Kenwood KVC3100S zilver - Reviews

  • Best Reviewed mrt 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC3100S zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**f@u**l.nl 07-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood KVC3100S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Deze Kenwood KVC3100S is een mooi en zeer stevige keukenrobot, De kwaliteit zie je al in het eerste oogopslag. Geen plastic gebeuren maar mooi stevig metalen behuizing. Zeer fijn met het toerental de snelheid te regelen. Ook de losse kloppers van hoge kwaliteit.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi uitelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 31-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

10,0
Voor het eerst een keukenmachine en werkt echt fantastisch. Eerste recept uitgevoerd en vraag mijzelf af, waarom ik dit niet eerder heb aangeschaft.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Mooi design
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**l@g**l.com 30-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt super! aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

10,0
Voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.
Mooi apparaat en degelijk in gebruik!

Pluspunten

  • Degelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kirsty 17-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

10,0
Het product oogt mooi en is kwalitatief stevig en sterk. Er zijn meerdere opzet opties te kopen en wij kijken er erg naar uit om de verschillende opties uit te proberen!

Pluspunten

  • Kwalitatief stevig
  • Veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**l@m**n.nl 11-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke keukenmachine, geschikt voor het kneden van brooddeeg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Was toe aan een sterke keukenmachine voor het kneden van de brooddeeg. Waar mijn vorige machines na 10 minuten te warm werden en afsloegen voordat het kneedproces klaar was. Stelt deze KVC30 me niet teleur, met gemak kneed hij het deeg, is sneller klaar en hoeft ik niet de hoogste stand te gebruiken.
Een aanrader dus voor iedereen die van broodbakken houdt.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Kan tot 1,5kg deeg aan

Minpunten

  • Maakt veel geluid
  • Geen zuignappen voor stabiliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G**t@g**l.com 07-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pizza

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Hij is mooi doet het goed ben er heel blij mee
Mijn zoon ook omdat hij nu pizza kan maken 😁😁

Pluspunten

  • Doet het perfect
  • Mooi

Minpunten

  • Nog niet herkend
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m**6@o**k.com 10-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Prima apparaat, mixt zoals verwacht. Had ik veel eerder moeten doen voor het pizza deeg:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 09-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige aankoop, had ik eerder moeten doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Ik was al lange tijd op zoek naar een goede én betaalbare keukenmachine. Kreeg van mijn dochter al erg goede en enthousiaste ervaringen.
Gewoon maar besloten dus. Ook types vergeleken en mijn keuze is gevallen op de Kenwood KVC3100S.
Snel ontvangen en als enthousiaste amateurkok meteen alles geprobeerd. Brooddeeg maken ging gemakkelijk en soepel. Prachtig Paasbrood gemaakt.
Ook een overheerlijke cake met diverse ingrediënten probleemloos en een erg glad beslag.

Enig nadeel vind ik het ontbreken van een handvat aan de bak. Waarom wel bij de duurdere apparaten en niet bij deze waar toch ook een behoorlijke prijs voor betaald moet worden (€275,-)

Pluspunten

  • Omvang
  • Snelheid
  • Mogelijkheden
  • Grondigheid brooddeeg maken
  • Mogelijkheden extra accessoires

Minpunten

  • Geen handvat kom
  • Dure accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst 07-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood kvc3100s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

10,0
Een hele sterke en stevige keukenmachine. Elegant design en zeer makkelijk bedienbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerdien 06-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk luchtig cakes, een fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Een collega heeft deze Kenwood ook en haar cakes zijn zo superluchtig dat ik heb besloten deze aan mezelf cadeau te doen.
Het is erg eenvoudig te bedienen, en geen gespetter meer. Nu blijft mijn keuken ook schoon! De kom is ook groot genoeg. Ik ben er heel blij mee. Ik ga nu nog vaker bakken denk ik.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • mooi resultaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

k**3 05-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat, je houdt energie over in de keuken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
De keukenmachine is zwaarder dan ik eerst dacht, dus het krijgt een permanent plekje op het aanrecht in plaats van steeds weer in het kastje opruimen. Gelukkig is het een prachtding om naar te kijken qua design. Tevens is het makkelijk schoon te maken. En de onderdelen kunnen in de vaatwasser. Dankzij het antispatdeksel gaat slagroom kloppen heel goed, wel maakt de machine relatief veel lawaai, maar dat is persoonlijk en even wennen. Een koffiebonenmachine is erger qua lawaai!
Voor wat betreft deeghaak, het is nog even oefenen hoe lang het gekneed moet worden en ook afhankelijk van de meelsoort. Wel is het fijn dat ik het niet meer zelf hoef te doen en dat de machine dit heel goed aankan. Er zit een klepje/optie voor blender plaatsen. We hebben al een blender machine dus deze mogelijkheid gebruiken we niet. Binnenkort willen we extra accessoires erbij, want we zijn helemaal fan en verliefd op deze parel in de keuken!

Pluspunten

  • Deeg goed kneden
  • anti spat deksel

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

m**d@h**l.com 04-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel apparaat voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Aangezien de kenwood chef 3100s als beste uit de consumentenbond test kwam en goed geprijsd was hebben we deze gekocht. Meteen de eerste week uitgeprobeerd. Solide constructie, makkelijk te bedienen apparaat, brood/pastadeeg maken ging erg soepel. We zijn er erg blij mee!

Pluspunten

  • Solide constructie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Prijskwaliteit

Minpunten

  • Maakt aardig wat geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

l**5@h**l.com 02-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Mooi apparaat. Goed formaat.

Mixt en kneed goed en veel opties tot uitbreiding. Maakt wel relatief veel geluid.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Doet wat ie moet doen
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Maakt veel herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a**6@y**o.com 30-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

10,0
Na een paar maanden nog steeds heel erg tevreden met de mixer super fijn om mee te werken
Is stevig makkelijk schoon te maken
Ik heb hem ook Kado gedaan aan mijn vader

Pluspunten

  • Stevig
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**j@z**t.nl 25-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Degelijk apparaat , ziet er modern uit, goede reviews, veel hulpstukken, eenvoudig ingebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lou 23-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Mooi product, ziet en voelt stevig. Doet zijn werk goed, ook met kleine degen. De grootte van de mengkom is prima, voor grotere degen zou ik een groter model kopen.

Pluspunten

  • Stevig
  • Roestvrij staal
  • Neemt alle beslag mee

Minpunten

  • Matig grote mengkom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

p**o@g**l.com 05-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Practical and well built

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
After using it a few times, the Chef seems quite practical and of solid build.
Some practice is needed to tune quantities and how adding ingredients as this is my first kneader.
It's relatively quite but don't expect a super silent tool, it's a 1000Watt motor with gears after all.
Perhaps the bowl with handle and a bit of spout would have made it perfect but it's not too bad as it is.
All in all is doing well what I expected to do and I'm pleased so far with my purchase.

Pluspunten

  • Quolity
  • Price
  • Capacity

Minpunten

  • Not many options for bundles
  • Bowl without handle or spout

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Avanda 29-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

10,0
Een fijne machine die doet wat ie moet doen! Goede kwaliteit met bijpassende prijs.

Pluspunten

  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ME3RP 26-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed , aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Goed stevig en degelijk product. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Compact waardoor goed op te bergen.

Pluspunten

  • Stevig
  • Compact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W. Hindriks 25-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige degelijke keukenmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Aangeschaft er vervanging van een simpelere keukenmachine. Deze Kenwood is spectaculair beter! Eierkoek, taart en deeg mee gemaakt deze week, allemaal vlot en heerlijk geslaagd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews