[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg blij met deze mixer die ik speciaal heb gekocht om brooddeeg mee te kneden. Dat doet hij echt prima, zonder dat het deeg in een klont in het midden blijft zitten zoals bij sommige andere machines. Ik ben minder tevreden over de kwaliteit van de bijgeleverde accesoires, die veelal van zeer gemakkelijk breejbaar plastic zijn. De stamper van het snijapparaat viel even op het aanrecht en er was meteen een stuk afgebroken. Dat kan best beter. In de advertenties voor de mixer wordt geag gemaakt van een handig oprolmechanisme voor het snoer, maar tot mijn teleurstelling ontbreekt dit op deze toch wel dure versie. Je kunt het snoer met veel geduld in de voet proppen, maar dan gaat het er moeilijk weer uit. Er is geen oprolmechanisme aanwezig. Raspen is goed, de blokjessnijder ook, maar er is veel af te wassen na elk gebruik en het in elkaar zetten is niet eenvoudig. Ik vind het jammer dat er een vleesmolen bij zit, die ik nooit zal gebruiken, maar geen apparaat om kruiden fijn te malen, die ik er nu los bij moet kopen. Al met al heel erg tevreden over het kneden en mixen, maar jammer dat het plastic zo breekbaar is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com