Bosch KGE49AICA aluminium - Reviews

  • Best Reviewed sep 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 55 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE49AICA aluminium op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

d**k@f**z.nl 04-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koelkast, echte aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

9,0
Duurzame en zuinige alleskunner die mijn oude Amerikaanse koelkast vervangt

Pluspunten

  • Energiezuinig en stil
  • Overzichtelijk
  • Aparte lades voor groente en vlees/vis
  • Erg ruim
  • Mooi apparaat

Minpunten

  • Waterpas instellen vind ik een beetje lastig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

K.E 13-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

8,0
De koelkast is net dat beetje groter,stiller en zuiniger waar ik blij van word.

Pluspunten

  • Stil
  • Deur kan je omzetten
  • Zuinig
  • Mooi design
  • Handige indeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joris 08-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader voor groot model koelvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Een groot model (extra breed), met solide deuren. Flexibele indeling van de planken mogelijk en vooral de grote groente-laden zijn erg handig. Het vriesgedeelte is flink groter dan ik mij voorstelde. Kortom een erg fijne koelvriescombinatie.

Pluspunten

  • ruimte
  • flexibele indeling
  • grote groenteladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j**p@g**l.com 30-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een KANJER van een koel/vries combinatie helemaalTop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Prima product mooier strak afgewerkt past in elke keuken zit kwalitatief goed in elkaar prima prijs kwaliteit verhouding sluit goed af prima rubbers en erg zuinig en erg ruim koelt en vriest zoals het hoort kan hen zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Koelen vriezen en ruimte
  • Doet wat hij moet doen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 29-06-2022

Koelvriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne grote koelvriescombinatie. Kan veel in . Is 10 centimeter breder dan onze vorige koelkast dit scheelt veel meer ruimte dan ik had verwacht.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Colinda 26-06-2022

Super grote koel-vries combi

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Vorig jaar trotse eigenaren geworden van deze super grote koel-vries combi. Geen moment spijt van gehad. Producten blijven langer vers zeker groente en vlees waren. Veel bergruimte . Alleen jammer dat de pankjes net iets te laag zijn en je dus niet overal hogere dingen kwijt kan.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mohammed 10-05-2022

Super tevreden

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het doet de trucs, houdt het eten vers en lekker
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Samantha- Joan 20-03-2022

Mega grote koel-/ vriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Extra ruime en brede koel- / vriescombinatie met een zee van ruimte om je voedsel in op te bergen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Joop 15-02-2022

Koelkast vriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne ruime koelkast en diepvries combinatie die geen lawaai maakten erg prachtig uitziet.
Vingerafdrukken zijn nauwelijks te zien en hij is erg beschaafd qua design
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Pieterjan 04-01-2022

Riante strakke koelkast voor het hele gezin

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Met deze koelkast haal je ongekende luxe in huis. De extra ruimte door het brede ontwerp zorgen ervoor dat de boodschappen voor het gezin niet meer opgestapeld en gepropt hoeven te worden. De extra ruimte voelt als echte luxe.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Pieterjan 04-01-2022

Riante strakke koelkast voor het hele gezin

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Met deze koelkast haal je ongekende luxe in huis. De extra ruimte door het brede ontwerp zorgen ervoor dat de boodschappen voor het gezin niet meer opgestapeld en gepropt hoeven te worden. De extra ruimte voelt als echte luxe.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mustafa 24-11-2021

Het was erg goed en geweldig. Het was groot van f

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Binnen is de sneeuw erg goed en er is voldoende ruimte binnen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

LekS 03-11-2021

Echte topper

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Zeer ruime en stille koelkast die doet wat hij moet doen, waar ik meer dan tevreden mee ben. Deze koelkast zou ik dan ook iedereen aanraden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Drost G.R. 01-11-2021

Perfectie koel/vries combinatie

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Koeler ruim en logisch van opzet. Hebben de extra koeler nog niet nodig gehad. Vriezer is ruim voldoende.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bianca 01-11-2021

Superblij met deze mooie koel-vriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie koelkast. Super veel ruimte. Alles heerlijk koel.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 31-10-2021

Kwaliteit

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede ijskast. Kan veel kwijt is zuinig en stil. Enigste nadeel is dat er geen verlichting in het diepvriesgedeelte zit
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch KGE49AICA 28-10-2021

Koel diepvries combinatie KGE49AICA

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fantastische koel diepvries combinatie met erg veel ruimte, 2 ruime laden met speciale koel zones voor groente en fruit en één voor kaas en vleeswaren etc waardoor de producten langer vers blijven
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Christel 20-10-2021

Mooie ruime koelkast

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ben heel enthousiast over deze koelkast. Lekker ruim, aparte lades voor vis en groente.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 14-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelvriescombinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Hele mooie koelvriescombinatie werkt heel goed en snel.
Heb hem gekocht voor extra koeling. Maar staat in de garage.
Eigenlijk zonde dat die in de garage staat.
Veel te mooi.

Pluspunten

  • Koelvriescombinatie koelt heel goed
  • Ziet er goed uit.

Minpunten

  • Heb ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerty 11-10-2021

Geweldige ijskast

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij zijn superblij met deze ijskast , ziet er prachtig uit , veel ruimten , prachtig ingericht , veel comfort met de specialen groente en vleesvarkens een aanrader dus
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews