ETNA VW544N - Vaatwassers

ETNA VW544N
ETNA VW544N
Energieklasse D
Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 344,00Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 186 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW544N op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

j************@h**********22-03-2026

Prima vaatwasser voor een mooi prijsje

Prima vaatwasser. Installatie handleiding was duidelijk, gebruikshandleiding ook. Werkt naar behoren en voor een mooi prijsje. Het couvertbakje is niet ideaal.
Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit
  • Duidelijke handleiding
  • Instelling om hem automatisch open te laten gaan als hij klaar is
Minpunten
  • Couvertbakje is onhandig
m**********@g********19-03-2026

Goedkoper is niet slechter

Iets goedkopere vaatwasser dan de andere merken gekocht , niets mis mee ! Er is 1 dingetje wat misschien iets beter kan , Het bestekmandje iets te klein en vervelende indeling.
Pluspunten
  • Prijs
Minpunten
  • Mandje
Janet18-03-2026

Prima Vaatwasser

Wat een fijne vaatwasser voor die prijs. Erg blij mee , wast super schoon en droogt prima. Eerder duurdere merken gehad maar deze vind ik echt heel goed.
Pluspunten
  • Droogt goed
  • Goede indeling
e*******@g********18-03-2026
Er zit weinig ruimte in voor pannen en als je de pannen er in hebt dan wordt de rest niet schoon
Marcel.18-03-2026

Tevreden.

Mooi en goed apparaat, met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Samen met Keller keukenfront aangekocht. Heel mooi in ons nieuwe appartement.
B***********@o**********17-03-2026

Aanrader

Prijs kwaliteit verhouding is goed, wast goed schoon Doet z'n werk prima
s************@g********17-03-2026

Erg goed

Heb nu een paar maanden meerdere ETNA keukenapparatuur in gebruik. Ben zeer tevreden over de gebruiksvriendelijkheid.
Pluspunten
  • Functioneert naar behoren
h********@k***********16-03-2026
Na jaren Bosch vaatwasser waren wij er helemaal klaar mee dure machine en reparaties. Dus nu de beslissing genomen om voor een etna tegaan de helft goedkoper en nu afwachten hoe die het gaat doen. De machine doet wat die moet doen resultaat valt niet tegen. Natuurlijk merk je wel dat de korven wat minder robuust zijn maar dat went wel. De toekomst zal het uitwijzen hopelijk hebben we nu meer geluk.
Nik16-03-2026

Goede prijs/kwaliteit!

Wij hebben een kookplaat met afzuiging erin verwerkt dit bevalt ons super, het schoonmaken is gemakkelijk en het design is top! Daarnaast hebben we een vaatwasser die het goed doet, we hadden misschien een slag groter moeten kopen.. dat is onze eigen schuld. Verder erg positief!
Pluspunten
  • Afwerking
  • Prijs
j***********@f*********16-03-2026

Basic

Aan de knopjes en de display zie je duidelijk dat het niet het duurste model is. Het is basic maar behoorlijk degelijk voor de prijs. In verband met een verhuizing is dit ons tweede exemplaar.
Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
Minpunten
  • Display
  • Geluid
Familie Kerklaan uit Delft16-03-2026

Prima prijs-kwaliteitverhouding

We hebben 'm nu ruim een maand en ik kan niets anders zeggen dan dat we tevreden zijn. Maakt weinig tot geen geluid. Maakt uitstekend schoon en heeft een overzichtelijk 'bedieningspaneel.' Onze vorige zat vol extra's die we nooit gebruikten, deze heeft geen poespas. Kortom, prima apparaat.. vinden wij ;-)
Pluspunten
  • doet z'n werk goed
Minpunten
  • nog niet ontdekt
t***********@g********14-03-2026

Prima apparaat

Natuurlijk moet je de vaatwasser een poosje hebben om hem goed te kunnen beoordelen, vandaar nu pas een reactie. Al met al zijn we heel tevreden, genoeg programma's om uit te kiezen en de programma's die we gebruiken wassen prima schoon. Een prima product tegen een acceptabele prijs. Theo Hofman
Pluspunten
  • veel programma's
  • ook korte programma wast goed schoon
Gea06-03-2026

Prima Etna

Toen ik mijn appartement kocht, zo'n 13 jaar geleden, zat er al een Etna vaatwasser in de (nieuwe) keuken. Deze vaatwasser werkte prima. Totdat hij het in februari 2026 niet meer deed. Ik heb toen geen moment geaarzeld om een nieuwe Etna vaatwasser te bestelllen.en deze werkt ook prima!
Pluspunten
  • Handig toetsenbord
Minpunten
  • Indeling is anders
Peter04-02-2026

Bevalt prima, zeker een aanrader betreffende prijs kwaliteit

Werkt zoals verwacht. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Werkt mooi met knoppensysteem, wat erg robuust is ten opzichte van het touchscreen systeem wat ik voorheen had.
Pluspunten
  • Knoppen druksysteem
  • Robuust
Minpunten
  • Geen apart laderek
s****@o********25-01-2026
3.0

Voordelige koop

3.0
Positief is de voordelige koop en het lage geluidsniveau. Maar... het bestekbakje vind ik onbruikbaar; alles valt om doordat de afscheidingen laag zijn. Gelukkig had de winkel mijn oude vaatwasser nog en kon ik het oude bestekbakje terug krijgen. Dat past niet, maar met wat creativiteit heb ik het er toch in gekregen, dus dat punt 'opgelost'. Voor de bovenste lade heb ik toch echt nog een cursus nodig :-(. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. De schoteltjes die ik heb met een kleine opstaande rand passen echt helemaal nergens en vallen dus steeds om. Er zitten beweegbare stangen die vooral in de weg zitten. Een smal inklapbaar rekje rechts boven klapt in op eigen houtje en dan vallen de glazen weer om. Mijn vorige Etna vaatwassen was misschien simpel, maar heel makkelijk en effectief. Vandaar dat ik weer een Etna heb gekocht.
Pluspunten
  • Voordelige aankoop
  • Geluidsarm
Minpunten
  • Erg lastige en onhandige indeling
  • Wat weinig programma's
m************@o**********23-01-2026

Uitstekend prijs/kwaliteit verhouding

Voor deze prijs uitstekend! Oude A merk vaatwasser was na 9jaar defect .Maar aangezien ik een kookplaat en een combi oven van ETNA heb, wou ik ook de vaatwasser proberen.Na veel research en zeer goede beoordeling over deze vaatwasser, deze dan maar gekocht.Tuurlijk is in deze prijsklasse geen top kwaliteit, zoals de rails/knoppen en programma's. Maar de vaat komt er schoon en relatief (plastic) droog eruit.En daar gaat het om.En de 5jaar garantie en automatisch openen van de deur is uniek voor deze prijs.Niet veel poes pas maar degelijk.Daarbij gemeten via P1 meter, en deze is zuinig!Een aanrader
Pluspunten
  • Prijs
  • Ruim
  • Zuinig
  • Schoon/droog prestatie
  • Klep opend automatisch als deze klaar is
Minpunten
  • Rails stroef /goedkoop
  • Geen indicatielampje als vaat klaar is
A**********@g********23-01-2026

Zeer fijne aankoop zeer blij mee

Zeer fijne en stille vaatwasser wast erg schoon en snel heel fijn. was ook heel makkelijk in te bouwen met een duidelijke instructie top apparaat.
Pluspunten
  • Stil schoon en snel
f***********@h**********19-01-2026
Gekozen omdat de vaatwasser als best reviewed naar voren kwam, een goede prijs/ kwaliteit verhouding heeft en 5 jaar garantie biedt. Nu een maand in gebruik en bevalt heel goed. Wast en droogt prima, maakt weinig geluid en heel fijn dat het bestekmandje op verschillende plekken gezet kan worden in de onderste korf. Enig minpuntje is dat de 2 bordenrijen onderin van gelijke breedte zijn (11 cm). Kleinere schotels of dessertschaaltjes zijn lastig te plaatsen of moeten in het bovenste rek. Maar al met al heel tevreden over deze vaatwasser.
D*******@g********11-01-2026
Goed product. Inbouw omschrijving ietwat onduidelijk, maar na telefonisch contact helemaal helder en extra beschrijving toegestuurd gekregen. Heel blij met mijn vaatwasser!
m**********@g********10-01-2026

Zeer tevreden voor een heel goede prijs!

Mijn VW was onverwachts stuk , deze bij witgoed specialist Waterland in Purmerend besteld, deze gekozen Voor de goede prijs en reviews. VW was snel beschikbaar en heel snel en vakkundig ingebouwd, top monteurs !! Na 2 dagen ben ik nog niet gewend aan een andere indeling, wat fijn is dat de boven korf in hoogte verstelbaar is . Redelijk stil vind ik hem . Wast alles goed en droogt streeploos op. Ik denk een top apparaat voor de kleinere portemonnee, Geen poespas knopjes , 6 standen is meer dan genoeg!
Pluspunten
  • Degelijke uitvoering
  • Geen onnodige knopjes en standen
  • Verstelbare boven korf
  • Wast goed schoon en droogt ook streeploos
Minpunten
  • Geen gevonden
  • Geen gevonden
  • Geen gevonden
p********@q**********05-01-2026
Laten we eerlijk zijn: voor een afwasmachine in deze prijsklasse denk je te weten dat geen A klasse hebt gekocht. Maar ik moet nog eens eerlijk zijn: het apparaat is geweldig. Ik verwachte echt een mindere kwaliteit dan mijn vorige A merk die 2,5 x duurder is. Maar hij is veel beter. Echt helemaal top. Deze VW544 is echt een aanrader.
w**@o****************04-01-2026
Even wennen aan de indeling en programma’s, maar verder een prima apparaat.
J***************@g********04-01-2026

Prima apparaat voor een goede prijs

Hij wast prima schoon . Het automatisch openen van de deur na beëindiging van het programma is handing De installatie/inbouw handleiding is niet heel duidelijk voor de leek De rekken voelen wat licht maar zijn prima.
Pluspunten
  • Wast heel goed schoon
  • Geluid
  • Korte pieptonen
Minpunten
  • Inbouw handleiding
M*************@l******03-01-2026

Betaalbaar

Betaalbaar. Goed betrouwbaar product. Gekozen ivm de 5 jaar garantie.
d*******@g********31-12-2025
Gisteren de VW544N vaatwasser gekocht. Wat word ik blij van de indeling en mogelijkheden die mijn nieuwe keukenhulpje biedt! Echt alles past erin en je hebt de mogelijkheid om de korven en manden naar behoefte aan te passen. Hij is super stil en met zijn korte programma in 30 minuten al klaar. Wat wil je nog meer?? ; 0 )