Meest populaire keuze
Bekijk product 8.9(40)
Bosch Styline Keukenmachine - 900W - 3.9L - Wit/RVS - Keukenmachines
De MUM54251 is een heerlijke machine, die alles in kleine blokjes snijdt, of heerlijk beslag mixt voor taarten. we hebben de vleesmolen gebruikt om gebraden kipfilet tot gehakt te draaien en dat ging goed.
het enigste nadeel is, als je niet veel te snijden hebt, maak je wel veel onderdelen smerig en moet je nadien wel direct afwassen en heb je nog wel veel werk. maar je hebt mooie gelijke blokjes/plakjes/reepjes. dat lukt me met de hand niet. Nu kregen we ook nog een extra beslagkom ivm actie! Super. Samen met m'n 14 jarige dochter gebruiken we hem veel en nu kun je ook nog even beslag er in laten staan, terwijl je de appelblokjes voor de appeltaart snijdt. Zeker aan te raden en zeer complete machine.
Het apparaat kan bijna alles. De hakmogelijkheid ontbreekt jammergenoeg, maar is als assescoire apart te bestellen. Mooi design. Handig die draaiende arm.
Alles wijst zichzelf de weg. De onderdelen zijn een voudig te monteren en schoon te maken via de vaatwasser.Prima gebruiksaanwijzingen ( voor elk onderdeel een ) in het Nederlands.
Het kunststof is soms gevoelig voor breuk en verkleuring. Overige zaken ( o.m.een sterke 900W aandrijving) zien er degelijk uit.
Deze MUM in huis gehaald omdat ik dol ben op koken.
Leuk apparaat met vele mogelijkheden. Bevalt uitstekend! De Citruspers gebruiken wij iedere dag en het sap is heerlijk. Ook het mengen in de mengkom van verschillende producten gaat heel soepel. Slagroom kloppen, taart bodem maken etc. Het gaat allemaal met gemak met deze MUM. Het handige is dat je het apparaat aanzet en ondertussen kun je andere dingen doen. Ook de blender werkt uitstekend. Het was even zoeken hoe het precies allemaal werkte. De beschrijving is niet heel duidelijk van de blender, maar uiteindelijk lukt het goed. De vleesmolen en blokkensnijder heb ik nog niet gebruikt. Ziet er allemaal mooi uit. Wat ik jammer vind is dat deze versie geen automatisch oprollend snoer heeft.. Andere versies hebben dat wel, maar ik denk dat ze daar standaard mee moeten worden uitgevoerd. (kleine moeite). De metalen mengkom is erg stevig en robuust. fijn om mee te werken. De verschillende gardes zijn gemakkelijk te installeren en schoon te maken. Ik vind het een mooie apparaat prijs/kwaliteit verhouding. Hopelijk gaat hij lang mee!
Heb deze machine nu 12 dagen in huis maar ik heb hem al zeker 20 keer gebruikt , vindt dit een ontzettend fijn apparaat om mee te werken ik zou hem zeker aan iedereen aanraden.
Is een zeer degelijk en compleet apparaat met een fraai design. Compleet afgewerkt met het zelfoprollende snoer. Ook de bijbehorende onderdelen zijn ongekend compleet. Verrassend is de cd met recepten e.d. leuk om mee aan de gang te gaan!
Prima apparaat, ziet er mooi uit, doet wat hij moet doen. Helaas zelf de blender zelf laten vallen, dan gaat hij wel kapot….
Mooi apparaat, met heel veel mogelijkheden.
Duidelijke beschrijving en waarschuwing voor scherpe messen. Nog niet lang in bezit, maar heb alle vertrouwen dat ik er veel plezier in zal hebben.
Degelijk apparaat met veel functies. Hij staat bij mij op het aanrecht en wordt voor veel doeleinden gebruikt. Met name bij het bakken is dit apparaat niet meer weg te denken, met andere woorden: een echte aanrader!
Fantastisch apparaat, waar we lang voor hebben gespaard en nu eindelijke alle gemakken van kan hebben. Ongelooflijk hoe uitgebreid ze is. De Meng en kneed functie is goed, de snijmogelijkheden super.
1 minpuntje is de materiaal keuze voor sommige onderdelen. Dat kan iets degelijker voor het geld denk ik.
Evengoed een 10- totaal!
Prima apparaat.
Veelzijdig en als je er even mee gespeeld hebt.
Inmiddels heb ik het apparaat gebruikt voor koekjesdeeg.
Daarbij valt wel op dat de mixer moeite heeft met kleine hoeveelheden deeg.
Brooddeeg ging prima.
Ook de blokjessnijder gebruikt om een snelle salade in elkaar te zetten. Dat ging uitstekend; die functie zal ik zeker vaak gaan gebruiken.
Bij gebrek aan poedersuiker heb ik de blenderfunctie gebruikt om poedersuiker te maken van kristalsuiker. Ook dat werkte prima.
Al met al zeer tevreden over dit apparaat; ziet ook nog mooi uit.
Ook de mogelijkheid om een gedeelte van de accessoires op te bergen in een meegeleverd tasje, wat dan weer in de mengkom past, is super!
Mooi apparaat en geweldige vormgeving, dit zorgt voor een mooie toevoeging in de keuken die ook multifunctioneel is.
Mooi apparaat, degelijk en makkelijk in gebruik, nadat je de eerste keer even alles op je gemak hebt uitgeprobeerd!
Vind het ook ideaal voor het kneden van gehakt, schone handen en kan iedere keer nog wat kruiden/ingredienten toevoegen naar smaak, zonder iedere keer mijn handen te wassen
Zeer mooie machine met alle mogelijke hulpstukken. We hebben nu een machine waar we heerlijke gerechten kunnen maken.
De machine is robuust, heeft een krachtige motor en heeft ons tot nu toe alleen maar overtuigd van een juiste aankoop!
Na enig wikken en wegen gekozen voor de 54251. Onze vorige machine, Braun KM32, had een beperkt aantal mogelijkheden.
In deze machine de gewenste en meer mogelijkheden gevonden. Wat betreft de bediening: een kind kan de was doen: SUPER!
Iets teveel kunststof gebruikt, maar het ziet er goed uit.
zit er mooi uit kan er veel mee in de keuken lekker handig machine en kost ook niet zo veel geld ,is lekker simpel om te bedienen