Bosch MUM50123 oranje, wit, zilver, transparant - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Aantal snelheden
4
Kleuren
oranje, wit, zilver, transparant
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marrie 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Happy kitchen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb een Bosch keukenmachine gekocht en word daar helemaal blij van. Niet allerlei aparte apparaten, maar één machine met hulpstukken waarmee ik alles kan: van slagroom kloppen tot brood bakken, van smoothies malen tot milkshakes kloppen, heerlijke sapjes persen en op een eenvoudige manier salades maken.
Een semi-professioneel apparaat dat stoer staat te glimmen in mijn keuken voor een uitstekende prijs. Zeker met zo'n refund actie er bovenop.
Daar wordt een keukenprinsesje helemaal happy van!

Pluspunten

  • Staat goed stevig, zeker met zuignappen.
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rianne 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige vormgeving, fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met de aankoop van deze MUM50123.
Hij is prettig in gebruik, ik heb er inmiddels enkele malen gebruik van gemaakt voor het maken van taart, oliebollenbeslag (zwaar beslag) en het opkloppen van slagroom. In alle gevallen ben ik er erg tevreden over.
Het apparaat staat stabiel, is eenvoudig bedienbaar, maakt geen grote herrie en is ook nog eens prachtig van uiterlijk!

Pluspunten

  • Eenvoudig bedienbaar
  • Maakt geen herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mum50123 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mum50123

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer uitgebreide keukenmachine.
Ideaal voor het maken van shakes met bevroren fruit, het maken van deeg etc.
Alles is makkelijk schoon te maken en eenvoudig in gebruik maar kwalitatief erg goed.

Pluspunten

  • Meerdere opties op 1 apparaat
  • Uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny Smelt 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede, stevige, gemakkelijk te bedienen machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een goede machine. We hebben de machine net gekocht en al voor een aantal klusjes gebruikt. Het maken van oliebollendeeg ging goed. Cakedeeg maken ging goed. Er komen heerlijke smooties uit.
Waarom we deze machine hebben gekocht? Hij kwam goed uit een test van de Consumentenbond: 7,9.
De machine werkt heel plezierig. Hij doet zijn werk goed. Het enige "negatieve" puntje wat ik zou kunnen bedenken is, dat de kom wel iets groter zou mogen zijn.

Pluspunten

  • Prettig in gebruik
  • Goede prestaties in de diverse taken

Minpunten

  • Kom mocht iets groter (is bijna 4 liter)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan Heidstra 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte, strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst van mijn leven de perfecte slagroom geklopt, heb met spanning gekeken hoe dat ging. Met kerst stand het prachtig op het toetje. Het restant is mooi tot nu 2 dagen na de kerst en smaakt het heerlijk op mijn welverdiende kopje koffie. De citruspers werkt ook heel goed. Enne alles nu in één met mijn oude blender en citruspers weer een ander blij gemaakt.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • werkt goed

Minpunten

  • het was even uitzoeken hoe alles in elkaar stak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Louisaugust 09-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

geweldige gebruiks--mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na vergelijking met andere merken zoals o.a. Tefal, Princess, Bourgini en Kenwood welke een enorm e herrie maken is dit een verademing.
Apparaat voldoet aan de verwachting met de bijgeleverde blender, citruspers de deeg/meng haken en de garde.
Met de mogelijkheid om nog veel andere hulpstukken er bij te kopen is dit een prima keuken apparaat.
Apparaat is een vervanger van onze 20 jaar oude keukenmachine van Moulinex.

Pluspunten

  • stil in gebruik, geen herrie maker.
  • makkelijk te reinigen
  • dvd met zo'n 80 recepten, gratis bij geleverd.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Praktisch en handig

Algemene score

9,0
Prachtig vormgegeven en zeer praktische keukenmachine. Geen toeters en bellen maar handig in gebruik en doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Degelijk.en praktisch
  • Door noppen zit het vast op het werkblad
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
leonida58 16-12-2016

Zitten hier ook raspen bij?

Reageer