Kenwood KWL90.004SI zilver - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 50 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KWL90.004SI zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geweldig 27-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super blij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

10,0
Tot nu toe mijn beste aankoop. De keukenmachine is gebruik vriendelijk. Binnen 2 minuten had ik het apparaat al aan het werk. Dit zonder gebruiksaanwijzing door te nemen. Je kan je apparaat ook nog uitbreiden. Dus nu ga ik sparen voor 3 extra onderdelen. De keukenmachine is niet al te groot. Dus pas wel in een kleine keuken. Voor mij eist het apparaat wel een vaste plek. De keukenmachine weegt 15 kilo. En ik kan helaas door mijn aanrijding het keukenmachine niet constant verplaatsen. Ik ben super blij met mijn aankoop. Hij is heel krachtig, werkt stil en de verlichting is subtiel. Dus ik raad iedereen aan om de machine te kopen. Je krijgt geen spijt.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Krachtig
  • Je kan het uitbreiden
  • Stil
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**o@s**n.nl 27-07-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

9,0
Bijzonder mooi gestroomlijnd apparaat. Wat echt handig is zijn het ingebouwde lampje en weegschaal.

Reageer

roger 12-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

9,0
super mooi stevig apparaat. zeer degelijk en goed ontworpen. werkt prima en ben er blij mee

Pluspunten

  • mooi
  • degelijk

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jana 20-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader voor beginnende en ervaren bakkers

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

9,0
Ik vind mijn Kenwood een echte bakkershelper. Zo makkelijk gaat het kneden en mengen, dat ik eigenlijk zelf niet veel hoef te doen. Ook vind ik de ingebouwde weegschaal en timer echt geweldig. Daarbij kun je er ook je deeg laten rijzen en chocolade smelten. Ik had nooit verwacht dat het bakken zo veel makkelijker kan worden, maar toen ik deze machine online zag staan en alle functies bekeken heb, wist ik meteen dat dit dé keukenmachine voor mij is. En ik had gelijk.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veelzijdig
  • Functioneel
  • Mooi :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Viev bakt graag 16-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superfijne mooie en sterke machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

9,0
Supermooie machine! Heel erg blij mee!
Deze machine is sterk, super mooi voor het zwaardere werk maar ook zeker voor het normale/lichtere werk! Ook de bijbehorende kloppers zijn van zwaar materiaal waardoor deze heel stabiel zijn en naar mijn idee niet snel kapot zullen gaan of beschadigen
Erg handig dat de machine de kom kan verwarmen en dat er een weegschaal in zit!! Dikke prima!
Wel moet ik nog even puzzelen in de juiste afstelling van de garde/ kloppers zodat ook alles im de kom goed gemengd wordt.
Klein minpuntje vind ik wel dat het afdekklepje van waar je nog een accesoire in kan pluggen, aan de voorzijde van kunststof is en er makkelijk afvalt wanneer je het aanraakt. Maar dat is geen drama!
En ik vind het erg jammer dat de blender en de citruspers en snijmachine van mijn oude machine niet op deze machine passen. De aanschaf van een die wel past is dan weer best duur omdat alles los aangeschaft moet worden.

Pluspunten

  • Ingebouwde weegschaal
  • Degelijk materiaal
  • Verwarmings functie voor 1 van de kommen
  • 2 beslagkommen

Minpunten

  • Makkelijk afvallend beschermkapje

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Birgitta de Haan 15-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt perfect, echt een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

8,0
Prachtig design, werkt naar behoren en krachtig.
Verwarmings functie en weeg functie echt een luxe.
Door de ingebouwde verlichting heb je perfect zicht.
Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Grote mengkom
  • Dubbele mengkom
  • Ingebouwde verlichting
  • Ingebouwde weegschaal
  • Ingebouwde verwarmingsfunctie

Minpunten

  • Groot om op de bergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vegamiekie 11-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

8,0
Het is een prachtige robuuste machine, sterk genoeg voor brooddeeg. Makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Stevig
  • Veel opties
  • Grote machine

Minpunten

  • Weegschaal is erg gevoelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R**l@h**e.nl 07-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

9,0
Is een degelijk apparaat waar ik nog veel plezier aan zal beleven. Het heeft een mooi design.

Pluspunten

  • Degelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 03-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

10,0
Nooit een staande mixer gehad. Deze machine overtreft meteen alle verwachtingen. De kom is prachtig verlicht, de weegschaal is praktisch en meet nauwkeurig, de voorkeuze standen maken gebruik een 'eitje'. De verwarmfunctie zorgt ook voor extra gemak. Al van alles gemaakt met goed resultaat.

Wat ik ook heel fijn vind: alles voelt super degelijk. Zo zonde als een apparaat snel stuk gaat. Dat zou me bij dit apparaat verbazen. Ik kneed er deeg in voor 2 broden van 900 gram (dus 1800 gram deeg) en dat gaat moeiteloos. Machine staat als een huis.

Je moet er wel de ruimte voor hebben op je aanrecht, want met ruim 8 kilo zet je 'm niet steeds 'even weg'.

Enige nadeel wat ik kan benoemen is de geluidproductie. Het is vooral dat het geluid wat onaangenaam is qua toon. Maar dat merk je eigenlijk alleen als je met je neus bovenop de kom staat, bijvoorbeeld om te kijken wanneer je slagroom goed is.

Pluspunten

  • Werking
  • Weegschaal
  • Verlichting kom
  • Kwaliteit toebehoren en apparaat zelf (degelijk)

Minpunten

  • Geluidsproductie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

w**s@g**l.com 02-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topproduct

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

10,0
Via schoonouders die ouder model Chef xl hebben. Zij waren erg enthousiast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emc 24-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Net gekocht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

8,0
Ik heb de mixer net binnen gekregen. Ziet er zeer solide en degelijk uit. Formaat is prima. Ga ik veel plezier van hebben

Pluspunten

  • Degelijk en solide
  • Mooi formaat

Minpunten

  • tang voor verstellen deeghaak en klopper mist

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

n**l@h**l.com 21-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

10,0
Het is een hele goede keukenmachine die eigenlijk alles kan wat je van een keukenmachine wil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**r@g**l.com 18-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Handig in gebruik.
Kan zelf wegen en verwarmen.
Zodoende veel minder schoonmaak werk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

b**u@h**l.com 10-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KENWOOD KWL90.004Sl Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

9,0
Kenwood keukenmachine KWL90.004SL model. Krachtig apparaat, verschillende opzetstukken meegeleverd, touchscreen en twee verschillende vormen kommen.

Pluspunten

  • Extra mengkom
  • Krachtig
  • Eenvoudig
  • Verschillende accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annie 10-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pretiige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

7,0
Mooie kwaliteit voor deze prijs. Mooie functies erbij. Prettige grote kommen.

Pluspunten

  • 2 kommen
  • spatel erbij

Minpunten

  • groot apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

t**n@h**l.nl 06-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

9,0
Heel erg tevreden over de keukenmachine. Zeer krachtig. De lekkerst cupcakes ooit met die machine gemaakt

Pluspunten

  • Erg krachtig
  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi machine

Minpunten

  • Aan de dure kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

F**2@g**l.com 23-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

9,0
Wat een ontzettend mooie machine. Het touchscreen en de draai knop werken heel intuïtief. Geen geknoei meer meer met het tableren van Chocolade dat doe ik in het vervolg met mijn Kenwood. Super blij mee

Pluspunten

  • Licht boven de mengkom
  • Handig in gebruik
  • weegschaal geïntegreerd

Minpunten

  • Hoogte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koen 31-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede bakresultaten en snel klaar door verwarmfunctie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

9,0
Eerste baksels gemaakt; brownies, brood, pizza en oliebollen! Mooi deeg en vlot klaar door de verwarmfunctie. Bediening werkt ook naar wens. Niet de goedkoopste maar de prijs wel waard.

Pluspunten

  • Bediening
  • verwarmingsfunctie
  • mooi apparaat

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

k**n@d**g.nl 27-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine gekozen omdat ik voor kwaliteit wilde gaan. En voor de vele opties die de machine mogelijk maakt.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • mooi uiterlijk
  • krachtige machine

Minpunten

  • de accessoires bovenop is hoog
  • verder nog niets ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een paar dagen 27-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Professionele machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KWL90.004SI zilver

Algemene score

8,0
Krachtige, stevige machine. Moet wel ermee leren omgaan door uitproberen. Handleiding mag duidelijker, er zijn in de vertaling naar het Nederlands wat fouten ingeslopen, hierdoor kun je het verkeerde onderdeel te pakken hebben als je slagroom wilt kloppen. Voor deze prijs had ik wel een klein kookboekje of een goeie online instructie erbij verwacht, waarmee je meteen met het apparaat leert omgaan.
Verder een beauty, die terecht een red dot design award heeft gewonnen!

Pluspunten

  • Staat heel stevig
  • Krachtig door zijn 1400 watt

Minpunten

  • Instructies kunnen duidelijker
  • Omvangrijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews