Kenwood kMix KMX750RD Rood rood - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 152 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix KMX750RD Rood rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RobertS 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Degelijke bouwkwaliteit, stabiel, geluidsniveau is prima. Mixed mooie slagroom en eiwitten. Voor de rest kan ik het nog niet beoordelen, dat zal de toekomst uitwjzen. Maar het is een zeer welkome aanwinst in de keuken en ook nog eens mooi om te zien!

Pluspunten

  • Degelijk en robuust
  • Stabiel

Minpunten

  • Jammer dat er maar 1 kom wordt mee geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Mooie Kenwood Keukenmachine, rood met roestvrijstaal waardoor je 'm niet kunt missen in de keuken. Lekker zwaar waardoor hij als een huis staat. Oerdegelijke uitstraling

Pluspunten

  • zwaar
  • stevig
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jody 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede product

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Great machine, easy to use and excellent quality. It is quite heavy and was pretty expensive but you pay for quality and durability.

Pluspunten

  • kwaliteit

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

David 12-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Degelijke keukenmachine met RVS mengkom. De K-blade werkt geweldig, zelfs als er koude boter gebruikt wordt.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Mooi design
  • Mengkom van RVS
  • Mengkom draait niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Savannah 11-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bak plezier machine

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Wij hebben deze machine gekocht omdat we toe waren aan een nieuwere en krachtige keuken machine. Wij maken vaak baksels en deeg dus wouden we een niewuere. Hij werkt heel snel en eenvodig, vergeleken met de oude is dit een beest. Had in het begin een beetje moeilijkheden met de kom je moet wat kracht inzetten om het goed vast te zetten anders bijft de kom bewegen, en bij hogere toeren kan de kom iets los komen, maar dan weer vaszetten en dan werkt die goed.

Pluspunten

  • Snel
  • Krachtig
  • Stabiel bij hoegere snelheden

Minpunten

  • Kom kan een betere aansluitings mechanisme hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 05-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

KMX750RD perfect en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Het apparaat voelt erg degelijk en solide aan, nog niet veel mee gemixt maar de mixer doet alles perfect. Snelheid en bediening zijn eenvoudig en goed te regelen. Als je een mixer zoekt zonder complexe bediening dan is deze perfect.

Pluspunten

  • degelijk
  • goeie snelheidsregeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 05-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bakkers hulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Naast dat hij mooi staat in onze kleurige keuken doet het apparaat ook wat hij moet doen. Mengen en kneden, het voorwerk voor het bakken van brood en maken van tulband prima ! Het opkloppen van slagroom, heerlijk.
We hebben lang gedaan over het maken van een keuze, maar we hebben dan ook wel resultaat.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Afneembare kom

Minpunten

  • Het klepje in het deksel lijkt wat kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenwood Keukenmachine, TOP machine 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super keukenmachine, mooi groot en lekker zwaar!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

10,0
Mooi apparaat van zeer goed kwaliteit. Apparaat is vrij zwaar. Dit is niet altijd prettig maar op deze manier voel en hoor je het apparaat wel het minst. Dit is wel prettig werken. Roert goed en mengt alles goed mee. Ik ben er zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • mooi
  • goed kwaliteit
  • zwaar, waardoor goed in gebruik
  • Niet heel veel lawaai

Minpunten

  • Prijs, vondt het wel prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Doenda 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nog niet getest, maar voelt degelijk aan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

7,0
Mijn vrouw wilde dit product graag. Het is een goede tegenhanger van de Kitchen Aid. Ik zie uit naar alle mooie gebak dat ze met dit apparaat zal creëren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Simone 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

5,0
Werkt precies zoals ik verwachtte.
Ideaal voor het mixen en vervaardigen van taarten.
Ik gebruik hem voor allerlei doeleinden maar met name voor het maken van taarten.
De rode kleur past ook perfect bij de andere assescoires.

Pluspunten

  • Variabele snelheden
  • Kleur

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ysa 27-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig machine met mooie uitstral8ng

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

10,0
Paar dagen geleden gekocht en gelijk getest. Mixed alles netjes door elkaar en pakt alles van bodem tot top. Geluid valt reuze mee. Blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Kwaliteit prijs verhouding
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Avla 27-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en een plaatje op aanrecht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Ik vind de kenwood kmix keukenmixer een prachtige machine. Werkt prima en geluid valt mee. Een mooie uitblinker op mijn aanrecht.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Geluid valt reuze mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 20-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over de keukenmachine, ik twijfelde tussen de concurent in de andere rode kleur en deze maar ben blij dat ik voor deze gekozen heb. Hij doet zijn werk perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 15-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
goede prijs-kwaliteit. Ziet er goed uit, hadden al een Kmix broodrooster, past goed bij elkaar. onderdelen kunnen in de vaatwasser

Pluspunten

  • Ontwerp
  • Alles kan in de vaatwasser

Minpunten

  • kapje van de gehaktmolen zit niet al te vast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

N. de Haan 10-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Mooie stevige machine en werkt uitstekend. We hebben hem snel uitgeprobeerd en het resultaat was uitstekend.We gaan hier veel mee werken om mooie dingen mee te maken. Een prima keukenhulp.

Pluspunten

  • zeer stevig
  • mooi compact
  • mooie kleur

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erhan 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vorm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
We hebben de reviews gelezen. Heel kopers zijn enorm tevreden. We hebben het product gelijk getest op alleen geluid. Gelukkig is het geluid goed. Niet te hoog.

Pluspunten

  • Geluid niet te hoog
  • Onderdelen van metaal en niet plastic

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

I 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi model, grote inhoud kom, prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Prima apparaat! Prachtig model, goede prijs kwaliteit verhouding. Fijne roestvrijstalen kom met grote inhoud, goede accessoires meegeleverd, hier kun je iets mee als hobbykok.

Pluspunten

  • inhoud kom
  • gaaf model
  • staat stevig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 03-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi styling in de keuken

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Doelstelling van deze keukenmachine was om een goede functionele mixer te kopen. Daarnaast is dit apparaat ook nog eens erg mooi in de keuken, mooi gestyled.

Pluspunten

  • Functioneel en sterk apparaat
  • Mooi gestyled

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 30-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie aanwinst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Doet wat hij moet doen en staat erg mooi op het aanrecht. Stevig en stabiel apparaat. Wel een beetje luidruchtig.

Pluspunten

  • Mooi
  • Robuust

Minpunten

  • Luidruchtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 29-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Hij past prachtig in de keuken en is sterk genoeg om er brood deeg mee te draaien.
Ook door het gewicht blijft de machine keurig staan en gaat niet lopen.

Pluspunten

  • Mooi disign
  • sterke moter

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews