Bosch KGN49XIEA - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
330 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGN49XIEA op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam. Vos 03-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil en veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA

Algemene score

10,0
wij zochten een grotere koelvries combinatie omdat wij meer verse groenten en fruit willen eten en maar 1x per week onze boodschapen willen halen. Daar deze in onze woonkeuken staat moest hij ook stil zijn. Nou hij is dus beide, stil en voldoende ruim om al onze produkten overzichtelijk in op te slaan. Echt geweldig.

Pluspunten

  • ruim
  • stil
  • mooi om te zien
  • geen vingerafdrukken op de buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 30-06-2020

heel erg ruim

Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA

Algemene score

10,0
Een fantastische koelvriescombinatie, ideaal voor een gezin. Nooit meer ruimtegebrek, alles past erin. Het koelt geweldig en design is mooi strak. Mooie ledverlichting erin en zeer stil. Ik denk dat de ** ruim voldoende zijn voor een duurzame aanschaf! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

C. Beenkens 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker overzichtelijk en koud!!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA

Algemene score

8,0
Hele ruime koel-vriescombinatie, producten lachen ons toe door de mooie verlichting en is lekker koel van binnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja 24-06-2020

Perfecte koelvriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA

Algemene score

10,0
Zeer positief over de ruimte die zowel het vries al het koelgedeelte bieden. Met name de groenten en fruitlade is optimaal. Het lampje geeft mooi helder licht. Enige minpunt is dat de deuren niet vanzelf dichtvallen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Cees 20-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, goede indeling en lekker ruim.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA

Algemene score

8,0
We hebben deze koel/vries combinatie gekocht om zijn mooie design zijn ruimte en zijn vormgeving van binnen en buiten.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Ruimte

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Raymond 18-06-2020

Super ruime koel-vriescombinatie!

Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA

Algemene score

10,0
Door zijn extra breedte is je koelkast super overzichtelijk. Geen 5 rijendiep van producten maar netjes naast elkaar voor een goed overzicht. Verlichting maakt het nog overzichtelijker om je producten te zoeken. Verder met zijn RVS look een plaatje in je keuken. Het lijkt mij sterk dat je in deze koelkast nog ruimte tekort komt! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dogan 18-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot en genoeg düsme koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA

Algemene score

10,0
Ik heb altijd ruimte genoeg koelkast gezocht , eidelijk gevonden. Deze koelkast heefd echt gnoeg ruimte en je hebt geen een aparte vriezer nodig .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.Corbeek 10-06-2020
  • Product gekocht

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA

Algemene score

10,0
Mooi, degelijk en compleet product. Uitermate geschikt voor het huishoudelijk gebruik. Keurig afgeleverd en het oude product weer ingenomen. Duidelijke gebruiksaanwijzing aanwezig. Levering vlot en accuraat. De koel/vries combinatie is extra breed (70 cm) en heel gemakkelijk en efficiënt in het gebruik.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tukker 09-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ruime koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA

Algemene score

9,0
Zeer ruime koelvriescombinatie, ideaal met no frost! Dik tevreden met deze Bosch koelvriescombinatie. Ook nog eens mooi aan de buitenkant rvs.

Pluspunten

  • no frost
  • vita fresh bewaarsysteem

Minpunten

  • toch af en toe vingerafdruk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer