Bosch KGV33VWEP - Koelkasten

Bosch KGV33VWEP
Bosch KGV33VWEP
Energieklasse A, E
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 599,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 20 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGV33VWEP op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

k**************@g********09-06-2023

Compacte aanrader

Ik heb voor de Bosch KGV33VWEP wit gekozen na overleg met de leverancier. Het is een compact model koel vries combinatie, waar veel ruimte in zit. Hoogte is maar 175 cm maar voelt erg ruim in gebruik. Koel gedeelte; Led light erg helder. Mooie keep fresh groente la, groot doorzichtig dus overzichtelijk. Flessenrek waarbij je een 1.5 lt fles makkelijk in kunt leggen zonder dat deze tegen de deur aan komt. Vriezer gedeelte; goede ruimte verdeling van de 3 laden, erg overzichtelijk en prakisch in het gebruik. Met op de middelste lade zelfs hoe lang je een product kan invriezen. Hele koel vries combinatie erg makkelijk in de bediening. Geluid, je hoort hem eigenlijk niet. alleen na openen van deuren even. ik ben erg tevreden
Pluspunten
  • compact
  • eenvoudig prettig in het gebruik
w*************@g********09-06-2023

Ik vind het een goede koelkast

MH ik vind dit een hele fijne koelkast ik hoop dat deze net zo goed is als de koelkast die ik ook van Bosch 15 jaar gebruikt met veel.plezier en nooit kapot gewenste met vriendelijke groeten mevrouw Both
Pluspunten
  • Goed overzichtelijk
Minpunten
  • Heb ik nog niet gevonden
tvdkolk@ziggo.nl15-11-2021

Prima koel/vries combinatie

Deze geweldige koel/vries combinatie bevalt goed, koelt en vriest geweldig waarbij de speciale groentelade waarin de groente echt langer vers blijft.
Pluspunten
  • koelt goed met speciale groentelade
  • prima koeling
c************@h**********27-09-2021

Aanrader

Mooi, netjes en goed product. Genoeg ruimte voor zowel vries als koel producten.
Pluspunten
  • Genoeg ruimte
  • Mooi uiterlijk
Bronx05522-09-2021

Mooie, strakke en stille koel-/vriescombinatie

Mooie koel-/vriescombinatie met een mooie strakke afwerking en enorm veel ruimte. De combinatie is erg stil. De deuren gaan 180 graden open dat zorg ervoor dat de deuren eigenlijk niet meer hoeft te draaien. Tenzij de plek het niet toelaat uiteraard. Wij zijn erg tevreden over de ruimte, het flessenrek, de condensfunctie van de groente/fruit lade, en het minimale geluid. Het is voor ons al de 2e keer dat wij een bosch combinatie hebben en zijn er altijd erg tevreden over.
  • Sluit als een huis
  • Verstelmogelijkheden van planken en rekjes
  • Zelfs een superkoel functie
Petra06-09-2021

Goeie Bosch Koelvriescombinatie

Mooie koelvriescombinatie met veel ruimte. Zeker de grote middelste vrieslade. Mooi rek voor bijvoorbeeld wijn of andere flessen te plaatsen. Voorzien van Led verlichting wat goed licht geeft. Het is een low Frost vriezer dus 1x per jaar even ontdooien. Blij met deze aankoop !!
Pluspunten
  • Ledverlichting
  • Wijn/flessenrek
  • Grote groenten bak onderin de koelkast
  • Grote middelste lade in de vriezer
Minpunten
  • Ik koop nu teveel ijs in ;-)
  • Helemaal niks
f*******@p********05-09-2021

Ken jij Bosch?

Ik zag Bosch koel- diepvriezer in een advertentie in een plaatse weekblad. Ken Bosch alleen maar van boor machine.Vorig jaar een Bosch wasmachine gekocht, Zeer tevreden Nu een Bosch koe- diepvriezer: prima vak indeling en energie zuinig. Geruisloze motor. Hoe kun je een mens gelukkig maken!
m**********@z*******02-09-2021

een aanrader

Ik ben superblij met mijn koel-vriescombinaties Helemaal naar mijn wens ,voldoende koel en vries ruimte .
Pluspunten
  • genoeg koel en vriesruimte .
  • mooie koelkast aan de buiten kant
p*********@k*********26-08-2021

BOSCH BOVEN

Goede ervaringen met Bosch producten. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en qua afmetingen zeer geschikt in onze situatie.
Pluspunten
  • prijs/kwaliteit verhouding
  • prachtige uitvoering
n********@z*******25-08-2021

boschkoelvries

mooie en energie zuinige koelvries combinatie met fijne indeling en grootte van de vriezer
Pluspunten
  • groot
  • capaciteit goed
Sisslijfer@hotmail.com08-08-2021

Heel goed veel plaats

Prijs kwaliteit was goed veel inhoud viel ons in winkel gelijk op dit is alles wat ik er van kan zeggen zou de combinatie ook aan andere aan bevelen
Pluspunten
  • Mooi koelvriescombinatie
Minpunten
  • Geem
LInda-Loe07-08-2021

Topper van de week.

Na 15 jaar trouwe dienst was mijn Bosch koelkast terminaal geworden. Tijd voor een nieuwe. Met 60 cm ruimte was de breedte geen keuze. Maar wat een mooie verbetering. Een hogere kast met drie vrieslades en een mooie, overzichtelijke indeling in het koelgedeelte. Een brede groentelade waarin ik al mijn fruit en groente kwijt kan. Nog een voordeel, de koelkast draait. vrijwel geluidloos. Prijs kwaliteit verhouding is oké.
Pluspunten
  • Overzichtelijk
  • Ruimte
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
h****@z*******04-08-2021

Super koelkast!

Tot onze verrassing heeft deze koelvries combinatie veel meer inhoud dan onze vorige koelvries combinatie van dezelfde hoogte. Wat wij een goede toevoeging vinden is de groentelade. Kortom een betaalbaar apparaat met veel ruimte en nog zuinig ook!
Pluspunten
  • Veel opbergruimte
  • Groentelade
  • Stevige rekken
M*************@g********01-08-2021

Zeker een aanrader

Bosche heeft altyd al goeie spullen geleverd ben daar zeer tevreden mee zal altyd bosche aan raden aan mensen die wat nieuws willen gaan kopen ben er zeer tevreden mee al jaren voor mij niks anders dan bosche een dikke 10
tvdkolk@ziggo.nl20-07-2021

Perfecte koel-vriescombinatie

Een geweldige mooie koel-vriescombinatie werkt perfect, en een zeer effectieve indeling zowel van het koelgedeelte en vriesgedeelte. Een echte aanrader.
J.Magallanes18-07-2021

Beste koop ever

Lang gezocht naar koelvries combi naar meerdere te hebben gezien op internet kwam ik iedere keer uit op bosch.Super blij mee ziet goed uit doet zn werk super goed en is super stil
Pluspunten
  • Muisstil
  • Lekker ruim
p*********@h**********07-07-2021

Aanrader! Alle gemakken voorzien

Door de duidelijke en deskundige uitleg heeft hij ons de voordelen van het product laten zien. De wensen als combinatie van koel/vries samen met de grote laden heeft ons doen besluiten voor dit type te kiezen!
Pluspunten
  • Ruimte
  • Energie verantwoord
Maria te morsche05-07-2021

Koelkast

Een mooie degelijke koelvriescombinatie met veel inhoud voor een zeer nette prijs waar ik jaren plezier aan kan beleven
J Kist Bruinenberg20-06-2021

goed compacte koel vries combinatie

mooie compacte koelkast vries combinatie . goed advies gehad van oosterhof electro world te steenwijk .
Pluspunten
  • goed inzichtlijk
Bosch17-05-2021

Een wonder van stilte

Vooraf had ik me ingelezen en toen ik ging kopen, zag ik tot mijn vreugde dat het apparaat wat ik in gedachten had, mijn verwachting benaderde ( het was wel een ander nummer). Eenmaal bij mij in huis, bleek dat de afmetingen wat groter waren, maar de ruimte was er voor. Bij het terugzetten van mijn spullen had ik zelfs in de vrieskast een lade leeg! Omdat de oude koelkast het lawaai maakte of ik aan het centrifugeren was, was het wonder wel dat deze kast geruisloos is !
Pluspunten
  • extra plank in de koelkast
  • grotere ruimte in de vriezer
Minpunten
  • heb ik niet
  • heb ik niet