Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 39 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV143 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**d@h**l.com 30-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

8,0
Prima koelkast/diepvries combinatie. Klein voormaat, wat prima is voor een 1 of 2 persoonshuishouden. De zijkanten en bovenkant een leuk design.

Pluspunten

  • leuk design
  • klein formaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Te breiden gebruiker 28-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader deze koelvries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

9,0
Ruime en goed ingedeeld koel en vries combinatie die doet wat van hem verwacht wordt.
De deuren zijn gemakkelijk van links openend naar rechts openend te bouwen. Met gebruik van de duidelijke handleiding.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Voldoende inhoud
  • Zuinig met energie

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de KCV143wit en deze ook aanbeveelt.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

j**n@g**l.com 30-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader voor een eenpersoonshuishouden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

8,0
Deze koel/vrieskast hebben we voor onze broer gekocht. Hij woont alleen en dit is een mooie combinatie voor een eenpersoonshuishouden.
Hij heeft nu een vriesgedeelte en een koelkast die op ooghoogte is, ook handig als je wat ouder wordt.
En ook de bestelling en de levering is vlot geregeld!

Pluspunten

  • Een mooi formaat!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je deze koelkast cadeau hebt gegeven en jouw broer tevreden is met deze keuze.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Fridel 19-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

8,0
Prima product koelt vriest goed.Genoeg ruimte in de koelkast voor eenpersoons huishouden .Maak bijna geen geluid .De koelkast voldoet aan al mijn eisen.Energie E klasse zuinig komt goed uit met de huidige stroom prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-10-2022

Beste Fridel,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de koel- vriescombinatie.
De ruime indeling, het geluidsniveau en het mooie design bevallen jou goed.
Ook de duurzaamheid is natuurlijk erg belangrijk, zeker in deze tijd!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

t**s@g**l.com 16-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

10,0
compact maar efficiënt in ruimtegebruik
hij is geruisloos en koelt en vriest prima
ik kan niet anders zeggen dat ik blij ben met deze aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie topscore!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak, het mooie design en geluidsniveau.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

s**l@h**l.com 09-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkas etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

9,0
De maat was precies goed alles in 1.
Mooi kleur wit
Denk goed merk
Deur wel moeilijk te verwisselen heb je wel man bij nodig.

Pluspunten

  • Hoogte

Minpunten

  • Deur moeilijk verwisselen moet je man voor hebben.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 11-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat fijn dat jij tevreden bent, dat zien wij natuurlijk graag!
Jammer dat het verwisselen van de deur een lastige klus was, hopelijk is ook dit goed gekomen en draait de deur nu de goede kant op.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**n@h**l.nl 25-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

8,0
Energiezuinige koelkast, overzichtelijke en zeer praktische indeling. Is zeer stil in gebruik en doet wat hij moet doen.
Officiele reactie van Atag 27-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Een "super product", kijk dat lezen wij natuurlijk graag. Fijn dat de koel/vries combinatie zo goed bevalt.
Bedankt voor de mooie beoordeling.

Veel plezier met de aankoop!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Robert Rhoon 24-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

9,0
Met de koelvriescombinatie hebben wij een geweldig product aangekocht. Uitvoering, kwaliteit en prijs verhouding zijn de doorslag geweest om deze aankoop te doen. Product omschrijving maakt het volledig waar. Verbeterpunt zou kunnen zijn om dit product te voorzien van vier stel-poten.

Pluspunten

  • Prijs
  • Uitvoering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste Robert,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit en werking van de koelkast. We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a**n@l**e.nl 19-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geluidsarm koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

8,0
Mooi formaat voor 1 persoonshuishouden, koelt en vriest goed.
Geluidsarm, je hoort hem vrijwel niet
Beveel hem echt aan!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een positieve review, bedankt!
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het mooie design, het geluidsniveau en het gebruiksgemak.
Wij worden er natuurlijk blij van dat jij hem aanbeveelt!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

MP 16-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

9,0
Goede koelvriescombinatie met genoeg opbergruimte voor 1 á 2 personen. Ideale hoogte ook om je magnetron op te plaatsen.
De 3 vriesladen met verschillende afmetingen zijn ook erg prettig.

Geen spijt van mijn aankoop!
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de koelkast en je geen spijt hebt van jouw keuze.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Robbie van Haarlem 12-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed maar kan beter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

6,0
Gekozen om de voordelige prijs-er zitten glasplaten in maar ik had veel liever tradionele rekjes gehad die zijn makkelijker schoon te maken laten beter koude door en kunnen niet breken-ik ben blij met de flinke vriesafdeling maar trok steeds de verkeerde la open dus heb ik ze genummerd met een zwarte marker 1..2..3..

Pluspunten

  • Prijs €
  • Royaal vriesvak
  • Formaat

Minpunten

  • Glazen platen
  • Lampje en termostaat zitten aan plafond
  • Alleen voor klein huishouden,1 á 2 personen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 13-09-2022

Beste Robbie,

Bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat ongeacht de minpunten je zo tevreden bent over de prijs-kwaliteit en de inhoud van het vriesgedeelte.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

g**p@h**e.nl 08-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

8,0
Prima koelvriescombinatie goede indeling werk uitstekend ook deze warme zomer. Verbruikt weinig stroom. Ook belangrijk tegenwoordig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn dat de koel/vries combinatie zo goed bevalt.

Wij wensen jou veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Rafik 08-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETNA KOELKAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

10,0
Een ding is zeker, ETNA is kwaliteit.

Betaalbaar en betrouwbaar.

Mvgr Rafik

Pluspunten

  • Koelt perfect
  • Geluidloos
  • Veel koel ruimte
  • Veel vriesruimte
  • Compact

Minpunten

  • Minpunten bestaan niet bij etna producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-09-2022

Beste Rafik,

Bedankt voor de fantastische review met maximale score! Het doet ons goed om te lezen dat je zo blij bent met de koel/vries combinatie.

Wij wensen je heel veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Daniel 27-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer goed toestel van 50cm breed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

9,0
Gekocht bij AVA Heinkenszand, zeer vriendelijke en behulpzame verkoper. Het toestel voldoet volledig naar onze verwachtingen en is zeer stil , geen negatieve opmerkingen.

Pluspunten

  • kan bijna overal geplaatst worden
  • zeer stil
  • niet duur en 5jaar garantie

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste Daniel,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met het geluidsniveau en werking van de koelkast.
We wensen je vele jaren koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Tineke 25-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte stille koelvriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

8,0
Klein, compact en stil. Voor eenpersoons huishoudens groot genoeg.
Eerste indruk positief, koelt goed. Buitenkant oogt wat goedkoper door geribbelde structuur.

Let op, heeft opstaand randje bovenaan de deur waardoor de erop geplaatste deur van de magnetron niet zonder verhoging open gaat.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-08-2022

Beste Tineke,

Fijn om te lezen dat de eerste indruk zo positief is. Wij gaan ervan uit dat het verdere gebruik ook naar volle tevredenheid zal zijn. Bedankt voor de mooie review.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Mangus 24-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Valt tegen

Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

5,0
Te luidruchtig, jammer volgens Etna monteur normaal. Wij vinden dus van niet...

Pluspunten

  • Afmeting

Minpunten

  • Luidruchtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht
Officiele reactie van Atag 25-08-2022

Beste Mangus,

Wat vervelend dat u niet tevreden bent over het geluid van de ETNA koel/vriescombinatie.

In de koelkast of diepvries zijn twee geluidsbronnen: de compressor en het circuleren van de koelvloeistof of het koelgas. Hierbij horen geluiden zoals: brommen, zoemen, suizen, piepen of fluiten. Dit is de normale werking van uw koel- of vrieskast en is dus niet te verhelpen.
Via de site van ETNA is meer informatie te vinden betreffende geluiden voor een koelkast of vriezer.

Wij begrijpen dat u het geluid heeft laten controleren door een monteur. Indien wij u nog ergens mee kunnen helpen, adviseren wij contact op te nemen met onze service afdeling.

Met vriendelijke groet,
Chantal
Webcare ETNA

Reageer

i**t@l**e.nl 21-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg blij met koelkast met vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

9,0
Ik heb deze koelkast gekocht omdat ik graag een koelkast wilde met het vriesvak aan de onderkant. Hierdoor hoef ik niet te bukken om in de koelkast te komen. Ik ben erg tevreden over de koelkast met vriesvak. De lades in het vriesgedeelte zijn erg praktisch. Prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed. Al met al tot nu toe zeer tevreden over deze koelkast met vriezer.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Lades in vriezer
  • Voldoende ruimte
  • Draairichting is eenvoudig te verwisselen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 26-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de KCV143.

Veel plezier met de aankoop!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

d**m@i**d.com 19-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

10,0
Prima compacte koelkast voor een twee persoonshuishouden voldoet het prima. Koelt en vriest prima. Ziet er mooi en strak uit, makkelijk in onderhoud. Een echte aanrader en heel betaalbaar. Dita

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-07-2022

Beste Dita,

Wat leuk dat jij de moeite nam om deze review te schrijven.
Bedankt voor deze fantastische score, een 10!
Fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design en gebruiksgemak van de koel- vriescombinatie.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**s@g**l.com 12-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fatsoenlijke koelkast voor een fatsoenlijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

8,0
Goede koelkast. Er is weinig keuze wat betreft koelkasten in deze breedte. Omdat de koelkast zo smal is heeft hij vanzelfsprekend ook minder ruimte dan koelkasten van gemiddelde breedte of grootte. Het apparaat voelt degelijk aan. Als enige aandachtspunt: het is beter de koelkast bij ingebruikname wat kouder te zetten dan geadviseerd door de tussenpartij.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Betaalbaar
  • Lijkt degelijk te zijn

Minpunten

  • Minder ruimte (relatief!)
  • Had iets hoger gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen deze review te schrijven. De aanbevolen temperatuur is 4 graden voor het koelgedeelte en -18 graden voor het vriesgedeelte. Uw feedback is zeer waardevol en nemen wij mee om deze koel/vriescombinatie te blijven verbeteren.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Met vriendelijke groet, Chantal
Webcare ETNA

Reageer

v**4@k**l.nl 11-07-2022
  • Product gekocht

100% tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV143 wit

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de Etna KCV 143 wit, compact en geruisloos, en neemt niet al te veel ruimte in.
Officiele reactie van Atag 12-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de KCV143WIT.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews