Bosch KGV33VWEP wit - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 18 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGV33VWEP wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kier Bijl 22-09-2022

Prima.

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hoewel nog geringe gebruiksperiode tot nu toe kan al wel gezegd worden dat koel-vries combinatie goed bevalt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Elro Heerhugowaard 03-09-2022

Een cool koel-vriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een perfecte koel-vriescombinatie ruim genoeg en koelt en vriest zeer goed, ook het flessenrek is heel erg handig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

tvdkolk@ziggo.nl 15-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

10,0
Deze geweldige koel/vries combinatie bevalt goed, koelt en vriest geweldig waarbij de speciale groentelade waarin de groente echt langer vers blijft.

Pluspunten

  • koelt goed met speciale groentelade
  • prima koeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke 03-11-2021

BOSCH Serie | 4 Vrijstaande koel-vriescombinatie K

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] fijne stille koel/vries combinatie voor een lageprijs. Zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

c**s@h**l.com 27-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

8,0
Mooi, netjes en goed product. Genoeg ruimte voor zowel vries als koel producten.

Pluspunten

  • Genoeg ruimte
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Bronx055 22-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, strakke en stille koel-/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

9,0
Mooie koel-/vriescombinatie met een mooie strakke afwerking en enorm veel ruimte. De combinatie is erg stil. De deuren gaan 180 graden open dat zorg ervoor dat de deuren eigenlijk niet meer hoeft te draaien. Tenzij de plek het niet toelaat uiteraard. Wij zijn erg tevreden over de ruimte, het flessenrek, de condensfunctie van de groente/fruit lade, en het minimale geluid. Het is voor ons al de 2e keer dat wij een bosch combinatie hebben en zijn er altijd erg tevreden over.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Sluit als een huis
  • Verstelmogelijkheden van planken en rekjes
  • Stil
  • Zelfs een superkoel functie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hoeben 16-09-2021

koelviescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] erg goed werkende koelvriescombinatie geruisloos en ruim
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Petra 06-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie Bosch Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

8,0
Mooie koelvriescombinatie met veel ruimte. Zeker de grote middelste vrieslade. Mooi rek voor bijvoorbeeld wijn of andere flessen te plaatsen. Voorzien van Led verlichting wat goed licht geeft. Het is een low Frost vriezer dus 1x per jaar even ontdooien. Blij met deze aankoop !!

Pluspunten

  • Ledverlichting
  • Wijn/flessenrek
  • Grote groenten bak onderin de koelkast
  • Grote middelste lade in de vriezer

Minpunten

  • Ik koop nu teveel ijs in ;-)
  • Helemaal niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**n@p**t.nl 05-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ken jij Bosch?

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

8,0
Ik zag Bosch koel- diepvriezer in een advertentie in een plaatse weekblad. Ken Bosch alleen maar van boor machine.Vorig jaar een Bosch wasmachine gekocht, Zeer tevreden Nu een Bosch koe- diepvriezer: prima vak indeling en energie zuinig. Geruisloze motor. Hoe kun je een mens gelukkig maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**r@z**o.nl 02-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

9,0
Ik ben superblij met mijn koel-vriescombinaties Helemaal naar mijn wens ,voldoende koel en vries ruimte .

Pluspunten

  • genoeg koel en vriesruimte .
  • mooie koelkast aan de buiten kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AJ Rossen 28-08-2021

Prima

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

8,0
De koelvriescombinatie is erg simpel maar daar ben ik voor gegaan. Wegens de prijs en je ziet hem toch niet in de bergruimte.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

p**d@k**l.nl 26-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

BOSCH BOVEN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

10,0
Goede ervaringen met Bosch producten. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en qua afmetingen zeer geschikt in onze situatie.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit verhouding
  • prachtige uitvoering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n**3@z**o.nl 25-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

boschkoelvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

9,0
mooie en energie zuinige koelvries combinatie met fijne indeling en grootte van de vriezer

Pluspunten

  • groot
  • capaciteit goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerald 13-08-2021

Prima koelvriescombinatie voor schappelijke prijs

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi degelijk afgewerkt apparaat, koelt en vriest prima en maakt hierbij maar weinig geluid. Grote groentelade en handig flessenrek, een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sisslijfer@hotmail.com 08-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel goed veel plaats

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit was goed veel inhoud viel ons in winkel gelijk op dit is alles wat ik er van kan zeggen zou de combinatie ook aan andere aan bevelen

Pluspunten

  • Mooi koelvriescombinatie

Minpunten

  • Geem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LInda-Loe 07-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper van de week.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

9,0
Na 15 jaar trouwe dienst was mijn Bosch koelkast terminaal geworden. Tijd voor een nieuwe. Met 60 cm ruimte was de breedte geen keuze. Maar wat een mooie verbetering. Een hogere kast met drie vrieslades en een mooie, overzichtelijke indeling in het koelgedeelte. Een brede groentelade waarin ik al mijn fruit en groente kwijt kan. Nog een voordeel, de koelkast draait. vrijwel geluidloos. Prijs kwaliteit verhouding is oké.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Ruimte

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

h**t@z**o.nl 04-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

9,0
Tot onze verrassing heeft deze koelvries combinatie veel meer inhoud dan onze vorige koelvries combinatie van dezelfde hoogte.
Wat wij een goede toevoeging vinden is de groentelade.
Kortom een betaalbaar apparaat met veel ruimte en nog zuinig ook!

Pluspunten

  • Veel opbergruimte
  • Groentelade
  • Stevige rekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M**s@g**l.com 01-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

8,0
Bosche heeft altyd al goeie spullen geleverd ben daar zeer tevreden mee zal altyd bosche aan raden aan mensen die wat nieuws willen gaan kopen ben er zeer tevreden mee al jaren voor mij niks anders dan bosche een dikke 10

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

tvdkolk@ziggo.nl 20-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

10,0
Een geweldige mooie koel-vriescombinatie werkt perfect, en een zeer effectieve indeling zowel van het koelgedeelte en vriesgedeelte. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Magallanes 18-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste koop ever

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEP wit

Algemene score

10,0
Lang gezocht naar koelvries combi naar meerdere te hebben gezien op internet kwam ik iedere keer uit op bosch.Super blij mee ziet goed uit doet zn werk super goed en is super stil

Pluspunten

  • Muisstil
  • Lekker ruim
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews