Kenwood Multipro compact+ FDM316SS - Foodprocessor rvs - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Multipro compact+ FDM316SS - Foodprocessor rvs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Simone 26-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi compact en compleet apparaat met veel accessoires en glazen mengbeker.

Pluspunten

  • Compact
  • Compleet
  • Glazen mengbeker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m**k@g**l.com 09-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige foodprocessor, goede kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Veelzijdige foodprocessor - zowel qua functionaliteiten en accessoires/toebehoren. De plastic onderdelen zoals mixkom, citruspers, etc zijn erg stevig en duidelijk van hoogwaardig plastic. De glazen blender is een fijne maat en het is fijn dat het kleine bakje waarmee je noten etc kunt hakken ook van glas is.

Pluspunten

  • glazen blender
  • glazen notenhakker
  • veel accessoires/toebehoren
  • stevige plastic onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**a@g**l.com 22-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Top foodprocessor!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze foodprocessor gekregen voor mijn verjaardag en ik ben er erg blij mee! Werkt naar behoren, maakt niet teveel lawaai. Stevige kwaliteit.

Pluspunten

  • Maakt niet teveel lawaai
  • Stevige kwaliteit

Minpunten

  • Kan zwaar deeg minder goed aan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andre 07-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende prijs/kwaliteit, zeer compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer compleet geleverd. Glazen duurzame blender en kruidenmaler. Heel veel accessoires. Ingebouwde weegschaal ideaal

Pluspunten

  • uitgebreid
  • ingebouwde weegschaal

Minpunten

  • gardes lijken fragiel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mischa 20-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat voor redelijke prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel veelzijdige machine, voelt deugdelijk aan, stevig en design is modern en praktisch. Vrouwtje is er heel blij mee.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Mooi design
  • Aansluitsnoer kan in machine opgeborgen
  • Ingebouwde weegschaal
  • Glas blender

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kay 27-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

5,0
De bovenkant van de food processor is niet waterdicht, waardoor vloeistof alle kanten uit vliegt bij een inhoud over de 600ml.

Minpunten

  • Food processor is niet geschikt voor vloeistoffen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer

Anne-Wil 20-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Meerdere keukenapparaten in één

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In eerste instantie was ik op zoek naar een blender. Tot ik dit apparaat zag. Geweldig en multifunctioneel en het ziet er super strak uit. Ik had ook nog geen keukenmachine en mixer dus dit was een ideale aankoop voor mij. Het apparaat snijdt alles heel gemakkelijk en jus persen gaat ook super snel nu. Daarnaast zit er een handige meeneem beker bij, zodat ik een smoothie to go kan maken! Ik ben echt super blij met dit apparaat en het scheelt ook een boel ruimte in de keuken omdat het andere losse apparaten vervangt. Ik raad het zeker aan, omdat het echt een goede prijs/kwaliteit heeft en het is gewoon een uitkomst!

Pluspunten

  • Veel functies
  • Vervangt meerdere losse keukenapparaten
  • Krachtig
  • Snijdt scherp
  • Blijft stevig staan

Minpunten

  • Maakt wel lawaai, maar dat had ik wel verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 08-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Meer standen zodat het rustiger aan gaat zou fijn zijn voor de citruspers. Verder tevreden over deze Kenwood.

Pluspunten

  • Compact
  • Veel mogelijkheden door de accessoires

Minpunten

  • 2 is te weinig standen voor citrus pers

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Noud 03-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige weegschaal!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig dat een weegschaal gebruikt kan worden om ingrediënten toe te voegen. De accessoires zijn erg uitgebreid, waardoor je werkelijk alles kunt maken en mixen om tot je gewenste gerechten en recepten te komen!

Pluspunten

  • Weegschaal
  • Hoeveelheid accessoires

Minpunten

  • Niet geschikt voor heel zware degen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michiel 02-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig met weegschaal!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat. Klein, maar veelzijdig! Je kan er bijna alles mee. Ook handig met de ingebouwde weegschaal.

Pluspunten

  • Compact
  • Veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De grote keukenprins 21-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat en sterke motor.

Algemene score

8,0
Mooi en degelijk apparaat. Compleet met blender, noot maler. Het weeg-mechanisme is goed doordacht, men kan tijdens het samenstellen van bv. deeg, zout en andere ingrediënten tot op de gram toevoegen.

Pluspunten

  • degelijk
  • sterke motor

Minpunten

  • te kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Emiel 09-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig ingebouwde weegschaal

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen vanwege het uiterlijk en de ingebouwde weegschaal.
positief: uiterlijk, bedieningsgemak en de mogelijkheden.
Negatief: de afsluitring van de minihakmolen zit los en valt in de glazen beker tijdens montage. Apparaat maakt veel lawaai.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • Ingebouwde weegschaal
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • Afsluitring mini hakhulpstuk zit los valt in beker
  • apparaat maakt veel lawaai tijdens gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elvira de Ridder 29-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Compacte keukenmachine met heel veel mogelijkheden. Mooi design en duidelijke handleiding. Zorgt door de uitgebreide mogelijkheden voor een aantal minder apparaten in de kast.

Pluspunten

  • Compact
  • Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruijsscher 29-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn moeder wilde graag een nieuw keukenmachine met veel opties maar niet te groot. Ze vond het leukst dat hier een keuken weegschaal op ingebouwd zit, dat had ze nog niet eerder gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TRV 04-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kan niet meer zonder....

Algemene score

10,0
Ik heb de keukenmachine multipro van Kenwood gekocht voor in mijn vakantie huis. Thuis heb ik een Kenwood met alles erop en eraan en ik zou niet meer zonder kunnen. Daarom ook eentje voor op vakantie, staat mooi op het aanrecht, hakken, snijden, kneden, kloppen, smoothies maken, alles in een handomdraai. Ik kan het iedereen aan bevelen!

Pluspunten

  • Een sierraad op het aanrecht
  • Maakt koken en bakken een feestje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margaret 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prettig compact, werkt prima, snel veel accessoires, goede weegschaal. Veel in een,waardoor ik alle losse apparaten kan wegdoen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Henrieke Markesteijn 17-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb een Kenwood keuken machine waar ik erg tevreden over ben en daarom nu weer de keuze voor een Kenwood toen ik op zoek ging naar een foodprocessor

Pluspunten

  • Degelijke zware kwaliteit
  • Glazen blenderkom
  • Staat stevig
  • Veel verschillende functies

Minpunten

  • stand 1 is al erg snel
  • rasp wortel schiet stuk tussen deksel en messchijf
  • Geen sapcentrifuge

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D. 30-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi degelijk product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Pas net in bezit dus moet alle functies nog uitproberen. Veel verschillende functies mogelijk dus lijkt me ideaal. Ook handig dat er een weegschaal in zit en een aparte container om smoothies te maken.

Pluspunten

  • Compleet
  • Compact
  • Degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danielle 14-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Topproduct! Goede kwaliteit, veel verschillende accessoires/mogelijkheden, scherpe messen, makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • Veel verschillende accessoires/mogelijkheden
  • Scherpe messen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny haan 02-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine kenwood

Algemene score

4,0
Ben niet tevreden over keukenmachine ,vind dat hij niet goed mixt .en vindt ook dat hij niet goed snijdt met de gevolgen dat ik hem heel weinig gebruik .en daarvoor heb ik hem niet gekocht .Ik gebruik al jaren keukenmachine en deze stond goed aangeschreven want ik hou van goede producten maar helaas gebruik ik hem heel weinig en dat vindt ik heel jammer

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews