Kenwood kMX750BK zwart - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 71 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jarno 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit, maar werkt erg prettig, makkelijk en goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor dit product gekozen, omdat het naast het uiterlijk gewoon erg functioneel is en erg goed en makkelijk werkt.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Anti spat deksel
  • Accessoires

Minpunten

  • Geluid bij op volle toeren draaien
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marijke 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wauw, wat een krachtpatser. Gisteren 750 gr volkoren speltbloem deeg gedraaid en dat zonder problemen. Geen geschuif over het aanrecht, gewoon zoals het hoort. Stabiel en niet al te veel lawaai. Je voelt en ziet de kracht. Erg tevreden over het geheel. Alleen jammer dat er geen flexi-klopper bijgeleverd kan worden.
Biscuitdeeg en eiwit kloppen is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • krachtig en stabiel
  • geen blender en of citruspers.

Minpunten

  • geen flexi-klopper te krijgen
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kmix 750

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooie machine waar je goed brooddeeg mee kunt maken. Ik heb het product nog te kort om een uitgebreide review te maken.

Pluspunten

  • Krachtig machine
  • Goed schoon te houden
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

IngridF 09-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en degelijke onderdelen

Algemene score

10,0
Mijn vorige keukenmachine was ook een Kenwood, dus super ervaring hiermee. De machine is van sterk en degelijk materiaal gemaakt, dus ik ga ervan uit dat ik net zo veel plezier heb met deze als mijn vorige.

Pluspunten

  • Mooi design
  • geen plastic gebruikt
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Bennenbroek 03-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kwaliteit en prijs verhouding, daarnaast is de uitstraling voor mij ook belangrijk. Deze past perfect in mijn keuken.

Pluspunten

  • Kleur
  • Vorm

Minpunten

  • Kleur van het ondersteun (geen mooi grijs)
  • Niets
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joke 02-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

robuuste machine die stevig op de ondergrond staat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik kocht deze machine na veel wikken en wegen omdat ik nog een oude keukenmachine heb die helaas wat onhandig is in gebruik.
Deze machine is alles wat ik er van verwachte. Mijn kleindochtertje zei. Deze maakt veel minder lawaai dan die van mama. dus zeer tevreden met deze mixer

Pluspunten

  • staat erg stevig.
  • maakt weinig lawaai
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joosse 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat sterk en betrouwbaar. Een aanrader in elke keuken voor het maken van toetje taarten en vele andere producten.
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De heer Van Velthoven 24-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige mixer.

Algemene score

7,0
Grote kom. Staat stevig. Niet te veel poespas. Goede klopper. Stevige k-vormige klopper. Er zit een spatel bij om de kom schoon te maken.
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilse 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kmix black

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na veel wikken en wegen toch een gave zwarte kmix aangeschaft, helemaal in de wolken ermee! Meteen een taart gemaakt! Gaan er nog veel volgen met deze Kmix! Ziet er ook nog eens mooi uit en hoeft niet in de kast te verdwijnen, zelfs zo een mooi plaatje op het aanrecht!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Degelijke machine

Minpunten

  • Jammer dat er geen losse kommen te koop zijn
  • Prijzig wel
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W 19-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vanwege zijn degelijke bouw en sterke uitstraling heb ik gekozen voor deze machine. Veelzijdig in gebruik, een absolute must voor elke keuken.

Pluspunten

  • Degelijk gebouwd
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dominique 11-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor het bakken van lekkere dingen. Degelijk en stevig. Zware motor voor brooddeeg. Veel extra opzetstukken te kopen voor erbij.

Pluspunten

  • goede motor
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • duur in aankoop accesoires
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jennifer 08-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een keukenmachine van een goede kwaliteit en dat een stootje kan hebben. Door de metalen behuizing is dit een stevige machine en 'wandelt' niet weg tijdens het mixen.

Ook de styling van het product trok me aan, meeste apparaten zet je weer terug op een plek waar je ze niet ziet. Dit apparaat staat mooi zichtbaar in de keuken

Pluspunten

  • Stevig
  • Krachtige motor
  • spatscherm
  • uit te breiden met accessoires

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 07-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie mixer

Algemene score

9,0
De mixer deze week gekocht, nu 1 keer gebruikt en dik tevreden! Mix uitstekend, ziet er mooi uit en erg makkelijk in gebruik! Ben er erg blij mee! Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Ziet er mooi uit
  • Mix goed

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Amanda 01-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine doet alles wat je er van hoopt of verwacht. Fijn in gebruik en gemakkelijk te reinigen. Vooral het spatdeksel is een toegevoegde waarde. De machine is zwaar waardoor hij ook zware mengsels of degen aan kan.

Pluspunten

  • Zware machine
  • Gemakkelijk in gebruik
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Christel 19-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijn apparaat en ook niet te groot. Hierdoor past hij mooi op het aanrecht. Mixen gaat erg goed, ook als je niet veel product in de mengkom hebt zitten. Hij maakt wel een beetje hard geluid, maar dit is niet storend.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Niet te groot

Minpunten

  • Geluid
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. 19-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design. Fijn solide apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is zeer eenvoudig te bedienen. Het Blijft tijdens het mixen prima op zijn plaats staan en het ziet er nog eens mooi uit ook op je keukenblad. Blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Zwaar
  • Mixt prima
  • eenvoudig in gebruik
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Josssssie 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stylvol en eyecatcher voor de keuken

Algemene score

10,0
het is simpelweg een geweldige hulp voor in de keuken. naast andere keukenmachines die je graag weg stopt omdat ze geen uitstraling hebben, laat je deze gewoonweg staan.... hij moet gezien worden!!

Pluspunten

  • mooi designe
  • geweldige hulp

Minpunten

  • duur qua aanschaf
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk om mee om te gaan, maakt geen geluid, ziet er mooi uit. Er zijn diverse mogelijkheden en het maakt bakken nog leuker.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Gebruiksvriendelijk
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snufje Liefde 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beter dan KitchenAid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb een Kenwood Artisan en ik ben daarover heel tevreden. Toen kreeg ik een KItchenAid Heavyduty erbij maar dan vind ik geen gebruiksvriendelijk apparaat. De oplossing, KA verkocht en een Kenwood Kmix gekocht. Beste beslissing ooit!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Sterke motor

Minpunten

  • Kan er geen bedenken
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie stevige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie stevige machine. Ik gebruik hem voor brooddeeg en dat kan hij prima aan.
Gebruiksvriendelijk en mooie nette accessoires. Ook blij met de spatdeksel die is bijgeleverd.
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews