Kenwood kMix KMX750RD Rood rood - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 93 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix KMX750RD Rood rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Feetje 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Oude keukenmachine na 36 jaar stuk.
Deze keukenmachine komt goed uit de test.
Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • maakt weinig geluid

Minpunten

  • De deeghaak komt niet aan de zijkant van de bak
  • deeg blijft aan zijkant 'plakken'.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Claudia 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine, krachtige moter, genoeg opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving, krachtige motor en veel opties om te gebruiken in de keuken. Mixen wordt een feestje.

Pluspunten

  • vormgeving
  • vermogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Isabell PERCHERON 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

KMX 75 Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

7,0
de kenwood kmixkmx750keukenrobot is een stiljvolle blikvanger in de keuken .Mix ,klop en kneed ingredienten .

Reageer

Rambadal 09-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Ik was al lang op zoek naar een keukenmachine. Kreeg folder van mediamarkt en zag deze actie met cashback. Ben gelijk naar mediamarkt gegaan, na goede informatie en uitleg van medewerker heb ik dit apparaat gekocht. Het werkt heel goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FvBuuren 06-12-2018
  • Product gekocht

Wauw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Mooie mixer! Helaas wel erg zwaar, want we moeten hem elke keer na gebruik opruimen, omdat we een kleine keuken hebben.

Reageer

Dogru 05-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie functionele keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Hij ziet er heel mooi uit in de keuken. Het is makkelijk te gebruiken. Er zijn tot 6 versnellingen en 3 verschillende attachments en een deksel. Hij heeft in no time je deeg gemixt of de eieren geklopt.
Het maakt alleen veel geluid en is natuurlijk een beetje duurder dan andere merken.

Pluspunten

  • Mooi design, glans, kleur
  • anti-spat deksel
  • makkelijk te gebruiken, eenvoudige aanwijzingen

Minpunten

  • duur
  • lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mare 05-12-2018
  • Product gekocht

Wonderful

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

10,0
The mixer, it looks beautiful and price quality is fair. I hope my mixer will serve me for many cakes and bakes! The color is wonderful red. The components look sturdy and quality.

Reageer

Stolyarchuk 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

6,0
gemakkelijk in gebruik. Mooi design. Bespaart me veel tijd bij het maken van deegproducten. Het is een krachtig en stabiel apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gulleke Baldede 03-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Hij mixt super. Iedeaal voor mijn harde deeg. Hiermee kan ik verukkelijke pizza's of cake maken voor mijn kleinkinderen.

Pluspunten

  • Stevig
  • Krachtig

Minpunten

  • Heel zwaar, moeilijk te tillen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marco 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote mengkom en kleur

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
mooi apparaat met een prachtige kleur.
ook voor zijn uitbreidingfsuncties,
heb meteen een groenterasp erbij gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Waggel 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie solide en stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Ik heb voor een Kenwood keukenmachine gekozen om de goede berichten die ik had gehoord. Ik ben tevreden over prijs kwaliteitverhouding

Pluspunten

  • Staat stevig
  • Maak weinig lawaai
  • Doet waarvoor ik de machine gekocht heb

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dogan 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden met mijn aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Deze KENWOOD kMix is multifunctioneel en zeer handig om te gebruiken. Zo worden mijn bakwerken sneller voorbereidt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S. Ozen 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel erg handig en praktisch!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Heel fijn en praktisch apparaat. Het is voor mij nu vele malen makkelijker geworden om te bakken. Het apparaat doet goed zijn werk en je verkrijgt er goede resultaten mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Naat 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Impossant

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

10,0
Grote machine,grote beslagkom,zeer makkelijke bediening.Mooi design.Het is gemaakt van goede kwaliteits materiaal.

Pluspunten

  • Sterke machine
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Beetje zwaar om te tillen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Was opzoek naar goed mixer voor beslag, vond deze kenwood, met voldoende vermogen, goede kwaliteit en ziet er ook nog eens goed uit

Pluspunten

  • Sterk genoeg voor stug deeg

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hobby bakker 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Staat mooi, veel watt, stuk goedkoper dan de kitchenaid maar minstens zo goed!een aanrader voor de hobby bakker

Pluspunten

  • Degelijk
  • Veel watt
  • Beweegt niet op aanrecht

Minpunten

  • Beetje herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D.Alafyouni 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitvoering!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Zeer mooie uitvoering, werkt boven verwachting. Makkelijk schoon te houden. Prima prijs-kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Steinbruck 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fraai design.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Zeer fraai design, machine oogt en voelt zeer degelijk aan. En toch een aanwinst qua uitstraling voor de keuken. Hoeft niet weggestopt te worden in een kast.
Heb de machine zojuist uitgepakt. Popel om te beginnen met bakken.
Enige minpuntje, er hadden wat meer accessoires bij gemogen dan de drie die er nu bij zijn. Dus die gaan we tzt nog aanschaffen.
Kortom veel kwaliteit voor een scherpe prijs.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Degelijkheid

Minpunten

  • Iets meer accessoires dan de drie geleverde

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Theuno 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot stevig en lekker

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Een fijne degelijke machine die rustig zijn werk doet, staat ook mooi in de keuken. Genoeg vermogen voor alle soorten deeg .

Pluspunten

  • gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Tom Hoogeveen 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De kMix een TOPPER van Kenwood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Een Topper van Kenwood, Robuust apparaat van zeer degelijk en goed materiaal (geen plastic), krachtig met zijn 1000 watt, kan alle broodsoorten aan, ook de zwaardere. Grote kominhoud. Echt goed prijs - prestatie - kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Prijs - Prestatie - Kwaliteit verhouding
  • Mooi Design
  • Grote beslagkom
  • Zeer deugelijk materiaal
  • Krachtig 1000 Watt

Minpunten

  • Kantelbaar aan de achterkant, beter aan de zijkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews