Bosch MUM50123 wit, oranje, zilver, transparant - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,9 liter
tile-Aantal standen
4 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen, kneden, blender, sapcentrifuge
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM50123 wit, oranje, zilver, transparant op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marrie 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Happy kitchen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM50123 wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Ik heb een Bosch keukenmachine gekocht en word daar helemaal blij van. Niet allerlei aparte apparaten, maar één machine met hulpstukken waarmee ik alles kan: van slagroom kloppen tot brood bakken, van smoothies malen tot milkshakes kloppen, heerlijke sapjes persen en op een eenvoudige manier salades maken.
Een semi-professioneel apparaat dat stoer staat te glimmen in mijn keuken voor een uitstekende prijs. Zeker met zo'n refund actie er bovenop.
Daar wordt een keukenprinsesje helemaal happy van!

Pluspunten

  • Staat goed stevig, zeker met zuignappen.
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

VPE-WHY 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stabiele machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM50123 wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

8,0
Een geweldig apparaat. De motor is krachtig, maakt niet teveel lawaai en de bediening super eenvoudig. Ook fijn: schoonmaken is heel snel gedaan omdat het apparaat niet overal kleine hoekjes heeft waar vuil in blijft zitten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela0511 06-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM50123 wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

10,0
Super machine met vele opties
Niet geheel geleuidloos ,maar maakt stuk minder lawaai als mijn vorige machine
Echt een aanrader ook een mooi model trouwens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fiederelsje 22-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prachtige keukenmachine voorzien van handige snufjes

Geschreven voor: Bosch MUM50123 wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

8,0
De keukenmachine is niet alleen mooi maar ook heel handig. Even wat in de blender of sinaasappels uitpersen is nu ook in een handomdraai gedaan en heel weinig afwas achteraf. Hij staat stevig door de antislib onderkant. Ik ben blij dat ik hem heb

Pluspunten

  • meerdere functies
  • antislib
  • ruime kom
  • veel snelheids standen
  • spatdeksel

Minpunten

  • best groot van stuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch keukenmachine MUM50123 21-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede solide keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM50123 wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Makkelijk te gebruiken keukenmachine met voldoende accessoires.
Mooi design. Gemakkelijk te bedienen, voldoende mogelijkheden en mooie rvs kom.
Staat goed vast op aanrecht.

Pluspunten

  • stevige RVS kom

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ben harkema 14-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Toch iets minder degelijk dan gedacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM50123 wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Ik heb hem op 24-01-2018 gekocht en was/ben erg enthousiast, maar helaas begint de binnenbak van de citruspers al barstjes te vertonen. Toch minder degelijk dan gedacht, Verder vind ik het een heel fijn apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marloes 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, multifunctionele en goede keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM50123 wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Op deze keukenmachine uitgekomen na de test van de Consumentenbond begin dit jaar. Inmiddels gekocht en erg tevreden! De keukenmachine ziet er mooi uit en is niet onwijs groot waardoor die goed op het aanrecht kan staan en werkt super goed! Mooie accessoires erbij waardoor die ook multifunctioneel is.

Pluspunten

  • Compact en mooi design
  • Multifunctioneel door accessoires
  • Stevig, ook door zuignappen aan onderkant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben Harrkema 24-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn stabiel en compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM50123 wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Ik heb het gekocht omdat onze mixer en citruspers het begeven hadden. We zochten een apparaat dat kon mixen, deeg kneden en sinaasappels persen. Het was even zoeken hoe de deegkom vastgeklikt moest worden. het leek of het apparaat meteen al stuk was, maar dat bleek een mijns inziens terechte beveiliging. We hebben hem nu twee weken in gebruik en hij bevalt ons prima. Brooddeeg, cake en taartdeeg, slagroom kloppen en sinaasappels persen gaat heerlijk. Het appraat is gemakkelijk om te bouwen en staat erg stabiel. Het maakt niet veel herrie en het is gemakkelijk goed schoon te maken. Kortom een prima aanwinst. Wij bergen hem op, maar als je hem op je aanrecht wilt laten staan, ka ndat ook prima: het is mooi vorm gegeven.

Pluspunten

  • stabiel
  • goed schoon te maken

Minpunten

  • snoer gaat wat lastig naar binnen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rianne 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige vormgeving, fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM50123 wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met de aankoop van deze MUM50123.
Hij is prettig in gebruik, ik heb er inmiddels enkele malen gebruik van gemaakt voor het maken van taart, oliebollenbeslag (zwaar beslag) en het opkloppen van slagroom. In alle gevallen ben ik er erg tevreden over.
Het apparaat staat stabiel, is eenvoudig bedienbaar, maakt geen grote herrie en is ook nog eens prachtig van uiterlijk!

Pluspunten

  • Eenvoudig bedienbaar
  • Maakt geen herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mum50123 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mum50123

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM50123 wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Een zeer uitgebreide keukenmachine.
Ideaal voor het maken van shakes met bevroren fruit, het maken van deeg etc.
Alles is makkelijk schoon te maken en eenvoudig in gebruik maar kwalitatief erg goed.

Pluspunten

  • Meerdere opties op 1 apparaat
  • Uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny Smelt 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede, stevige, gemakkelijk te bedienen machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM50123 wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Ik vind het een goede machine. We hebben de machine net gekocht en al voor een aantal klusjes gebruikt. Het maken van oliebollendeeg ging goed. Cakedeeg maken ging goed. Er komen heerlijke smooties uit.
Waarom we deze machine hebben gekocht? Hij kwam goed uit een test van de Consumentenbond: 7,9.
De machine werkt heel plezierig. Hij doet zijn werk goed. Het enige "negatieve" puntje wat ik zou kunnen bedenken is, dat de kom wel iets groter zou mogen zijn.

Pluspunten

  • Prettig in gebruik
  • Goede prestaties in de diverse taken

Minpunten

  • Kom mocht iets groter (is bijna 4 liter)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan Heidstra 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte, strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM50123 wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Voor het eerst van mijn leven de perfecte slagroom geklopt, heb met spanning gekeken hoe dat ging. Met kerst stand het prachtig op het toetje. Het restant is mooi tot nu 2 dagen na de kerst en smaakt het heerlijk op mijn welverdiende kopje koffie. De citruspers werkt ook heel goed. Enne alles nu in één met mijn oude blender en citruspers weer een ander blij gemaakt.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • werkt goed

Minpunten

  • het was even uitzoeken hoe alles in elkaar stak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Louisaugust 09-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

geweldige gebruiks--mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM50123 wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Na vergelijking met andere merken zoals o.a. Tefal, Princess, Bourgini en Kenwood welke een enorm e herrie maken is dit een verademing.
Apparaat voldoet aan de verwachting met de bijgeleverde blender, citruspers de deeg/meng haken en de garde.
Met de mogelijkheid om nog veel andere hulpstukken er bij te kopen is dit een prima keuken apparaat.
Apparaat is een vervanger van onze 20 jaar oude keukenmachine van Moulinex.

Pluspunten

  • stil in gebruik, geen herrie maker.
  • makkelijk te reinigen
  • dvd met zo'n 80 recepten, gratis bij geleverd.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Praktisch en handig

Geschreven voor: Bosch MUM50123 wit, oranje, zilver, transparant

Algemene score

9,0
Prachtig vormgegeven en zeer praktische keukenmachine. Geen toeters en bellen maar handig in gebruik en doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Degelijk.en praktisch
  • Door noppen zit het vast op het werkblad
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
leonida58 16-12-2016

Zitten hier ook raspen bij?

Reageer