Kenwood 0W20011138 rood - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
5 liter
Aantal snelheden
6
Kleuren
rood
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bakgraag 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een prima mixer met krachtige motor.
Het is geschikt voor het kneden van deeg maar kan ook erg goed beschuitmix en slagroom kloppen. Ik ben er erg tevreden over.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Mooi design
  • Machine staat stabiel, ook bij het kneden van deeg

Minpunten

  • flexiklopper zit er niet bij
  • uitbreidingen erg duur

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Yannis 03-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige, degelijke mixer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De kMix combineert een mooie vormgeving met superdegelijke bouw en de mixer is praktisch in gebruik. Misschien niet de goedkoopste machine die verkrijgbaar is, maar is het geld zeker waard: de mixer en bijbehoren zien er zo stevig uit dat ook dagelijks professioneel gebruik geen probleem zou moeten zijn!

Pluspunten

  • Superdegelijk gebouwd
  • Praktisch in gebruik
  • Mooi uiterlijk!

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 03-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en degelijk apparaat.

Algemene score

8,0
De keukenmachine ziet er mooi uit! Het is een aanwinst op het aanrecht. Daarnaast een is het een apparaat die goed zijn werk doet en zware werk aankan. De kom heeft een grote inhoud, dus gelukkig kan er veel beslag in. Dat is ideaal! Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • stevig
  • betaalbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en degelijke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Kenwood kMix kent een gebruiksvriendelijke bediening. Als je ermee werkt voelt het solide aan. Voor ons is deze keukenmachine een sieraad op het aanrecht.
Mede gekocht op basis van positieve ervaringen van andere gebruikers.

Pluspunten

  • Solide keukenmachine
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cristel 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Leuke uitpak ervaring

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De kenwood kMix gekregen als cadeau en het uitpakken alleen al is een geweldige ervaring. Alles zit er vrolijk en vriendelijk uit en maakt dat je onmiddellijk wilt beginnen. De gebruiksaanwijzing is gemakkelijk te volgen en niet te uitgebreid.
Alle onderdelen voelen solide en robuust aan. De verschillende onderdelen zijn gemakkelijk te monteren en te demonteren en het ziet er mooi uit op het aanrecht.

Pluspunten

  • goed verpakt
  • solide onderdelen
  • makkelijk monteren en demonteren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dounia 13-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudig in gebruik, robuust en een harde werker.

Algemene score

10,0
Uitstekend apparaat met een eenvoudige bediening. Robuuste afwerking en mag zeker gezien worden. Voldoende hulpstukken meegeleverd om direct mee aan de slag te gaan.

Pluspunten

  • Robuust
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanine 02-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kenwood Kmix, mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Kmix, is een degelijk en professioneel apparaat. Ik heb het gekocht, omdat ik op zoek was naar een degelijke mixer met voldoende watt en een goede behuizing. Een apparaat waar mee je deeg en beslag goed kunt mengen. Het apparaat beschikt over een goede en ruime mengkom. Het apparaat is niet goedkoop!

Pluspunten

  • Degelijk apparaat, goede behuizing
  • Grote mengkom
  • 3 verschillende hulpstukken
  • 1000 watt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 27-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Solide keukenmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie keukenmixer in een moderne retro uitstraling. De behuizing voelt robuust en solide. Machine heeft een prettige sound. Al met al een prettige machine.

Pluspunten

  • Prettige afmeting
  • Krachtige motor
  • Losse accessoires verkrijgbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 27-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Ideale instelbare snelheid, top machine

Algemene score

9,0
Deze keukenmachine staat heel mooi in onze boerderij stijl keuken, en is ook nog eens super makkelijk in gebruik. Heel makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik,
  • goed schoon te houden
  • genot voor het oog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenkanjer 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op Zoek Naar een kwalitatief goeie en mooie keukenmachine voor mijn dochter. Zij gebruikt hem voor het bakken van taarten en cupcakes bij intensief gebruik. Ik heb bij mijn keuze gelet op het wattage en de accessoires en deze keukenmachine kwam bij de vergelijking met andere merken als beste naar voren.

Pluspunten

  • Solide apparaat
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lodever 13-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Degelijke veelzijdigheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een rustig lopende machine die met gemak mijn brooddeeg kneedt zonder enige beweging. Prima resultaat en hij ziet er nog mooi uit ook

Pluspunten

  • robuust
  • sterke motor

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer