Kenwood KVL4170S zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
6,7 liter
Pulse function
Ja
Variabele snelheid
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVL4170S zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

petra 21-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote kom, stevige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL4170S zilver

Algemene score

9,0
Fijne keukenmachine met grote kom en krachtige motor en met veel mogelijkheden en extra uitbreidingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beginnende keukenprinses 14-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kenwood keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL4170S zilver

Algemene score

7,0
Goede machine, alleen spatscherm is lastig te bevestigen en voelt beetje zwak aan.Krachtige motor, alle overige hulpstukken van deugdelijke kwaliteit.

Pluspunten

  • onderdelen makkelijk te verwisselen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alkexander Numan 14-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker grote beslag kom, stevige motor

Geschreven voor: Kenwood KVL4170S zilver

Algemene score

9,0
Deze keukenmachine gekocht om zelf brood etc mee te bakken, en dat blijkt prima te gaan. Beslagkom is groot genoeg voor 2 of 3 broden, en de motor kan dat ook aan. De overige accessoires heb ik nog niet gebruikt, maar de gehakt molen gaat zeker gebruikt worden om worst te maken.

Pluspunten

  • grote beslag kom
  • sterke motor

Minpunten

  • motor geluid (maar is overmijdelijk)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Louis en Tom Cuylaerts 17-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood KVL4170S zilver

Algemene score

9,0
Omdat dit wellicht een bijzondere plaats inneemt in de keuken en een aantal manuele bewerkingen overneemt wat tot verbetering van het uiteindelijke product zal leiden.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Krachtige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco 26-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

overall nice kitchen appliance

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL4170S zilver

Algemene score

6,0
with a large bowl and powerful motor it allows me to prepare the dough for 10 pizzas at the same time :-)
I was surprised to see that there is no protection in place to disable the motor when the appliance is not secured. In practice you can switch on the motor anytime, even if the hook is not in the bowl. this can be dangerous.
it was a bit disappointing to find that the kneading hook provided in the box was not the same as the one shown on the website.

Pluspunten

  • powerful motor
  • large bowl

Minpunten

  • the kneading hook is not the same as on website
  • safety: you can switch on the motor anytime

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sebastiaan 24-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine

Geschreven voor: Kenwood KVL4170S zilver

Algemene score

5,0
Goede degelijke machine. Zeer luxe gebouwd. Voelt zeer sterk en degelijk aan. Veel toebehoren voor de prijs

Pluspunten

  • Degelijk
  • Mooi

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

FransM 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi en goede machine

Geschreven voor: Kenwood KVL4170S zilver

Algemene score

8,0
Mooi van vormgeving en alle functie werken naar behoren. Maakt wel wat geluid maar weet niet of dat toen opzichte van andere app hard pf zacht is

Pluspunten

  • doet wat hij moet doen
  • is ook nog eens erg mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL4170S zilver

Algemene score

8,0
Functioneerde geweldig. Heb app nog kort in bezit maar wel e.e.a. Uitgeprobeerd en is degelijk en makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kenwood Chef XL KVL4170S 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot mengbak, heel kragtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL4170S zilver

Algemene score

8,0
This Kenwood has a large mixing bowl and plenty of watts for mixing bread dough. It comes with plenty of attachments too.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL4170S zilver

Algemene score

9,0
Ziet er erg mooi uit. Even geprobeerd en alles lijkt goed te werken. Alles zit keurig verpakt en kan niet wachten tot ik er echt mee aan de slag kan gaan.

Pluspunten

  • mooi. stevig, solide

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 17-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood chef xl KVL4170S zilver

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVL4170S zilver

Algemene score

9,0
super machine.
mogelijkheden om uit te breiden
perfect voor zwaar pizzadeeg.
makkelijk in gebruik
zeer makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • mogelijkheden om uit te breiden
  • makkelijk in gebruik
  • zeer makkelijk schoon te maken
  • goed inzetbaar bij zwaar deeg bv pizza

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer