Bosch KGV33VWEAS wit - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGV33VWEAS wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Els Smulders 17-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP INTERIEUR !!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
Bosch is kwalieit !!
ik werd gelijk verliefd op het interieur 😍 Je zou haast in de verleiding komen om de deur open te laten staan😉
Het is ook een stílle minnaar.

Pluspunten

  • mooi interieur
  • geruisloos
  • goede verdeling van de ruimte
  • kwaliteit voor een lage prijs

Minpunten

  • nog niets ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yam 16-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

8,0
Het was een goede prijskwaliteitverhouding. Lekker ruim van binnen. Hij zier er mooi strak uit van buiten sluit mooi aan bij de keukenkasten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

andre uit delft 14-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit verhouding gaf de doorslag veel koelkasten onder de 550 vergeleken . goede inrichting van de boven en onder kast fijn. led licht , goede koeling,? deur heeft handgreep ingebouwd dat miste ik in andere koelkasten

Pluspunten

  • goed ontwerp
  • koelt goed

Minpunten

  • motor mag. zachter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Schelm 13-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

nieuwe generatie koelkast, mooi strak en fris

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteit. Uiterlijk strak en geen poespas. Veel zuiniger dan onze oude. Gekozen o.a. op de diepte van 65 cm , helaas ben ik vergeten dat er ook nog ruimte nodig was voor de stekker en het stopcontact. Beetje dom.

Pluspunten

  • kwaliteitsmerk Bosch
  • verlichting
  • prijs-kwaliteit
  • uiterlijk
  • zuinig

Minpunten

  • mis een flessenhouder in de deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aydin 12-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige en ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden met onze nieuwe aanschaf. Het is een zuinige, ruime en handige koel -en vrieskast. Ook ligt de prijs lager dan soortgelijke koelkasten en ook nog eens met de super actie met €75 cash-back. Ook is het een stille koelkast, geen geruis, precies wat ik zocht! Ik heb het aan familie en vrienden aangeraden, ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Ruim
  • Handig
  • Stil
  • Koel- en vries combinatie
  • Betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Melissa Sluijter 11-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vita freshlade is perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Energiezuinig. De freshlade is perfect voor groente en fruit. Ook de vriezer voldoet aan de verwachting. En het is fijn dat er een grote lade in zit.

Pluspunten

  • Vita freshlade
  • Verschillende hoogtes vriesvakken

Minpunten

  • Gaat wat stroef open

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Melissa Sluijter 11-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vita freshlade is perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Energiezuinig. De freshlade is perfect voor groente en fruit. Ook de vriezer voldoet aan de verwachting. En het is fijn dat er een grote lade in zit.

Pluspunten

  • Vita freshlade
  • Verschillende hoogtes vriesvakken

Minpunten

  • Gaat wat stroef open

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Agnes 18-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische koelvriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

9,0
Ik heb deze koelvriescombi gekocht, omdat deze erg ruim is, een extra grote (big box) vrieslade heeft. Ook als je veel flessen gebruikt is t handig met een flessenrek. En gebruik je deze niet, dan kun je deze er gewoon uithalen. Ideaal deze extra opties.

Pluspunten

  • Big box, extra grote vrieslade
  • Op dit moment cashback

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda Daniëls 17-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel/vries combinatie

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

9,0
Mooie ruime koelvakken en ruime vriesvakken onderin. Ook de led verlichting ziet er mooi uit. Uitneembaar fietsenrek is handiger als ik dacht.

Pluspunten

  • Veel ruimte in zowel koel als vries
  • Mooi /handige binneninrichting
  • Uittrekbare plateaus
  • Led verlichting
  • Superfroze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mediamarkt 13-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koelcombinatie, ruime indeling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
Mooie indeling, heel ruim, voldoet aan mijn verwachtingen . De bezorgers hebben de koelcombinatie op zijn plaats gezet, waterpas gesteld, het gebruik ingesteld, en de oude kosteloos meegenomen.

Pluspunten

  • Ruime indeling.
  • Mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rosas 23-04-2021

Happy with our fridge

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] It's huge with plenty of space so it's easy to organize fridge stuff. I like that it has a wine rack or bottle rack. The freezer also does not freeze easily. Not much noise.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jos B 26-03-2021

Fijne moderne koelkast

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne moderne en zuinige koelkast. Maakt ook weinig geluid.
Aandachtspuntje is dat flessen die in de deurbakken staan er makkelijk uitvallen als je de deur open doet. Dat wordt deels opgelost als je er een extra strip bijkoopt bij een onderdelenleveranciers
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer