Kenwood kMix KMX750RD Rood rood - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 290 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix KMX750RD Rood rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RobertS 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Degelijke bouwkwaliteit, stabiel, geluidsniveau is prima. Mixed mooie slagroom en eiwitten. Voor de rest kan ik het nog niet beoordelen, dat zal de toekomst uitwjzen. Maar het is een zeer welkome aanwinst in de keuken en ook nog eens mooi om te zien!

Pluspunten

  • Degelijk en robuust
  • Stabiel

Minpunten

  • Jammer dat er maar 1 kom wordt mee geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Mooie Kenwood Keukenmachine, rood met roestvrijstaal waardoor je 'm niet kunt missen in de keuken. Lekker zwaar waardoor hij als een huis staat. Oerdegelijke uitstraling

Pluspunten

  • zwaar
  • stevig
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jody 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede product

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Great machine, easy to use and excellent quality. It is quite heavy and was pretty expensive but you pay for quality and durability.

Pluspunten

  • kwaliteit

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste machine

Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een betaalbare goede keukenmachine die er ook nog eens goed uitzag. Uiteindelijk op deze uitgekomen. Thuisgekomen direct uitgeprobeerd, het geluid op de hoogste stand valt mee, ik had erger verwacht. De cake die uiteindelijk uit de oven kwam, was luchtig en nog nooit zo hoog geweest. Van het weekend verder uitproberen.

Pluspunten

  • mooi design
  • loopt niet weg tijden het kloppen op hoge stand
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Meryem 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stevige alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

10,0
Na de 8 jaar oude Kenwood Kmix van een vriendin te hebben uitgeprobeerd was ik direct verkocht! Dit 8 jaar oude 500 W apparaat werkte als nieuw en daarom was ik direct overtuigd van de kwaliteit. Ben ontzettend blij met mijn aankoop en de heerlijke cakejes en broodjes tot nu toe!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stevig
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irma 25-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooie zware machine van topkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
prijs/kwaliteit is uitstekend, goede sterke machine met een krachtige motor. Deze machine mag niet ontbreken in je keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek 22-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kmix KMX750 Rood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Krachtige motor maakt weinig geluid. Machine kan vanwege mooi uiterlijk in de keuken blijven staan. Jammer dat er maar een mengkom bij machine zit.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Mooi uiterlijk
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Slechts een mengkom

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alice 20-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Big Good Red

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

10,0
Alle andere kopers waren erg tevreden .
Ik heb ook andere merken geprobeert.
Ik heb toch voor de Engelse kwaliteit gekozen.

Pluspunten

  • De garde de juiste maat
  • Niet erg lawaiirig
  • Stabiel

Minpunten

  • De accesoires zijn best prijzig
  • Geen

Reageer

Niro 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Ik heb dit gekocht als moederdagscadeau. Mijn moeder wilde al heel lang een fijne compacte keukenmachine die krachtig was. Na lang uitgezocht te hebben welke nu eigenlijk goed zijn, kwam ik op Kenwood keukenmachines. Tot nu toe is ze er super tevreden mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige robuste machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Super mooie keukenmachine, zeer geschikt voor brooddeeg door zijn krachtige 1000 watt motor. Verder geschikt voor alle kneed en meng werkzaamheden waardoor bakken nu nog eenvoudiger is geworden. Wij raden iedereen aan om in plaats van de vele malen duurdere machine van Kitchenaid, deze Aan te schaffen en er geen spijt van te hebben.

Pluspunten

  • Sterke 1000 watt motor
  • Makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Sewpersad 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staat mooi op de aanrecht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

7,0
Wanneer je een dagje ouder wordt is dit het apparaat die je in huis moet hebben. Het werk wordt letterlijk uit je handen genomen. Kortom een must in elke keuken.

Pluspunten

  • Kinderlijk eenvoudig om mee om te gaan.

Minpunten

  • Had graag nog meer accessoires bij gehad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chef 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect deeg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Heel blij mee, ziet er mooi uit + resultaten mogen er zijn! Ik heb nog geen minpunten kunnen ontdekken maar de tijd zal het leren.

Pluspunten

  • Design
  • Stil

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

aburreem 17-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote schaal , krachtig, piece of art

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

10,0
Kenwood is mijn beste merk voor keukenapparatuur. hoge kwaliteit voor een redelijke prijs. de mixer is perfect voor deeg maken, mixen en ik zou er graag extra accessoires voor willen meenemen zoals vleesmolen

Pluspunten

  • powerful
  • high quality
  • beautiful in the kitchen

Minpunten

  • Iets luid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MF 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stabiel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit en werkt prima. Hij staat stevig op de werkplek en valt lekker op met zijn mooie rode kleur..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ma Le 14-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

kenwood kmx750

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

10,0
Dit was de eerste keer dat we een keukenmixer gebruikten, en we zijn verliefd op de Kenwood kMix type KMX75! Deze kleine schoonheid is krachtig, wordt geleverd met alle tools die je nodig hebt en zal keer op keer wennen. We delen ook ons ​​recept met citroentaartjes: een heerlijk eenvoudig recept dat we al jaren maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayse 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, degelijk apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Ik heb het voor Moederdag gekregen. Het is een mooi vormgegeven apparaat. Compact in afmeting, maar wel ruim in prestatie. Ondanks dat ik nog geen zware deeg (zoals pizza deeg) producten heb gemaakt is mijn indruk positief over de kracht van de motor.

Pluspunten

  • Compact
  • Mooie vormgeving
  • Krachtige motor

Minpunten

  • accessiores niet in winkel te vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenwood keukenmachine 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toffe keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Super machine, beste deal kunnen vinden en was hoog nodig. Ik ga er heel veel gebruik van maken vanwege het veelvuldig koken en bakken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sem 12-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke form en doet wat ie belooft

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

7,0
Ik heb een tijdje getwijfeld tussen smeg en deze en toch deze gekozen na veel goeie recenties.Het is een mooie keukenmachine van 1000wat en maakt niet veel lawaai. Jammer dat het geen kleine kom
Megeleverd word.

Pluspunten

  • mooie form/kleur
  • maakt niet veel lawaai

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 12-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

9,0
Mooi product zoals de site zegt: De Kenwood kMix KMX750RD is door zijn eigentijdse Engelse design een echte eyecatcher. Een groter voordeel is dat deze keukenmachine als de beste kneedt, mixt en klopt. De ideale keukenhulp voor al jouw baksels. De Kenwood kMix KMX750RD wordt standaard geleverd met 4 metalen accessoires. Deze krachtpatsers kunnen ieder ingrediënt aan. De RVS-kam heeft een inhoud van 5 liter en is voorzien van een praktisch handvat. Sluit de kom af met de antispatdeksel en houd je keuken schoon. Met de K-Klopper, ballongarde en deeghaak kneed, klop en mix je al je ingrediënten. Van pavlova’s tot stijlvol gebak, met deze keukenmachine kun je alle kanten op. Experimenteer en geniet van al jouw zelfgemaakte creaties. Optioneel zijn er meer dan 20 extra accessoires beschikbaar. Je zou deze machine daardoor ook kunnen gebruiken voor het maken van verse pasta of het malen van vlees.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

karin 12-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig, solide apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMix KMX750RD Rood rood

Algemene score

8,0
Het is een prima solide apparaat dat goed werkt.
We zijn er erg blij mee en raden het andere gebruikers aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews