Kenwood 0W20011138 rood - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
5 liter
Aantal snelheden
6
Kleuren
rood
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 36 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gio 13-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is de tweede mixer die wij kopen van Kenwood. Wij zijn altijd heel tevreden geweest over de capaciteit van de mixer. Hij geeft geen herrie, is vlug en kan alle klusjes aan. Bovendien past het rode design perfect in onze keuken.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Weinig tot geen herrie
  • Kan elke bakklus aan
  • Makkelijk te reinigen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Zwepink 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk product en tegelijkertijd een eye-catcher

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijke en fraaie keukenmachine die een vaste plek verdient in de keuken. Meer dan voldoende vermogen met 1000 Watt, een mooie royale beslagkom van bijna 5 liter en degelijke onderdelen. De machine laat zich uiterst eenvoudig bedienen en is ook makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • robuust
  • eye-catcher

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IN 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne keukenmachine

Algemene score

9,0
Erg fijne keukenmachine. Mixt diverse ingrediënten goed. Geluidsniveau is zeer acceptabel. Qua uiterlijk ook nog mooi!

Pluspunten

  • geluidsniveau
  • mixt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fatma 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne degelijke machine, voor een redelijke prijs!

Algemene score

8,0
Machine voornamelijk gekocht voor het kneden van deeg. Wat een verademing. Tot nu toe pas twee keer gebruikt, maar ben er zeer content mee. Apparaat is niet goedkoop, maar is iedere cent meer dan waard.

Pluspunten

  • degelijk
  • design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

EHV 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Superfijn apparaat met heel veel mogelijkheden. Verder ziet de machine er ook nog mooi en degelijk uit. Sterke motor, machine maakt zeer solide indruk. Afwerking is van hoog niveau.

Pluspunten

  • Design
  • Mogelijkheden
  • Solide indruk

Minpunten

  • Zwaar ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Zaalberg 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en stevig

Algemene score

9,0
De KMix is een elegant en stijlvol ontwerp dat stevig is uitgevoerd en op zijn taak is berekend. De eerste test die ik ermee uitvoerde was gelijk de zwaarste: kneden van pastadeeg. Dit deed de machine uitstekend. Natuurlijk schudt de machine enigszins, maar niet verontrustend. De motor en overige onderdelen konden het werk prima aan en het resultaat was uitstekend. Daarna met de K-beater gehakt gemengd met kruiden en overige ingrediënten voor pittige gehaktballetjes. Wederom uitstekend resultaat. Eiwit of slagroom kloppen met de gardeklopper: prima!. De eerste indruk is dan ook uitstekend. En natuurlijk een sieraadje in de keuken.

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • stevig gebouwd en sterke motor

Minpunten

  • aantal in Nederland verkrijgbare hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 19-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooi product. Mooi kleur en goede uitvoering. Erg gebruikvriendelijk. Erg goed om allerlij deeg voor te bereiden.

Pluspunten

  • snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Josch 19-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke deegmolen zorgt voor mooi beslag

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze keukenmachine is compleet en voor soorten beslag uitstekend te gebruiken.
En zeker voor deze prijs is dit een sterke machine die mooi staat in mijn rode lack keuken.

Pluspunten

  • Sterke motor

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelique Blankespoor 18-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Kenwood kMix is een goede mixer.
De kMix doet zijn werking goed.
De kMix is fijn om te gebruiken. Blijft ook goed op het aanrecht staan.
De mixer is ook heel fijn om schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jackie 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

super sterke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
aterke machine voor zowel licht als zwaar werk. degelijk accessoires. Kortom een fijne machine om mee te werken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kMix keukenmachine

Algemene score

8,0
Een zeer degelijke en krachtige keukenmachine met een mooi design .
Ik heb deze machine hoofdzakelijk gekocht om brooddeeg mee te kneden , deze taak doet ie uitstekend

Pluspunten

  • krachtig en degelijk
  • mooi design

Minpunten

  • maakt wel wat herrie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rup 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staat super design in mijn keuken, dus bakken maar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Snel aan de slag, terwijl het apparaat doet wat hij moet doen, doe ik alvast andere dingen, wegen, snijden, mengen.leuk hoor, om zo te kokkerellen.

Pluspunten

  • Doet het goed, prima hanteerbaar.
  • Staat mooi
  • Zo schoon

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een degelijk apparaat ,wat een verschil met mijn oude keukenmachine.
Ik heb samen met mijn kleindochter koekjes gebakken,die zei oma dat gaat snel in deze machine
Stond al lang op mijn verlanglijstje,ben er nu super blij mee
Ga snel een brood maken

Pluspunten

  • Goede degelijke machine,deeg was snel klaar

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, robuste keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik kies een degelijke keukenmachine die lang mee kan. Hoog in vermogen en het moet gebruiksvriendelijk zijn. Dat het leuk uitzien is een meegenomen aspekt.
Ik heb 1 keer gebruik en ben zeer tevreden.
Het invoeren van ingredienten in de kom tjdens het berijf is nogal lastig, kan volgens mij worden verbeterd door een soort invoer trechter om het morsen te voorkomen.

Pluspunten

  • Degelijke machine, robust
  • Hoog vermogen

Minpunten

  • invoeren van ingredienten (draaienede mixer)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Susan 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Krachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en goed werkende keukenmachine. Erg tevreden over de broodhaak, na een paar minuten een prachtig deeg!
Kloppen van slagroom/eiwit gaat ook erg goed, mooie kom waar de klopper goed in past. Neemt de randen hierbij goed mee.
Nu vooral veel gaan experimenteren met andere recepten!
Enige minpunt is het kenwood plaatje aan de voorkant, waardoor je er andere attributen op kunt zetten. Dit plaatje valt er vrij makkelijk af als je de machine aan de voorkant beetpakt/schoonmaakt.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Mooie machine (rood)
  • Inclusief broodhaak, k-mixer en garde
  • Kom is makkelijk te plaatsen en te verwijderen

Minpunten

  • Kenwood plaatje aan de voorkant
  • Attributen zijn prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Els 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Keukenmachine KMX75

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Perfect apparaat, is degelijk en mooi van vormgeving! Professionele machine, eindelijk een keukenmachine naar wens!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Nathalie 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie eyecatcher in de keuken. Eerste dag gelijk pastadeeg gemaakt en cake. Erg makkelijk in gebruik. Opzetstukken zijn ook makkelijk om te reinigen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Apparaat schudt soms
  • Accessoires zijn duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Folkert 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooi apparaat wat makkelijk werkt en we hebben er veel plezier van, we hebben er gisteren heerlijke slagroom met appelgebak van gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer van degelijke kwaliteit

Algemene score

8,0
Dit product aangeschaft via Dr Oetker, apparaat ziet er solide uit. Traploze sterke motor met een grote 5L kom maakt het een alleskunner.

Pluspunten

  • Uitgevoerd in metalen frame
  • Grote 5L kom
  • Traploos verstelbare stille motor.
  • Anti slip zorgt voor stabiliteit
  • Anti spatdeksel met afsluitbare vulopening

Minpunten

  • Beetje zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

simone 30-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi uiterlijk

Algemene score

8,0
het is een mooie stevige machine, leuke kleur, genoeg accessoires erbij.
Ik heb hem nog niet gebruikt, maar het komt vast helemaal goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews