Kenwood Chef KVC3100S zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
Functies
kloppen en mixen, kneden
Mixer functies
kloppen, mixen, kneden, roeren
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 88 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef KVC3100S zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marieke 11-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, naar verwachting!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Na lang wikken en wegen vanwege de prijs eindelijk toch deze keukenmachine gekocht. Ik ben er superblij mee en kan er de lekkerste baksels mee maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 04-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine, goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Mooie keukenmachine met veel power. Staat stevig en maakt niet veel lawaai. Makkelijk te bedienen. Hij heeft 6 snelheden, maar je kan m ook instellen tussen 2 snelheden in. Daarnaast ook nog een extra poweroptie.
Ik ben alleen en daarvoor is deze 4,6l mengkom ruim groot genoeg.
De deeghaken zijn stevig en van goede kwaliteit. Kunnen ook zwaarder deeg aan.
Ik heb een oude kenwood blender die ook nog op dit apparaat past, dus prijzige accessoires, maar je kan ze lang blijven gebruiken, ook als je je keukenmachine vervangt.
Kwaliteit-prijs verhouding is goed. Je betaalt wat meer, maar dan heb je ook voor een erg lange tijd een kwalitatief goede keukenmachine met veel extra opties als je dit zou willen toevoegen. Enige nadeel is dat deze extra accessoires wel prijzig zijn.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Mooi design

Minpunten

  • Extra accesoires zijn prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 02-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie machine en werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
ik ben erg blij met het gekregen kado.
Al meteen gebruikt om passiefvrucht koekjes met vulling te maken en pizzadeeg.
Het werkt erg goed.
Nu lijkt het mijn erg leuk om zelf aan de slag te gaan met de ijstool. Een nieuwe kookervaring erbij om een lekker dessert te maken voor de gasten
En een extra mengkom is altijd handig als je aan het bakken bent

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Mengt goed de hele kom

Minpunten

  • Maakt veel geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roel 28-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Brooddeeg maken gaat prima met de kneedhaak, al het deeg wordt meegenomen. Cakebeslag met de k-klopper gaat ook prima. Alleen jammer dat je de k-klopper en de garde nog moet afstellen, anders komen ze niet laag genoeg in de kom. Dat moet met een steeksleutel 15 die niet is bijgeleverd, moer van de garde zat ook zeer vast en ging lastig los. Echter nadat beiden goed zijn afgesteld werken ze prima.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Krachtige machine

Minpunten

  • K-kneder en garde moeten nog worden afgesteld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariëtte 01-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi praktisch model keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Mooi compact model voor in kleinere keuken. Veel mogelijkheden voor extra accessoires die je later kunt aanschaffen.

Pluspunten

  • Compact formaat
  • uitbreidingsmogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

CvdVelde 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige keukenmachine, zeer goed voor kneden brooddeeg

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Eerder een KitchenAid gehad, maar na vergelijken toch voor een Kenwood gegaan. Dit na lezen van vele reviews, positieve geluiden bij bekenden, en de prijs/kwaliteitsverhouding.

Na al meederde malen, en voornamelijk, 'zwaar' brooddeeg te hebben gekneed met de Kenwood KCV3100S moet ik zeggen dat ik zeer tevreden ben.
De keukenmachine is makkelijk in gebruik en heeft weinig moeite grote hoeveelheden te verwerken. Een echte aanrader.
De bouwkwaliteit vind ik persoonlijk iets tegenvallen ten opzichte van de KitchenAid (robuuster), maar dat doet niks af aan de functionaliteit.
Kortom, veel waar voor je geld

Pluspunten

  • goede brooddeegkender
  • Veelzijdig

Minpunten

  • robuustheid machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L 24-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede eerste indruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Goede eerste indruk (maar let op, nog geen 24 uur in bezit) Degelijke en krachtige machine. Achteraf had ik misschien toch liever een glazen blender willen hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenwood keukenmixer 20-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

7,0
Mooi design met een krachtige motor. Onze vorige Kenwood mixer is vaak gebruikt en heeft 7 jaar dienst gedaan. Vandaar weer de keus voor een Kenwood mixer

Pluspunten

  • Mooi design
  • Krachtige motor

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

HCR 10-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding voor deze keukenmachine. Hoewel accessoires niet goedkoop zijn, is er grote beschikbaarheid en spant Kenwood zich in voor compatibiliteit tussen oude en nieuwe modellen.

Pluspunten

  • Compatibiliteit
  • Degelijkheid

Minpunten

  • Kostprijs accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J van Beek 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige keuken machine

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
deze keuken machine gekozen om de vele mogelijkheden en de krachtige motor om deeg te maken. tot op heden erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chefmixer 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fast, effcient

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

10,0
Replaced a 30-year old Kenwood Chef. Enough functionality without getting complicated. Ease of use. Quality in the accessories and bowl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yonghan 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Maat is precies goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Aangezien ik nu veel aan het bakken ben in de quarantaine, is deze keukenmachine heel handig. Voorheen gebruikte ik een mixer, maar dat is ook moeilijker om schoon te maken. Dit is fijn om te gebruiken, want in de tussentijd kun je nog andere dingen doen, zonder dat je de hele tijd erbij moet zijn.

Pluspunten

  • maat is goed
  • goede prijs- kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • te licht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waardige opvolger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Ben opgegroeid met Kenwood keukenapparaten, weet niet beter! De vorige was op, dus tijd voor een nieuwe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonaldJ 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Compacte krachtpatser, makkelijk in gebruik en met erg veel accessoires uit te breiden. Mooi eenvoudig design zonder poespas.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Veel accessoires beschikbaar

Minpunten

  • Motorvermogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marco 08-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, goed merk!

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Mooi design, zeer goede kwaliteit! Hij werkt perfect in het dagelijks gebruik. Zeer tevreden over deze aankoop, een aanrader!

Pluspunten

  • Design
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happy customer 07-05-2020
  • Product gekocht

Good mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
The Kenwood KVC3100S is a nice mixer, good for size and good value for money.. It does what it says on the box.

Pluspunten

  • Good value
  • Parts are dishwasher safe

Reageer

Sarah 28-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte keukenmachine voor kleine-keuken-kok

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Ik was al heel lang aan het kijken naar een degelijke keukenmachine, die niet te groot is maar wel alles kan en stevig genoeg is om ook zware degen te kunnen kneden. Deze keukenmachine voldeed aan al mijn eisen, en past perfect in mijn kleine keuken, maar heeft genoeg capaciteit om uitgebreid te kunnen bakken. Laatst binnen gekregen en al heerlijke koeken mee kunnen bakken!

Pluspunten

  • compact maar veel kracht
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Giel 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
De KVC 3000 Chef heeft flink vermogen voor haar prijsklasse, Bediening is traploos, dus op continue schaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xander 20-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Stevige machine met voldoende (draai)kracht. Oneindig veel mogelijkheden met alle accessoires. Wanneer hij aanstaat komt er redelijk wat geluid vanaf, maar dit is niet storend.

Pluspunten

  • Robuust
  • Krachtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

UA 15-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Mijn moeder was al een lange tijd opzoek naar een goede, betrouwbare en kwaliteit keukenmachine. De Kitchenaid was voor ons aan de dure kant, deze Kenwood Chef was voor ons een perfecte middenweg. Hij is stevig, oogt mooi in de keuken en is snel. Wij zullen hem voornamelijk voor deeg maken gebruiken, dus de drie bijgeleverde opzetstukken zijn voldoende. De deksel sluit niet helemaal perfect op de kom helaas. Het deeg is in de deeghaak verbindingsdeel (Waar je hem inklikt) gekomen, priegelwerk om het schoon te krijgen... Volgende keer iets minder deeg maken. Al met al, prima keukenmachine!
Service bol; Gisteren om 23:00uur besteld, vandaag om 12:00uur bezorgd en nu om 17:00uur deeg maken, wauw!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Goede prijs
  • Stevige machine

Minpunten

  • Deksel sluit niet mooi aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews