Liebherr IRBd 5150 Prime - Koelkasten

Liebherr IRBd 5150 Prime
Liebherr IRBd 5150 Prime
Energieklasse D
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 2.299,00 Bekijk alle aanbieders
9.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 88 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRBd 5150 Prime op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Linda Horst19-05-2023

Abslouut een aanrader voor wie van verse producten houdt!

Top kwaliteit, nieuwe generatie energiezuinig en BioFresh. Vakkundig geinstalleerd, kortom tevreden gebruikers.
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Energiezuinig
  • Versheid van de producten
b*********@g********25-04-2023
Ijsdispenser is fijn maar ijsblokjes kleven aan elkaar. Met veel kracht moet je deze uit elkaar ‘hakken’
c*@k*******************23-04-2023

Prachtige liebherr koel vries vombi

Super mooie degelijke productlijn Handig in gebruik veel functies en een beauty om te zien erg blij mee We hebben de gehele luebherr lijn van koelkast tot vriezer. En grote wijnkoeler met chromen deuren plaatje!!
Pluspunten
  • Handig te bediening
  • Mooi uiterlijk
Laura21-04-2023

Wat een ruimte

De koelkast is net geplaatst. Ziet er mooi en degelijk uit. In vergelijking met mijn vorige koelkast veel ruimte voor groente en fruit. Moet nog even bekijken hoe ik de deur het meest praktisch indeel. Maakt totaal geen geluid, behalve als je de deur te lang openlaat (alarm), Ben er tot nu toe blij mee!
Pluspunten
  • veel legplanken
  • veel lades
  • veel deurplanken en bakjes
Minpunten
  • geen ruimte voor 1,5L fles staand of liggend
h***@k**********14-04-2023

Liebherr is de beste keuze!

Super mooie grote koelkast, past heel veel in, zelfs in de deur passen staand de flessen. Grote overzichtelijke lades voor groenten en fruit, blijft heerlijk koel! Aparte schap voor je taart, echt ideaal voor iemand die een koelkast goed gebruikt. Wel duur in de aanschaf, maar dan heb je wel wat. Onze vorige Liebherr heeft het ook 20 jaar vol gehouden en doet het nog steeds.
Pluspunten
  • groot
  • groente/fruit lades
Minpunten
  • door de dikke wand minder ruimte in de koelkast
r**@z*******28-03-2023

Doordachte kwaliteit van Liebherr

Lieherr gekozen vanwege goede kwaliteit. Degelijke materialen en luxe uitstraling. Heel fijn en praktisch zijn het ruime aantal mogelijkheden om de plateaus en deurvakken op de gewenste hoogte te plaatsen. verder is hij heerlijk stil (laag geluidsniveau).
Pluspunten
  • degelijk
  • stil
  • praktische indeling
Minpunten
  • tekst in installatiehandleiding ontbrak
h*******@h**********16-03-2023

Zeker een aanrader

Super mooie high end koelkast. Degelijk, luxe en zuinig! Van alle nieuwste snufjes voorzien. Eindelijk mijn fruit en groente langer fris! Wauw!
Pluspunten
  • Afwerking
  • Kwaliteit
  • Uitstraling
  • Laag verbruik
  • Grote inhoud
r**************@g********25-02-2023

Beste koelkast tot nu toe

Ruime, cleane en stille koelkast. Prettig in gebruik door fijne verlichting en goed schoon te houden RVS achterwand. Voldoende planken en praktische vleeswarenlade. De groente blijft echt veel langer vers in het BIOfresh gedeelte!
Pluspunten
  • stil
  • ruim
  • fijn in gebruik
  • waar voor zijn geld
  • goede garantievoorwaarden
Minpunten
  • niet goedkoop in aanschaf
j**********@p********25-02-2023

Top-koelkast

Net een nieuwe koelkast laten plaatsen. Dezelfde als de vorige, deze was 13 jaar oud en begon wat mankementen te vertonen. Nu weer een mooie nieuwe. Deze is mooier qua design, weer 3 vershoudlades waar ik heel blij mee ben. Makkelijk naar je eigen wens in te delen, geluidsarm, de deur en de lades sluiten vanzelf. Heel blij mee.
Pluspunten
  • Ruim
  • Vershoudlades zijn erg fijn
  • Makkelijk in te delen naar je eigen wens
  • Mooi design en verlichting langs hele zijkant
Minpunten
  • Energielabels D
m**********@k*********07-02-2023

Biofresh geeft de meerwaarde waar je naar op zoek bent!

Het product voldoet ruimschoots aan onze verwachting. wij hebben bewust gekozen voor Liebherr,, omdat wij al andere Liebherr apparaten hebben. De praktijk heeft uitgewezen, dat het een super product is en dat het biofresh gedeelte de prijs meer dan waard is. Kwaliteit en prijs staan in een juiste verhouding.
Pluspunten
  • Indeling en verlichting.
  • Biofresh en deursluiting.
Anja Bresser01-02-2023

Aanrader

De indeling van de koelkast en vrieskist is zeer praktisch, voor ons héél belangrijk dat de binnenkant van de apparaten makkelijk zijn schoon te maken en dat is bij Liebherr zeker het geval. Daarbij zijn de apparaten zeer energie zuinig. Het zijn zeker niet de goedkoopste apparaten maar de levensduur is aannemelijk langer dan veel andere merken.voor ons is Liebherr het beste merk voor een koelkast of vriezer!
Pluspunten
  • Energie zuining
  • Makkelijk schoon te maken
  • Lange levensduur
karinvanerp@kpnmail.nl10-01-2023

Top koelkast

Mooie grote koelkast, dus veel opbergruimte. De verlichting aan beide zijden geeft gebruiksgemak. Er worden door derden complimenten over gemaakt! Producten zijn merkbaar langer houdbaar!!
Pluspunten
  • verlichting
  • Koellades
  • grootte
h*******@o**********09-01-2023

Liebherr koelkast

Grote koelkast met vakken en koellades. In de koelladen blijft wat vocht staan. De deur gaat zwaar open. Als je de koelkast 30 seconden open hebt gaat er een licht knipperen en geeft het een geluidsignaal
Minpunten
  • Geluid en licht als de koelkast even open staat
  • Water in de laden
  • Zwaar om te openen
Nico van Klooster07-01-2023

Echt een aanrader.

Gewoon hoe een koeler moet zijn, ruim, praktisch, zuinig, mooi en stil. Ruime verslades en altijd een goed overzicht van je “voorraad”. Verschillende tempratuurzones maken dat vers voedsel langer vers en knapperig blijft.
Pluspunten
  • Ruim
  • Overzichtelijk
  • Degelijk materiaal
  • Makkelijk te installeren
Minpunten
  • Bediening via touchscreen
t*******@h**********06-01-2023

super koelkast

Geweldige koelkast. Is aan de dure kant, maar dan heb je wel 100% kwaliteit (incl. maar liefst 7 jaar garantie) en doet precies wat er beloofd wordt en zelfs meer dan dat.
Pluspunten
  • kwaliteit
  • zeer praktische indeling
  • grote 0-graden bio-zone, 3 lades
Minpunten
  • aan de dure kant
s***************@o**********26-12-2022
Mooie indeling , koel gedeeltes en biofresh. Legplank indeling simpel te verstellen goed verlicht. Zeer stil , stevige scharnieren en deur sluit als het ware soft close. Digitale display eenvoudig te bedienen. 7jaar garantie. Kortom zeer tevreden mee.
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Gescheiden koelin
c.hage@live.nl12-12-2022

Wil niet meer anders!

Inmiddels vaste klant bij Liebherr! Ben heel blij met de producten zoals een koelkast en vriezer. Nofrost, weinig tot geen geluid, hoogwaardige producten. Voor ieder wat wils en zou niet meer anders willen.
Pluspunten
  • Nofrost
  • Geen geluid
  • Goede service
l************@g********04-12-2022

Kwaliteitsproduct!

Prima koelkast. Koelt goed en constant. De koelkast heeft meer dan voldoende ruimte en instelmogelijkheden. Tevens zijn de bijgeleverde accessoires (o.a. boterbakje) handig. De koelkast straalt kwaliteit uit!
Pluspunten
  • Algehele kwaliteit
  • Voldoende ruimte
  • Koelt goed en constant
Minpunten
  • Pittige prijs
z*************@g********03-12-2022

Topkoelkast

Biofresh lades zijn magisch, groente blijft erg lang goed. De bouwkwaliteit en gebruiksgemak zijn uitstekend.
Pluspunten
  • Biofresh
  • kwaliteit
  • gebruiksgemak
FamilieVan10-11-2022

Aanrader

Erg fijne koelkast. Groente en fruit kun je gewoon in de biofresh-lade leggen en het blijft echt lang goed. Ook de soft close van de deur (en de lades!) is erg prettig. De verlichting is ook fijn. Daarnaast heeft de koelkast veel ruimte. We hebben geen behoefte aan de vriezer in onze keuken, dus we konden het ons qua ruimte permitteren om een grote koelkast zonder vriesvak te nemen. Al met al, zeer tevreden.
Pluspunten
  • Bio fresh lades
  • Veel ruimte
  • Deur sluit en opent heel prettig
  • koelt uitstekend
  • Fijne verlichting
l**********@z*******02-11-2022

Snel kopen dit pareltje !!!

Deze koelkast is door een ringetje te halen, voldoet aan alles wat je mag verwachten van een koelkast. De koelkast straalt elegantie en kwaliteit uit, een lust voor het oog. Dit in combinatie met zijn energie zuinigheid is hij elke cent waard. De producten blijven heel erg lang vers dus je kunt aanbiedingen groot inslaan, hierdoor verdiend de koelkast zich zelf terug 👍 7 jaar garantie 👍snel kopen dus
Pluspunten
  • Energiezuinig
  • Producten blijven lang vers
  • Kwaliteit en elegantie
  • Genoeg ruimte
  • 7 jaar garantie
Minpunten
  • Noppes nada
Mark Bolte20-10-2022

Bevalt erg goed

Het is een fijne kast met veel inhoud, goed verlicht en zuinig. Lades lopen heel soepel en sluiten goed.
Pluspunten
  • ruim
  • 3 hele fijne lade die makkelijk lopen en sluiten
  • fijne goede verlichting
Minpunten
  • bediening is voor ons te uitgebreid
Bas15-10-2022

Top koelkast

Perfect product, wat totaal geen lawaai maakt. Ideaal in te delen. Temperatuur ook in warme zomer geen enkel probleem.
Pluspunten
  • Geruisloos
  • Goede koeling
Minpunten
  • Relatief kostbaar
d*********@g********06-10-2022

koelkast

Super tevreden over deze koelkast. Zeer praktisch ingericht, koelt fantastisch
Pluspunten
  • praktisch ingericht
  • koelt fantastisch
  • veel ruimte
jac01-10-2022

zeker een aanrader

koelkast voldoet aan alle eisen. Is erg stil. De biofresh laden koelen tot 0 gr waardoor alles echt langer vers blijft. Veel ruimte in de koelkast. De temperatuur is goed afleesbaar.
Pluspunten
  • stil
  • koelt goed
  • handige laden