Bosch KGV33VWEAS wit - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGV33VWEAS wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Obaid 27-07-2022

Cool refrigerator

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] It keeps my product stay fresh for long long time
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jojo 29-04-2022

Fijne koelkast

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

8,0
Bevalt tot nu toe goed. Genoeg ruimte, grote vrieslade is heel handig evenals de groentelade. Maakt geen herrie. Lijkt wel meer stroom te gebruiken dan de oude koelkast als enige minpunt tot nu toe.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bianca 03-01-2022

Prima koel/vriescombimatie

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
Ben erg blij met onze nieuwe koel/vriescombimatie.
Ik kan zoveel spullen kwijt ben er zo blij mee.
Hij koelt goed makkelijk regelbaar geld ook voor de vriezer.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

h**a@h**l.com 01-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

super goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

9,0
Superzuinige en economische koelkast en nog mooi ook
Tevens is hij zeer degelijk en stil

Pluspunten

  • energie zuinig
  • solide

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemijn 03-10-2021

Uitmuntend

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een combi vrieskoel....heel tevreden, goed verlicht en een uitmuntende werking.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

g**k@i**d.com 17-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

9,0
Fijne koelkast doet wat ie moet doen en lekker ruim.
Koelkast heeft deurgrepen in de deur zitten wat er fijn is

Reageer

sharon 11-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

8,0
enthousiast over deze koelviescombinatie! genoeg plek en goede uitstraling!

Pluspunten

  • ziet er goed uit
  • maakt weinig geluid
  • genoeg plek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dineke 10-09-2021

Fijne koelvriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Blij met deze ruime koelvriescombinatie.
Koelt en vriest uitstekend, de grote groentelade voorzien van Vita-Fresh is ideaal!!
Ruim voldoende vriescapaciteit + de Big box.
Enige 'minpuntje' geluid is meer als gedacht.
Staat hier in dichte keuken dus geen probleem.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dess 09-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

9,0
Ik heb deze koel-diepvries combinatie gekocht door de uitstraling ervan. Ik vind het heel fijn dat er een rekje bij zit voor flessen. De hoeveelheid ruimte is ideaal. Interieur ziet er leuk uit.

Pluspunten

  • Rekje voor flessen
  • Hoeveelheid ruimte
  • Interieur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

willemijn 31-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een goede aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
Fantastische keuze, mooie indeling, goed verlicht , koelt goed.....een minpuntje, denk dat dat bij iedere combi is, geen verlichting in het onderste vriesgedeelte....heel tevreden met mijn keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**e@g**l.com 25-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GEWELDIG

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

9,0
mijn ijskastdiepvriezer vind ik goed en stond bij mediamarkt goedkoop ja zeer voordelig in stroom en de prijs niet duur voor wat ik hep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 16-08-2021

Erg fijne koelkast

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne koelkast nu weet ik waaeom ik weer voir eem bosch heb gekozen. Stevig . Koelt goed. Weinig geluid
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

A.J. van Houten 16-08-2021

Bosch koel-vries-combinatie

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De pas aangeschafte Bosch koel-vriescombinatie werkt perfect en is heel makkelijk in gebruik. We hadden al een Bosch en hebben gekozen voor weer een Bosch, dus eigenlijk Bosch over Bosch!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Manfred 08-08-2021

Super koelkast

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Meer ruimte binnen in de koelkast dan verwacht,goed de artikelen verlicht door de led lamp
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

valentijn 03-08-2021

Fijne indeling

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De koelkast heeft een goed opgebouwde indeling met handige opberg mogelijkheden. Led verlichting in het midden verlicht prima en de extra grote vrieslade kan de grotere verpakkingen gemakkelijk kwijt. Prima koelkast.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

hbueno2000 02-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een slimme optie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
Vandaag kocht ik een andere BOSH-koelkast voor mij en mijn vrouw in ons nieuwe appartement, hetzelfde model dat ik kocht voor mijn kinderen die 2,5 jaar geleden in Den Haag studeren, hij heeft perfect gewerkt en heeft een laag energieverbruik, grote opslagcapaciteit en een zeer comfortabele handgreep om te openen, ik raad het ten zeerste aan

Pluspunten

  • DE RUIMTE
  • Energie

Minpunten

  • VERSCHEIDENHEID AAN KLEUREN
  • GROTERE KUNSTSTOF GROENTEN MANDEN

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super 30-07-2021

Super koelvriezer

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben super tevreden, still, alles is koud genoeg, ruim. De verhouding prijs kwaliteit is perfect
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

H.W Drost 26-07-2021

Perfect voor ons

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi apparaat , koelt en vriest geweldig. Doe de naam eer aan.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter Shevtzoff 19-07-2021

Beoordeling koelkast

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een fijn apparaat en een super goed verzorgd bezorgen!
Het apparaat is lekker zuinig en geeft voldoende ruimte voor alle items die gekoeld moeten worden.
Ook het vriesgedeelte is overzichtelijk en groot met diverse lades.
We zijn super blij met deze nieuwe koelkast!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Vinod 16-07-2021

Great value for price

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Works as specified , quick cooling and easy to handle
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews