Bosch KGE36AWCA wit - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE36AWCA wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pien 08-09-2021

Geweldige ruime koelkast!

Geschreven voor: Bosch KGE36AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele fijne ruime koelkast! En ook heerlijk dat het geluidsniveau minimaal is. De Vitafresh lades werken ook heel fijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mooie middenklasser! 28-08-2021

Stil en handig ingericht.

Geschreven voor: Bosch KGE36AWCA wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie ruime koelkast, weinig geluid (behalve als de super functie activeert). Weet nog niet hoe energiezuinig hij in de praktijk is, ondat deze net aangeschaft is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

sonnetje82 31-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch koel- vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36AWCA wit

Algemene score

9,0
Ik vind het een hele fijne koel- vriescombinatie. Heel ruim en makkelijk te gebruiken. Ook de lades zijn heel ruim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 30-07-2021

Goede koelkast en heerlijk stil

Geschreven voor: Bosch KGE36AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De koelkast bevalt goed. Hij maakt amper geluid. De deur gaat wel wat zwaar open als je moeite hebt met deuren. Een optionele los handvat was handig geweest.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Emmy 23-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldige apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36AWCA wit

Algemene score

10,0
Altijd heel tevreden met zowel apparaten als service van bsh! Wij hebben al onze keuken apparatuur van Siemens. Heel blij mee.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. vd Camp 14-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36AWCA wit

Algemene score

10,0
Prachtige koel-vriescombinatie met ontzettend veel opbergruimte. Erg zuinig en zo goed als geen geluid.

Pluspunten

  • Veel opbergruimte
  • Laag energieverbruik
  • Geen geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 12-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vriesladen. Voornamelijk de VitaFresh lades zijn top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36AWCA wit

Algemene score

10,0
De koelkast oogt erg mooi en voelt erg premium aan. De lades bewegen soepel en voornamelijk het VitaFresh gedeelte is fijn voor de houdbaarheid van zowel groente als fruit. Verder zijn veel onderdelen te verplaatsen naar wens. Ik ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • VitaFresh
  • Premium uiterlijk en gebruik
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dit is hem! 20-11-2020

Koelvriesccombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE36AWCA wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi design, ruime groentenlade, ruime diepvries (Big Box), alleen bij supervriezen een hinderlijke fluittoon.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Michèle 22-09-2020

fijn apparaat maar maakt wel geluid

Geschreven voor: Bosch KGE36AWCA wit

Algemene score

8,0
De koel-vriescombinatie is prima qua ruimte, maar ik vind het geluid wel tegenvallen. Hij maakt net zoveel herrie als mijn goedkopen 21 jaar oude apparaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sabrina 22-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte voor boodschappen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A wit

Algemene score

8,0
De Bosch KGE36VW4A is heel fijn in gebruik. De koelkast heeft heel veel ruimte voor etenswaren. Je kunt de koelruimte indelen zoals jij wil. Het flessenrek is heel handig en groente en fruit blijft echt langer vers in de VitaFresh lade. De deurvakken kun je ook verstellen zodat je in het onderste deurvak ook hoge flessen kwijt kunt. De SuperKoelen/SuperVriezen functie bleef 1 keer langer aan staan waardoor de koelkast meer geluid maakte, maar normaal gesproken maakt de koelkast weinig geluid. Handig wanneer je een open keuken hebt. Het vriesgedeelte biedt ook genoeg ruimte voor diepvrieswaren. De BigBox lade is hier heel fijn voor grote diepvriesproducten.

Pluspunten

  • Flessenrek
  • Veel ruimte in koel- en vriesgedeelte
  • BigBox-lade
  • LED-verlichting

Minpunten

  • SuperVriezen/SuperKoelen functie maakt veel geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Edwin 25-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

geen geluidsarme koelkast zoals beloofd

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A wit

Algemene score

6,0
De indeling van de koelkast in prettig. De producten zijn echt langer houdbaar in de daarvoor bestemde lade's en werken dus goed. Ook de vriezer is prima, je moet hem wel idd zoals aangegeven 2 keer per jaar ontdooien. Echter dacht ik voor een geluidsarme koelkast te hebben gekozen, hier komt weinig van terecht. Hoe langer ik hem heb hoe harder hij begint te brommen. Ik zou hem dan ook zeker niet aanraden voor een open keuken.
Tevens heb ik geleerd dat "de beste koop" van de consumentenbond eigenlijk niks voorstelt. Zo staan koelkasten van bv LG zowel op plaats 1 als ergens halverwege terwijl er technisch geen enkel verschil zit tussen deze verschillende modellen. Alleen bv andere handvatten, of koelinhoud. Ik zou hier dan ook verder geen waarde aan hechten.

Pluspunten

  • handige koellade's

Minpunten

  • maakt teveel lawaai

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Tom Vrijkotte 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A wit

Algemene score

10,0
Super snel geleverd.
papier en plastic netjes weer mee genomen.
Zeer netjes tewerk gegaan.

Zeer aan tebevelen.

Pluspunten

  • Prijs
  • service
  • Netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MF 21-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hoge koelkast, overzichtelijk ingedeeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A wit

Algemene score

9,0
Een hoog model koelkast met laden en vakken van transparant plastic, zodat goed is te zien wat waar ligt. De laden in de vriezer zijn diep en daardoor past er veel in. Hij is stil in het gebruik en bevalt goed.

Pluspunten

  • stil in gebruik
  • ruim
  • overzichtelijk

Minpunten

  • de koelkast is hoog: opstapje nodig voor bovenop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 03-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosh koelvries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A wit

Algemene score

10,0
Beste koop in de test van de consumentenbond. Energie zuinig met A+++. Praktische overzichtelijke indeling met ledverlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 01-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A wit

Algemene score

9,0
Vandaag de Bosch KGE36VW4A gekregen. Een mooie koelvriescombinatie met een mooie ruime indeling. Apparaat vooral gekocht vanwege het merk en het zeer zuinige energielabel. Eerste indruk is goed.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Extra groot vak in vriesgedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hans balk 24-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A wit

Algemene score

4,0
maakt veel geluid, slaat bijna constant aan, en al 2x storingsmonteur bij geweest,
kortom een matig product, beslist geen aanrader, bosch onwaardig
========================

Review 4-05-2019

mooie grote groente lade met vita fresh ,grappige eierrekjes, handige verstelbare indeling,en laag geluids nivo, een fantastische koelkast, we zijn er erg blij mee

Minpunten

  • veel brommerig geluid
  • slaat veel aan
  • slechte service dienst

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Titia 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Royale, efficient ingedeelde koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A wit

Algemene score

9,0
Koelkast enkele maanden in gebruik, praktisch geluidloos, efficiente indeling , speciale laden voor
groente -fruit/vis-vlees. Deze laden werken perfect ! Erg blij met deze luxe koel-vries combinatie
Aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GTM Brouwers 21-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top koel-,vries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A wit

Algemene score

9,0
Fijne indeling van lades in het vriesdeel.
Fijne indeling koel deel.
En goede instructie om deuren om te bouwen, met overmaat aan reserve onderdelen, mocht je er eentje beschadigen.
Gebruiksvriendelijke en functionele bediening.

Pluspunten

  • Fijne indeling van lades in het vriesdeel.
  • Fijne indeling koel deel.
  • Gebruiksvriendelijke en functionele bediening.

Minpunten

  • Mag nog stiller

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A.Erkamp 03-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

combie vriezer/koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A wit

Algemene score

10,0
Het is een A+++ dus zuinig in gebruik,en het werkt prima mooie vorm Top. Heb het nu een paar dagen ingebruik bevalt erg goed,dus raad het iedereen aan.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • heeft genoeg ruimte (volume)

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RickM110 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime koel- vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 KGE36VW4A wit

Algemene score

9,0
De Bosch KGE36VW4A is een ruime koel vries combinatie met een snelle koel tijd door de super stand. Ook heeft de koelcombinatie een mooi strak design. Hij geeft heel veel licht door de LED verlichting. Prijs en kwaliteit staan in goede verhouding voor zo een super koelcombinatie. Ik geef deze koelcombinatie zelf ook een A+++

Pluspunten

  • Koelt en vriest erg snel
  • Mooie grote inhoud
  • Strak design
  • Goede heldere verlichting
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Tot nog toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews