Bosch MUM58L20 wit, grijs - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,9 liter
tile-Aantal standen
7 snelheden/standen
Functies
blender

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 47 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM58L20 wit, grijs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arjan 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk veelzijdig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

9,0
Wat een handig veelzijdig en compact apparaat! Makkelijk te bedienen zelfs onze kinderen hakken, snijden, en smoothie-en wat af!
Perfecte aankoop, iedereen blij in huis!

Pluspunten

  • compact
  • veelzijdig
  • mooie vormgeving
  • veilig in gebruik

Minpunten

  • Snoer mag iets te kort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mooie machine 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie keuken machine vele extra hulpmiddelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

8,0
Veel mogelijkheden met deze multi keuken machine, groente snijden, deeg kneden, Makkelijk ingrediënten toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

proosten 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede snelheid en makkelijke onderhoud

Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

10,0
wij hebben voor deze Bosch gekozen omdat hij in prijs kwaliteit zeer goed is het apparaat werkt zeer makkelijk en goed
alles is goed zuiver te houden daar de machine kan roteren
alles is van goede kwaliteit gemaakt daar wij bijna alle keuken apparaten van Bosch hebben
vaatwasser hebben we vorige maand gehaald

mvg een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosh 20-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

7,0
Gokozen voor deze machine ivm de krachtige motor en veelzijdig gebruik. Ik gebruik hem dagelijks o.a.voor glutenvrij broodmeel mengen en groente snijden.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Stevige machine

Minpunten

  • Sla snijden lukt moeilijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Janneke 22-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

8,0
Wij hebben deze Mum aangeschaft omdat wij steeds meer groentes eten en anders veel moeten snijden. Vandaag heb ik hem voor het eerst gebruikt en hij beviel super. Het neemt even tijd in beslag om de feeling met het apparaat te krijgen om de onderdelen te verwisselen. Maar daar zal ik vast snel handigheid in krijgen. Ik heb bij andere revieuws gelezen dat de blender snel kapot gaat. Voor mijn gevoel is hij wel degelijk. Ik vind het trouwens een mooi formaat.

Pluspunten

  • Met veel onderdelen uit te breiden
  • Maakt niet veel lawaai

Minpunten

  • Nog niet ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ans 18-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke assistent in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

9,0
Dit product is met hoge wattage sterk genoeg en met vele accessoires erg uitgebreid in mogelijkheden.

Pluspunten

  • Sterk
  • Veel accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven apparaat. Ik had eerst een ander type besteld met veel extra's, maar toen ik deze tegenkwam heb ik toch voor deze gekozen. Hij heeft precies wat ik nodig heb en heeft een krachtige motor.
Ook leuk dat je er losse onderdelen bij kunt bestellen, zodat je precies kan nemen wat je nodig hebt.

Pluspunten

  • mooi
  • sterk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

7roeden 07-10-2017

Compleet

Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

8,0
Geweldig apparaat om lekkere producten te maken. Niet moeilijk in het gebruik en eenvoudig de onderdelen schoon te maken. Staat mooi in de keuken, niet te groot en te klein. Kortom tevreden met de aankoop.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Karin 21-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat nu een paar weken en ben er al heerlijk mee aan de slag geweest. Het heeft dan ook een vaste plaats op mijn aanrecht, want dat is het makkelijkste. Moet alleen nog een een makkelijke manier bedenken om alles op te bergen ipv van alle accesoires telkens weer in de doos op te bergen. Het tasje is super handig want die past in de mengkom, alleen de rest neem wat meer plek in. Maar dan heb je ook wat.
Van een vriendin de sapcentrifuge erbij gekregen dus maak elke dag een lekker sapje of dmv de blender een heerlijke smoothies zowel met vers als bevroren fruit.
Het kneden en mengen van deeg wijst zichzelf, je kan in het boekje altijd de standen even checken die je moet gebruiken.
Het raspen moet je even handigheid kwa dikte mee krijgen op welke snelheid of rasp je moet gebruiken maar dat komt van eigen door ervaring wel goed.
Het was even sparen, maar ben super blij met mijn apparaat. Het is een goede investering. Zou nog wel een tweede mengkom willen.

Pluspunten

  • Makkelijk te hanteren
  • Makkelijk schoon te houden
  • Werkt snel
  • Mooi design
  • meerdere accessoires bij te kopen

Minpunten

  • Opbergen is een beetje lastig ( grote doos )

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 06-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

8,0
Na vele recensies doorgenomen te hebben uit gekomen bij de Bosch MUM58L20 een goede machine die er nog goed uit ziet ook, brooddeeg ermee gemaakt en dit was oke, geluidsniveau zeer laag hierbij, niet teveel trillende delen bij deze zware inzet. Doet wat er omschreven staat, de meegeleverde extra's zoals blender en snijmolen maakt hem heel compleet voor een keukenmachine in die prijsklasse. Nog een voordeel zijn de attributen die men hierbij nog kan aanschaffen. Ik ben benieuwd naar zijn levensduur maar dit geldt voor elk ander merk ook.

Pluspunten

  • sierlijk apperaat
  • Laag geluidsniveau
  • complete machine

Minpunten

  • nog geen tot nu toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 05-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Compacte alleskunner

Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

9,0
Robuste uitstraling heeft deze keukenmachine. RVS kom met mixer en deeghaak. Maakt weinig lawaai en is erg makkelijk in de bediening. Naast het standaard werk ook te gebruiken om te raspen, snijden en blenden. Geen verder poespas en overbodige onderdelen die te snel stuk gaan. M.a.w. een prima koop.

Pluspunten

  • Bediening
  • Uitstraling
  • Geluid

Minpunten

  • Prijs (je neigt naar goedkopere modellen te gaan)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 03-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg fijn apparaat met krachtige motor in deze prijscategorie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

9,0
Deze keukenmachine bevalt mij erg goed. Hij is erg makkelijk in gebruik, heeft veel kracht en krijgt al een aantal hulpstukken meegeleverd waardoor je gelijk aan de slag kunt. Uiteraard nog genoeg uit te breiden, maar daar kijk ik later pas naar.

Ik heb nu een aantal taarten gemaakt en die worden goed luchtig. Het voordeel van deze kom is dat je die ook goed warm kunt maken voor bereiding.
Daarnaast heeft deze een soort draaiende kop waardoor hij goed de ingrediënten mee neemt. Uiteraard wel opletten met bereiding van koude boter, maar dat is met alle mixers zo, zelfs met de handmixer moet je dan erg opletten. Even pauze en dan een spateltje erdoor heen en hup weer verder met de bereiding.

Hulpstukken klikken er makkelijk op en zijn ook goed schoon te krijgen. Ik was ze wel met de hand af, maar volgens beschrijving zouden ze ook in de vaatwasser kunnen.

Het enigste minpunt wat ik tot nu toe kan vinden is dat de blender wat luidruchtig is volgens de kinderen

Pluspunten

  • Mooi design
  • Krachtig apparaat
  • Mixt alels goed mee
  • Staat goed door zuignappen

Minpunten

  • Bij blenden wel wat veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cobbe 05 01-05-2017
  • Product paar weken in bezit

robuust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

9,0
het is een stabiel en robuust apparaat, hij kneed en mix fijn.
ben heel blij met deze keuze.
hij staat stevig en de onderdelen zijn stevig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

K 27-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super gebruiksvriendelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk apparaat echt een aanrader. Goed schoon te houden en duidelijke gebruiksaanwijzing.
Ruime keus in mogelijkheden door verschillende bijbehorende onderdelen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

snk 25-04-2017
  • Product paar weken in bezit

mix-bereik is super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

9,0
Super fijne mixer! de zijkanten van de schaal worden goed mee-gemixt. Een stille machine.
Het apparaat kost wat maar dan heb je ook echt wat goeds!

Pluspunten

  • stille machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mahn 06-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

krachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine net gekocht en meteen in gebruik genomen. Erg intuïtief in gebruik. Krachtige machine en veel mogelijkheden tot uitbreiden.

Pluspunten

  • krachtig
  • intuïtief in gebruik
  • veel opties ter uitbreiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 31-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Perfect!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

9,0
Super handig. Je kunt zeer gemakkelijk met één machine het gehele regiment van keukenhandelingen uitvoeren. Het schoonmaken van de machine is zeer eenvoudig en het kan allemaal in de afwasmachine.
Een groots apparaat welke toch compact is op te bergen.
Wij vinden hem echter zo mooi dat het op het aanrecht blijft staan. Dan pak je hem gemakkelijk.
Een regelrechte aanrader dus!

Pluspunten

  • COMPACT
  • STERK
  • EENVOUDIG TE REINIGEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jastsali 30-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Perfecte hulp in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

9,0
Het was even zoeken hoe het allemaal werkt, maar met behulp van de duidelijke gebruiksaanwijzing was dat snel geregeld. Ideaal apparaat in de keuken. Er lukken nu dingen die vroeger nooit lukten.

Pluspunten

  • krachtig
  • gemakkelijk in gebruik
  • onderdelen eenvoudig in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Postma 21-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Bosch keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

9,0
Dit product voldoet meer dan aan de verwachtingen. Het is multifunctioneel. Een erg groot voordeel is dat bij het malen van groente, kaas e.d. er geen grote resten overblijven en er erg weinig ruimte zit tussen het mes en de rand waardoor er geen grote stukken tussendoor glippen. Kortom een prima keuze waar we ontzettend veel mee kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bloks 18-12-2016

Toppertje

Geschreven voor: Bosch MUM58L20 wit, grijs

Algemene score

10,0
Is erg makkelijk in gebruik, zowel voor taarten e.d als voor het snijden en raspen.
Het staat ook nog eens erg mooi op het aanrecht.
Gebruik hem dagelijks, echt een top apparaat
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews