Bosch KGN49XIEA

Bosch KGN49XIEA - Koelkasten

Energieklasse A, E

Bosch KGN49XIEA - Koelkasten

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 96 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGN49XIEA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Fendi13-09-2021
2.0

Gemaakt van dunne goedkope kwetsbare materialen

2.0
De deur is gemaakt van zo dun materiaal dat door de koelkast in de hoek te plaatsen, de deur wordt ingedeukt. Onaanvaardbaar voor 1000+ euro. Door de simpele aanraking met de hand wordt de deur ingedeukt. Geen waarschuwingen hierover in de handleidingen. Het ontwerp van de ruimte is van binnen en van buiten is oke, maar nogmaals, alles van binnen is van goedkoop plastic en niet stabiel.
Pluspunten
  • ontwerp van de ruimte
Minpunten
  • dun kwetsbaar materiaal
  • geen waarschuwingen in de handleidingen
  • gemakkelijk beschadigen voordat installatie
CG07-09-2021

Bosch Koel-vriescombinatie KGN49XIEA

Kwalitatief goede, complete, overzichtelijke en vooral grote koel-vriescombinatie. Gemakkelijke installatie, ook het omdraaien van de deuren is makkelijk uit te voeren.
Pluspunten
  • Groot
  • Overzichtelijk
Minpunten
  • Vervoeren en manoeuvreren in krappe ruimtes
c********@g********03-09-2021

Goede koel/diepvries combi

Goede, ruime en hoge koel/ vries combi. Stil en zuinig. Diepvries is ruimer dan verwacht. Laden zijn allemaal diep. Handig flessenrek.
Pluspunten
  • Verlichting
  • Groot koeldeel
Minpunten
  • Hoger dan verwacht ( kwam huis bijna niet in!)
Kathy02-09-2021

Reus veroverd ons hart

Zo ontzettend blij met onze grote reus! Snel, netjes en zonder problemen geleverd door BCC en wat ben ik blij met deze stille en zo veel inhoud van de koelvries combinatie en dan hebben we het nog niets eens over het design echt een pronkstuk in onzen keuken. Dik tevreden!
Pluspunten
  • Design
  • Inhoud
  • Decibel
b*******@h**********01-09-2021

Ruime mooie koelvriescombinatie

Ik heb de Bosch XXL koelvriescombinatie gekocht voor mijn dochter en haar gezin. Zij hadden al een Bosch koelvriescombinatie maar deze was klein voor hun geworden. De XXL past perfect bij hun. Het is heel ruim voor een gezin van vier personen. Je kan heel veel in kwijt. Ook het vries gedeelte is groot. Een top koelkast met een mooie uitstraling.
Pluspunten
  • Ruim
  • Goed licht
  • Heel mooi
Minpunten
  • Geen min punten gevonden
b*********@z*******26-08-2021
goede machine werkt goed top de prijs is goed waar voor ik hem gebruik is aan te bevelen
r**********@h**********26-08-2021
Mooie koel-vriescombinatie met groot koelvolume. Goede ervaringen met Bosch
a********@g********26-08-2021

Prima koelkast

De koel vries combinatie werkt prima is geluidsarm heeft een goede inhoud en een mooie uitstraling
sunny25-08-2021

Very well designed

Less noise, lots of space to accommodate lots of stuff, efficient when using eco mode. Loved everything about it until now.
Pluspunten
  • Less Noise
  • Lots of space
  • Efficient comparing size
Hein R25-08-2021

Na veel zoeken een goed uitziende ruime koelkast bij expert Hillegom gevonden.die uitstekend bevalt. De koelkast heeft een goede indeling dus een goed overzicht wat je in huis hebt .een goed product.
Pluspunten
  • Good looking
  • Erg praktisch
Ron18-08-2021

Ruime koelvriescombinatie

Het is een zeer grote koel-vries kast en behoorlijk aanwezig in de bijkeuken. Door zijn mooie moderne afwerking is t niet te overheersend. Zeer ruime en praktische laden in t vriesgedeelte. Ook de fruit-groente la in het koelgedeelte zijn zeer groot en praktisch. Dit geld ook voor de 2 andere lades. Een groot minpunt vind ik dat de liggers in de ijskast geen of weinig verstel mogelijkheden hebben waardoor je hogere potten of flesje niet passen. Ook het frisdrank rek en de andere rekjes in de deur hebben dit probleem. Verder is het geen probleem.
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Mooie modern design
Minpunten
  • Hooge potjes passen niet. Geen verstel mogelijk
  • 2 liter flessen zijn te hoog.
k***********@g********15-08-2021
Zeer goede enruime koelkast een sieraad in de keuken en alles blijft echt lekker vers
m********@g********14-08-2021

Bosch Refrigerators

Yes, Bosch Refrigerators are the best. The product I bought is noiseless, with efficient cooling and maximum storage space. The vegetables and meat remain fresh always
Pluspunten
  • Value for money
  • Storage space
  • Freshness
d***************@g********03-08-2021

Diamant koelkast

Heel mooie kwa indeling, lekker overzichtelijk de rekken waar me spa water op kan is gewoon buitengewoon mooi, tis gewoon een diamant om naar te kijken.
Pluspunten
  • Blijft heerlijk op tempratuur
  • Alles past er in
Theo01-08-2021

Absolute aanrader

Mooie en ruime koel-vriescombinatie. Zeer snel geleverd en geplaatst. Helder geschreven gebruiksaanwijzing. Deze koel-vriescombinatie is gebruikersvriendelijk en ziet er goed uit. Binnen 24 uur van een kapotte oude koelkast naar deze fraaie Bosch. Gewoon top!
Pluspunten
  • Ruimte
  • Gebruikersvriendelijk
  • Uiterlijk
Minpunten
  • Nog niet gevonden
m*****************@g********01-08-2021
Big, Good looking. And it's Bosch. The Service in BCC told that it's a very good model.
aziz_sammar@live.nl31-07-2021

Super goed

Ik vindt de koelkast Bosch al beste merk, het werkt prima in zit echt super uit 👍👍👍👍
Pluspunten
  • 10/10
  • 10/10
j**********@g********27-07-2021

Heel positief verschil t.o.v. onze vorige koel/vrieskast

Wij hebben nu een geweldige non frost koel/vrieskast van Bosch gekocht en merken direct het verschil met onze oude koel/vrieskast door een veel kouder gevoel van de bewaarde producten als we die uit de koelkast halen.
Pluspunten
  • kouder
  • mooie maten
  • duidelijk in gebruik
j***************@h**********27-07-2021

Super aankoop

Ruime koelkast en vriezer, simpel display op deur voor temperatuur regeling
Pluspunten
  • Ruim
  • Aparte vakken voor groente/fruit en vlees/vis
  • Makkelijke temperatuur regeling
Minpunten
  • Nog geen gevonden
e****************@o**********24-07-2021

Mooie koelvriescombinatie

Het is een mooi product, breed genoeg en aan de binnenkant veel ruimte om alles goed kwijt te kunnen!
Pluspunten
  • breed
  • goed verlicht
  • mooie buitenkant
Irina1chitu@gmail.com15-07-2021

Good

Het is zeer groot en zeer ruim, zeer goed licht, uitstekend ontwerp. Good product.
Abdi09-07-2021

Mooi en ruimte

Echt aanrader, vooral gezinnen met kinderen. Koelkast met een zee van ruimte
Pluspunten
  • Ruimte
  • Vakken voor groente en fresh producten
  • Verlichting LED lamp
E08-07-2021

Een aanrader!

Een hele goede stevige koelkast. Zeer ruim en een mooie verschijning voor in de keuken. Door de vele lades goed overzicht.
Pluspunten
  • Ruim
  • Mooi
  • Goed formaat
Seher07-07-2021

Veel ruimte

Ik heb voor dit koelkast gekozen omdat ie heel ruim is ben er heel erg blij mee... Was net te laat voor de btw dagen dus heb de volledige bedrag betaald maar kon nog gebruik maken van de chas back super blij mee!!!
Pluspunten
  • Mooi groot en ruim
Minpunten
  • Vriesvakken vindt ik toch net iets te klein
Levent07-07-2021

Voor grote gezinnen en maag-churs

Het beste product op de markt is natuurlijk bosch kwaliteit... Uw producten behouden hun gebruikelijke verfrissing. Met nofrost blijft voedsel vers zonder glazuur.
Pluspunten
  • Groot intern volume
  • Dapper