Kenwood kMix KMX750RD Rood rood - Reviews

Best Reviewed jul 2019 Kenwood kMix KMX750RD Rood rood
Best Reviewed - juli 2019
Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 163 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix KMX750RD Rood rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RobertS 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Degelijke bouwkwaliteit, stabiel, geluidsniveau is prima. Mixed mooie slagroom en eiwitten. Voor de rest kan ik het nog niet beoordelen, dat zal de toekomst uitwjzen. Maar het is een zeer welkome aanwinst in de keuken en ook nog eens mooi om te zien!

Pluspunten

  • Degelijk en robuust
  • Stabiel

Minpunten

  • Jammer dat er maar 1 kom wordt mee geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Mooie Kenwood Keukenmachine, rood met roestvrijstaal waardoor je 'm niet kunt missen in de keuken. Lekker zwaar waardoor hij als een huis staat. Oerdegelijke uitstraling

Pluspunten

  • zwaar
  • stevig
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jody 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede product

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Great machine, easy to use and excellent quality. It is quite heavy and was pretty expensive but you pay for quality and durability.

Pluspunten

  • kwaliteit

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.Bijsterveld 06-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design en geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
een keukenmachine die niet misstaat op elk keukenblad. mooie grote mengkom met handig handvat. zware constructie zodat het apparaat mooi blijft staan als je aan de slag gaat

Pluspunten

  • mooi design
  • stevig apparaat
  • degelijke bevestiging van hulpstukken

Minpunten

  • plastic draaiknop voelt niet stevig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Remko 02-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooi design en goeie kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Iets compacter dan de Kitchenaid en op een aantal details slimmer. Heb jarenlang een Kitchenaid gehad maar deze voelt beter aan. Alles past goed, geen speling, gewoon heel mooi uitgevoerd. Draait mooi en de gardes passen beter in de kom. Aanrader!

Pluspunten

  • design
  • kwaliteit
  • degelijke uitvoering

Minpunten

  • beperkt aantal kleuren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annie 27-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen, mooie kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Mijn eerste keukenmachine en ik ben er heel blij mee. Makkelijk te bedienen, opzetstukken eenvoudig te wisselen.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Goed schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willy Volwerk 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goe apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

7,0
Mooie uitvoering, goede prestaties en doet wat het beloofd. Goed deeg en mooie eiwitten. Makkelijk mee te werken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Professionele mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

10,0
Ik heb dit product bij bol.com gekocht nadat ik met heel veel plezier een Kenwood Patissier heb gehad. Maar deze mixer overtreft mijn verwachtingen, wat een professionele mixer! Groot verschil in wattage, de één 400 watt, de ander 1000 watt!

Pluspunten

  • hoog wattage
  • draaiknop met traploze snelheid
  • onderdelen kunnen in de vaatwasser
  • grote kom

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMS 25-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven keukenmachine die werkt als een zonnetje. Makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willy Volwerk 23-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

7,0
Doet alles wat het beloofd. Eenvoudig te bedienen en makkelijk schoon te maken. Ook de recepten zijn handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toecky 16-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Deze keukenmachine is van zeer goede kwaliteit, degelijk, stevig, voor een heel redelijke prijs. Daarnaast vind ik hem ook heel mooi. Daarom heeft hij een goed zichtbare plaats op mijn aanrecht. Ik heb diverse vergelijkingen gedaan, maar ik ben blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Stevig en deleijk, ook mooi
  • Maakt niet al te veel lawaai.

Minpunten

  • geen, tot dusver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ismail 13-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en uiterst gebruikersvriendelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

10,0
Kwaliteit van de keukenmachine is uiterst goed. Deeg wordt snel en goed gekneed. Onderdelen van de keukenmachine zijn ook van een goede kwaliteit. Apparaat maakt weinig geluid en is uiterst makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Degelijk en doet wat het moet doen
  • Onderdelen zijn van een goede kwaliteit
  • Maakt weinig geluid en is makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 21-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Heel fijn apparaat. Gebruiksvriendelijk en handen vrij om andere dingen te doen terwijl het apparaat het werk doet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hassan 17-08-2019
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

4,0
Heek mooi product het werkt naar behoren het product past mooi in mijn keuken het is een mooie rode kleur

Reageer

Topproduct voor een topprijs 15-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

7,0
Solide machine met duurzame hulpstukken. Voldoet geheel aan onze verwachtingen. De krachtige motor kneed probleemloos ons brooddeeg, waarvoor we de machine in hoofdzaak hebben gekocht. Maar hij is uiteraard voor alle bereidingstoepassingen ook zeer geschikt.

Pluspunten

  • Duurzaam en degelijke machine

Minpunten

  • Nog geen minpunten kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 12-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Degelijke keukenmachine met RVS mengkom. De K-blade werkt geweldig, zelfs als er koude boter gebruikt wordt.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Mooi design
  • Mengkom van RVS
  • Mengkom draait niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Savannah 11-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bak plezier machine

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Wij hebben deze machine gekocht omdat we toe waren aan een nieuwere en krachtige keuken machine. Wij maken vaak baksels en deeg dus wouden we een niewuere. Hij werkt heel snel en eenvodig, vergeleken met de oude is dit een beest. Had in het begin een beetje moeilijkheden met de kom je moet wat kracht inzetten om het goed vast te zetten anders bijft de kom bewegen, en bij hogere toeren kan de kom iets los komen, maar dan weer vaszetten en dan werkt die goed.

Pluspunten

  • Snel
  • Krachtig
  • Stabiel bij hoegere snelheden

Minpunten

  • Kom kan een betere aansluitings mechanisme hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 05-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

KMX750RD perfect en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Het apparaat voelt erg degelijk en solide aan, nog niet veel mee gemixt maar de mixer doet alles perfect. Snelheid en bediening zijn eenvoudig en goed te regelen. Als je een mixer zoekt zonder complexe bediening dan is deze perfect.

Pluspunten

  • degelijk
  • goeie snelheidsregeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 05-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bakkers hulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Naast dat hij mooi staat in onze kleurige keuken doet het apparaat ook wat hij moet doen. Mengen en kneden, het voorwerk voor het bakken van brood en maken van tulband prima ! Het opkloppen van slagroom, heerlijk.
We hebben lang gedaan over het maken van een keuze, maar we hebben dan ook wel resultaat.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Afneembare kom

Minpunten

  • Het klepje in het deksel lijkt wat kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenwood Keukenmachine, TOP machine 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super keukenmachine, mooi groot en lekker zwaar!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

10,0
Mooi apparaat van zeer goed kwaliteit. Apparaat is vrij zwaar. Dit is niet altijd prettig maar op deze manier voel en hoor je het apparaat wel het minst. Dit is wel prettig werken. Roert goed en mengt alles goed mee. Ik ben er zeer tevreden mee!

Pluspunten

  • mooi
  • goed kwaliteit
  • zwaar, waardoor goed in gebruik
  • Niet heel veel lawaai

Minpunten

  • Prijs, vondt het wel prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews