Bosch KGE49AICA aluminium - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE49AICA aluminium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KB 19-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

7,0
Mooie koelkast met veel ruimte. Ik was al een tijdje opzoek naar een koelkast. Deze koelkast is aanbevolen door de winkel waar ik het heb gekocht. Ik ben tot nu toe enorm tevreden en weet zeker dat dit ook zo zal blijven.

Pluspunten

  • Ruim
  • Goeie indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc 17-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte Koel- Vries Combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

9,0
Lang op zoek geweest naar een nieuwe, zuinige, grote koel- vriescombinatie.
Niet verder zoeken dit is hem.
Voldoet volledig aan verwachtingen.
Groot, ruim, stil, goede verlichting, plaatje!
Zelfs het omzetten van de deuren is met de beschrijving prima zelf te doen.
Gekocht als tweede koelkast in de bijkeuken.
Ook erg handig voor de Hello Fresh maaltijden; schuif je er zo in!

Pluspunten

  • Groot
  • Stil
  • Mooie led verliching

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Z.O.E. 15-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zo grote koelkast zeg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

9,0
Ik ben zo blij met deze koelkast. Hij is heel groot en ik ben zeer tevreden over de bakjes en eidopjes. Hij is heel lang en past zoveel in. Hij koelt ook goed en is makkelijk te gebruiken.

Pluspunten

  • Groot
  • Bakken
  • Ruimte

Minpunten

  • Energieklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

Henri Verweij 15-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker veel koel- en vriesruimte!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

9,0
Ik heb deze koel/vries combinatie gekocht omdat mijn oude koelkast kapot was en ook om wat ruimte te besparen in mijn keukentje( nu dus één apparaat ipv. twee)! Maar omdat ik ook veel koel- en vriesruimte wilde hebben heb ik voor deze gekozen. En het flessenrek is ook heel handig!

Pluspunten

  • Veel koel- en vriesruimte
  • Handig flessenrek

Minpunten

  • Geen "No Frost"

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tirza 15-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Onwijs veel ruimte en goed schoon te houden. Koelt op elke plek gelijkmatig zelfs wanneer deze flink vol staat.
Ruime vriesvakken!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Hygiënisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tirza 15-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Onwijs veel ruimte en goed schoon te houden. Koelt op elke plek gelijkmatig zelfs wanneer deze flink vol staat.
Ruime vriesvakken!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Hygiënisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ashley 12-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Bij Mediamarkt bieden ze echt top service!! Ze willen je echt helpen en weten veel over het product. Hun weten exact wat bij je past als je aangeeft wat je zoekt. Als ik iets nodig heb ga ik naar de MediaMarkt in Eindhoven. Bedankt voor jullie hulp en geduld!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Patricia 09-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
De uitstraling is mooi. De koelkast is zeer ruim en met de 2 lades makkelijk te gebruiken. Ook kan je zelf de indeling veranderen. Wij hebben zelf de deur veranderd van draairichting en dat was zo gedaan. Het vriesgedeelte heeft 3 lades waarvan 1 een stuk dieper voor wat grotere dingen. Ben echt super blij ermee.

Pluspunten

  • Breedte
  • Inhoud
  • Uitstraling
  • Functies

Minpunten

  • Maakt wat geluid maar niet storend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 09-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime solide koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

9,0
De Bosch KGE49 is een zeer ruime koelkast, zonder dat hij enorm oogt. Van buiten fraai afgewerkt en van binnen een logische indeling. De gebruikte materialen voelen solide aan. Hiervoor hadden we een “Amerikaanse” koelkast die een stuk breder is, toch paste alles in de nieuwe Bosch. Het enige min puntje is dat de koelkast net als de vorige (en alle koelkasten) geluid maakt, wel een stuk minder.

Pluspunten

  • Solide gebouwd
  • Luxe uitstraling
  • Energie zuinig voor een koelkast van dit formaat

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rene 08-06-2021

Mooi en goed

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze zeer ruime en mooie koelkast zou iedereen minimaal moeten bezitten
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

A potters 08-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

9,0
Mooie grote koelvriescombinatie met verschillende koel en vershoud laden voor groente en vleeswaren. Ook in de vrieskast is een aparte snelvrieslade die zichzelf regelt op alle punten een ruime voldoende.

Pluspunten

  • Snelvries lade
  • Ruimte
  • Alarm als de deur niet goed dicht is

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Familie Hans 07-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel/vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

9,0
Fantastische koel/vries kast. Ruim omdat hij breder is als een standaart koel/vrieskast. Erg ruimtelijk door mooi licht is de kast goed overzichtelijk. De RVS look maakt het af. De laden lopen door de wieltjes soepel. Geen getrek meer.
Kortom een fijn product

Pluspunten

  • licht
  • overzichtelijk
  • disign

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

amosh 07-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Refrigerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Good product value for money. It has a big space for storage. The exterior and interior is excellent. There is good LED lighting inside of the refrigerator.

Pluspunten

  • Size

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennie 06-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne ruime koelkast. En netjes in gericht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Goede prijs. Goede kwaliteit en ziet er heel netjes. En koel en vries gedeelte is ruim van formaat. En heeft een c label dus lekker zuinig

Pluspunten

  • Ruim
  • Netjes uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronnie 06-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KoelVriescombinatie 2.0

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

8,0
Dit is een KoelVriescombinatie die doet wat we in 2021 willen. Heerlijk ruim indeling met bv een mooi flessen rek voor een gin-tonic of een gekoelde port en natuurlijk een flesje witte wijn. De 2 VitaFresh lade zijn ruim voor veel verse knapperige groeten en mooi gekoeld vlees. Je kunt het koelgedeelte zowel in de schappen als in de deur na eigen wens indelen. De ledverlichting is echt van deze tijd. Echt een koelkast die je graag van binnen aan je gasten wilt laten zien zeker als je net als ik dol bent op koken.
De schappen zitten niet tegen de achterkant maar er is ruimte zodat de gekoelde lucht zich beter verdeeld.
De vries lade hebben een Bigbox lade voor bv grote pizza dozen zodat je genoeg ruimte om een paar weken voor uit te kunnen.
Erg handig als je mooie actie ziet van een produkt en wat extra wilt inslaan.
De buiten kant is misschien wel dat gene wat je het meest ziet van de KoelVriesCombinatie. Die is echt 2.0 stoere uitstraling voor in de keuken van de thuis kok.
Al met al een mooie aankoop waar ik weer jaren mee voor uit kan.

Pluspunten

  • ruim indeling zowel koel als vries gedeelte
  • mooie uitstraling
  • grote diepvries lade
  • mooi flessen rek
  • zelf indelen in de schappen als de deur mogelijk.

Minpunten

  • geen no frost

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cher 05-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
Grote koelkast super blij mee je kan er echt alles in kwijt. Absoluut een aanrader zou niet anders meer willen!!

Pluspunten

  • Groot
  • Veel vries ruimte
  • Groente en fruit goed vers kunnen houden
  • Grote lade voor groente en fruit

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Petersreviews 05-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

8,0
Mooi en mooi ruim en erg voordelig in aanschaf en energieverbruik. Stil. Flinke lades. Meer gemak zou nog deelbare lades zijn voor koel en vriesgedeelte. Het doorzichtige kunststof van de lades is wel kwetsbaar. Kwetsbaarder dan die van mijn vorige AEG koelkast die na 20 jaar van het vriesgedeelte nog intact waren.

Pluspunten

  • Grootte
  • Vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Lillian 05-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, strak en clean model. Extra ruimte in hoogte en breedte is erg handig, zowel koel- als vries gedeelte.

Pluspunten

  • Breedte
  • Uitstraling
  • Snelle koeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

LeoP 03-06-2021

Deze hadden we eerder moeten kopen!

Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze brede koelkast blijkt superhandig ingedeeld. Alle krapte die we bij de oude koelkast hadden is opgelost, alles is overzichtelijk in deze kast. En nog mooi om te zien ook!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

MK 02-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE49AICA aluminium

Algemene score

9,0
Hele mooie ruime en stille koelkast. Koelt en vriest uitstekend! Daarnaast mooi vormgegeven en meer dan voldoende ruimte!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stil
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews