Kenwood 0W20011138 rood - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 56 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bakfan 07-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design en degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
apparaat voor verjaardag van mijn vrouw gegeven, deze is er helemaal blij mee, ilde deze dolgraag hebben o.b.v. andere gebruikerservaringen.
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 30-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en doet wat die moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze keukenmachine helpt ons bij het maken van heerlijk zelfgebakken brood. Vanwege de kracht die daarbij nodig is moet de machine sterk en zwaar zijn. Daarom staat hij ook Permanent op het keukenbrand. Design is hierbij dus ook belangrijk. Prijs kwaliteit verhouding is goed!
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kenwood kMix 29-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Een hel fijne machine zeer degelijk zonder veel plastic maakt niet te veel lawaai prettig om mee T werken

Pluspunten

  • Stevig
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M 28-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide apparaat

Algemene score

9,0
Zwaar solide apparaat, kwaliteit voelt erg goed aan. Lichtgewicht mengkom met prettige handgreep. Eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • stabiel, solide
  • eenvoudig
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Els 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig apparaat waar je ook graag naar kijk.
En om te heerlijk gebruiken stevig mooi materiaal en sterk.
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ASTux 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stevig apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele goede mixer. Stevig, blijft op zijn plaats. Met de verschillende accessoires wordt het werk snel en secuur gedaan. Zou net iets stiller mogen. Je hoort het namelijk wel nadrukkelijk als het aan werk is. Zeker als je brood deeg aan het mixen bent.

Pluspunten

  • stevig
  • zwaar
  • roestvrijstaal
  • de kom is makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geluid
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R R 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie eyecatcher

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is een echte eyecatcher. Super mooi en stevig! Ik was al heel lang op zoek naar een goeie keukenmachine. Ik ben erg tevreden!
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Legroe 20-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig ontwerp mooie kleur en zeer krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik bak zelf veel brood en deze machine is krachtig genoegd voor alle voorkomende brood recepten, slim systeem en doordacht, misstaat zeker niet in een professionele keuken.

Pluspunten

  • Krachtig en bijzonder stil
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Meijer 15-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig

Algemene score

8,0
Zoals we van Kenwood gewend zijn. Stevig, weinig plastic onderdelen...………………………….……………………………………………..
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc 15-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie degelijke machine. Handig in gebruik met genoeg hulpstukken. Een goedkoper alternatief voor de KitchenAid.
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eefjevg82 14-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super mooie en fijne keukenmachine

Algemene score

10,0
de kleur en style van deze mixer/klopper is geweldig. Krachtig en stil. makkelijk schoon te maken. Gewoon helemaal super!

Pluspunten

  • Kleur
  • stilte
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 08-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine-Mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De laatste mixer heeft het loodje gelegd. Opzoek naar een goede mixer (kwaliteit/ prijs verhouding) ben ik op deze mixer uitgekomen. Dit na een diepe marktonderzoek op het internet. Nu nog de praktijk. Als het goed blijkt te zijn, er zullen de accessoires volgen….

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Robust
  • Prijs/Kwaliteit
  • Gebruikersvrindelijk
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marita 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een sieraad op het aanrecht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het product nog maar net, maar ben tot nu toe tevreden over de prestaties. Het apparaat maakt weinig lawaai en doet degelijk aan.

Pluspunten

  • Mooi genoeg om op het aanrecht te mogen staan
  • Mooie grote mengkom
  • Onderdelen kunnen in de afwasmachine

Minpunten

  • Er zat geen spatel bij
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jacqy 26-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Altijd al een Kenwood willen hebben. Nu mijn keukenmachine al een tijdje kapot was, nu eindelijk gekozen voor een Kenwood. En wat een gemak! Eiwitten na 3 min al stijf, weinig lawaai, grote mengkom! Ik ben hier super blij mee. Ben benieuwd welke andere accesoires er op de machine passen/kunnen!

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Grote mengkom
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Adrie 22-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote inhoud, sterke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze keukenmachine is een stevig, oersterk product. Met zijn hoge wattage en kom met grote inhoud zeer geschikt voor het kneden van deeg.
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Reageer

Richard 18-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KEUKENMACHINE KMX750RD

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De keuze voor deze Schitterende keukenmachine is zijn degelijkheid van metalen body en het gebruik erg makkelijk is.
Ook zijn er tal van extra accessoires bij te kopen.

Pluspunten

  • mooie design
  • staat zeer degelijk op zijn voetstuk
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 16-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidsarme, krachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fraaie machine, geluidsarm, degelijk en heeft een krachtige motor. Blij met deze aanwinst op mijn aanrecht!

Pluspunten

  • mooi design
  • degelijke uitvoering van de gardes
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jose 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor het eerst een Kenwood product gekocht. Mooi design van een keukenmachine, ziet er zeer solide uit en is fijn in gebruik.
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elza Kooij 10-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design, mooie kleur en krachtige

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product heeft een krachtige motor, mooi design en kleur. Hij is functioneel maar heeft ook een prachtige uitstraling!

Pluspunten

  • krachtig
  • mooi

Minpunten

  • duur
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nadine 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig gaaf ding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel veel vergeleken met andere merken opties, uiteindelijk voor de Kenwood Kmix gegaan. Hier heb ik ook al een handmixer van en werkt ook heerlijk. Keukenmachine is toch wel extra makkelijk en er zitten mooie opties bij, heel tof!

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Mooi design

Minpunten

  • Zwaar
  • Extra accessoires zijn duur
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews