Kenwood Chef XL KVL4110S zilver - Reviews

Specificaties
Functies
kloppen en mixen
Turboknop
Ja
Variabele snelheid
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef XL KVL4110S zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Saskia 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functioneel, degelijk en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

9,0
Had eerst een ander merk keukenmachine op het oog maar die viel 'in het echt' een beetje tegen (teveel plastic). Ondanks de wat hogere prijs toch voor de Kenwood Chef XL gevallen. De machine straalt een stoere degelijkheid uit door de metalen buitenkant en is gewoon mooi om te zien, een voordeel als de machine in het zicht staat, zoals bij mij. Natuurlijk is het uiterlijk een kwestie van smaak en geen garantie voor een goede functionaliteit van de machine, dus dezelfde dag nog twee broden en een cake gemaakt. Wat een verbetering en tijdbesparing vergeleken bij de handmixer en het met de hand kneden! De Kenwood Chef XL kneedt het brooddeeg moeiteloos en blijft ook stevig op zijn plek staan. De cake was luchtiger en prachtig gelukt en het brood ook. Noten malen in de blender ging ook super makkelijk en snel. Goed te bedienen en zonder poespas van allerlei knoppen en schakelaars. Wel nog even sparen voor de accessoires die ik op het oog heb. Heel tevreden en gelukkig met deze aankoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Olga 01-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust apparaat met krachtige motor.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine gekocht, voornamelijk om zwaar brooddeeg te kneden. Het werkt erg goed en de bijbehorende tools zijn stevig.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Kunststof onderdelen niet erg robuust.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C. Reuvecamp 18-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

9,0
Het design is prachtig, eenvoudig in gebruik en fantastische resultaten, boven verwachting ! Het tijdperk van met de hand mijn brooddeeg kneden is voorbij. Broden worden prachtig, zo hou ik energie over voor andere zaken.

Pluspunten

  • goede resultaten desem brooddeeg
  • eenvoudig in gebruik, mooi design

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 17-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor, grote mengkom. Ideaal voor gezin.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

10,0
De grote mengkom is ideaal voor gezin. Krachtige motor maakt dat je snel klaar bent. RVS kom en haken zijn super eenvoudig te bevestigen en te reinigen. Mijn zoons van 9 en 11 vinden bakken meteen stoer en leuk.

Pluspunten

  • Grote mengkom
  • Krachtige motor
  • Eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • Op hoogste stand maakt hij wel wat lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maine 31-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, Grote mengkom, sterke motor voor zware deeg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

9,0
Tot nu toe bevalt de machine geweldig. Hele grote mengkom en erg sterke motor. Pizza deeg is een makkie voor deze machine

Pluspunten

  • Grote mengkom
  • geschikt voor alle deeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sen 11-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en mooi

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

10,0
Sterke en grote kom wat voor mij heel erg belangrijk is. ik ben al heel lang op zoek naar zoiets eindelijk gevonden groot en sterk ben er superblij mee.

Pluspunten

  • Grote kom
  • mooi

Minpunten

  • heb ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jiraiya38 09-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie apparaat dat goed mixt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

10,0
Mooie apparaat, werkt goed. Fijn vanwege de extra formaat. Ik raad dit product aan om aan te schaffen.

Pluspunten

  • groot
  • sterke motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Borght 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

10,0
Super apparaat! Stevig en betrouwbaar!
Hebben met het vorige apparaat zeker 15 jaar gedaan, nu de opvolger gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Hendriks 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GRoot volume en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

8,0
Een grotere alleskunner. Waar de meeste keukenmachines steunen en puffen gaat deze onverhinderd door. Ook het grotere volume wat hij aan kan is voor ons de doorslag geweest.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Groot vollume
  • goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KENWOOD KVL4110S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

10,0
Mooi en degelijk apparaat. Grote RVS beslagkom met deeghaken. Gemakkelijk schoon te maken. Apparaat is later uit te breiden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KVL4100s 11-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superfijne keukenmachine met veel power

Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

9,0
Ik heb zeker 20 jaar geleden ook een kenwood keukenmachine gekocht incl. alle toebehoren en de machine heeft het nu begeven.
Nu deze gekocht waarbij ik de accessoires hierbij opnieuw kan gebruiken!

Pluspunten

  • lange levensduur
  • krachtige motor
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AFC 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Na 35 jaar vorige Kenwood vervangen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

9,0
Wij hadden een Kenwood Chef voor 35 jaar- net kapot gegaan. Lijkt me na zo'n periode van zwaar gebruik redelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xx 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

8,0
Technisch goed.Zware motor. Vele mogelijkheden voor uitbreidingen.Aluminium behuizing.Blijf op de plek staan met het kneden.

Pluspunten

  • Strak ontwerp.
  • Makkelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jw 20-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

zeer intiutief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

8,0
Product voldoet volledig aan de verwachting, het hele gezin kan er mee vooruit. Zeer handig in gebruik, makkelijk schoon te maken en een aanwinst voor in de keuken.

Pluspunten

  • ontwerp
  • gebruik
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelco 18-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevige keukenmachine met grote kom.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

8,0
Mooie keukenmachine, die stevig aanvoelt en beschikt over een hele grote beslagkom. Krachtige motor en robuust design.

Pluspunten

  • Robuust
  • Grote beslagkom
  • Krachtige motor

Minpunten

  • Motor stopt niet automatisch als arm omhoog gaatt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

N.Kang 14-05-2017
  • Product paar weken in bezit

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef XL KVL4110S zilver

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit en prima service. Erg handig voor de keuken. Veel functies zijn zeer behulpzaam voor het koken

Pluspunten

  • kwaliteit
  • functies

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer