Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Aantal snelheden
7
Kleuren
wit, zilver, zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Astrid 05-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie krachtige machine

Algemene score

9,0
Omdat mijn oude MUM4405 na meerdere jaren intensief gebruik ermee ophield, werd het zoeken naar een ander apparaat. Het was eigenlijk een eenvoudige keuze: weer een Bosch! Het is een mooi compact apparaat die doet wat ie moet doen. Dit keer voor een wat krachtigere motor en luxere uitvoering gekozen zodat hij nog beter broodmixen aankan, en ook nog mooi staat op het aanrecht. Hij wordt zo vaak gebruikt dat hij niet meer in de kast wordt gezet! Ik maak er van alles mee: slagroom, cakebeslag, opgeschuimde eiwitten, biscuitdeeg, brooddeeg, pizzadeeg.. noem maar op. Het gaat allemaal prima. Wel opletten bij aanzetten dat je rustig opbouwt naar hogere stand anders spettert ie. En tussendoor een keer langs de bodem schrapen, want daar blijft soms wat plakken. (dat voorkom je volgens mij nooit anders zou de mixer tegen de kom aan schrapen). Dus ik ben erg blij met mn keuze! (een nog wat grotere kom zou wel mooi zijn geweest, deze is prima voor de meeste recepten, ook voor 2 brooddegen tegelijk, maar soms is ie net te klein)

Pluspunten

  • Strakke vormgeving
  • Krachtige motor
  • Makkelijk te openen (1 druk op de knop)
  • Klopt goed luchtig
  • Veel verschillende standen, + pulse stand
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ftek 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact en minder geluid dan verwacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed apparaat mooi compact. Neemt niet veel ruimte in beslag. Geluid is minder dan verwacht. Heeft 7 standen. De kom is net gemiddeld. De zuignappen zijn lekker handig te bevestigen op het aanrecht.

Pluspunten

  • 7 standen
  • Stille motor
  • Zuignappen onder poten.
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annie 13-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitvoering, praktisch model/maat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht als cadeau voor mijn zoon. Ikzelf heb deze machine ook en ben er zeer tevreden over. Makkelijk in gebruik, mooi model en goede maat om op aanrecht te laten staan. Zuignappen aan onderzijde zorgen voor grote stabiliteit.
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Helma 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn Bakmaatje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze keukenmixer doet wat ik ervan verwacht. Mooi glad cakebeslag en luchtige cake! Mengt compact deeg voor appeltaart. Door de zuignapjes blijft de machine goed op zijn plek staan tijdens het mixen. de machine doet zijn werk zonder lawaai en zo kun je tussendoor al opruimen en dat scheelt tijd. Het hoesje met de kloppers past mooi in de mengkom bij het opbergen. Ik ben heel blij met mijn bakmaatje!

Pluspunten

  • Compact apparaat
  • Hoesje met kloppers past in mengkom
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W. 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veelzijdig apparaat. Je kunt het voor veel verschillende gerechten gebruiken. Fijn dat de arm licht is. Ook prettig dat de mix onderdelen van RVS zijn en in de vaatwasser kunnen.

Pluspunten

  • RVS mix onderdelen
  • Lichte arm
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mo 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compleet, krachtig en compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Complete, krachtige en compacte keukenmachine die past in elke kleine keuken. Handig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Geen overbodige onderdelen, maar kan alles wat een keukenmachine moet kunnen.
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch MUM54A00 Keukenmachine 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch MUM54A00 Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat, past prima in mijn keuken en staat niet in de weg. De 900 watt merk je ook erg goed. Kan wat stuggere deeg prima aan! Onwijs blij mee.. Heb hiervoor ook een Bosch gehad en nu een stapje hoger.
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W.Huisbrink 03-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handzame kom en prima in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een geweldig fijn apparaat! In weinig tijd kun je de heerlijkste baksels klaarmaken. Het beslag is snel gemengd het kost geen inspanning.

Minpunten

  • Het beslag blijft aan de rand van de kom plakken
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. de Jezus 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind dit apparaat super mooi en hij werkt uitermate stil. Fijn om je lekkerste recepten te mixen en alle soorten taarten mee te bakken. Alleen een beetje groot voor op mijn aanrecht. Verder prima apparaat!
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pefecte appeltaart gebakken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanmorgen gekocht, vanmiddag meteen appeltaartdeeg gemaakt. Perfect zonder kleverige vingers. Het deeg werd prachtig, nog nooit zo'n mooie taart gemaakt qua korst.
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Impelen 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compacte samenstelling

Algemene score

9,0
Door mijn handicap kan ik niet meer gebruik maken van een mixer, met de keukenmachine van Bosch kan ik toch met kleinkinderen koekjes blijven bakken en pannenkoeken maken.
makkelijk in gebruik en goed schoon te maken. Alles ( van de hulpstukken natuurlijk) kan in de vaatwasser

Pluspunten

  • compact
  • makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sylvia 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echte aanrader!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfekte keukenmachine; het deeg is super snel klaar en precies zoals ik het wil hebben. De machine maakt minder geluid dan ik gedacht had en ik heb echt spijt dat ik hem niet eerder heb aangeschaft. Niet echt goedkoop maar elke euro zeker waard. Het handige is ook dat je altijd nog andere accessoires aan kunt schaffen zoals bv. een blender. Niet langer wachten en kopen deze keukenmachine!!!!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Maakt snel perfekt deeg
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wietse 22-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Krachtige machine die alles aan kan!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
onze eerste mum stond onder onze cv in de bijkeuken door lekage in de cv heeft onze mum hierdoor waterschade opgelopen en deed hierna niets meer.
Omdat de machine ons zo goed bevalt hebben wij gelijk weer een nieuwe gekocht.
Het is een ideaal apparaat vooral als je veel bakt of een smoothies maakt rauwkost snijden het gaat allemaal zonder probleem.
Onze mum is de bosch mum 54A00

Vriendelijke groet
Wietse

Pluspunten

  • 7 snelheden
  • Staat zeer stabiel
  • Is goed doordacht

Minpunten

  • Het schoonmaken van het sijgedeelte is even werk
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Elles 15-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooie compacte keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De keukenmachine heb ik gekocht voor het bakken van ons eigen brood.. Ik vind dat die dat goed doet. Op stand 1 en 2 krijgt die het brood aan een mooie bol. Heb er ook al diverse andere dingen mee gemaakt.. Wil hem absoluut niet meer missen. Hij maakt wel wat geluid maar ik niet storend. En vind dat dit apparaten ook horen te doen. Tevens heeft het een mooie uitstraling zodat die ook mooi op het aanrecht kan blijven staan. En absoluut niet zwaar als je het wil verplaatsen.

Pluspunten

  • Compact
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 27-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

goed maar niet perfect

Algemene score

7,0
Goed, krachtig en relatief stil.
Maar niet perfect: het opbergen en uithalen van het aansluitsnoer is onhandig en als je beslag maakt voor bv pannenkoeken ontstaat een dikke kleverige laag op de bodem van de mengkom omdat er net even teveel ruimte is tussen de garde en de kom

Pluspunten

  • krachtig
  • relatief stil
  • staat stabiel door zuignapjes

Minpunten

  • snoer is niet makkelijk op te bergen
  • niet goed geschikt voor bv pannenkoekenbeslag
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Corina 26-01-2017
  • Product paar weken in bezit

fijne mixer

Algemene score

7,0
nog niet heel veel gebruikt maar bevalt tot nu toe goed.
haalt niet alles van de bodem, of ik moet er nog aan wennen....
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marlene 18-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch mixer

Algemene score

8,0
Ik mixer gekocht en ik ben er heel tevreden mee. Hij mixt goed en maakt weinig lawaai. Ook de standenkeuze is prettig voor het gebruik bij het maken van beslag van cake
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenprinces Lea 15-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

degelijke multifunctionele machine

Algemene score

9,0
doet alles wat ik wil en meer! prijs kwaliteit verhouding is goed. alleen de zuignapjes aan de onderkant blijven niet op ieder oppervlak zitten. veel dingen zijn niet mechanisch maar software matig, dat kan wellicht gevoelig zijn maar er is nog niet kapot gegaan.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit verhouding
  • veel accessoires
  • goed uit te breiden
  • hoge kracht

Minpunten

  • zuignappen plakken niet op ongelijk oppervlak
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alice 08-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi apparaat met handige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stevig apparaat met zuignappen waardoor hij niet wegschuift bij verwijderen kom.
Klein genoeg om niet in de weg te staan op mijn aanrecht en groot genoeg voor de heerlijke broodjes die ik maak en waarbij het deeg goed en soepel gekneed wordt
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 06-01-2017
  • Product paar weken in bezit

stil en krachtig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een stil en krachtig apparaat. Ook de grote mengkom van Roestvast staal is goed. Mijn kinderen hebben hem al vaak gebruikt in de par weken dat hij nu bij ons in huis is.
Erg blij mee

Pluspunten

  • Stil
  • Mengkom van RVS

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 wit, zilver, zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews