Bosch KGE39ALCA - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
249 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE39ALCA op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stefan 28-07-2020

Fantastische koelkast!

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe koelkast. Hij heeft een mooi strak design en is lekker ruim. Vooral de extra grote groentela is een uitkomst voor ons; in onze oude koelkast was het altijd een worsteling om alles kwijt te kunnen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fijne mooie koelkast 27-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne ruime en praktisch koelkast met mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
We hebben deze koelkast gekocht omreden van de bewezen kwaliteit qua apparatuur van Bosch (voor ons sinds jaren} De mooie enigszinds ronde voorzijde met de fijne indeling.
En zeer belangrijk voor ons een juiste prijs/kwaliteitsverhouding.
Wij zijn er dan ook heel blij mee.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Indeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 26-07-2020

Design

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
schitterende koel vriescombinatie met prachtig design. Goede led verlichting en bovendien stil. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jac 25-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beemster koeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
Mooi product, mooie uitstraling. Koeld goed . Weinig geluid en goed in te delen .
Grote groente lade. Vleeslade top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 24-07-2020

Prachtige koelvriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
Het is niet alleen een goede koelvriescombinatie. De ruimte en indeling zijn voor ons perfect. Daarnaast ziet het toestel er mooi uit en maakt het weinig geluid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Irene 24-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heerlijke ruimte en goede opruimmogelijkheden geluid stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
Ik vind dat deze koelkast prijs kwaliteitsverhouding als beste uit de bus kwam en ik ben er zeer tevreden mee

Pluspunten

  • ruimte voor witte wijn
  • aparte la voor vis

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lorena 24-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
het is een mooie koelkast veel ruimte mooie kleur
het is echt een aanrader om deze koelkast te kopen
de vriesvakken zijn ook uitstekend
qua geluid is het ook goed

we zijn er erg blij mee

Pluspunten

  • mooi groot
  • veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Struijk 19-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Woow effect ook bij koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
werkelijk ook bij een koelkast kan je een enorm wow effect hebben. Mooie vorm buiten en enorm heldere praktische indeling aan binnenkant. Super stil en erg tevreden.

Pluspunten

  • vorm uitstraling
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clemens 17-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
mooie uitstraling goede inhoud verdeling en energie zuinig zeer gebruiks vriendelijk en makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil 15-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Indeling is overzichtelijk van zowel koeling als vries.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
Mooie koel-vriescombinatie. Erg stil en makkelijk in te delen. Ook vriesgedeelte goed zichtbaar met wat er in zit door doorzichtige fronten. Simpele bediening. Een aanwinst.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Goed in te delen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy 09-07-2020
  • Product gekocht

Bosch koelkast KGE39ALCA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
Mooie grote koelkast met enorm veel ruimte om alles netjes op te ruimen.
Heel veel vries ruimte.
Fantastisch apparaat.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Els 08-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
Dit is echt een fijne en mooie koelkast. Goede indeling en hij doet vrijwel geruisloos zijn werk. Strak vormgegeven. Binnenkant is praktisch ingedeeld, alleen heb ik steeds de neiging om de onderste lade (die uitsteekt) terug te duwen😅. Ff wennen dus.

Pluspunten

  • Stil
  • Strakke vormgeving

Minpunten

  • Onderste la vriezer valt er gemakkelijk uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucienne Breederveld Maassluis 07-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat ie moet doen perfect!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

10,0
De koelvriescombinatie KGE39ALCA van Bosch overtreft mijn stoutste verwachting, wat een geweldig apparaat!
Degelijk- en mooi afgewerkt materiaal, heb een goede indeling kunnen maken in het koelgedeelte, waardoor alle producten netjes en overzichtelijk geplaatst konden worden.
Drie ruime lades in het vriesgedeelte, heerlijk!!
Deze koelvriescombinatie staat los in mijn keuken, heb dus gelet op het aantal dB' s en gemeten met een dB-meter klopt het wat in de productomschrijvingen staat vermeld en geeft maar een hele lichte, acceptabele ruis.
In tegenstelling tot wat ik las over het ontbreken van een Nederlandstalige Gebruikershandleiding, bij de koelvriescombinatie die ik mocht ontvangen zat een duidelijke en uitgebreide Nederlandstalige Gebruikershandleiding!
Kortom, wat mij betreft, nu al een geslaagde koop!!
Lucienne Breederveld uit Maassluis

Pluspunten

  • Van degelijke kwaliteit
  • Ruim koel- en vriesgedeelte

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 05-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvole koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit en maakt weinig geluid. Indeling is ook prima. Als de koelkast of vriezer te lang openstaat, gaat het alarm af. Dit laatste is wat mij betreft iets te snel. Voor de rest voor nu uitermate tevreden

Pluspunten

  • geluid
  • grote

Minpunten

  • alarm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S.Tan 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelvrieskast Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
Heel stille koelvrieskast , volgende dag de ingestelde temperatuur bereikt.
De bezorging door Cool blue was snel en uitstekend.
We hopen er jaren plezier aan mogen te hebben.

Pluspunten

  • stille koelkast
  • mooie look
  • de twee vita fresh bakken zijn handig
  • goede indeling

Minpunten

  • flessen rekje was onnodig en onhandig
  • moest wennen aan de losse ei houders

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aak 12-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39ALCA

Algemene score

9,0
Ben erg blij met mijn ruime koelvriescombinatie, hij ziet er prachtig uit en is stil, zeer zuinig vergeleken bij mijn zeer oude Bosch exclusive economic FD7809

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer