Bosch KGN49XIEA aluminium - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 74 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGN49XIEA aluminium op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JM van Riel 08-03-2022

heel fijn

Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] prachtige koelkast , we schrkken wel achter af wat grote betreft maar zijn er supper blij mee
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fiek 19-10-2021

Geweldig!

Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We hebben dit deze koelkast nu een aantal maanden en we zijn er dol blij mee! Wat een ruimte zeg!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Chantal 11-10-2021

Super

Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super mooi en fijn apparaat!Geen spijt van de aankoop.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

z**7@h**l.com 07-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

High class apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

10,0
Het is zeker waard om dit product te hebben zeker 10 punten ik ben er zo tevreden ik raad het iedereen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 06-10-2021

Bosch xxl koel/vrieskast

Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze koelkast /vrieskast is een echte aanwinst in de keuken .
Het koelgedeelte is groot en de groente /fruit lade werkt super , het blijft veel langer vers . De vrieskast is 3 lades groot en voor ons genoeg . Ik kan hem iedereen aan bevelen .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

b**n@y**o.com 30-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader, prachtige grote xxl koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

8,0
Het is een prachtige grote koelkast, veel ruimte en heel fijn de " aparte" bakken voor vlees/vis en groente/fruit, waar je ook de koeling op kan aanpassen in de groente/fruitlade.
Er zijn voor mij 4 punten die ik iets minder vind maar dat was voor mij geen reden om de koelkast niet aan te schaffen.
- de glazen plateaus zijn prachtig en stevig, het was mooier geweest om deze met een zilveren rand af te werken tevens als de bakjes aan de binnendeur.
- het vries gedeelte had voor mij 1 bak minder gekund en er nog meer koel ruimte was.
- het display op de voorkant deur had voor mij datum en tijd in mogen staan als de koelkast dicht is. Nu licht alleen de temperatuur op bij het openen van de koelkast.
Nogmaals ik ben echt dik tevreden verder, goede kwaliteit/prijsverhouding.

Pluspunten

  • Het formaat
  • De glazen plateaus
  • Mooie aparte bakken voor groente/fruit vlees/vis

Minpunten

  • Display zonder tijd / of datum
  • Afwerking aan de glazen plateaus is wit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goede koop 28-09-2021

Mooie koelvriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

10,0
Mooie ruime koelvriescombinatie. Door zijn 70 cm extra breed. Heerlijk voor een gezin.
Lijkt niet groot maar is het wel. Mooie verlichting
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

g**2@g**l.com 24-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder compacte maar toch zeer grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

8,0
Fantastisch apparaat. De breedte van 70 cm bevalt me super en de inhoud ,kwaliteit van het apparaat en de verlengde garantie van 48 maande expert garantie gaven mij de doorslag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Linda 22-09-2021

mooie ruime koelkast

Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] mooie ruime koelkast met flexibele indeling
voldoet helemaal aan onze verwachting.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

George 15-09-2021

super goed apparaat

Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] hele fijne indeling en lekker grote inhoud
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fendi 13-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemaakt van dunne goedkope kwetsbare materialen

Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

2,0
De deur is gemaakt van zo dun materiaal dat door de koelkast in de hoek te plaatsen, de deur wordt ingedeukt. Onaanvaardbaar voor 1000+ euro. Door de simpele aanraking met de hand wordt de deur ingedeukt. Geen waarschuwingen hierover in de handleidingen. Het ontwerp van de ruimte is van binnen en van buiten is oke, maar nogmaals, alles van binnen is van goedkoop plastic en niet stabiel.

Pluspunten

  • ontwerp van de ruimte

Minpunten

  • dun kwetsbaar materiaal
  • geen waarschuwingen in de handleidingen
  • gemakkelijk beschadigen voordat installatie

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

CG 07-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Koel-vriescombinatie KGN49XIEA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

9,0
Kwalitatief goede, complete, overzichtelijke en vooral grote koel-vriescombinatie. Gemakkelijke installatie, ook het omdraaien van de deuren is makkelijk uit te voeren.

Pluspunten

  • Groot
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Vervoeren en manoeuvreren in krappe ruimtes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 04-09-2021

De KGN49XIEA Is een TOP koel-vriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De KGN49XIEA is een ruime koel-vriescombinatie, die van binnen en buiten netjes is afgewerkt. Vlees, vis en groente blijft lekker vers in de VitaFreshlades met hun regelbare temperatuur en koude zones. Dus je hoeft bijvoorbeeld je vlees noet in te vriezen als je het niet meteen gaat bereiden. En invriezen gaat prima in het vriesgedeelte van de combi.
Wij zijn er zeer blij mee ! Aanrader !
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

c**s@g**l.com 03-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koel/diepvries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

9,0
Goede, ruime en hoge koel/ vries combi. Stil en zuinig. Diepvries is ruimer dan verwacht. Laden zijn allemaal diep. Handig flessenrek.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Groot koeldeel

Minpunten

  • Hoger dan verwacht ( kwam huis bijna niet in!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arnaud 03-09-2021

Stil & koelt supergoed

Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ongeveer een maand geleden deze koel-vriescombinatie gekocht. Makkelijk in gebruik. Heeft grote lade voor groente en fruit. Deze lade is qua luchtvochtigheid te regelen en het valt op dat spullen in deze lade langer vers blijven. Super!!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Kathy 02-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Reus veroverd ons hart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

9,0
Zo ontzettend blij met onze grote reus! Snel, netjes en zonder problemen geleverd door BCC en wat ben ik blij met deze stille en zo veel inhoud van de koelvries combinatie en dan hebben we het nog niets eens over het design echt een pronkstuk in onzen keuken. Dik tevreden!

Pluspunten

  • Design
  • Inhoud
  • Decibel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

b**a@h**l.com 01-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime mooie koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

9,0
Ik heb de Bosch XXL koelvriescombinatie gekocht voor mijn dochter en haar gezin. Zij hadden al een Bosch koelvriescombinatie maar deze was klein voor hun geworden. De XXL past perfect bij hun. Het is heel ruim voor een gezin van vier personen. Je kan heel veel in kwijt. Ook het vries gedeelte is groot. Een top koelkast met een mooie uitstraling.

Pluspunten

  • Ruim
  • Goed licht
  • Heel mooi

Minpunten

  • Geen min punten gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b**5@z**o.nl 26-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

9,0
goede machine werkt goed top de prijs is goed waar voor ik hem gebruik is aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

r**n@h**l.com 26-08-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Mooie koel-vriescombinatie met groot koelvolume. Goede ervaringen met Bosch

Reageer

a**k@g**l.com 26-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

9,0
De koel vries combinatie werkt prima is geluidsarm heeft een goede inhoud en een mooie uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews