Kenwood kMX750BK zwart - Reviews

Best Reviewed 4 keer mei 2020 Kenwood kMX750BK zwart
Best Reviewed - mei 2020
Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 224 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMX750BK zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RM1991 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

10,0
Mooi design, grote mengkom van 5 liter en een krachtige motor.
Inclusief 3 hulpstukken, dus geschikt om van alles te maken!

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke goede machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Reviews gelezen, vergeleken met Kitchenaid machines kwam deze er ook erg goed uit, en meer waar voor je geld

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Goede bouwkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jarno 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit, maar werkt erg prettig, makkelijk en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Voor dit product gekozen, omdat het naast het uiterlijk gewoon erg functioneel is en erg goed en makkelijk werkt.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Anti spat deksel
  • Accessoires

Minpunten

  • Geluid bij op volle toeren draaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marijke 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Wauw, wat een krachtpatser. Gisteren 750 gr volkoren speltbloem deeg gedraaid en dat zonder problemen. Geen geschuif over het aanrecht, gewoon zoals het hoort. Stabiel en niet al te veel lawaai. Je voelt en ziet de kracht. Erg tevreden over het geheel. Alleen jammer dat er geen flexi-klopper bijgeleverd kan worden.
Biscuitdeeg en eiwit kloppen is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • krachtig en stabiel
  • geen blender en of citruspers.

Minpunten

  • geen flexi-klopper te krijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kmix 750

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Een mooie machine waar je goed brooddeeg mee kunt maken. Ik heb het product nog te kort om een uitgebreide review te maken.

Pluspunten

  • Krachtig machine
  • Goed schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthijs 13-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superdegelijke en mooie machine voor een goede prijs

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Ik heb hem hoofdzakelijk gekocht om pizzadeeg te kneden, aangezien hier veel tegelijkertijd in kan. Maar we gebruiken hem voor veel meer, de kinderen zijn in de ban van de cupcake cup en dan komt deze machine helemaal goed van pas :) Geen spijt van, mooie degelijke, zware en ook een mooie machine. Maakt wel wat herrie als hij vol staat te draaien, maar dat is met een handmixer niet anders. Levering is compleet met mooie kom en verschillende inzetstukken, en hij is ook nog uit te breiden met diverse accessoires. Ik raad hem aan.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Uiterlijk
  • Complete levering
  • Uitbreidbaar met accessoires

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lyanne 10-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Van oma gekregen en ben er super blij mee, klopt de beslagen goed luchtig en kan best veel aan gewicht hebben

Pluspunten

  • Degelijk

Minpunten

  • weegt wel zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

El 31-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Ik heb deze nu 3 keer gebruikt voor beslag en meringue mengsel. Beide waren prima geklopt. Zeker het eiwit mengsel werd veel beter dan met mijn vorige mixer. Hij staat stabiel, moet ook wel, want hij is best zwaar. En maakt lawaai, maar echt lang staat het toch niet aan. Makkelijk schoon te houden en te mooi om in een keukenkastje te zetten. Ik ben er erg blij mee. Het is best een bedrag om uit te geven, maar je krijgt hiermee wel veel meer kwaliteit.

Pluspunten

  • eiwitten kloppen
  • uiterlijk

Minpunten

  • lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Het is een goed apparaat om mee te werken, en super leuk om met de kinderen samen te doen. Het spat scherm is ook super handig zodat het niet zo rommelig word.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roberto 27-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke Keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Simpele bediening, makkelijk te reinigen en mooi design.
Degelijke machine die uitstekend zowel brooddeeg als taartdeeg kneed en vleesbrood mengt in grote volumes. Goede prijs/kwaliteitsverhouding en maakt ook niet veel geluid. Tot dusver een aanrader.

Pluspunten

  • Design
  • Kracht
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 23-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staat tof in de keuken en degelijk apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

10,0
Als cadeau gegeven voor mijn vriendin haar verjaardag. Is van goede kwaliteit en zo komt deze ook over. Verschillende standen wat makkelijk te regelen is. Daarnaast komt het apparaat totaal niet fragiel over. Makkelijk schoon te maken want de verschillende onderdelen waaronder de kom kunnen zo in de vaatwasser. Ze is er ontzettend blij mee!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 23-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood KMX75

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Goede prijskwaliteitverhouding.
mooie vormgeving.
heeft bij hoge snelheden toch de neiging te gaan dansen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anke 22-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood KMX75

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Goed degelijk apparaat! De kom is qua maat perfect en met een fijn handvat (veel keukenmachines hebben een glazen handvat of geen handvat. Niet te veel poespas en doet wat hij moet doen!
Prijs kwaliteit vergeleken met de KitchenAid keukenmachine waar ikzelf een nespresso-apparaat (niet zou tevreden, design is vergelijkbaar met Kenwood maar kwaliteit bij Kenwood in combinatie met prijs is keurig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nadine 12-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topchef in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Wat een mooie machine. Ik gebruik hem voor cake beslag te maken. Super makelijk en ook op hoge snelheid blijft hij goed staan. De klopper doet zijn werk goed. Ook eieren kan je met de garde mooi schuimig maken. Ideaal voor als je tirimasu wilt maken. Veel uitbreidings mogelijkheden voor bijvoorbeeld vlees te malen.
Ook het geluid op hoge snelheid valt mee, niet te vergelijken met mijn oude mixer.
Gewoon een toppertje.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Kwaliteit
  • Makkelijk te reinigen
  • Kinder beveiliging

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AD 06-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Net voor het eerst gebruikt om brooddeeg te maken. Alles is daarbij goed gegaan. Voor de rest kan ik er nog niet veel over vertellen want ik heb de machine pas in mijn bezit

Pluspunten

  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Simone 03-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Fanatiek aan het Brood bakken, kneden van het deeg is nu een stuk makkelijk met die stevige en sterke apparaat!
Nog niet veel gebruik maar erg blij mee al!

Pluspunten

  • Robuust
  • Grote kom

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 01-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Voor deze prijs een prima keukenrobot. Krachtig genoeg voor brood te kneden (maar dan geen grote hoeveelheden). Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Prijs
  • Design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Es 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Apparaat doet wat ie doen moet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Stevig apparaat, solide door RVS behuizing, eenvoudig te bedienen. Accessoires zijn verstelbaar. Goede kwaliteit/prijsverhouding.

Pluspunten

  • RVS behuizing
  • Verstelbaar

Minpunten

  • Spatdeksel fragiel t.o.v. rest van het apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mny 27-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en goede prijs en kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Gekocht voornamelijk vanwege het merk. Thuis meerdere apparaten van kenwood. Ook dit apparaat stelt niet teleur! Top.

Pluspunten

  • Stevig
  • Rvs bowl

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kayleigh 21-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend! Krachtig apparaat! Mooi design! Je kan de accessoires uitbreiden. Accessoires die erbij zitten is een goede basis voor een keukenmachine.
Het apparaat is stevig, beweegt niet bij het kneden van zwaarder deeg. En het apparaat maakt niet veel geluid.

Pluspunten

  • Prijs
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews