De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGV33VWEAS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Energiezuinig. De freshlade is perfect voor groente en fruit. Ook de vriezer voldoet aan de verwachting. En het is fijn dat er een grote lade in zit.
Ik heb deze koelvriescombi gekocht, omdat deze erg ruim is, een extra grote (big box) vrieslade heeft. Ook als je veel flessen gebruikt is t handig met een flessenrek. En gebruik je deze niet, dan kun je deze er gewoon uithalen. Ideaal deze extra opties.
Mooie indeling, heel ruim, voldoet aan mijn verwachtingen . De bezorgers hebben de koelcombinatie op zijn plaats gezet, waterpas gesteld, het gebruik ingesteld, en de oude kosteloos meegenomen.