Kenwood kMX750BK zwart - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
5 liter
Aantal snelheden
6
Kleuren
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 20 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marijke 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wauw, wat een krachtpatser. Gisteren 750 gr volkoren speltbloem deeg gedraaid en dat zonder problemen. Geen geschuif over het aanrecht, gewoon zoals het hoort. Stabiel en niet al te veel lawaai. Je voelt en ziet de kracht. Erg tevreden over het geheel. Alleen jammer dat er geen flexi-klopper bijgeleverd kan worden.
Biscuitdeeg en eiwit kloppen is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • krachtig en stabiel
  • geen blender en of citruspers.

Minpunten

  • geen flexi-klopper te krijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kmix 750

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooie machine waar je goed brooddeeg mee kunt maken. Ik heb het product nog te kort om een uitgebreide review te maken.

Pluspunten

  • Krachtig machine
  • Goed schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marga 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood kMix het keukenwonder koken met passie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Jaloers op vrienden die bijna dagelijks met dit keukenwonder bezig zijn. Ik wilde dus ook de kenwood kMix hebben. Mijn passie voor het koken wordt hierdoor nog groter.
Geweldig resultaten voor je voorgerechten,heerlijk luchtig. En bovendien een schoonheid op de aanrecht. Mag gezien worden.

Pluspunten

  • Heerlijk luchtige voorgerechten mee geklopt
  • Voor iemand met een fysieke beperking een aanwinst
  • Tijdgebrek. Geen probleem! Apparaat laten draaien.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bisseling 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima aankoop ! Erg krachtig heeft een mooi uiterlijk en is eenvoudig te gebruiken. Echt een aanrader

Pluspunten

  • Krachtig
  • Eenvoudig te gebruiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Vonk 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design, eenvoudige bediening, super goede resultaten.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele mooie machine, is een plaatje op mijn aanrecht. Werkt prima, mooie resultaten, maakt het leven eenvoudiger .
Nadeel: hij maakt best een herrie.

Pluspunten

  • mooi design
  • robuuste hulpstukken

Minpunten

  • hij maakt best lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arina 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne machine met veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne machine met veel mogelijkheden.
1000 watt is echt een vooruit gang op de 500 watt machine.
Werkt, gemakkelijk en snel en alle losse onderdelen vaatwas bestendig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Vrolijk 14-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voldoet aan alle verwachtingen en werkt supergoed.
Klopt,mixed alles perfect, ook grotere hoeveelheden kan hij gemakkelijk aan.
Na veel op het internet gekeken te hebben uiteindelijk voor deze Kenwood gegaan,krachtige motor en mooi design die mooi staat in mijn keuken.
Het is even een bedrag maar het is het zeker waard tegenover andere keukenmachines die nog veel duurder zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 13-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een fijne machine! Solide, makkelijk in gebruik, eenvoudig te reinigen en een plaatje om te zien. Kortom, een aanwinst voor de keuken !!

Pluspunten

  • solide
  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk te reinigen
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regine 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na lang overwegen deze kenwood gekocht. Vanochtend voor het eerstgebruikt en erg blij mee. Makkelijk schoon te maken en mooi design

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

marian 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
fantastisch en stoer en ben er erg blij mee. Heerlijke beslag en bespaart mij veel tijd. De taart was erg goed gelukt. ook voor pannenkoeken fantastisch.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ronald 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een machine die zeker niet misstaat in de keuken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design en zeer praktische keukenmachine. Een sieraad in onze keuken. Eenvoudig te reinigen en zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Strak en robuust

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust en sterke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het heeft een mooi design, mijn vroegere keukenmachine ook een Kenwood multipro, gaat met pensioen. Daarom deze gekocht, ik gebruikte de oude vooral voor mengen, kneden en kloppen. Dus daarom de KMIX gekozen. Het staat fantastisch en hoeft niet meer in de kast opgeborgen te worden. Het wisselen van de accessoires gaat makkelijk. Als ik net zo veel plezier ga hebben van KMIX als de vorige, ben ik een gelukkig mens.

Pluspunten

  • Robuust
  • Stabiel
  • Maakkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

k.raats 29-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige keukenmachine

Algemene score

9,0
Prachtige keukenmachine, mooie vormgeving, aanwinst in de keuken.
Zeer gebruiksvriendelijk.
Al heerlijke taart en brood gebakken met deze keukenhulp.
Wat een gemak voor de kok.

Pluspunten

  • grote kom
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • snoer kan niet helemaal opgerold worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sim 23-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Eye catcher

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi, deugdelijk, zwaar apparaat. Bovendien een echte blikvanger in de keuken. Mooie, stevige kom; handvat ideaal. Goede spatdeksel voor de mengkom, met klep! Heel blij mee.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Zwaar
  • Handgreep aan kom

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Julia 17-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi degelijk apparaat

Algemene score

9,0
Ik heb nog niet veel gebruik gemaakt maar het apparaat ziet er stevig uit. Staat heel erg mooi in de keuken. Op de hoogste stand wel wat lawaai maar niet overdreven.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mies 01-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kenwood keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design en werkt na behoren. Snelheid en tijd is in te stellen. in te zetten voor verschillende reepten en producten.

Pluspunten

  • design
  • snelheid

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Familie Klein Hofmeijer 28-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne machine, motor draait soepel en vrij geluidloos.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het voldoet aan de verwachtingen en het product ziet er goed afgewerkt uit. De prijs kwaliteit verhouding is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita 25-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig, stabiel, robuust uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Aankoop op basis v positieve reviews van anderen. Het blijkt een goede aanschaf, mooi robuust uiterlijk, makkelijk en prima in gebruik, ik ben er zeer content mee en zal anderen dit aanbevelen

Pluspunten

  • Goed degelijk prima keukenmachine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koen 02-06-2017
  • Product paar weken in bezit

1e ervaring KMix750

Algemene score

9,0
Mooi product, erg krachtig. hoop er nog veel plezier aan te beleven. Alleen nog pizzadeeg mee gemixt maar daar had het apparaat geen enkele moeite mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca 23-05-2017
  • Product paar weken in bezit

MY BABY!!!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Klopt en mixt perfect. Precies wat ik nodig had. Hiervoor een KMx 50 waar ik zeer tevreden over was, maar helaas na een aantal jaren stuk ging. Nu deze gekocht met een 1000w sterke motor. En ook deze weer een super kwaliteits product.

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteit
  • Sterke motor
  • Een plaatje in de keuken
  • Geen plastic apparaatje maar zeer degelijk

Minpunten

  • Maakt wat herrie op de hoogste stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer