Kenwood KMX750RD rood - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 413 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMX750RD rood op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**l@r**m.nl 03-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

9,0
Top apparaat. Deeg wordt heel mooi van structuur.
Slagroom komt er mooi stevig geklopt uit.
Handig schoon te maken.
Redelijk stil, aanrader.

Pluspunten

  • Schoonmaken
  • Voelbare kwaliteit
  • Structuur deeg en andere gerechten zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 02-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

9,0
Mooi design, gebruik hem met veel plezier, leuk geprijsd in vergelijking met andere keukenmachines .
Een topper ik raad hem andere zeker aan!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Niet ontdekt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L 28-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Kmix 750

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

10,0
De kenwood kmix keukenmachine doet wat het moet doen. Voelt degelijk aan en is makkelijk schoon te houden. Nu een maand in gebruik naar volle tevredenheid

Pluspunten

  • Sterk
  • Groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**y@g**l.com 24-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Good solid beautiful mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

8,0
Beautiful simple stable works great for cakes and meringues. Only difficulty is scraping the bowl while it’s still in place. Definitely recommended!

Pluspunten

  • Good solid weight

Minpunten

  • Can’t scrape whole bowl without taking it out

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

f**u@g**l.com 14-05-2022
  • Product gekocht

Perfect robot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

9,0
Very nice cooking robot. Perfect for pizza and cakes all year long. Thanks

Pluspunten

  • easy to use
  • good mix

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

i**o@k**n.nl 09-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

9,0
Ik heb voor het product gekozen, mede op aanbeveling van familieleden, die zeer tevreden zijn over het apparaat, de degelijkheid en kwaliteit van onderdelen.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**i@h**l.com 08-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

10,0
Mooie uitstraling heeft deze keukenmachine. Het staat stevig en is degelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

l**1@g**l.com 04-05-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Machine werkt naar verwachting, voelt degelijk aan en de softstart is geweldig.

Reageer

r**s@g**l.com 02-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg mooie en stevige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

9,0
Deze mixer is stevig en krachtig genoeg om mijn pizzadeeg te kneden. De stalen kom is mooi en fijn, en vooral ook het handvat eraan is super handig. En met een inhoud van 5 liter maak je de mooiste taarten en flinke hoeveelheden pizzadeeg.

Pluspunten

  • Stevig
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

djhbessy@hotmail.com 22-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

8,0
Mooi en het voldoet aan al mijn verwachtingen. Ben er erg blij mee.
Heb al eerder een kenwood gehad, die is helaas kapot gegaan. Voor mij geen ander merk!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

r**0@h**l.com 22-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

10,0
4 dagen geleden gekocht , heeft een krachtige machine waardoor het maken van deeg soorten en slagroom en cake
5 delige accessoires makkelijk schoonmaken
Hoge stand maakt veel geluid . Maar de rest doet perfect ik ben zeer tevreden .

Pluspunten

  • Krachtige machine
  • Krachtige machine

Minpunten

  • Veel geluid bij max draaien
  • Veel geluid bij max draaien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nick 21-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

9,0
Mooie krachtige machine, ben er super tevreden mee. Nu tijd om lekker te gaan bakken

Pluspunten

  • Prijs
  • Krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

g**6@z**o.nl 19-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

8,0
Helemaal blij met de aankoop. Het is nu een plezier om taart te maken. De Kenwood KMX750RD ziet er prachtig uit, maakt geen lawaai, staat stevig op het aanrecht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

p**1@g**l.com 18-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

mooie mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

9,0
Fijne mixer ook voor de broodmixen, erg degelijk met de metalen behuizing, prima prijs/kwaliteitsverhouding. een echte aanrader.

Pluspunten

  • metalen behuizing
  • prima voor brooddeeg
  • sterke mixer

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

v**r@g**l.com 16-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

toppie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

10,0
Krachtige motor, goed afgedekt tijdens het mixen, makkelijk te bedienen en ziet er nog mooi uit ook.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NS 14-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sterk ,moooi, duurzaam keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

9,0
mooi Krachtige machine pizza deeg was in no time klaar om te bakken
mooi accessoires maar jammer dat K klopper niet echt RVS maar ik zal een kopen de echt RVS is
verder echt geen lawaai behalve als het op hoog snel nummer 5 en 6 en max bij gebruiken van deeghaak maar voor de rest is normaal laag geluid
wat ik vind raar of misschien dat is normaal dat bij gebruik van deeghaak op hoog snel nummer 4 en tot max begent hij te trallen ter plaats ook als hij is leeg zonder bloom of deeg
maar in tottal echt super mooi keukenmachine de van kenwood met mooi prijs

Pluspunten

  • geen geluid dan normaal
  • sterk
  • duurzame
  • rvs metaal binnen en buiten
  • geen plastic onderdelen

Minpunten

  • trillen
  • K-klopper niet van RVS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

janbomers@icloud.com 11-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed aparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

8,0
Ben blij dat ik eindelijk een Kenwood mixer heb. Nu ff snel gebruikt klinkt allemaal erg solide.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

m**s@l**e.nl 11-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

10,0
prima keukenmachine, betaalbaar en doet wat het moet doen.
Nu alles uitproberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Voet 09-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weer een mooi product van Kenwood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

10,0
Ik heb al jaren een goede ervaring met Kenwood. Ik heb de Kmix aangeschaft omdat ik, naast mijn Chef Titanium XL, een kleinere keukenmachine nodig had. Mijn keuze is op de Kmix gevallen omdat ik de accessoires van de Chef die je aan de voorkant doet ook kan gebruiken op de Kmix.

Pluspunten

  • planetair mengsysteem
  • metalen behuizing

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vegamiekie 09-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX750RD rood

Algemene score

8,0
Niet te zwaar maar wel goede kwaliteit. Handig in gebruik. Niet te veel poespas, doet gewoon wat ie moet doen.
Mooie look ook!

Pluspunten

  • Stevig
  • Handig in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews