Bosch KGV33VWEP wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGV33VWEP wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**t@z**o.nl 04-08-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Tot onze verrassing heeft deze koelvries combinatie veel meer inhoud dan onze vorige koelvries combinatie van dezelfde hoogte.
Wat wij een goede toevoeging vinden is de groentelade.
Kortom een betaalbaar apparaat met veel ruimte en nog zuinig ook!

Reageer

M**s@g**l.com 01-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

8,0
Bosche heeft altyd al goeie spullen geleverd ben daar zeer tevreden mee zal altyd bosche aan raden aan mensen die wat nieuws willen gaan kopen ben er zeer tevreden mee al jaren voor mij niks anders dan bosche een dikke 10

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

tvdkolk@ziggo.nl 20-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

10,0
Een geweldige mooie koel-vriescombinatie werkt perfect, en een zeer effectieve indeling zowel van het koelgedeelte en vriesgedeelte. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Magallanes 18-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste koop ever

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

10,0
Lang gezocht naar koelvries combi naar meerdere te hebben gezien op internet kwam ik iedere keer uit op bosch.Super blij mee ziet goed uit doet zn werk super goed en is super stil

Pluspunten

  • Muisstil
  • Lekker ruim
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**r@h**l.com 07-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader! Alle gemakken voorzien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

9,0
Door de duidelijke en deskundige uitleg heeft hij ons de voordelen van het product laten zien. De wensen als combinatie van koel/vries samen met de grote laden heeft ons doen besluiten voor dit type te kiezen!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Energie verantwoord

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maria te morsche 05-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

10,0
Een mooie degelijke koelvriescombinatie met veel inhoud voor een zeer nette prijs waar ik jaren plezier aan kan beleven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Kist Bruinenberg 20-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed compacte koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

8,0
mooie compacte koelkast vries combinatie . goed advies gehad van oosterhof electro world te steenwijk .

Pluspunten

  • goed inzichtlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch 17-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een wonder van stilte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

9,0
Vooraf had ik me ingelezen en toen ik ging kopen, zag ik tot mijn vreugde dat het apparaat wat ik in gedachten had, mijn verwachting benaderde ( het was wel een ander nummer). Eenmaal bij mij in huis, bleek dat de afmetingen wat groter waren, maar de ruimte was er voor. Bij het terugzetten van mijn spullen had ik zelfs in de vrieskast een lade leeg!
Omdat de oude koelkast het lawaai maakte of ik aan het centrifugeren was, was het wonder wel dat deze kast geruisloos is !

Pluspunten

  • extra plank in de koelkast
  • grotere ruimte in de vriezer

Minpunten

  • heb ik niet
  • heb ik niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer