Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marrie 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Happy kitchen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Ik heb een Bosch keukenmachine gekocht en word daar helemaal blij van. Niet allerlei aparte apparaten, maar één machine met hulpstukken waarmee ik alles kan: van slagroom kloppen tot brood bakken, van smoothies malen tot milkshakes kloppen, heerlijke sapjes persen en op een eenvoudige manier salades maken.
Een semi-professioneel apparaat dat stoer staat te glimmen in mijn keuken voor een uitstekende prijs. Zeker met zo'n refund actie er bovenop.
Daar wordt een keukenprinsesje helemaal happy van!

Pluspunten

  • Staat goed stevig, zeker met zuignappen.
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Wagenaar 14-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Hele fijne machine die veelzijdig inzetbaar is. Hij heeft een vaste plek op het aanrecht omdat hij erg weinig ruimte inneemt en dagelijks wordt gebruikt. Alles is ook erg makkelijk weer schoon te maken. Er zijn erg veel accessoires, (ook los) verkrijgbaar maar deze vindt ik in verhouding erg duur. Na jaren gebruik was mijn mengbeker stuk en heb ik om die reden besloten de gehele machine nieuw aan te kopen weliswaar in de standaard uitvoering omdat ik de overige accessoires natuurlijk gewoon kan blijven gebruiken. Heb daardoor ook ontdekt dat er possitieve verbeteringen zijn gedaan aan de machine. Ik raad deze machine zeker aan!

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden in 1 machine
  • Weinig ruimte nodig op aanrecht

Minpunten

  • Losse accessoires zijn duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

VPE-WHY 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stabiele machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

8,0
Een geweldig apparaat. De motor is krachtig, maakt niet teveel lawaai en de bediening super eenvoudig. Ook fijn: schoonmaken is heel snel gedaan omdat het apparaat niet overal kleine hoekjes heeft waar vuil in blijft zitten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan Heidstra 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte, strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Voor het eerst van mijn leven de perfecte slagroom geklopt, heb met spanning gekeken hoe dat ging. Met kerst stand het prachtig op het toetje. Het restant is mooi tot nu 2 dagen na de kerst en smaakt het heerlijk op mijn welverdiende kopje koffie. De citruspers werkt ook heel goed. Enne alles nu in één met mijn oude blender en citruspers weer een ander blij gemaakt.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • werkt goed

Minpunten

  • het was even uitzoeken hoe alles in elkaar stak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

N.I.J.A 21-07-2021

Veelzijdig, niet krachtig

Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een grote teleurstelling. Heb het apparaat nu bijna een jaar, pastadeeg maken kan het apparaat niet. Werd geprezen om zijn krachtige motor. 200gram pastadeeg gaat het apparaat al in oververhittingsbeveiliging voor het deeg klaar is. Met 400gram (zou 450gr moeten aankunnen 3-5min) loopt het apparaat al na 40 seconden vast waarna het na 'reset' binnen 10sec weer gebeurd. En dit terwijl bosch ook pasta accessoires voor dit apparaat verkoopt.

Nu in gesprek met bosch hopende op een oplossing. Anders was dit voor mij het laatste bosch keuken apparaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Johanna 23-05-2021

Super apparaat

Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Moest er even mee prutsen voor ik t allemaal doorhad maar het is een super handig en veelzijdig apparaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Saartje 30-01-2021

Super fijne machine

Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben zeer tevreden over de keukenmachine! Als eerste instantie schrok ik een beetje van het geluid wat er af kwam, maar eigenlijk valt dit enorm mee. Tot nu toe heb ik mooie brooddeegjes gemaakt en werkt het helemaal naar behoren. De andere onderdelen heb ik helaas nog niet kunnen testen. Ik ben zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Joep 27-01-2021

Geen pizzadeeg kneden

Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Rammelt bijna uit elkaar bij het maken van pizza-/brooddeeg op basis van in 1ste instantie 500gr bloem en zelfs daarna met 300gr bloem.
Slaat ook constant uit zodat steeds opneiuw aanzetten nodig is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mixer 28-11-2020

Mixer

Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Jammer dat extra niet in winkel te koop zijn aleen online
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Volop in gebruik 25-07-2020

Mijn nieuwe keukenmachine

Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg tevreden; hadden we veel eerder moeten kopen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 23-07-2020

Tot nu toe erg tevreden.

Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Had hem eigenlijk veel eerder moeten kopen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Conny 14-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving. De machine doet wat hij moet doen. Gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kritische klant 25-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi, handzaam apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

8,0
Apparaat 1 dag in huis. Kan in ieder geval goed smoothies maken, en voor de rest moet ik het nog even afwachten, maar dat is logisch nietwaar.

Pluspunten

  • mooi
  • handzaam

Minpunten

  • nog niet ontdekt
  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

geen foto 14-11-2019

Redelijk

Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

8,0
Bij het maken van een volkorendeeg (500 gr. meel en 350 ml. water 70%) beweegt het apparaat redelijk heftig heen en weer, er ontstaat dus behoorlijk wat frictie en kan mij niet voorstellen dat dit gezond is voor de machine
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Donna 04-06-2019

Makkelijk in gebruik!!

Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

10,0
Het is net of ik deze machine al jaren in gebruik heb. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Onderhoud snel en makkelijk.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

AvH 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

10,0
De prijs,kwaliteit en functionaliteit is prima. Makelijk in gebruik en onderhoud. Neemt niet veel ruimte inbeslag. Stevig exemplaar.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Functionaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige en degelijke machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Mijn moeder had vroeger al een Bosch Keukenmachine. Ik wilde dus zelf ook al jarenlang een Bosch Keukenmachine en ben er net zoals zij superblij mee! De machine voldoet echt aan alle verwachtingen en eindelijk krijg ik mijn beslag luchtig!
Het is een mooie compacte machine met de nodige accessoires.

Pluspunten

  • Compact en mooie vormgeving
  • Staat stevig
  • Stevige rvs kom
  • Vele accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie design keukenmachine een aanwinst in de keuken

Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

10,0
Mooie keukenmachine een sieraard voor in de keuken, eenvoudig te bedienen, stevig en solide materiaal. Multifunctioneel een machine die voor vele doeleinde te gebruikten. Nu alweer zin om te gaan bakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela0511 06-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

10,0
Super machine met vele opties
Niet geheel geleuidloos ,maar maakt stuk minder lawaai als mijn vorige machine
Echt een aanrader ook een mooi model trouwens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fiederelsje 22-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prachtige keukenmachine voorzien van handige snufjes

Geschreven voor: Bosch MUM5 Start Line universal wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

8,0
De keukenmachine is niet alleen mooi maar ook heel handig. Even wat in de blender of sinaasappels uitpersen is nu ook in een handomdraai gedaan en heel weinig afwas achteraf. Hij staat stevig door de antislib onderkant. Ik ben blij dat ik hem heb

Pluspunten

  • meerdere functies
  • antislib
  • ruime kom
  • veel snelheids standen
  • spatdeksel

Minpunten

  • best groot van stuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews