Kenwood kMX750BK zwart - Reviews

Best Reviewed okt 2018 Kenwood kMX750BK zwart
Best Reviewed - oktober 2018
Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 102 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMX750BK zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jarno 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit, maar werkt erg prettig, makkelijk en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Voor dit product gekozen, omdat het naast het uiterlijk gewoon erg functioneel is en erg goed en makkelijk werkt.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Anti spat deksel
  • Accessoires

Minpunten

  • Geluid bij op volle toeren draaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marijke 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Wauw, wat een krachtpatser. Gisteren 750 gr volkoren speltbloem deeg gedraaid en dat zonder problemen. Geen geschuif over het aanrecht, gewoon zoals het hoort. Stabiel en niet al te veel lawaai. Je voelt en ziet de kracht. Erg tevreden over het geheel. Alleen jammer dat er geen flexi-klopper bijgeleverd kan worden.
Biscuitdeeg en eiwit kloppen is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • krachtig en stabiel
  • geen blender en of citruspers.

Minpunten

  • geen flexi-klopper te krijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kmix 750

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Een mooie machine waar je goed brooddeeg mee kunt maken. Ik heb het product nog te kort om een uitgebreide review te maken.

Pluspunten

  • Krachtig machine
  • Goed schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zware kwaliteit, mixt goed

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Deze keukenmachine maakt een hoogwaardige indruk en kan ook het zwaardere werk goed aan.
De afwerking is netjes.
Het is een goede opvolger van mijn (na vele jaren zwaar gebruik) versleten Kenwood Patissier.

Pluspunten

  • Zware, stabiele machine
  • Ook geschikt voor het zwaardere werk
  • Nette afwerking

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

7,0
Op zoek naar goede en ruime mixer voor goede prijs uitgekomen op deze mixer van kenwood. En ziet er daarnaast ook goed uit

Pluspunten

  • prijs
  • design
  • groote

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maartson 07-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Ik koos voor dit product omdat hij goed uit de recensies kwam. Dit bleek ook zeker terecht te zijn! Goede kwaliteit, kan in de vaatwasser (de accessoires), maakt niet al te veel herrie, bouwt langzaam snelheid op. Al met al een goede aankoop en mijn ouders zijn er zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Verschillende mixkoppen
  • upgradebaar dankzij voorkant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waardige concurrent

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Gunstig prijsstelling voor concurrerende machine met veel kwaliteit en flexibiliteit aanvullende haute cuisine keukenhulpen

Pluspunten

  • prijsstelling
  • design mag er wezen

Minpunten

  • misschien niet super stil, maar hier wordt gewerkt
  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lianne 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat om te zien. Hij levert goede prestaties en maakt minder lawaai dan mn oude kenwood

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood keukenmachine KMX750BK

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Ten eerste ziet het product er mooi uit. Het is gemaakt van goede en stevige materialen. Met 1000 W vermogen, een 5 liter roestvrijstalen mengkom, en nog een aantal accessoires zoals een deeghaak kan je helemaal je gang gaan in de keuken. Superblij met deze aankoop.

Pluspunten

  • 1000 W vermogen
  • Mooie stevige materialen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijke machine metaal geen plastic

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
onze oude machine was stuk, nu iets goeds gekocht.
zwaar degelijk geen kunstof deeghaak en andere onderdelen

Pluspunten

  • degelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Colin 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik hem voor een goede prijs kon krijgen en ik zocht naar een goede keukenmachine. Hij is makkelijk in gebruik en ziet er prachtig uit!

Pluspunten

  • Start langzaam op zodat er niks uit valt
  • Mooi design

Minpunten

  • Dure accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mil 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke Machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Vergelijkbaar aan dure merken en werkt perfect en niet zo lawaaierig. Voor het maken van meer dan 1 kilo beslag ideaal. Staat mooi in de keuken.
Niet al te duur.

Pluspunten

  • Groot mengkom
  • sterk motor

Minpunten

  • nog geen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Kenwood KMX750BK

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

7,0
Het is een kerstkado. Heb hem dus nog niet gebruikt. We hebben hem alvast gekocht zodat hij ook nog voorradig was en we zeker wisten dat we hem op tijd voor de kerst binnen zouden hebben. We hebben hem dan ook nog niet getest. Ik ga ervan uit dat hij aan alle verwachtingen zal voldoen. De recenties zijn nl zeer positief.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HVS 05-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat. Geweldige prestaties en ziet er super uit

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

10,0
Doet precies wat het moet doen, de kwaliteit-prijsverhouding is super en ziet er super goed uit. Een echte aanwinst in de keuken

Pluspunten

  • kwaliteit
  • ziet er super uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenwonder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Ik heb lang gezocht naar ee nieuwe keukenmixer, zoveel keuze op de markt. Uiteindelijk gekozen voor de KMX750KB, een Solide product met een goede vormgeving. Kan niet wachten om voor de feestdagen te gaan bakken

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Gebruikersgemak

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Margot 04-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden met deze keukenmachine! Ik zat er al een tijdje over na te denken om hem te kopen en ben erg blij dat ik hem nu heb. Ik heb er al macarons, cake, taart en brood mee gemaakt en alles ging even goed en gemakkelijk. Hij is ook makkelijk schoon te maken; de onderdelen mogen in de vaatwasser. Het bijgeleverde spateltje is ook erg handig, daarmee kun je goed tussen de garde komen. Al met al vind ik dit absoluut een aanrader.

Pluspunten

  • Kan veel soorten deeg/beslag aan
  • Voldoende opzetstukken
  • Mooi vormgegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SW 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design, goede prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
De Kenwood kMix KMX750BK is een product dat goed voldoet aan de eisen voor een keukenmachine. De accessoires zijn van goede kwaliteit en het gewicht zorgt ervoor dat het apparaat bij kneden, mixen en mengen goed op zijn plaats blijft staan. Daarnaast heeft hij een mooi design en is het een aanvulling voor op het aanrecht.

Pluspunten

  • mooi design
  • goede prijs-kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fraai uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Kenwood heeft een mooi design. Ik heb al een koffiezetapparaat en waterkoker van dit merk. De Kenwood keukenmachine ziet er stoer uit. Ik hoop er veel plezier van te hebben.

Pluspunten

  • mooie vormgeving

Minpunten

  • spatdeksel zit erg strak.
  • Het snoer in de machine duwen gaat erg moeilijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gabriella 01-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Het is een fijne, mooie en stevige keukenmachine. Hij schudt wel erg hard bij sommige producten, maar raakt niet snel van slag.

Pluspunten

  • Het uiterlijk
  • De stevigheid

Minpunten

  • Hij trilt snel
  • De kom zit wat los

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen Pot 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mixer

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

10,0
Sterke mixer met een grote kom. Vandaag de mixer gebruikt om een lekkere taart te bakken en die is helemaal gelukt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews