Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 51 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE39ALCA op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rullie 01-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

8,0
Ruime degelijke koelvriescombinatie. Zuinig in gebruik. Maakt niet veel geluid. Erg mooi!

Pluspunten

  • Ruim
  • Degelijk
  • Koelt en vriest goed
  • Mooi

Minpunten

  • Flessenrek is te klein voor 1,5 liter flessen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b**r@h**l.com 13-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
Ruime koelvriescombinatie met led verlichting waardoor alles goed te zien is.
Stil, zuinig en makkelijk in gebruik.
Zowel aan de binnen als aan de buitenkant erg mooi!
Ik ben heel tevreden.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Ruimte en overzicht
  • Led verlichting is een plus
  • Mooi aan de binnen en buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**d@i**d.com 13-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de uitstraling, het volume en het verbruik van het apparaat. Ook heb ik hem nog niet gehoord (staat in de woonkamer/keuken). Een erg prettige koelkast.

Pluspunten

  • Laag in verbruik
  • Erg ruime koelkast
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingeborg 12-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
hele fijne grote koelkast groenten en fruit blijven lekker vers

lade's van de diepvries zijn erg diep je kunt er veel in kwijt

erg blij met deze koelvries combinatie

Pluspunten

  • grote groenten lade
  • diepe diepvrieslade
  • aparte lade voor vlees

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veldhuisen 03-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en goede koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
Erg fijne koelkast met diepvries. Makkelijk in gebruik. Design is simpel en mooi.
De vitafresh lades zijn erg goed. Fruit en groente blijft langer goed!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Grote lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

c**h@g**l.com 24-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven koelvriescombinatie. Energie zuinig en veel ruimte.
Makkelijk in te stellen. Het geluid wat dit apparaat produceert is zeer aanvaardbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

g**n@h**l.com 21-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch koel vries bevalt me prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
Ik heb voor Bosch gekozen omdat mijn vorige ook Bosc was en er jaren lang plezier van heb gehad en hoop dat ook van deze. Ik heb hem net gekocht dus nog geen ervaring ermee maar ga ervan uit dat ik ook van deze weer heel veel plezier heb

Pluspunten

  • Weet ik nog niet,heb hem net

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayman Heesh 31-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Best product for the year

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
Great specifications and very good price
Compared to other products and stores
I found they're offering great services at very affordable prices
And that's why I choose their products
I recommend it to everyone to benefit from those features

Pluspunten

  • Large size
  • It lasts longer

Minpunten

  • None

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mieke 29-07-2022

Bijna goed

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben heel blij met de Vitafresh la en de 0gr. la. Verder is de koelkast en het vriesgedeelte lekker groot dus ook tevreden over. Helaas alleen geen zelf sluitende deur, dat is wel even wennen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Erwin 28-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

8,0
Zeer degelijke koelvriescombi, zuinig en ruim, de Vita Fresh lades zijn top

Pluspunten

  • Ruim
  • Energiezuinig
  • Vita Fresh lades in koelgedeelte
  • Big Box in vriesgedeelte

Minpunten

  • Witte "pootjes" aan de achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

h**k@o**k.com 20-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch mooi en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
Wat ben ik blij dat ik weer voor een Bosch koelkast gekozen heb.
Vertrouwd merk, mooie vormgeving, laag energieverbruik, goede prijs-kwaliteitverhouding plus de leuke cashback actie maakten mijn keuze niet moeilijk.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisa 13-12-2021

Super koelkast

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na 5 verschillende koelkasten geprobeerd te hebben van diverse merken die allemaal een management hadden, hebben wij in deze Bosch koelkast ons juiste exemplaar gevonden. Heel fijn, koelt goed, weinig geluid. Heel erg blij mee!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Albert 01-12-2021

Prima koel/vries combinatie

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima koel/vries combinatie. Indeling is overzichtelijk en geeft gemak in het gebruik.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Asiye 25-11-2021

BOSCH

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg fijne koelkast.. goede binnenkant.. maakt geen ijs aan.. mooie lengte.. ik ben er tevreden mee !
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Super koelkast 31-10-2021

Mooie ruime koelkast!

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij zijn meer dan tevreden over deze koelkast.
Hij is enorm ruim en handig in te delen.

Bij komend voordeel, onze zoon wil nog weleens de koelkast open laten staan. Dat word nu opgemerkt door een alarm, fijn en milieu vriendelijk.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Roos 20-10-2021

Prima aanschaf!

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
De koelkast is heel erg stil. Het alarm is zeer handig. De vleeslade is waterdicht en makkelijk schoon te maken.
Minpunten: de onderste lade in de koelkast heeft een te dun frontje. Én de deur moet volledig open om deze lade te kunnen openen.
Wat betreft het vriesvak: het onderste laatje valt snel, het zou fijn zijn als er ook een nokje zat waar het achter blijft hangen...
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jeroen 15-10-2021

Wat een licht!

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Sinds enkele maanden hebben wij deze koelvriescombinatie in gebruik. Wat meteen opvalt is hoeveel licht de led-lamp geeft die erin zit! Zodra de koelkast open gaat kun je alles meteen goed vinden. Heel anders dan zijn voorganger, waarin het vaak tasten in het donker was. Ook fijn zijn de grote groentela en de nulgraden-la. Maar eigenlijk vergeet ik dan bijna het allerbelangrijkste. De koelvriescombi staat bij ons in de open woonkeuken en je hoort deze bijna niet! Daarnaast is het ook nog eens een beauty om te zien. We hopen er nog jaren plezier van te hebben.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ingeborg 13-10-2021

fijne koelvriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] veel plezier van mijn nieuwe koelvriescombinatie. Erg veel ruimte en goede indeling. De aparte groente en vleeslade zijn heel handig. De grote bak in het vriesgedeelte is ook erg fijn. Hij ziet er erg mooi uit. De reden dat ik geen 5 sterren geef is dat hij best lawaai maakt .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tony D. 06-10-2021

Zeer kosteneffectieve huishoudelijke apparatuur

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Voor een stille koelkast met grote capaciteit kan het Fresh-systeem de slechte geur van het koelvak elimineren en allerlei ingrediënten vers houden. Het energieverbruik C is de vorige A+++, wat elektriciteit bespaart; het enige nadeel is dat het vriesvak nodig heeft elk jaar te ontdooien.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Lucas 05-10-2021

Great Product

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] I strongly recommend it, coming from Brazil to the Netherlands I missed a good fridge/freezer and I couldn't be happier with it.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews