouden. Vooral de nieuwe sluiting van de koelkastdeur spreekt mij zeer aan.
Pluspunten
  • Oogt prachtig
  • Eenvoudige bediening
Sam27-05-2023

Goede mooie koelkast met led en goed sluitende deur

Mooie koelkast met led verlichting en goede sluitende deur. De diepvries van dit merk beviel goed, dus nu maar een inbouwkoelkast. Erg stil en knippert en piept bij deuropening. Nu geen natte groentes meer.
Pluspunten
  • Deursluiting
  • Ledverlichting
j**********@h********24-05-2023

Een waardige vervanger!

Deze mooie duurzame en stevige koelkast vervangt de 33 jaar oude! TOPMODEL!
Pluspunten
  • Mooie indeling
  • Fris uitziend
b**********@h********05-05-2023
Prachtige koelkast, veel ruimte en erg stil. Doordachte indeling. Afsluitbare bak voor kaas en vleeswaren top. Reden voor Liebherr: zeer tevreden met eerder gekochte losstaande vrieskasten.
c*****@x********09-04-2023

goed merk

Het merk is goed, de indeling van de koolkast bevalt goed overzichtelijk, en geen onnodige poespas. Als de koelkast nu ook nog minstens 20 jaar mee gaat ben ik tevreden.
p*********@h******26-03-2023

Een topper in prijs/kwaliteit

Een topper deze inbouwkoelkast, De verschillende koelstanden zoals een van de standen de partystand is. In deze stand geeft hij merkbaar extra koeling omdat de deur meermaals korte tijd open gaat voor het inzetten en uithalen producten als gebak en drank. Tevens is een zeer prettig toevoeging de zelfsluitende deur (een soort van softclose). Je kunt er van uit gaan dat met een klein zetje, de deur altijd goed afsluit wat weer energie spaart.
Pluspunten
  • Softclose sluiting deur
  • Verschillende behulpzame energie party/vakantie
  • Indeling is zeer praktisch
  • Materiaalkwaliteit laden en legplateaus
  • Afstellen vd deur tot op de mm
b********@g********15-03-2023

Mooie koelkast

Mooie en goed te overzien bij de in houd koelkast. In gebruik ook zeer vriendelijk.
b**************@g********05-03-2023

Goede aankoop

Wij gaan voor een goed product met goede recensies . Ook met een laag energieverbruik. We hebben met deze aankoop een goede keus gemaakt
m***********@h********25-02-2023
De koelkast maakt meer geluid dan ik had verwacht. Het geluid resoneert tot in onze slaapkamer. Bij de montage heeft de installateur de bevestigingsmiddelen van afbeelding 36 en 41 uit de installatiegids niet gevonden waardoor de koelkast minder stabiel staat. Jammer dat de uitgebreide beschrijving niet toegevoegd was bij het apparaat, uiteindelijk wel via internet kunnen downloaden.
Pluspunten
  • inhoud
Minpunten
  • geluid
Gerrit van der Schrier20-02-2023

erg mooi afgewerkt, past zelfs in mij oude keuken perfect

wat een prachtige koelkast, het inbouwen kost enige moeite maar met de geleverde montage materialen zit ie er perfect in. Echt prachtig afgewerkt en een technisch hoogstandje. Echt wat ik van Liebherr verwacht. Ik kocht ooit een nofrost diepvries en toen werd 't kwaliteitsverschil duidelijk. Ik dacht dat er veel a-merken waren. Er zijn er (voor de consumenten) schijnbaar maar 2 , en daar is liebherr er 1 van.
Pluspunten
  • afwerking
  • indeling
  • verlichting
  • inbouwinstructie
Minpunten
  • duur
Jeanne19-02-2023

Mijn Liebherr

Deze koelkast heeft alles wat je nodig hebt Hij heeft veel ruimte, is fantastisch in te delen en je kan hem instellen op vele manieren. zoals voor je vakantie heb je een speciaal programma. voor speciaal koelte voor vele dingen waar je eigenlijk nooit aan gedacht zou hebben. je kan een dingetje kopen dat je hem via wifi kan verbinden. dus het is een fantastisch apparaat. en de Service van Liebherr is ook fantastisch. ik vond mijn koelkast te koud worden terwijl hij gewoon op 5 graden stond. dezelfde dag word ik gebeld voor een afspraak en vandaag kwamen ze al kijken dus binnen een week probleem opgelost. er zit een sensor rechts in de hoek van de Koelkast en daar had ik wat tegen aan liggen en dat was de oorzaak dat de koelkast niet zijn koelsysteem volledig kon doen. ja een klein dingetje met vervelende gevolgen voor de klant. misschien een idee voor Liebherr omdat sensortje te vermelden in de handleiding dan gebeurt dit niet meer en de technische Dienst hoeft dan niet meer voor dit op pad dat is een win win situatie denk ik toch. maar ik ben 100% tevreden met mijn Liebherr Koelkast.
Pluspunten
  • goede indeling
  • fijne makkelijke koelkast
Pim en Suzanne11-02-2023

Goede kwaliteit inbouw koelkast

Onze Liebherr koelkast had het na 20 jaar begeven. Het was tijd voor een nieuwe en energiezuinige inbouw koelkast. We hebben georiënteerd op verschillende merken, maar de kwaliteit van Liebherr stond ons het meest aan. Vooral Ed softclose sluiting en veel opberg mogelijkheden in de deur stonden ons aan.
Pluspunten
  • Softclose deur
  • Opbergruimte in deur
  • Alarm bij te lang open
  • Mooie kwaliteit plankjes
  • Extra opbergvak onder plank
Minpunten
  • Kleine groentela
  • Minder volume tov vorige Liebherr koelkast
  • Waarschijnlijk minder volume door dikkere isolatie
m***********@h**********02-02-2023

Mooi stille Koelkast

Deze koelkast is mooi, heel geruisloos en voorzien van handige snufjes, zoals bv. de mogelijkheid van het afgeven van een signaaltje bij het te lang open staan van de deur. Tevens is de koelkast voorzien van een verplaatsbaar afgesloten midden gedeelte, waarin je tal van kleine losse dingetjes in kwijt kan en heeft hij een handig display waarop je ook nog verschillende zaken kan instellen.
Pluspunten
  • still
  • mooi
  • handige indeling
  • instelbaar menu
c******@h**********09-01-2023

zeker een aanrader

Verrassend grote inhoud, handige lade die je op elk gewenste hoogte kan brengen. Mooie koelkast met een goede en ruime groentelade
Pluspunten
  • erg stil
  • erg veel ruimte
Diana23-12-2022
Nieuwe koelkast uitgezocht, top merk ziet er mooi uit en handig in gebruik.