Kenwood kMX750BK zwart - Reviews

Best Reviewed okt 2018 Kenwood kMX750BK zwart
Best Reviewed - oktober 2018
Specificaties
Inhoud mengbeker
5,0 liter
tile-Aantal standen
6 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 150 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMX750BK zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thijs 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke goede machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Reviews gelezen, vergeleken met Kitchenaid machines kwam deze er ook erg goed uit, en meer waar voor je geld

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Goede bouwkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jarno 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit, maar werkt erg prettig, makkelijk en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Voor dit product gekozen, omdat het naast het uiterlijk gewoon erg functioneel is en erg goed en makkelijk werkt.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Anti spat deksel
  • Accessoires

Minpunten

  • Geluid bij op volle toeren draaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marijke 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Wauw, wat een krachtpatser. Gisteren 750 gr volkoren speltbloem deeg gedraaid en dat zonder problemen. Geen geschuif over het aanrecht, gewoon zoals het hoort. Stabiel en niet al te veel lawaai. Je voelt en ziet de kracht. Erg tevreden over het geheel. Alleen jammer dat er geen flexi-klopper bijgeleverd kan worden.
Biscuitdeeg en eiwit kloppen is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • krachtig en stabiel
  • geen blender en of citruspers.

Minpunten

  • geen flexi-klopper te krijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kmix 750

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Een mooie machine waar je goed brooddeeg mee kunt maken. Ik heb het product nog te kort om een uitgebreide review te maken.

Pluspunten

  • Krachtig machine
  • Goed schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Williams 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie keuken machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
fijne krachtige keuken machine met mooie hoge mengkom ideaal om grotere hoeveel heden in te mixen zeker geen spijt van deze aankoop

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Williams 10-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie keuken machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
fijne krachtige keuken machine met mooie hoge mengkom ideaal om grotere hoeveel heden in te mixen zeker geen spijt van deze aankoop

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

p de ruiter 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

robuuste machine

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
een prima machine met behoorlijk wat mogelijk heden ,voor een leuke prijs
gekocht omdat onze dochter / schoonzoon ook goede ervaring er mee hebben

Pluspunten

  • degelijk
  • weinig onderhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ray 30-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige behuizing

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Mooi stevig apparaat. Doet wat hij moet doen. Wel zwaar maar dat komt ook door de stevige behuizing.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rizwan 29-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige en fijne keukenmachine, weinig geluid makend!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
8,0

Voor dit product gekozen, omdat het gewoon erg functioneel is en goed en makkelijk werkt. 
Tevens is de prijsklasse ook goed en de revieuws ook, plus een mooie cashback actie maakt het nog aantrekkelijker, totaal het geld waard

Pluspunten

  • Sterk aparaat
  • Niet zwaar
  • Maakt weinig geluidl

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kors 27-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Bevalt erg goed, sterk apparaat en erg mooi! Vrijwel alle deeg, pasta en andere soorten is een eitje door de sterke wattages. Het product is erg mooi en strak afgewerkt

Pluspunten

  • Mooi disgn
  • sterk

Minpunten

  • Iets kortere stekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marisca 22-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine, mixt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Ik zocht een degelijke keukenmachine die bij onze nieuwe keuken past : gevonden! De mixer mixt heel snel het beslag, simpele bediening. Af en toe een tandje hoger en klaar

Pluspunten

  • Mooi
  • Degelijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Meryem 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Mooie compacte deegmachine, gebruiksvriendelijk, maakt niet veel lawaai. Staat super mooi in de keuken. Ben er gek op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rizwan 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed aparaat is je geld waard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Voor dit product gekozen, omdat het gewoon erg functioneel is en goed en makkelijk werkt.
Tevens is de prijsklasse ook goed en de revieuws ook, plus een mooie cashback actie maakt het nog aantrekkelijker, totaal het geld waard

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GG 18-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke machine, neemt volledige roeroppervlakte mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Gekocht om zijn roer capaciteit, mooie uiterlijk. Stoere machine met genoeg mogelijkheden om uit te breiden met allerlei onderdelen

Pluspunten

  • Stevig stoer
  • Goede roermogelijkheden

Minpunten

  • Niet gevonden
  • Niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Naessens 18-05-2019
  • Product gekocht

Kenwood KMX750 keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit, mooi apparaat in de keuken. Werkt naar behoren. Kan het zeker aanbevelen. ben er blij mee.

Reageer

Patrick 14-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, staat mooi in de keuken. Eerste gebruik beviel goed. Maakt misschien wel wat lawaai, maar ik weet niet of dat normaal is, het is namelijk onze eerste keukenmachine. Voorlopig bevalt het goed!

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Voelt degelijk aan

Minpunten

  • Enigzins lawaaierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtig en stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

10,0
Een hele mooie keukenmachine om te zien en werkt krachtig genoeg om een goed brooddeeg te mixen. De machine is zwaar waardoor deze niet op het aanrechtblad staat te schudden tijdens gebruik. Verder vind ik de hulpstukken om je machine uit te bereiden een hele leuke optie voor in de toekomst. Alleen tijdens mijn zoektocht welke keukenmachine ik wilde gaan kopen vond ik het in eerste instantie niet makkelijk te vinden wat dan precies de uitbereidingsmogelijkheden waren. Uiteindelijk heb ik het wel gevonden en voor deze machine gekozen :)

Pluspunten

  • Krachtige motor voor brooddeeg
  • Mooi design
  • zware machine, staat niet te schudden bij gebruik
  • uitbereidingsmogelijkheden

Minpunten

  • uitbereidingsmogelijkheden niet makkelijk gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dan 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Eenvoudig te bedienen, traploos snelheid te verhogen, klinkt goed in elkaar. Voordeel dat de pastamachine en gehaktmolen los bij te bestellen zijn als uitbreiding. Door de flexi klopper krijg je alles in de kom gemeng

Pluspunten

  • robust

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid 09-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische machine! Meer dan waard.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

10,0
Ik deed mijn baksels altijd al met een K-mix, maar dan met de mixer. Deze vond ik al een topper! Maar ik wilde wat meer gemak. Maar vond de uitgave altijd zo groot. Toch deze keukenmachine gekocht. Ben er zo vreselijk blij mee! Veel
machine voor minder geld dan "die ene"...;) Mooie zware machine die niet aan de loop gaat als hij op volle toeren draait. Ingrediënten worden ook goed gemengd. En het geluid vind ik persoonlijk erg meevallen ( na veel slechte recensies hierover gelezen te hebben. ) Behalve dat deze machine doet waar hij goed in is....is het ook nog eens een pronkstuk in de keuken. Als je net als ik eerst de uitgave wat groot vind...moet je voor de mixer gaan. Beste mixer ooit! Lekker zwaar in de hand, mixed bijna uit zichzelf. Dan jezelf wat gunnen...en overgaan op deze machine. :)

Pluspunten

  • Mooie grote kom
  • Design
  • Geluidsarm
  • Mengt alles goed

Minpunten

  • Beperkt aantal hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van der Sluis 18-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi uitgevoerde keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Mooi uitgevoerde keukenmachine. Straal degelijkheid uit. Aanwinst op mijn aanrechtblad. Handige hulp in de keuken

Pluspunten

  • Blijft stevig staan tijdens bereiden beslag.

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews