Bosch KGE39AWCA wit - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE39AWCA wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

v. Oort 01-05-2022

Top koelvries kast

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We waren opzoek naar een koelvries combinatie die afzonderlijk van elkaar goed is in te stellen en met voldoende inhoud. Deze koelvries combi voldoet hier zeker aan. Hij is groter dan verwacht.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch koelvries combi. 18-02-2022

Heel fijne koelvries combinatie

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heerlijk overzichtelijk is nu alles. En ik hoef niets meer in de vriezer te proppen. De hoge lade , de Big Box, is echt handig.
En de verlichting is prima.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

j**a@g**l.com 25-01-2022
  • Product gekocht

Algemene score

6,0
In november 2021 deze vrijstaande koel/vriescombinatie gekocht! Mooie combi, met veel koel en veel vriesruimte. Makkelijk in gebruik maar maakt erg veel herrie. We hebben de koelkast in onze woonkamer staan, dag en nacht continu gepruttel, om simpel van te worden. Na overleg met Expert blijkt het zo te horen.....Zouden deze combi niet weer kopen.

Reageer

An Ramak 04-10-2021

Bosch Koelkast KGE39AWCA

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Koelkast bevalt uitstekend . Prima overzichtelijke indeling. Groente en vleeslade werken perfect.Uitstekende prijs kwaliteit verhouding
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

karel 03-09-2021

prima energiezuinige koelkast

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] mooie ruime en energiezuinige koelkast. Fijne indeling, degelijk
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dino 01-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een echte Bosch kwaliteit aanrader koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

9,0
Bosch als merk heeft zich al bewezen, dat was de reden om de oude Bosch koelkast van 20 jaar te vervangen. Na enige research kwam ik uit op dit model. In het echt is die gewoonweg nog mooier. Een mooi strak design zonder handgreep. Bosch kwaliteit spat ervan af. Groente& Fruit blijft langer vers en mooi door VitaFresh. BigBox vriezer is lekker groot dus pas hoop in. De oude Bosch 20+ jaar mee gegaan en verwacht dat zeker van deze Bosch ook. En die cashback actie is super! Een aanrader ! ! !

Pluspunten

  • groot
  • bigbox vriezer
  • strak design
  • stil

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patr1 29-07-2021

Strakke handige koelkast

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede indeling, ruim, groot. Stil. Koelt goed. Energiezuinig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Patr 29-07-2021

Super koelkast

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie, grote en ook stille koelkast. Goed in te richten. Ruim. Handige laden, rek voor flessen en plankjes. Diepvries ook voldoende.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

RonD 23-07-2021

Prima koop

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Veel ruimte, koelt perfect. 0-graden deel is een uitkomst. Een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Yvon 18-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

10,0
Heel tevreden over de koel/vriescombinatie. Producten blijven langer goed dan ik gewent was, mede door de aparte lade voor vlees en vis. Verder maakt hij weinig geluid, wat erg prettig is. En voldoende ruimte om alles kwijt te kunnen! Zit ook een vakantiestand op, zodat hij minder energie gebruikt, wat weer beter is voor het milieu en je portemonnee. Prijs/kwaliteit verhouding is prima en nu met de cashback actie van Bosch nog €75,- retour ook. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een ruime koel/vriescombinatie.

Pluspunten

  • ruim
  • stil
  • langer houdbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

v**s@g**l.com 18-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

10,0
Zeer fijne koel-vriescombinatie. Voldoet aan alle verwachtingen, praktische indelingen, ruim, stil en energie zuinig. Erg fijn product.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Ruim
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nynke 17-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke, ruime, stille koelkast voor een prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

8,0
We zochten een betaalbare, grote koelkast van goede kwaliteit, waarin ook groente en fruit lang vers zouden blijven. Deze zou dat zeker moeten doen! Tot nu toe gaat het goed! Superruime groentelade waar je van bovenaf in kunt kijken door het glas heen, waardoor je in één oogopslag ziet wat je hebt. De vriezerlades zijn ook heerlijk ruim, fijn voor mensen die zoveel inslaan als wij. Mooie strakke koelkast, stil en groot!

Pluspunten

  • Strakke look
  • Stil
  • Ruim
  • Lades openen makkelijk

Minpunten

  • Deuren openen wat minder makkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 16-07-2021

TipTop Koelen

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie stille koelvriescombinatie met handige tiptoetsen voor de temperatuur en weinig onderhoud
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 13-07-2021

Prima koelvriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima koelvriescombinatie en lekker stil. Overzichtelijke tiptoetsen voor de temperatuur. De wanden zijn wat dicker dan de oude Bosch koelvriescombinatie waardoor er iets minder ruimte op de planken is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

a**n@h**t.nl 12-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

9,0
Mooie gebruiksvriendelijke en zuinige design koelkast met veel ruimte voor een scherpe prijs.

Pluspunten

  • Ruim
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Handgreep 07-07-2021

Handgreep

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

8,0
De handgreep om de koelkast te openen verdient aandacht.
Bij de eerste keer openen brak ik bijna mijn vingers, waren wel gekneust. De vorige koelkast had een hefboom opening en was er dus weinig kracht nodig om de deur te openen. Nu moet ik kracht zetten en dan zwaait de deur snel open en komen mijn vingers knel te zitten in de handgreep. Het flessenrek is niet goed bruikbaar.
Verder voldoet de combinatie goed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nick 07-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vertrouwd en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

9,0
Ik was blij verrast toen bleek dat de koelkast, waar ik afscheid van moest nemen na jaren trouwe dienst, nog steeds gemaakt werd. Ik heb meteen precies dezelfde weer besteld. Het is een koelkast zoals een koelkast moet zijn : een piepje als de deur open staat, een turbo knop als er veel nieuwe boodschappen op temperatuur gebracht moet worden en een systeem tegen ijsafzetting. In al die jaren heb ik nooit hoeven ontdooien, dus het werkt. Echt blij met die vertrouwde Bosch

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Tijdloos ontwerp
  • Gaat lang mee

Minpunten

  • Verlichting te fel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kargin 29-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker ruim en zeer prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

9,0
Ik had en Bosch en nu weer een Bosch gekocht (bewust). Heb de vorige 14 jaar gebruikt en was toe aan een nieuwe. Wilde een langere 201 cm met meer ruimte. De oude was overigens niet stuk, maar oud en onder zelfgemaakte gebruikssporen en heb die in mijn schuur staan.
Zeer tevreden over Bosch!!

Pluspunten

  • Heel lang, met veel meerruimte
  • Goede indeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pris 26-06-2021

geweldig

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] mooie ijskast zeer zeker een aanrader genoeg ruimte in ijskast en koelt goed en zeer zeker teverden mee en zeker een aanrader vriezer ook goed en fijne is de grote la in vriezer je krijgt er genoeg in kwijt
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

k vlak 13-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vorm

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

8,0
vormgeving zowel binnen als buiten.
naam Bosch zoals mijn vorige koelkast.
goede en aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • ruimte
  • mooie lijn

Minpunten

  • minuscuul piep geluidje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews