Kenwood 0W20011138 rood - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
5 liter
Aantal snelheden
6
Kleuren
rood

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Adrie 22-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote inhoud, sterke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze keukenmachine is een stevig, oersterk product. Met zijn hoge wattage en kom met grote inhoud zeer geschikt voor het kneden van deeg.
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Reageer

Richard 18-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KEUKENMACHINE KMX750RD

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De keuze voor deze Schitterende keukenmachine is zijn degelijkheid van metalen body en het gebruik erg makkelijk is.
Ook zijn er tal van extra accessoires bij te kopen.

Pluspunten

  • mooie design
  • staat zeer degelijk op zijn voetstuk
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 16-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidsarme, krachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fraaie machine, geluidsarm, degelijk en heeft een krachtige motor. Blij met deze aanwinst op mijn aanrecht!

Pluspunten

  • mooi design
  • degelijke uitvoering van de gardes
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jose 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor het eerst een Kenwood product gekocht. Mooi design van een keukenmachine, ziet er zeer solide uit en is fijn in gebruik.
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elza Kooij 10-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design, mooie kleur en krachtige

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product heeft een krachtige motor, mooi design en kleur. Hij is functioneel maar heeft ook een prachtige uitstraling!

Pluspunten

  • krachtig
  • mooi

Minpunten

  • duur
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nadine 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig gaaf ding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel veel vergeleken met andere merken opties, uiteindelijk voor de Kenwood Kmix gegaan. Hier heb ik ook al een handmixer van en werkt ook heerlijk. Keukenmachine is toch wel extra makkelijk en er zitten mooie opties bij, heel tof!

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Mooi design

Minpunten

  • Zwaar
  • Extra accessoires zijn duur
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gio 13-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is de tweede mixer die wij kopen van Kenwood. Wij zijn altijd heel tevreden geweest over de capaciteit van de mixer. Hij geeft geen herrie, is vlug en kan alle klusjes aan. Bovendien past het rode design perfect in onze keuken.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Weinig tot geen herrie
  • Kan elke bakklus aan
  • Makkelijk te reinigen
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Zwepink 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk product en tegelijkertijd een eye-catcher

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijke en fraaie keukenmachine die een vaste plek verdient in de keuken. Meer dan voldoende vermogen met 1000 Watt, een mooie royale beslagkom van bijna 5 liter en degelijke onderdelen. De machine laat zich uiterst eenvoudig bedienen en is ook makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • robuust
  • eye-catcher
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IN 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne keukenmachine

Algemene score

9,0
Erg fijne keukenmachine. Mixt diverse ingrediënten goed. Geluidsniveau is zeer acceptabel. Qua uiterlijk ook nog mooi!

Pluspunten

  • geluidsniveau
  • mixt goed
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fatma 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne degelijke machine, voor een redelijke prijs!

Algemene score

8,0
Machine voornamelijk gekocht voor het kneden van deeg. Wat een verademing. Tot nu toe pas twee keer gebruikt, maar ben er zeer content mee. Apparaat is niet goedkoop, maar is iedere cent meer dan waard.

Pluspunten

  • degelijk
  • design
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

EHV 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Superfijn apparaat met heel veel mogelijkheden. Verder ziet de machine er ook nog mooi en degelijk uit. Sterke motor, machine maakt zeer solide indruk. Afwerking is van hoog niveau.

Pluspunten

  • Design
  • Mogelijkheden
  • Solide indruk

Minpunten

  • Zwaar ;-)
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Zaalberg 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en stevig

Algemene score

9,0
De KMix is een elegant en stijlvol ontwerp dat stevig is uitgevoerd en op zijn taak is berekend. De eerste test die ik ermee uitvoerde was gelijk de zwaarste: kneden van pastadeeg. Dit deed de machine uitstekend. Natuurlijk schudt de machine enigszins, maar niet verontrustend. De motor en overige onderdelen konden het werk prima aan en het resultaat was uitstekend. Daarna met de K-beater gehakt gemengd met kruiden en overige ingrediënten voor pittige gehaktballetjes. Wederom uitstekend resultaat. Eiwit of slagroom kloppen met de gardeklopper: prima!. De eerste indruk is dan ook uitstekend. En natuurlijk een sieraadje in de keuken.

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • stevig gebouwd en sterke motor

Minpunten

  • aantal in Nederland verkrijgbare hulpstukken
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 19-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooi product. Mooi kleur en goede uitvoering. Erg gebruikvriendelijk. Erg goed om allerlij deeg voor te bereiden.

Pluspunten

  • snelle levering
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Josch 19-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke deegmolen zorgt voor mooi beslag

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze keukenmachine is compleet en voor soorten beslag uitstekend te gebruiken.
En zeker voor deze prijs is dit een sterke machine die mooi staat in mijn rode lack keuken.

Pluspunten

  • Sterke motor

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelique Blankespoor 18-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Kenwood kMix is een goede mixer.
De kMix doet zijn werking goed.
De kMix is fijn om te gebruiken. Blijft ook goed op het aanrecht staan.
De mixer is ook heel fijn om schoon te maken.
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jackie 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

super sterke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
aterke machine voor zowel licht als zwaar werk. degelijk accessoires. Kortom een fijne machine om mee te werken
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kMix keukenmachine

Algemene score

8,0
Een zeer degelijke en krachtige keukenmachine met een mooi design .
Ik heb deze machine hoofdzakelijk gekocht om brooddeeg mee te kneden , deze taak doet ie uitstekend

Pluspunten

  • krachtig en degelijk
  • mooi design

Minpunten

  • maakt wel wat herrie
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rup 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staat super design in mijn keuken, dus bakken maar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Snel aan de slag, terwijl het apparaat doet wat hij moet doen, doe ik alvast andere dingen, wegen, snijden, mengen.leuk hoor, om zo te kokkerellen.

Pluspunten

  • Doet het goed, prima hanteerbaar.
  • Staat mooi
  • Zo schoon

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een degelijk apparaat ,wat een verschil met mijn oude keukenmachine.
Ik heb samen met mijn kleindochter koekjes gebakken,die zei oma dat gaat snel in deze machine
Stond al lang op mijn verlanglijstje,ben er nu super blij mee
Ga snel een brood maken

Pluspunten

  • Goede degelijke machine,deeg was snel klaar

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, robuste keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik kies een degelijke keukenmachine die lang mee kan. Hoog in vermogen en het moet gebruiksvriendelijk zijn. Dat het leuk uitzien is een meegenomen aspekt.
Ik heb 1 keer gebruik en ben zeer tevreden.
Het invoeren van ingredienten in de kom tjdens het berijf is nogal lastig, kan volgens mij worden verbeterd door een soort invoer trechter om het morsen te voorkomen.

Pluspunten

  • Degelijke machine, robust
  • Hoog vermogen

Minpunten

  • invoeren van ingredienten (draaienede mixer)
Geschreven voor: Kenwood 0W20011138 rood

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews