Kenwood kMX750BK zwart - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 251 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMX750BK zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R. Amri 30-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwalitatieve keukenmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Gekocht bij de Mediamarkt die in de aanbieding was en er een cashback actie liep gedurende de maand mei. De keukenmachine is zeer degelijk en de motor kan moeiteloos deeg kneden. Waar de goedkope keukenmachine niet stil staan op het aanrecht en veel lawaai maken, is deze keukenmachine van Kenwood stevig en staat goed op zijn plaats. Tevens vind ik dat de motor geluidsarm is. Kortom ik kan alleen maar de keukenmachines van Kenwood aanbevelen. Het is een sieraad voor in de keuken.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Betrouwbaar
  • Zeer lange levensduur
  • 5 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RM1991 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

10,0
Mooi design, grote mengkom van 5 liter en een krachtige motor.
Inclusief 3 hulpstukken, dus geschikt om van alles te maken!

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke goede machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Reviews gelezen, vergeleken met Kitchenaid machines kwam deze er ook erg goed uit, en meer waar voor je geld

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Goede bouwkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jarno 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit, maar werkt erg prettig, makkelijk en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Voor dit product gekozen, omdat het naast het uiterlijk gewoon erg functioneel is en erg goed en makkelijk werkt.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Anti spat deksel
  • Accessoires

Minpunten

  • Geluid bij op volle toeren draaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marijke 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Wauw, wat een krachtpatser. Gisteren 750 gr volkoren speltbloem deeg gedraaid en dat zonder problemen. Geen geschuif over het aanrecht, gewoon zoals het hoort. Stabiel en niet al te veel lawaai. Je voelt en ziet de kracht. Erg tevreden over het geheel. Alleen jammer dat er geen flexi-klopper bijgeleverd kan worden.
Biscuitdeeg en eiwit kloppen is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • krachtig en stabiel
  • geen blender en of citruspers.

Minpunten

  • geen flexi-klopper te krijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kmix 750

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Een mooie machine waar je goed brooddeeg mee kunt maken. Ik heb het product nog te kort om een uitgebreide review te maken.

Pluspunten

  • Krachtig machine
  • Goed schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 02-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen en ziet er mooi uit!

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Mijn ouders hebben deze mixer ook en ik heb hem daar ook al meerdere keren gebruikt. Ik ben er zeer enthousiast over en kan hem zeer aanbevelen aan iedereen!

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • sterke motor
  • Fijne accessoires

Minpunten

  • Niet alles op de bodem wordt altijd meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maggie 27-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Okay kitchen mixer

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

5,0
The machine works well and does its job. But don't wash any of the parts in the dishwasher even though it says it's dishwasher safe! After one wash of the beater attachment, the silver coating was already coming off!

Pluspunten

  • Mixes
  • Nice colour

Minpunten

  • Not dishwasher safe
  • Uneven weight distribution

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Rob 27-05-2021
  • Product gekocht

Mooi en stevig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Het is een mooi en zwaar product. Ik gebruik hem ook voor brood en pizzadeeg. Tot nu toe ben ik erg tevreden.

Reageer

Sinnemas 26-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote mengkom!

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

10,0
Het is een super product dat makkelijk werkt. We hebben voor dit model gekozen omdat goed uit testen komt voor brooddeeg. Dit kunnen wij uit eigen ervaring bevestigen. De prijs/kwaliteitsverhouding is geweldig!

Pluspunten

  • Grote mengkom
  • Klopper/mixer/kneedhaak zijn makkelijk te wisselen
  • Estetisch verantwoord object voor in de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sami 26-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Prima keukenmachine, mixt het deeg goed. De machine Maakt niet al teveel geluid en ziet er chique uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjen 16-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Essentieel voor de thuis kok!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

10,0
Essentieel voor de thuiskok die graag voor veel mensen kookt en bakt! Handig, duurzaam en zeer aan te raden!

Pluspunten

  • duurzaam
  • sterk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 14-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

keukenmachine Kenwood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat, voldoet prima aan mijn wensen, zoals een handvat aan de kom en een makkelijke bediening.
Geluid valt ook wel mee.

Pluspunten

  • handvat aan kom
  • makkelijk te bedienen
  • complete uitrusting
  • uitbreidingen die mogelijk zijn

Minpunten

  • geluid mag wat minder bij hogere snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.B. 13-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

10,0
Goed product, voldoet aan verwachtingen. Grote kom en goede mixer. Alle gewenste accessoires zijn erbij.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bart 12-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waanzinnig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Dit is typisch een product dat ik eerder had moeten kopen! Van pizzadeeg tot pannenkoeken! Daarnaast een mooi kwalitatief product en design welke niet misstaat in de keuken!

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksgemak
  • RVS kom

Minpunten

  • Timer ontbreekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jo 11-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

10,0
Wat een onwijs fijne mixer!
Ik heb deze gekregen voor moederdag en heb er Al 2 heerlijke taarten mee gemaakt!
Stevige kwaliteit en makkelijk schoon te maken. Ik ben er heel blij mee!

Pluspunten

  • Stevig
  • Cappiciteit
  • Makkelijk schoon te maken
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PB 11-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Beste aanschaf voor in de keuken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Door de coronamaatregelen veel aan het koken en bakken geslagen. Mijn vorige keukenmachines voldeden niet meer en heb voor moederdag dit model gekregen. Gelijk uitgeprobeerd door een cake te bakken met de K-klopper. Het beslag werd veel luchtiger en gladder door deze mixer. Nu al erg tevreden over het apparaat. Of je het cadeau krijgt of zelf aanschaft, het is en blijft de beste aanschaf voor je keuken. Ik ben al aan het sparen voor andere accessoires zoals de vleesmolen

Pluspunten

  • grote kom
  • makkelijk in onderhoud
  • groot assortiment accessoires

Minpunten

  • kan er geen noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naomi 11-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

8,0
Mooi ontwerp. De machine is een echte blikvanger in je keuken! Gebruik gemaakt van zeer degelijke materialen (rvs). De meegeleverde accessoires zijn makkelijk te wisselen. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. Een klein minpuntje is dat de garde-flexiklopper er niet bij geleverd wordt. Verder is de machine goed schoon te maken en ook de accessoires. Ik beveel dit product zeker aan!

Pluspunten

  • 6 snelheden
  • Mooi design
  • Goede kwaliteit accessoires
  • Goed schoon te houden
  • Goede kwaliteit machine

Minpunten

  • Geen garde flexiklopper meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Smits 10-05-2021
  • Product gekocht

Backing bad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
Nadat mijn lieve vrouw mij een grill guru bbq cadeau deed, kon ik natuurlijk niet weer met een bloemetje aan komen lopen. Een keukenmixer moest het worden. En ja een perfect match! Niet alleen heb ik na een lekker stuk vlees, nu ook een perfect desert. Ook de lekkerste sausen worden nu in een handomdraai in elkaar geklopt. Echt een aanwinst voor deze twee foodies 😋

Pluspunten

  • Lekker compact
  • Snelheden goed regelbaar
  • Redelijk stil
  • Super mooi design

Minpunten

  • Maar een mengkom in de doos

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arno1965 10-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ook perfect voor pizzadeeg!

Geschreven voor: Kenwood kMX750BK zwart

Algemene score

9,0
We hebben een pizzaoven gekocht en dan moet er zo nu en dan ook deeg worden gemaakt. Ik ben begonnen deeg met de hand te maken, maar merkte dat dat niet consistent ging. Met deze machine maak je een perfecte deeg constante kwalitiet!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Zeer sterk
  • Prachtig om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews