Bosch KGE36EWCP wit - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE36EWCP wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 26-06-2020

Koelvriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ruime koelkast. Fijne aparte vakken voor vlees en groente. Drie vakken in de vriezer. Laag stroomverbruik.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gerard 22-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

9,0
In de afgelopen vijftien jaren, hadden wij al, naar volle tevredenheid, een Bosch koelkast, maar die was inmiddels helemaal op. Wij zijn toen op zoek gegaan naar een andere koelkast en zijn daarvoor naar enkele dealers gegaan die meerdere merken en modellen kunnen leveren, en uiteindelijk kwamen tóch weer uit op een: Bosch koelkast.
Motivatie: de ervaring met (andere) Bosch producten, met betrekking tot het gebruik, de service, de prijs-/kwaliteitsverhouding, het uiterlijk, de afwerking én de functionaliteit.
Beoordeling: uiterlijk ziet die koelkast er al mooi uit, maar toen wij die open deden werden wij aangenaam verrast door: de prachtige eerste aanblik, de LED-verlichting die het gehele koelkastdeel mooi verlicht, het overzichtelijk en het gemakkelijk te bedienen bedieningspaneeltje én de indeling.
Onze ervaringen, tot nu toe: inmiddels, hebben wij die koelkast nu enkele weken in gebruik, en hebben wij al van alles uitgeprobeerd en zelfs met een digitale thermometer (na)gemeten en zijn wij geheel tevreden met de resultaten.
Een bijkomend pluspunt: je hoort de compressor vrijwel niet.
Ons oordeel: wij zijn héél blij én tevreden met onze wederom: 'goede keuze'.

Pluspunten

  • De uitstraling, zowel van buiten áls van binnen.
  • De ruime en overzichtelijke indeling.
  • De LED-verlichting.
  • De resultaten bij gebruik.

Minpunten

  • De leverbaarheid in coronatijd was wat lastig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Crevecoeur 19-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk koel en groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

9,0
Koelvriescombinatie, ruim, handige indeling, mooi strak uiterlijk, zeer zuinig en stil, wat wil een mens nog meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 19-06-2020

Zeer tevreden

Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Sinds korte tijd deze koel-vriescombinatie.
Wat opvalt is de handige en efficiënte indeling.
Ook zeer geluidsarm.Kortom: geen enkel negatief punt kunnen ontdekkn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

JS 15-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

9,0
Deze koelvriescombi is makkelijk in het gebruik en biedt veel ruimte wat betreft zowel de koelkast als de vriezer. Hij is handig ingedeeld qua lades en rekjes en is erg zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n_loonstra@hotmail.com 03-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geschenk uit de hemel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

10,0
Perfect product! Koelt uitstekend en mooie koeler om te zien. Wat ook geweldig is dat de temperatuur die in het display staat ook exact de temperatuur is! Erg blij mee en een aanrader voor iedereen!

Pluspunten

  • Koelt perfect
  • Makkelijk in de bediening
  • Ziet er mooi en overzichtelijk uit
  • Deur zuigt zich weer goed dicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 24-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed,zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

10,0
Een mooi design koelvries/combinatie,energie zuinig, bovendien zeer prettig de Vitafresh lades,om producten langer vers te houden, 1 voor vis&vlees,de ander voor groente & fruit een flessenrek is ook ideaal, in het vriesgedeelte zit een Bigbox lade hier gaan zeer veel producten in ook eventueel dozen bijv. pizza, ook een leuke accesoire het extra bakje in de koelkast voor evt. vleeswaren, verder mooie led verlichting en optimaal vriesresultaat, kortom een goede aankoop, ben er zeer tevreden over!

Pluspunten

  • klasse C
  • VitaFresh lades waardoor alles langer vers blijft
  • flessenrek, en extra doosje als accesoire
  • ledverlichting
  • Bigbox in het vriesgedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

s.weeldenburg 15-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

8,0
Een heel goede keuze die wij gemaakt hebben bevalt prima ,een fantastische werkende koel en vries gedeelte met fijne in deling .Een sieraad in de keuken !!

Pluspunten

  • werkt boven verwachting
  • een mooi product

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

a**9@g**l.com 11-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

9,0
Koel en vriest goed en wat heel belangrijk is.....bijna geluidloos. Heel fijn voor mensen die super sensitive zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

roald 01-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelvriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

8,0
Toch een opmerking; bij de verpakking in de fabriek is niet de zorgvuldigheid in acht genomen.
Het bovenste bakje in de binnendeur van de koeling is er veel te grof ingeduwd, waardoor het witte plastic brak en het bakje doorgleed naar beneden. De detaillist ruilde deze om met een ander showroommodel. Nu wel tevreden met goede service.
Een goede bak geeft nu veel gemak!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H.v. Heijster 29-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

9,0
Wij hebben hiervoor gekozen omdat het voor ons de goede ruimte is+ je hebt een groenten en een fruitlade. . Ook de indeling van de koelkast en de vrieskast zijn super fijn!!! In de winkel super geholpen en geadviseerd. Word voor ons lang genieten met onze Bosch.

Pluspunten

  • Genoeg ruimte
  • Koelt en vriest super goed
  • Ook genoeg ruimte in de deur.

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Minca 08-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig grote koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

10,0
Het is een geweldig grote koel/vries combinatie! Ik weet gewoon niet waar ik ben! Alles kan met gemak geplaatst worden! Het werkt fantastische! Ziet er ook geweldig uit! Echt een "Parel" in mijn huis!!! En de prijs, geweldig betaalbaar voor zo'n grote apparaat van Bosch!!
Dank jullie wel een gelukkige vrouw!!!!

Pluspunten

  • Geweldig groot
  • Lage prijs
  • Lage kosten over een jaar
  • Alles kan er met gemak in geplaatst worden
  • Ideaal voor alleen of met een gezin

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessel Vermont 29-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

10,0
Wij hebben dit product gekocht, omdat we erg tevreden waren met onze vorige Bosch Koel/vries combinatie. Deze lijkt aan al onze wensen te voldoen en is bovendien erg mooi.

Pluspunten

  • Extra nul Graden Lade.
  • Heerlijk stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.C.Groeneveld 28-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

koelvriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

9,0
ik heb jarenlang een bosch koelvries combinatie gehad waar ik veel plezier van heb gehad.Vandaar dat ik weer een Bosch heb gekocht'.In al die jaren geen reparatie.Dus zeer tevreden nu ingeruild voor een nieuwer model

Pluspunten

  • weinig onderhoud
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Nap 27-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schitterende combi, mooi ingedeeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

10,0
Bosch is de Mercedes onder het witgoed, kwaliteit staat voorop en qua prijs niet echt duurder dan 'mindere' merken. Wij zijn zeer blij met mooie apparaat, een parel in onze keuken!

Pluspunten

  • ruim
  • mooie indeling
  • robuust

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Bulters 19-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vries/koel combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

9,0
Hij voldoet aan al onze wensen , wij kunnen deze combinatie iedereen aanbevelen.
Prijs technisch een mooi product, zowel binnen als buitenkant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leny 05-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel- vriescombinatie, prima hoogte

Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

9,0
Vriesgedeelte met laden, koelgedeelte op prettige hoogte. Temperaturen van beide zichtbaar, bij te lang openen van de deuren klinkt er een signaal

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • speciaal koelvak voor frisse groenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Betty 01-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel vriescombikge36ewcpexclusief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

10,0
Mooie uitvoering stil een deur als een kluis.handige indeling alles goed.mijn vorige was ook eenbosch de helft van een site visite kast deet het nog na 35 jaar .bosch is heel goed ook met wasmachines

Pluspunten

  • Fraaie vormgeving
  • Handige indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H. Scholten 27-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

TOP

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving, Makkelijke bediening. Diepviesvakken ruim voldoende voor 2-persoons huishouding.
Bevalt uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer