ETNA KCV143WIT - Koelkasten

ETNA KCV143WIT
ETNA KCV143WIT
Energieklasse A, E
Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 317,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA KCV143WIT

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 124 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV143WIT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

r*********@x********07-01-2026
Keurige koelvriescombinatie. Fijn formaat en helemaal compleet. Lekker stil
Henry23-12-2025

Kompakt en mooi.

De ETNA KCV 143 Zwart is een Ideale koelkast voor (ruim) 2 personen. Klein maar fijn. Een blikvanger die prima past in de omgeving. Wie hem ziet roept: wat mooi! Opvallend stille motor. Staat in open keuken maar stoort nooit. Ondanks bescheiden buitenmaten lekker ruim. Alles past er in. Geeft gevoel van kwaliteit.
Pluspunten
  • Stil
  • Ruim
  • Mooi
Minpunten
  • beperkte hoogteverstelling achterkant
Roos18-12-2025

Bevalt goed

Fijne koelkast! Mooi formaat voor in mijn kleine keuken. Strak zwart uiterlijk staat ook nog mooi.
Pluspunten
  • Past perfect in een kleine keuken
  • Niet te hoog dus kan nog iets bovenop
  • Ruime vriezer
  • Mooi uiterlijk
r**********@g********18-12-2025
5.0

Alleen kopen als deze voldoende vrij kan staan.

5.0
Koelkast is in de basis ok. Van tevoren contact gelegd met de vraag: hoeveel ruimte heeft hij nodig aan de rechter en linker kant? Hij moest namelijk op een behoorlijk smalle plek geplaatst worden. Er werd aangegeven dat het geen probleem is dat er maar een paar centimeter ruimte links en rechts is. Bij in gebruikstelling bleek dat het apparaat zijn warmte niet goed kwijtraakt en te snel ijs vormt.
Pluspunten
  • Goedkoop
Minpunten
  • Opletten voldoende ruimte ivm warmte afvoer
G***********@g********18-12-2025

Super goed

Het is gewoon handig als je niet zoveel ruimte hebt en klein woont... Super product
Pluspunten
  • Doet zijn werk
  • Goede kwaliteit
  • Goede prijs
j******@h**********02-12-2025

ETNA KVC 143 bevalt

Het apparaat is op prima wijze afgeleverd en voldoet prima. Wij verwachten er nog veel plezier van te hebben.
Pluspunten
  • 8
Minpunten
  • 0
M. (M) Rien Roovers29-11-2025

een aanrader - een kennis zei dit is wat voor jou

Het is een perfect product voor mij 1/2 pers. huishouden eb makkelijk te onderhouden makkelijk plaatsbaar fantastisch
Pluspunten
  • grott zat voor 1 a 2 personen
  • handig te plaatsen
E**************@g********24-11-2025

Etna zwart koelkast

Het is een zwarte koelkast, het levering was snel en de bezorgers waren professioneel en behulpzaam. Product zelf werkt zo goed. Koelt perfect en bevriest prima
Pluspunten
  • Makkelijk om te installeren
  • Uiterlijk is mooi
Minpunten
  • -
  • -
S**********@g********23-11-2025
Om te beginnen is het ontwerp aantrekkelijk, het is een plaatje in je keuken, zelf heb ik de zwarte! Prettige indeling, goed voor een klein gezin, zo stil, dat is echt een verademing! Hoop er nog heel lang plezier van te hebben! Ben super tevreden over deze aankoop en dat voor die prijs!
g******************@g************20-11-2025

Super blij zijn wij...

Een koelkast met een vriesvak, super blij zijn wij ermee. We hebben een winkel in het centrum van Dordrecht en werken met mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. De zorg dus!! We hebben al jaren een goedlopende winkel maar het ontbreekt ons regelmatig aan enige luxe. Een koelkast met vriesvak was onze wens. En uiteindelijk is die er gekomen door de goede service van Cool blue. Het is weliswaar niet de duurste maar de service was top zoals men ook belooft via de reclames!! Donderdag besteld en vrijdag met een glimlach in de winkel.
Pluspunten
  • Doet wat die moet doen
  • koelen en vriezen.
  • Mooi van formaat.
Anny17-11-2025

Bevalt prima, prettig in gebruik.

Wijze van inrichting is heel fijn, namelijk de vriezer onderin. Daardoor hoef ik minder te bukken om iets uit het koelgedeelte te halen. Dat is ergonomisch heel fijn. Zeker wanneer je op leeftijd bent. Verder past de maat bijzonder goed in mijn keuken en heb ik deze speciaal daarvoor uitgekozen. Hij is namelijk iets smaller dan gebruikelijk. De deur moest echter wel omgezet worden en daarvoor moest ik wel betalen, maar prettig dat ook dat is gelukt. Kortom, prima product en werkt naar behoren.
Pluspunten
  • maat
  • inrichting
  • service bij omzetten deur
Minpunten
  • slechts klein minpuntje: kosten omzetten deur
b*************@h**********07-11-2025

Goed, zeker voor de prijs.

Werkt zoals verwacht, niet te groot maar wel genoeg ruimte. Je merkt wel duidelijk wannneer hij aanslaat qua geluid. Uitstraling is basis maar netjes. Al met al een degelijke koelkast, zeker voor de prijs.
Pluspunten
  • Goedkoop
  • Degelijk
  • Genoeg ruimte voor de groote van de kast
Minpunten
  • Geluid
  • Basis uitstraling
a************@g********03-11-2025

Mooi en stil

Super blij met de koelkast hij heeft een mooi uitstraling, makkelijk in gebruik ,het juiste formaat en heel stil . Voor mij geen ander merk meer.
Pluspunten
  • Uitstraling
  • Gebruik vriendelijk
s****************@g********29-10-2025
Mooi formaat voor als je geen kids hebt , voldoende ruimte voor frisdranken en etenswaren,genoeg vries ruimte en waar ik zo blij om ben hij maakt weinig geluid ,) En voor de prijs is hij zeker haalbaar voor iedereen , en in totaal 5 jaar garantie wanneer je je koelkast aanmeld op de site van etna ,ben er superblij mee!!
a*************@g********28-10-2025
Werkt prima. Goede koeling en vriezer. Bijna geen geluid. Makkelijke deuren. Goede prijs.
j************@k*********26-10-2025
Kinderen de deur uit, tijd voor een wat kleinere koelkast. Oudste zoon heeft deze ook. Mooi formaat, vindt zwart helemaal geweldig. Ben er heel gelukkig mee!
i***********@h**********11-10-2025

Klein, maar fijn

Het is een hele compacte koel-/ vriescombinatie, maar er kan verrassend veel in. Ik gebruik hem in mijn eentje en alles past er in voor de hele week. Fijn dat er in het vriesgedeelte lades zitten, hierdoor kun je alles makkelijk vinden. De achterkant van de koelkast is dicht, dus het wordt niet zo'n stoffige bedoening bij het koelsysteem. Ik ben er heel blij mee!
Pluspunten
  • Past veel in
  • Lades in de vriezer
  • Dichte behuizing achterzijde
s***************@g********24-09-2025

Stille kleine vriend in de keuken.

Een kleine koel/vries combinatie geschikt in een één persoons huishouden. Door het formaat ook alleen hanteerbaar, bv bij verplaatsen en reinigen aan achterzijde. Opvallend hoe stil deze is. Het koelen is goed verdeeld door de hele kast en het (in) vriezen snel en goed. Uiterlijk glad en diepe zwarte kleur. Bovenste lade van de vriezer niet hoog, de andere lades wel hoog. Ook de groentelade is niet erg hoog. Nu 2 weken in huis over het reinigen kan ik nog niets zeggen. De gebruiksaanwijzing is wel duidelijk met genoeg informatie over gebruik, bedienen en reiningen. En ook bij ETNA voldoene info te vinden en bij registratie van je apparaat extra garantie.
Pluspunten
  • Stil
  • koelt en vriest goed
Minpunten
  • bovenste lade vriezer erg laag
  • groente lade niet hoog.
r*****************@h**********05-09-2025

Deze koelkast is helemaal naar onze wens !

Het is een fijne koelkast en past in ons tuinhuis die niet te groot is maar er past wel genoeg in, ook al is het buiten warm ,.... dan blijft de koelkast gelukkig nog heel stil, het is een leuk model en wij hebben de zwarte kleur en het lijkt wel een beetje een retromodel en ook de zijkant is mooi
Pluspunten
  • niet te groot en niet te klein
  • mooi model
  • makkelijk linker of rechter deur maken
Anonym8503-09-2025

Fijne koelkast voor de prijs

Fijne koelkast, perfecte maat voor een eenpersoons huishouden. Vriezer is ruim genoeg. Het maakt geen lawaai
Pluspunten
  • Vriesgedeelte
  • Maat
Minpunten
  • Groentelade iets te klein
A****************@g********01-09-2025

Prima aankoop

Prima combi ijskast. Gorde prijs kwaliteit
Pluspunten
  • Goede hoogte
  • Makkelijk te bedienen
m*******************@h**********30-08-2025

Prima koelkast

Prima koelkast, hier gebruikt als 2de, extra koelkast Buitenkant ziet er mooi en strak uit. Doet wat het moet doen
a********@h**********30-08-2025

Mooi.goed apparaat

Zeer goed product Mooi gezicht dat zwart Werkt goed En geen herrie
Pluspunten
  • Koelt goed
  • Vriest goed
h*******@o**********26-08-2025
5.0

Goed kijken wat je koopt

5.0
De koel-vriescombinatie werkt goed, is echter vrij klein en smal, en de zwarte lak krast heel snel.
Pluspunten
Minpunten
  • vrij klein en smal
  • zwarte lak krast snel
Dik05-08-2025

Ideale kleine koel/vrieskast

Voor een 2 persoons huishouden een ideale koel/vrieskast. Overzichtelijke koelkast met de vrieskast onder.
Pluspunten
  • Overzichtelijk
  • Koelkast onder