Bosch KGE39ALCA - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
249 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE39ALCA op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bertje 03-11-2020

fijne koel/vriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ondertussen deze koel/vriescombinatie een kleine maand in gebruik. Deze bevalt prima, voldoet aan alle verwachtingen. Mooie look, fijne indeling, goeie prestatie.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Koel/vries kast 30-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote koel/vries kast

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
Feitelijk hadden wij gekozen voor een no frost dat ging fout het werd een low frost, deze is iets kleiner,daardoor past hij wel onder een deur door. Dit is praktischer. Verder is het een fijne koelkast geen herrie . De indeling had wat anders gekund.

Pluspunten

  • Weinig geluid

Minpunten

  • Indeling, weinig stel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Michael 05-09-2020

Mooie ruime koelvriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De koelvriescombinatie is zeer ruim en heeft een mooi strak design.
Het enig puntje ( geen minpunt ) is dat de voorzijde een rvs look heeft en de zijkanten gewoon grijs kunstof zijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

E.Brans 02-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

E Brans

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
Ik heb op internet naar online shops…
Ik heb op internet naar online shops gezocht en vergeleken, die koelkasten aanboden tegen een aanbiedingsprijs, wellicht goedkoper dan in de fysieke winkelbedrijven. Uw winkelbedrijf "Veiligkopen.nu" kwam voor mij als het beste op het oog. De prijs, de contacten via internet, de levering aan huis en service zijn zeer klantgericht en klantvriendelijk aangeboden./Ik beveel deze winkel heel graag aan mensen in mijn netwerk en wil hun ook mijn mooie koelkast showen en hun behoeden voor een impulsaankoop elders.ordernummer 891361

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 18-08-2020

Koel/vriescombinatie met een super prestatie!

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij zijn hier zeer content mee, geweldige koelfunctie, erg veel ruimte, mooi led verlichting, en ergonomisch goed vorm gegeven.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hans 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een kwaliteit en wat een uitstraling!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
Een geweldig koel/vries kast, mooie heldere led verlichting, geweldige koel en vries functie. En wat een ruinte. En de prijs was ook behoorlijk.
Wat ons betreft alleen maar Bosch!

Pluspunten

  • Gebruik
  • Koeling
  • Uitstraling
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 07-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker groot en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
Groente fruit blijft goed koud en het blijft lang fris en houdbaar in de speciale plekken daarvoor.
Ben er blij mee, goede aankoop.

Pluspunten

  • producten blijven langer goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

itaque 04-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

net, groot, koel en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

8,0
We hebben deze koelkast pas een week, dus kunnen enkel over eerste indrukken schrijven. Het is wel de tweede Bosch koelkast die we kopen (de eerste was een inbouw die we een jaar of twee geleden gekocht hebben en waar we heel tevreden over zijn). De nieuwe koelkast is ruim, kijkt netjes en fris en koelt uitstekend. De verlichting is helder, op het felle af. Het op temperatuur komen van de vriezer duurde wat langer dan aangegeven door de bezorgers, maar hij gaat nu als een zonnetje (nou ja, meer als een sneeuwstorm in Siberië).
Het flessenrekje in de koelkast is erg handig. Ook de laden voor o.a. groenten zijn heel praktisch. Groente, zoals sla, blijft echt langer goed, maar die ervaring hadden we al met onze andere Bosch.
We vinden de vriezer praktisch met de verschillende maten van de laden. De fronten zijn transparant, wat prettig is. Al met al zijn we erg tevreden over de eerste dagen.
Een kleinigheidje: We gingen voor een A+++ maar kregen er een tweede sticker bij met indeling C vanaf maart 2021. We hadden dat graag alvast toegelicht gezien.

Pluspunten

  • ruimtelijk, ook door de glazen schappen
  • verlichting

Minpunten

  • (nog) geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Stefan 28-07-2020

Fantastische koelkast!

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We zijn ontzettend blij met onze nieuwe koelkast. Hij heeft een mooi strak design en is lekker ruim. Vooral de extra grote groentela is een uitkomst voor ons; in onze oude koelkast was het altijd een worsteling om alles kwijt te kunnen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fijne mooie koelkast 27-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne ruime en praktisch koelkast met mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
We hebben deze koelkast gekocht omreden van de bewezen kwaliteit qua apparatuur van Bosch (voor ons sinds jaren} De mooie enigszinds ronde voorzijde met de fijne indeling.
En zeer belangrijk voor ons een juiste prijs/kwaliteitsverhouding.
Wij zijn er dan ook heel blij mee.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Indeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 26-07-2020

Design

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] schitterende koel vriescombinatie met prachtig design. Goede led verlichting en bovendien stil.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jac 25-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beemster koeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
Mooi product, mooie uitstraling. Koeld goed . Weinig geluid en goed in te delen .
Grote groente lade. Vleeslade top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 24-07-2020

Prachtige koelvriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
Het is niet alleen een goede koelvriescombinatie. De ruimte en indeling zijn voor ons perfect. Daarnaast ziet het toestel er mooi uit en maakt het weinig geluid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Irene 24-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heerlijke ruimte en goede opruimmogelijkheden geluid stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
Ik vind dat deze koelkast prijs kwaliteitsverhouding als beste uit de bus kwam en ik ben er zeer tevreden mee

Pluspunten

  • ruimte voor witte wijn
  • aparte la voor vis

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lorena 24-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
het is een mooie koelkast veel ruimte mooie kleur
het is echt een aanrader om deze koelkast te kopen
de vriesvakken zijn ook uitstekend
qua geluid is het ook goed

we zijn er erg blij mee

Pluspunten

  • mooi groot
  • veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Struijk 19-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Woow effect ook bij koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
werkelijk ook bij een koelkast kan je een enorm wow effect hebben. Mooie vorm buiten en enorm heldere praktische indeling aan binnenkant. Super stil en erg tevreden.

Pluspunten

  • vorm uitstraling
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clemens 17-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
mooie uitstraling goede inhoud verdeling en energie zuinig zeer gebruiks vriendelijk en makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil 15-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Indeling is overzichtelijk van zowel koeling als vries.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
Mooie koel-vriescombinatie. Erg stil en makkelijk in te delen. Ook vriesgedeelte goed zichtbaar met wat er in zit door doorzichtige fronten. Simpele bediening. Een aanwinst.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Goed in te delen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy 09-07-2020
  • Product gekocht

Bosch koelkast KGE39ALCA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
Mooie grote koelkast met enorm veel ruimte om alles netjes op te ruimen.
Heel veel vries ruimte.
Fantastisch apparaat.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Els 08-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
Dit is echt een fijne en mooie koelkast. Goede indeling en hij doet vrijwel geruisloos zijn werk. Strak vormgegeven. Binnenkant is praktisch ingedeeld, alleen heb ik steeds de neiging om de onderste lade (die uitsteekt) terug te duwen😅. Ff wennen dus.

Pluspunten

  • Stil
  • Strakke vormgeving

Minpunten

  • Onderste la vriezer valt er gemakkelijk uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews