Kenwood Multipro compact+ FDM316SS - Foodprocessor - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Multipro compact+ FDM316SS - Foodprocessor op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Janny haan 02-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine kenwood

Geschreven voor: Kenwood Multipro compact+ FDM316SS - Foodprocessor

Algemene score

4,0
Ben niet tevreden over keukenmachine ,vind dat hij niet goed mixt .en vindt ook dat hij niet goed snijdt met de gevolgen dat ik hem heel weinig gebruik .en daarvoor heb ik hem niet gekocht .Ik gebruik al jaren keukenmachine en deze stond goed aangeschreven want ik hou van goede producten maar helaas gebruik ik hem heel weinig en dat vindt ik heel jammer

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Rm 13-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro compact+ FDM316SS - Foodprocessor

Algemene score

10,0
Superhandig snel mooi scheelt hoop werk
Vaatwasserbestendig leuk beetje herrie weegschaal is top
Alles in 1 rest kun je weggooien, met deze kun je alles!!!

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 22-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro compact+ FDM316SS - Foodprocessor

Algemene score

8,0
Veel mogelijkheden met het apparaat ,citruspers,blender,mengen,raspen,smoothie maken,deeg bereiden en staat mooi op het aanrecht

Pluspunten

  • veel verschillende mogelijkheden
  • weegschaal

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ronnie 20-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideaal voor kleine huishoudens, snel, makkelijk en compact!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro compact+ FDM316SS - Foodprocessor

Algemene score

9,0
Na jaren een grote keukenmachine van Kenwood gebruikt te hebben, werd hij een beetje te groot toen de kinderen uit huis waren en ik maar voor 2 personen hoefde te koken. Ik ben dan ook blij met deze nieuw compacte foodprocessor die gemakkelijk, snel en ideaal voor kleine hoeveelheden is. Was even wennen omdat de grote keukenmachine en de onderdelen zwaarder en degelijker zijn, maar deze compacte machine doet qua prestaties niet voor hem onder. Hoewel de onderdelen lichter zijn en de snelheidsknop slechts 3 standen heeft, kan ik alles doen wat ik eerder met de grote keukenmachine deed.

Pluspunten

  • compact
  • weegfunctie
  • rasp en snij opening op één schijf
  • de onderdelen zijn licht van gewicht
  • makkelijk systeem om de onderdelen te bevestigen

Minpunten

  • geen kleine vulopening in de deksel van de kom
  • de snelheid is niet traploos regelbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R.Muller 20-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro compact+ FDM316SS - Foodprocessor

Algemene score

9,0
De vele hulpstukken/toebehoren. Een echte plus is de ingebouwde weegschaal.
Doordat er zoveel bij zit, heb je maar een apparaat nodig en voor de rest heb je een vrije werkplek.

Pluspunten

  • vele hulpstukken
  • weegschaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 19-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro compact+ FDM316SS - Foodprocessor

Algemene score

9,0
Vooralsnog een echt mooi apparaat. Nog maar net in huis dus ben erg benieuwd naar de resultaten. Cashback actie is mager en erg ingewikkeld. Beetje jammer eigenlijk. Hoop dat het apparaat beter bevalt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multipro compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Multipro compact+ FDM316SS - Foodprocessor

Algemene score

9,0
Net gekocht dus moet alles nog uitvinden maar het ziet er in ieder geval al fantastisch uit! Ik ga straks gelijk beginnen met hakken, snijden en kloppen. Ik kan in ieder geval niet meer zeggen dat het aan m'n apparatuur ligt als iets niet meer lukt.

Pluspunten

  • Een apparaat om te mixen, blenden en hakken
  • Met ingebouwde weegschaal ideaal!

Minpunten

  • Jammer dat ik hier geen flexhaak op kan monteren
  • En ook geen ballonmixer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Guido Debeus 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak vormgegeven machine, veel accesoires

Geschreven voor: Kenwood Multipro compact+ FDM316SS - Foodprocessor

Algemene score

8,0
Erg goede prijs/kwaliteitverhouding. Deze machine vervangt mijn oude citruspers en blender en voegt daar nog -tig keukenmachinefuncties aan toe.

Pluspunten

  • veel accesoires
  • strak vormgegeven
  • goede prijs/kwaliteitverhouding

Minpunten

  • tikje luidruchtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer