Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
Inhoud mengbeker
3,9 liter
tile-Aantal standen
7 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 40 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Astrid 05-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie krachtige machine

Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

9,0
Omdat mijn oude MUM4405 na meerdere jaren intensief gebruik ermee ophield, werd het zoeken naar een ander apparaat. Het was eigenlijk een eenvoudige keuze: weer een Bosch! Het is een mooi compact apparaat die doet wat ie moet doen. Dit keer voor een wat krachtigere motor en luxere uitvoering gekozen zodat hij nog beter broodmixen aankan, en ook nog mooi staat op het aanrecht. Hij wordt zo vaak gebruikt dat hij niet meer in de kast wordt gezet! Ik maak er van alles mee: slagroom, cakebeslag, opgeschuimde eiwitten, biscuitdeeg, brooddeeg, pizzadeeg.. noem maar op. Het gaat allemaal prima. Wel opletten bij aanzetten dat je rustig opbouwt naar hogere stand anders spettert ie. En tussendoor een keer langs de bodem schrapen, want daar blijft soms wat plakken. (dat voorkom je volgens mij nooit anders zou de mixer tegen de kom aan schrapen). Dus ik ben erg blij met mn keuze! (een nog wat grotere kom zou wel mooi zijn geweest, deze is prima voor de meeste recepten, ook voor 2 brooddegen tegelijk, maar soms is ie net te klein)

Pluspunten

  • Strakke vormgeving
  • Krachtige motor
  • Makkelijk te openen (1 druk op de knop)
  • Klopt goed luchtig
  • Veel verschillende standen, + pulse stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hasret 16-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super product

Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

10,0
Super product ik ben erg tevreden ik wil elke dag iets maken ik ben erg blij had ik maar eerder gekocht ik wilde hem zo graag maar vondt hem te duur nu met korting mooi mee genomen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Danny 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MUM54A00

Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

10,0
Top apparaat! Geen moeite meer om een goed beslag te maken. Ook fijn dat je het apparaat kan uitbereiden.
Alles kan in de vaatwasser ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha 23-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch keukenmachine MUM5 Startline

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

9,0
Prima keukenmachine die doet wat hij dient te doen. Zeer goed tevreden over en beveel deze prima keukenmachine aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

10,0
Deze machine doet wat hij moet doen. Deeg kneden, beslag kloppen. Makkelijk te gebruiken en schoon te maken .

Pluspunten

  • Snelheid
  • Rustige machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michèle Verburgt 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Precies wat ik zocht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

8,0
Gelijk dezelfde dag nog gebruikt. Staat stevig en is stil. Ik heb deeg gekneed en eieren geklopt en beide ging uitstekend. Handig in gebruik en makkelijke schoon te maken. prijs kwaliteit is top.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon te maken
  • prijs is prima
  • leuk design

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Liz 17-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer krachtige perfecte keukenmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

10,0
ik wilde een Bosch hebben, omdat je weet dat het dan goed is. Nou dat is hij dan ook, ik zit nu al aanvullende accessoires uit te zoeken en ga hem zeker uitbreiden.
ik raad deze prachtige machine iedereen aan!

Pluspunten

  • Hij kan met gemak deeg aan
  • Hij staat heel stevig op de zuignappen
  • Een sieraad in mijn keuken

Minpunten

  • Geen minpunten te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd Plas 15-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine doet zijn werk goed

Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

9,0
Het is een mooie machine die doet wat hij moet doen. De kloppers komen bijna tot op de bodem en de draaiing zorgt ervoor dat alle beslag wordt gemengd. Ik hoef (zeker op de hoogste stand) als ik cakebeslag of biscuit beslag maak voor taarten niet met een spatel door de kom om alles gemengd te krijgen. Het maken van botercreme stond niet in het boekje vermeld, maar geniet de slagroom klopper boven de drietand klopper. De botercreme werd heerlijk luchtig. Het apparaat verbruikt wel veel stroom, maar is wel heel snel. Het instellen van het apparaat is makkelijk. Het apparaat is lucht en makkelijk te verplaatsen. De zuignappen zorgen voor voldoende stabiliteit. Het apparaat is in vergelijking met andere mixers niet erg luidruchtig. Enige echte minpunt vond ik de deksel. Die zit wel goed vast, maar is open onder de arm van de machine, waardoor suikerbakkerspoeder en poederige mixen alsnog om je machine heel stuiven. Als deze beter af had gesloten had dit apparaat wat mij betreft een 10 gehad.

Pluspunten

  • mixt goed en luchtig
  • Makkelijk in gebruik
  • Mixt snel
  • Staat stabiel en is niet zwaar
  • Maakt niet enorm veel lawaai

Minpunten

  • Deksel is open onder de arm
  • verbruikt veel stroom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.L. Smeenk 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top keukenmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

10,0
"Klein, handzaam en ondanks kunststof behuizing een zeer solide keukenmixer die bovendien eenvoudig in gebruik is.
Kortom een daverde "topper" voor een zeer schappelijke prijs.
Indien wenselijk kunnen zeer veel z.g. "hulpstukken" aangeschaft worden waarmee een optimaal en professioneel gebruik
aanzienlijk kan woerden uitgebreid.

Pluspunten

  • pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mum 54 A 00 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

10,0
Geweldige mixer voor brooddeeg zeer stabiel en mooie uitstraling kwalitatief zeer goed goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.v.Eijndt 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

10,0
dit is een perfecte machine zeer degelijk, met los te kopen assescoires (vleesmolen,schijf om patat te snijden) we zijn er heel content mee.

Pluspunten

  • sterke motor
  • veel mogelijkheden
  • goed uit te breiden
  • stille motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ftek 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact en minder geluid dan verwacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

9,0
Goed apparaat mooi compact. Neemt niet veel ruimte in beslag. Geluid is minder dan verwacht. Heeft 7 standen. De kom is net gemiddeld. De zuignappen zijn lekker handig te bevestigen op het aanrecht.

Pluspunten

  • 7 standen
  • Stille motor
  • Zuignappen onder poten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annie 13-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitvoering, praktisch model/maat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

9,0
Gekocht als cadeau voor mijn zoon. Ikzelf heb deze machine ook en ben er zeer tevreden over. Makkelijk in gebruik, mooi model en goede maat om op aanrecht te laten staan. Zuignappen aan onderzijde zorgen voor grote stabiliteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Helma 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn Bakmaatje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

9,0
Deze keukenmixer doet wat ik ervan verwacht. Mooi glad cakebeslag en luchtige cake! Mengt compact deeg voor appeltaart. Door de zuignapjes blijft de machine goed op zijn plek staan tijdens het mixen. de machine doet zijn werk zonder lawaai en zo kun je tussendoor al opruimen en dat scheelt tijd. Het hoesje met de kloppers past mooi in de mengkom bij het opbergen. Ik ben heel blij met mijn bakmaatje!

Pluspunten

  • Compact apparaat
  • Hoesje met kloppers past in mengkom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W. 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

8,0
Veelzijdig apparaat. Je kunt het voor veel verschillende gerechten gebruiken. Fijn dat de arm licht is. Ook prettig dat de mix onderdelen van RVS zijn en in de vaatwasser kunnen.

Pluspunten

  • RVS mix onderdelen
  • Lichte arm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mo 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compleet, krachtig en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

9,0
Complete, krachtige en compacte keukenmachine die past in elke kleine keuken. Handig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Geen overbodige onderdelen, maar kan alles wat een keukenmachine moet kunnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch MUM54A00 Keukenmachine 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch MUM54A00 Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat, past prima in mijn keuken en staat niet in de weg. De 900 watt merk je ook erg goed. Kan wat stuggere deeg prima aan! Onwijs blij mee.. Heb hiervoor ook een Bosch gehad en nu een stapje hoger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W.Huisbrink 03-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handzame kom en prima in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

8,0
Het is een geweldig fijn apparaat! In weinig tijd kun je de heerlijkste baksels klaarmaken. Het beslag is snel gemengd het kost geen inspanning.

Minpunten

  • Het beslag blijft aan de rand van de kom plakken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. de Jezus 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

9,0
Ik vind dit apparaat super mooi en hij werkt uitermate stil. Fijn om je lekkerste recepten te mixen en alle soorten taarten mee te bakken. Alleen een beetje groot voor op mijn aanrecht. Verder prima apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pefecte appeltaart gebakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM54A00 zwart, wit, zilver

Algemene score

9,0
Vanmorgen gekocht, vanmiddag meteen appeltaartdeeg gemaakt. Perfect zonder kleverige vingers. Het deeg werd prachtig, nog nooit zo'n mooie taart gemaakt qua korst.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews