Kenwood Chef KVC3100S zilver - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 104 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef KVC3100S zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yam 30-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi elegante apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

10,0
Heel mooi uitstraling hij past het mooi in de keuken. De geluid is goed. Hij maakt geen lawaai tijden kloppen. Ik heb nog niet de deeg geprobeerd maar ik vertrouw het apparaat. Ik heb zelf eerder gehad.

Pluspunten

  • Stevig
  • Geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Naj 12-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige goeie kneedmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Stevige keukenmachine die wij voornamelijk gebruiken voor het kneden van deeg. Wat minder is de bouw van het model. Vind de kmix mooier en ook dat de kom geen handvat heeft. Verder zeker aan te bevelen als je veel deeg kneedt

Pluspunten

  • Stevig en krachtig
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Kom heeft geen handvat
  • Model minder mooi dan kmix

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hung Nguyen 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Ik heb eerder van dit product gebruikt (andere model) en ben nog steeds zeer tevreden over. Dit model gebruik ik voor een kleine hoeveelheid deeg. Deze Kenwood stelt me niet teleur, heeft veel voordelen t.o.v.andere merken zoals geluid, gebruik gemak ...

Pluspunten

  • Lage geluid
  • Voor een kleine hoeveelheid deeg

Minpunten

  • In het bezit van 1 maand, dus moet nog ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tamara 23-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine die zorgt voor gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Fijne machine die het bakken en koken makkelijker maakt. Na het afstellen kunnen de hulpstukken ook alles van de bodem halen. Spatscherm is ook een goede toevoeging. Wel lastig om uit te vogelen welke opzetstukken geschikt zijn voor dit model. Maakt wel wat lawaai op de hoogst stand en kan wat gaan wiebelen, maar niet zo erg dat je bang bent dat hij omvalt. De onderkant is open, waardoor je het goed schoon kan maken mocht er iets in gelopen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MJBerg 16-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Na veel wikken en wegen toch voor de Kenwood keukenmachine gegaan, en inderdaad, doet precies wat hij moet doen.
Geen resten in de kom om te schrapen, mengt goed, zelfs mayonaise van maar één eidooier kwam er perfect uit.
Ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • goede sterke motor
  • mengt goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ElPee 13-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

KVC3100s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Fijn keukenapparaat, gekocht voor het mixen. Heb er nog geen brood deeg meegemaakt, dus daarover geen oordeel. Qua vermogen moet hij het wel aankunnen, tenzij je van plan bent dagelijks 3 kilo deeg te maken (maar dan koop je ook een verkeerd apparaat).
Mixen doet hij prima! Dit model kwam zonder hulpstukken zoals blender, rasp etc. Deze zijn echter wel los aan te schaffen naar gelang eigen wensen en behoeften. Aan een vleesmolen en blokjessnijder heb ik zelf niet veel.
Hij staat stabiel, geluid is acceptabel, degelijk gebouwd. Enige nadeel is dat de meegeleverde mengkom geen handvat heeft. Dit is toch makkelijker qua bevestigen. Puntje voor de designers.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid accessoires
  • Krachtige motor
  • Accessories kunnen op 2 plaatsen bevestigd worden

Minpunten

  • Geen handvat aan mengkom

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Schreurs 08-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne keukenmachine met veel power!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Deze keukenmachine is fijn in gebruik, en alle onderdelen/ uitbreidingen zijn los verkrijgbaar. De bijbehorende kom van 4.2L is groot genoeg voor de normale culinaire uitvoeringen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Naomi 05-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een top keukenmachien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Een mooi machine met een redelijke prijs. Die oorsponkelijk prijs is een beetje duur, maar na de actie was het veel goedkoper. Het is net voldoende aan mijn behoeften. En werkt het zo goed zoals mijn verwacht. De prijs-kwaliteitverhouding is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ingrid 04-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood chef goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Ik vind dit product mooi om te zien met een motor die krachtig genoeg is voor appeltaarten en cakedeeg. Brood deeg kan ook met gebruik van de deeghaak. Machine is prima, ik hoef niet verder te zoeken en losse accessoires zijn makkelijk bij te kopen als je dit nodig vindt,

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Krachtige motor

Minpunten

  • Bij hoge toeren beweegt de machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Do 01-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

10,0
Had al een Kenwood chef keukenmachine 40 jaar oud. En nu vond ik dat ik een mooie nieuwe moest hebben. Ben heel blij met deze nieuwe mooie Kenwood Chef Kitchen Machine

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Mixt heel goed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 30-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie sterke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Bekende naam van een goede keukenmachine tegen een mooie prijs. Prachtige machine die alles doet voor bakken van brood, koekjes, cake, etc. Door de traploze snelheid geen gestuif van meel en geen geknoei. Een prima machine voor de amateurbakker.

Pluspunten

  • Compact
  • mooie uitvoering - alles van metaal

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 21-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en sterk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Het design van de keukenmachine is mooi. De machine voelt erg stevig en degelijk aan. Heel simpel om mee te werken. klikmechanisme om de accessoires te wisselen werkt heel soepel. Goede prijs-/kwaliteitverhouding. Je kunt de machine uitbreiden met heel veel accessoires.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Prachtig ontwerp

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 17-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi formaat en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

10,0
Prima prijs/kwaliteitverhouding ga zeker in de toekomst diverse hulpstukken aanschaffen.
Het geluidsniveau is prima en de hulpstukken zijn zeer solide!

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 08-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Product voldoet aan mijn verwachtingen, gebruiksvriendelijk, makkelijk te reinigen en ook eenvoudig uit te breiden. Top product!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Eenvoudig te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BM 05-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Prijs-Kwaliteit heel goed en prettig apparaat. Het is even een grote aankoop maar daar heb je wel een solide apparaat voor, als je meerdere keren per week wat bakt.

Pluspunten

  • stijlisch
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nieuwe gadgets los bij komen is erg duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kenwood KVC3100S 15-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood RVS Keukenmachine met RVS mengkom.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
We hebben gelijk de machine getest door beslag voor een cake en taart te maken. Het ging geweldig. Beslag was zo klaar en je voelt gewoon dat alles zeer degelijk in elkaar zit. Je kent dat wel als je een plastic ding hebt gekocht dat dit niet alleen kort mee gaat maar ook dat het maken van beslag enzo toch niet zo soepel gaat als met een echte machine. En dat is de Kenwood Chef dus. Een echte keukenmachine. Een machine die je ook nog eens het gevoel geeft duurzaam te zijn. Enjoy baking to the max.

Pluspunten

  • degelijkheid, duurzaam
  • uitbreidingsmogelijkheden

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marieke 11-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, naar verwachting!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

9,0
Na lang wikken en wegen vanwege de prijs eindelijk toch deze keukenmachine gekocht. Ik ben er superblij mee en kan er de lekkerste baksels mee maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 04-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine, goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Mooie keukenmachine met veel power. Staat stevig en maakt niet veel lawaai. Makkelijk te bedienen. Hij heeft 6 snelheden, maar je kan m ook instellen tussen 2 snelheden in. Daarnaast ook nog een extra poweroptie.
Ik ben alleen en daarvoor is deze 4,6l mengkom ruim groot genoeg.
De deeghaken zijn stevig en van goede kwaliteit. Kunnen ook zwaarder deeg aan.
Ik heb een oude kenwood blender die ook nog op dit apparaat past, dus prijzige accessoires, maar je kan ze lang blijven gebruiken, ook als je je keukenmachine vervangt.
Kwaliteit-prijs verhouding is goed. Je betaalt wat meer, maar dan heb je ook voor een erg lange tijd een kwalitatief goede keukenmachine met veel extra opties als je dit zou willen toevoegen. Enige nadeel is dat deze extra accessoires wel prijzig zijn.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Mooi design

Minpunten

  • Extra accesoires zijn prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 02-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie machine en werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
ik ben erg blij met het gekregen kado.
Al meteen gebruikt om passiefvrucht koekjes met vulling te maken en pizzadeeg.
Het werkt erg goed.
Nu lijkt het mijn erg leuk om zelf aan de slag te gaan met de ijstool. Een nieuwe kookervaring erbij om een lekker dessert te maken voor de gasten
En een extra mengkom is altijd handig als je aan het bakken bent

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Mengt goed de hele kom

Minpunten

  • Maakt veel geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roel 28-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef KVC3100S zilver

Algemene score

8,0
Brooddeeg maken gaat prima met de kneedhaak, al het deeg wordt meegenomen. Cakebeslag met de k-klopper gaat ook prima. Alleen jammer dat je de k-klopper en de garde nog moet afstellen, anders komen ze niet laag genoeg in de kom. Dat moet met een steeksleutel 15 die niet is bijgeleverd, moer van de garde zat ook zeer vast en ging lastig los. Echter nadat beiden goed zijn afgesteld werken ze prima.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Krachtige machine

Minpunten

  • K-kneder en garde moeten nog worden afgesteld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews