Kenwood kMX750BK zwart - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
5 liter
Aantal snelheden
6
Kleuren
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 58 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marijke 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wauw, wat een krachtpatser. Gisteren 750 gr volkoren speltbloem deeg gedraaid en dat zonder problemen. Geen geschuif over het aanrecht, gewoon zoals het hoort. Stabiel en niet al te veel lawaai. Je voelt en ziet de kracht. Erg tevreden over het geheel. Alleen jammer dat er geen flexi-klopper bijgeleverd kan worden.
Biscuitdeeg en eiwit kloppen is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • krachtig en stabiel
  • geen blender en of citruspers.

Minpunten

  • geen flexi-klopper te krijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kmix 750

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooie machine waar je goed brooddeeg mee kunt maken. Ik heb het product nog te kort om een uitgebreide review te maken.

Pluspunten

  • Krachtig machine
  • Goed schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Josssssie 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stylvol en eyecatcher voor de keuken

Algemene score

10,0
het is simpelweg een geweldige hulp voor in de keuken. naast andere keukenmachines die je graag weg stopt omdat ze geen uitstraling hebben, laat je deze gewoonweg staan.... hij moet gezien worden!!

Pluspunten

  • mooi designe
  • geweldige hulp

Minpunten

  • duur qua aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk om mee om te gaan, maakt geen geluid, ziet er mooi uit. Er zijn diverse mogelijkheden en het maakt bakken nog leuker.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snufje Liefde 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beter dan KitchenAid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb een Kenwood Artisan en ik ben daarover heel tevreden. Toen kreeg ik een KItchenAid Heavyduty erbij maar dan vind ik geen gebruiksvriendelijk apparaat. De oplossing, KA verkocht en een Kenwood Kmix gekocht. Beste beslissing ooit!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Sterke motor

Minpunten

  • Kan er geen bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie stevige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie stevige machine. Ik gebruik hem voor brooddeeg en dat kan hij prima aan.
Gebruiksvriendelijk en mooie nette accessoires. Ook blij met de spatdeksel die is bijgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JvEuitApelddorn 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie Machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb het idee dat hij solide is door het gewicht en de metalen behuizing. Er zitten niet veel ascesoires bij.

Pluspunten

  • werkt goed

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

klop 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design

Algemene score

7,0
Ben heel benieuwd, altijd heel veel plezier gehad van de Kenwood Pattisier maar na een nieuwe keuken matcht de kleur niet meer ;-) dus nu een mooie zwarte!

Pluspunten

  • Vast spatscherm
  • Grote mengkom

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Petra 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zo blij met dit apparaat. Had ik al jaren eerder moeten doen. Nu met de feestdagen dankbaar vele malen gebruik van kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nora 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Kmix

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kado gekregen met kerst en ik ben er erg blij mee. Het deeg van de scones en brood is nog nooit zo luchtig geweest.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat en goede kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat om mee te werken. Ik gebruik hem om cake, taart en koekjes mee te maken. Klopt eiwitten mooi stevig. Ook beslag en deeg kan hij met gemak aan. Fijn dat hij mede door zijn gewicht stevig op zijn plek blijft staan.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel mogelijkheden
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roberto 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige keukenmachine met klein assortiment accessoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een geweldige keukenmachine dat zowel een dun beslag voor je kan maken als een dikke deeg voor je kan kneden. Het heeft genoeg power om alles te maken. Het enige nadeel is het assortiment aan accessoires. De Chef, Chef Elite en andere modellen hebben een stuk groter assortiment aan accessoires. Dit wist ik niet van tevoren. Wellicht dat ik anders een ander model had gekozen. Verder een geweldig apparaat.

Pluspunten

  • Kan alles voor je doen (kneden, mengen, etc.)
  • Heeft genoeg power (1000 watt)
  • Mooie prijs (299 soms zelfs lager)

Minpunten

  • weinig accessoires t.o.v. andere Kenwood modellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maika 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer degelijk product voor een schappelijke prijs. Handig in gebruik, voldoet geheel aan de verwachtingen die je bij dit product kan hebben. Voldoende extra accessoires die het je nog makkelijker maken. Een echte aanwinst in je keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Algemene score

10,0
Het is een mooi en degelijk apparaat. Het ziet er mooi uit en werkt perfect. We hebben het net gekocht en meteen in gebruik genomen. Alle ingrediënten worden goed mee gemixt.
Het is dan wel een dure aankoop, maar het is het geld wel waard. Dit apparaat staat stevig op de aanrecht en "danst" er niet overheen.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • degelijkheid

Minpunten

  • zwaar
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elbert 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie mixer voor een pracht prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi strak design, sieraad in de keuken
prima apparaat, degelijk en robuust
Krachtig apparaat , veel vermogen
Slim design aangeboden in veel mooie kleuren

Pluspunten

  • Design
  • Prijs

Minpunten

  • Assesoires beperkt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tristan 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goeie kwaliteit en stevig. Hij mixt alles zonder moeite. Ik zal het iedereen aanraden die het dagelijks gebruikt.

Pluspunten

  • Stevig
  • Krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frejas 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke stevige en mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine een paar dagen in gebruik en voldoet aan onze verwachting. Ziet er mooi uit en qua geluidsvolume scheelt het veel met onze vorige Kenwood. Ook qua vermogen en toerenregeling. Hou wel rekening met het gewicht van de kop als deze omlaag moet. We zijn er blij mee.

Nog geen minpunten kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AM 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige blikvanger met tijdloos design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een prachtig apparaat welke niet enkel functioneel is, maar ook een mooi detail in de keuken. Door het design is het geen probleem om deze standaard in de keuken neer te zetten. Voor een "instap"model zijn de functies iets beperkter vergeleken met andere modellen, maar het werkt super en je kan er nog steeds van alles mee! Super makkelijk in gebruik, een echte droom voor de hobby chef!

Pluspunten

  • mooi design
  • werkt prima, krachtig

Minpunten

  • zwaar apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LodyKoks 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs/prestatie is een goede machine doe doet wat hij moet doen... en nog goed ook!
Deze machine ziet er niet alleen degelijk uit maar is het ook, zelf op volle snelheid maakt hij weinig lawaai

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Stille machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Verbiesen 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige keukenmachine met een mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze keukenmachine is mooi, krachtig en maakt niet al te veel lawaai. Wij zijn er als thuisbakkers dan ook erg blij mee.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Krachtig apparaat
  • Relatief stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews