Bosch MCM3501M zwart - Reviews

8,8 Lees 80 reviews
Best Reviewed jun 2016 Bosch MCM3501M zwart
Best Reviewed juni 2016
Specificaties
Inhoud kom
2 liter
Aantal snelheden
2
Kleuren
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 80 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harold 15-01-2017 Product paar maanden in bezit

compact, krachtig, functioneel en stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteit verhouding is ideaal. Een klein, stijlvol apparaat met de juiste accessoires.
Voldoende accessoires voor dagelijks gebruik.
Staat prachtig in de keuken - met relatief weinig ruimte gebruik.
Apparaat is krachtig , zeer gebruikersvriendelijk en makkelijk om schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 13-01-2017 Product paar dagen in bezit

Iedeaal keukenapparaat en handig voor meer dan smoothies

Algemene score

8,0
Top ding, ziet er goed uit en is niet te groot.
Ook handig om groente mee te snijden voor een soepje.

Ook goed school te maken

Pluspunten

  • Strak desing
  • Divers

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

cindy 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat voor prima prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat met heel veel functies! Hij neemt niet veel ruimte in, hij is gemakkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • veel functies
  • goede prijs
  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Irene Artz 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijk en sterk materiaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat er een blender bij zit en direct ook de keukenmachine zelf. De prijs vind ik erg aantrekkelijk. Hiervoor koop je ook een goede blender maar nu heb ik de voordelen van de keukenmachine er bij.

Pluspunten

  • makkelijk schoonmaken
  • sterk

Minpunten

  • lawaaierig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rina 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

mooi apparaat

Algemene score

8,0
Heb hem net in huis. ziet er erg mooi uit. Ik heb al eerder een blender van Bosch aangeschaft, en was daar heel tevreden over. ik hoefde ook niet lang na te denken om weer een Bosch apparaat aan te schaffen.

Pluspunten

  • Handig
  • Snel
  • Simpel schoon te maken

Minpunten

  • Mag iets stiller

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gre 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

foodprocessorBosch MCM3501M zwart

Algemene score

9,0
Geweldige foodprocessor, heb het alle dagen gebruikt en heb alles uitgeprobeerd de blender, het rasp/snijwerk, hakmogelijkheden , mixkom om gerechten te pureren, kortom alles en ben zeer tevreden wat ik hier mee kan doen

Pluspunten

  • mixkom voor pureren,
  • heerlijke smoothies die je ermee maakt
  • licht bedienbaar en veiligheid door en door
  • zuignappen voor stabiliteit;

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch Keukenmachine 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn gezin is er erg blij mee. We eten snel en gezond! Met dit apparaat is het pureren en fijn maken voor de allerkleinste een eitje. Zelfs hebben we al een shake gemaakt en dit is ook zoooo lekker!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch MCM3501M zwart 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

mooi formaat qua inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op de plaatjes zag de MCM3501M er goed uit. Vooral de groote en de inhoud die erin kan van de foodprocessor leek mij fijn. Toen ik de doos opende was ik ook erg blij dat mijn verwachtingen klopten. Daarnaast verbaase mij het wat je wel allemaal niet met de foodprocessor kan. Ik heb hem genomen omdat mijn oude blender kapot was.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ritsel65 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

mooi apparaat handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik maak nu enkele dagen gebruik van dit apparaat en ben daar zeer bij mee.
door zijn compacte vorm gebruikt hij niet veel ruimte in de keuken, dit is zeker voor ons heel handig omdat wij niet zo een grote keuken hebben.
hakken snijden mixen alles nu met het grootste gemak met een apparaat, ben er zeer blij mee.

Pluspunten

  • compact en toch sterk
  • een vreugde om mee te werken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

KEUKENMACHINE

Algemene score

10,0
Ik heb hem uit de doos gehaald ziet er allemaal super degelijk uit
We hebben hem op de keuken geplaatst en direct een heerlijke fruits drank gemaakt
Dit ging echt super makkelijk.
Ben erg benieuwd naar de rest van de accessoires
We gaan er zeker weten veel gebruik van maken

Pluspunten

  • veel verschilde accessoires
  • ziet er erg degelijk uit

Minpunten

  • Sorry heb ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimitri 05-01-2017 Product paar weken in bezit

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt geen spijt van de aankoop van deze machine. Mooi apparaat met veel mogelijkheden. Werkt prima, gemakkelijk en is gemakkelijk schoon te maken. Tevens een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • veel functies
  • mooie en degelijke uitstraling
  • voldoet volledig aan verwachtingen

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Caron 05-01-2017 Product paar weken in bezit

Compact supertalent

Algemene score

9,0
We zijn helemaal dol op onze hulp. Pijnboompitten wortels alles gaat er als razende door. Daarnaast is het compact en kan goed in ons keuken opgeborgen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marleen 05-01-2017 Product paar maanden in bezit

Behulpzaam koksmaatje!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn, stevig, heel compleet en supercompacte foodprocessor. Hele familie blij met snelle en creative nieuwe bak- en kookresultaten met behulp van deze keukenhulp.

Pluspunten

  • sterk
  • compact
  • veel accesoires
  • snel in gebruik te nemen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Daanie 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Wat een kracht!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds kort in gebruik, tot nu toe ben ik erg blij mee. Ik heb lang gezocht naar een degelijke processor voor een zacht prijsje. En deze heeft zeker een goede prijs-kwaliteitsverhouding. En hij staat goed op mijn aanrecht!

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Mooi uiterlijk
  • Redelijk stil vergeleken met andere apparaten

Minpunten

  • Afwassen en drogen is wat onhandig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 05-01-2017 Product paar weken in bezit

handig en niet moeilijk en doeltreffend

Algemene score

9,0
Mooi app. doet het goed en is handig in gebruik. mooi klein en toch zoveel functie's. zeker een aanrader als je toch een keuken app. wilt hebben. en voor dit geld. kan het haast niet geloven.
Sublime

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • gewicht is te ligt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gosia 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi, compact, veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het zou perfect worden als het nog in vatwas zou kunnen. Maar toch vind ik als een ervarene huisvrouw een mooi toestel voor smoothies, hakken, snijden enzovoort. Het is ook niet te groot en dat vind ik ook een voordeel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annemieke 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

Krachtige machine met veel functies

Algemene score

8,0
Een heel mooi apparaat
Compact en met veel functies.
De motor is sterk genoeg voor het maken van smoothies uit de vriezer.

Alles is in de kom op te ruimen wat ook erg praktisch is.

Pluspunten

  • Makkelijk op te ruimen
  • Compact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rien 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prima keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima keukenmachine, veel functies en handig in gebruik. Vandaag voor het eerst gebruikt en voldoet aan de verwachtingen,

Pluspunten

  • Veel assessoires
  • Robuust design

Minpunten

  • geen persfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 31-12-2016 Product paar weken in bezit

Multifunctionaliteit ten top

Algemene score

9,0
Voor weinig geld geweldig keukengemak! Een machine die het allemaal voor je doet: hakken, snijden, mixen, mengen en blenden. Heerlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevins 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Klein & krachtig met een goede prijs-kwaliteit verhouding

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit apparaat is de perfecte assistent voor in de keuken. Snijden, raspen, hakken of blenden gaat zonder enige probleem. Ik heb al meerdere smoothies gemaakt, groenten fijn gehakt en al eens een lekkere kruiden heksenkaas gemaakt. Voor de bouwkwaliteit lijkt tot nu toe het apparaat betrouwbaar te zijn en meerdere jaren mee te kunnen. Al met al een zeer goede aankoop in mijn ogen.

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit
  • Alleskunner (hakken, malen, snijden, blenden)
  • Formaat
  • Krachtig

Minpunten

  • Veel afwas

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews