ETNA VW544N - Vaatwassers

ETNA VW544N
ETNA VW544N
Energieklasse D
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 385,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 173 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW544N op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Peter04-02-2026

Bevalt prima, zeker een aanrader betreffende prijs kwaliteit

Werkt zoals verwacht. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Werkt mooi met knoppensysteem, wat erg robuust is ten opzichte van het touchscreen systeem wat ik voorheen had.
Pluspunten
  • Knoppen druksysteem
  • Robuust
Minpunten
  • Geen apart laderek
s****@o********25-01-2026
3.0

Voordelige koop

3.0
Positief is de voordelige koop en het lage geluidsniveau. Maar... het bestekbakje vind ik onbruikbaar; alles valt om doordat de afscheidingen laag zijn. Gelukkig had de winkel mijn oude vaatwasser nog en kon ik het oude bestekbakje terug krijgen. Dat past niet, maar met wat creativiteit heb ik het er toch in gekregen, dus dat punt 'opgelost'. Voor de bovenste lade heb ik toch echt nog een cursus nodig :-(. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. De schoteltjes die ik heb met een kleine opstaande rand passen echt helemaal nergens en vallen dus steeds om. Er zitten beweegbare stangen die vooral in de weg zitten. Een smal inklapbaar rekje rechts boven klapt in op eigen houtje en dan vallen de glazen weer om. Mijn vorige Etna vaatwassen was misschien simpel, maar heel makkelijk en effectief. Vandaar dat ik weer een Etna heb gekocht.
Pluspunten
  • Voordelige aankoop
  • Geluidsarm
Minpunten
  • Erg lastige en onhandige indeling
  • Wat weinig programma's
m************@o**********23-01-2026

Uitstekend prijs/kwaliteit verhouding

Voor deze prijs uitstekend! Oude A merk vaatwasser was na 9jaar defect .Maar aangezien ik een kookplaat en een combi oven van ETNA heb, wou ik ook de vaatwasser proberen.Na veel research en zeer goede beoordeling over deze vaatwasser, deze dan maar gekocht.Tuurlijk is in deze prijsklasse geen top kwaliteit, zoals de rails/knoppen en programma's. Maar de vaat komt er schoon en relatief (plastic) droog eruit.En daar gaat het om.En de 5jaar garantie en automatisch openen van de deur is uniek voor deze prijs.Niet veel poes pas maar degelijk.Daarbij gemeten via P1 meter, en deze is zuinig!Een aanrader
Pluspunten
  • Prijs
  • Ruim
  • Zuinig
  • Schoon/droog prestatie
  • Klep opend automatisch als deze klaar is
Minpunten
  • Rails stroef /goedkoop
  • Geen indicatielampje als vaat klaar is
A**********@g********23-01-2026

Zeer fijne aankoop zeer blij mee

Zeer fijne en stille vaatwasser wast erg schoon en snel heel fijn. was ook heel makkelijk in te bouwen met een duidelijke instructie top apparaat.
Pluspunten
  • Stil schoon en snel
f***********@h**********19-01-2026
Gekozen omdat de vaatwasser als best reviewed naar voren kwam, een goede prijs/ kwaliteit verhouding heeft en 5 jaar garantie biedt. Nu een maand in gebruik en bevalt heel goed. Wast en droogt prima, maakt weinig geluid en heel fijn dat het bestekmandje op verschillende plekken gezet kan worden in de onderste korf. Enig minpuntje is dat de 2 bordenrijen onderin van gelijke breedte zijn (11 cm). Kleinere schotels of dessertschaaltjes zijn lastig te plaatsen of moeten in het bovenste rek. Maar al met al heel tevreden over deze vaatwasser.
D*******@g********11-01-2026
Goed product. Inbouw omschrijving ietwat onduidelijk, maar na telefonisch contact helemaal helder en extra beschrijving toegestuurd gekregen. Heel blij met mijn vaatwasser!
m**********@g********10-01-2026

Zeer tevreden voor een heel goede prijs!

Mijn VW was onverwachts stuk , deze bij witgoed specialist Waterland in Purmerend besteld, deze gekozen Voor de goede prijs en reviews. VW was snel beschikbaar en heel snel en vakkundig ingebouwd, top monteurs !! Na 2 dagen ben ik nog niet gewend aan een andere indeling, wat fijn is dat de boven korf in hoogte verstelbaar is . Redelijk stil vind ik hem . Wast alles goed en droogt streeploos op. Ik denk een top apparaat voor de kleinere portemonnee, Geen poespas knopjes , 6 standen is meer dan genoeg!
Pluspunten
  • Degelijke uitvoering
  • Geen onnodige knopjes en standen
  • Verstelbare boven korf
  • Wast goed schoon en droogt ook streeploos
Minpunten
  • Geen gevonden
  • Geen gevonden
  • Geen gevonden
p********@q**********05-01-2026
Laten we eerlijk zijn: voor een afwasmachine in deze prijsklasse denk je te weten dat geen A klasse hebt gekocht. Maar ik moet nog eens eerlijk zijn: het apparaat is geweldig. Ik verwachte echt een mindere kwaliteit dan mijn vorige A merk die 2,5 x duurder is. Maar hij is veel beter. Echt helemaal top. Deze VW544 is echt een aanrader.
w**@o****************04-01-2026
Even wennen aan de indeling en programma’s, maar verder een prima apparaat.
J***************@g********04-01-2026

Prima apparaat voor een goede prijs

Hij wast prima schoon . Het automatisch openen van de deur na beëindiging van het programma is handing De installatie/inbouw handleiding is niet heel duidelijk voor de leek De rekken voelen wat licht maar zijn prima.
Pluspunten
  • Wast heel goed schoon
  • Geluid
  • Korte pieptonen
Minpunten
  • Inbouw handleiding
M*************@l******03-01-2026

Betaalbaar

Betaalbaar. Goed betrouwbaar product. Gekozen ivm de 5 jaar garantie.
d*******@g********31-12-2025
Gisteren de VW544N vaatwasser gekocht. Wat word ik blij van de indeling en mogelijkheden die mijn nieuwe keukenhulpje biedt! Echt alles past erin en je hebt de mogelijkheid om de korven en manden naar behoefte aan te passen. Hij is super stil en met zijn korte programma in 30 minuten al klaar. Wat wil je nog meer?? ; 0 )
v**************@g********30-12-2025

Schoonwasser

Fijne vaatwasser,goede prijskwaliteit verhouding. Wast goed schoon en is makkelijk in en uit te ruimen.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Ook voor minder vuile vaat
  • een kort progamma
J*********@g********29-12-2025
Goedkopere optie van de vaatwassers. Stille vaatwasser en handig qua voorprogramma’s. Even wennen aan het inladen maar zeker tevreden na een paar weken in gebruik.
C***********@h**********28-12-2025

Top vaatwasser

Prima apparaat, stil en vaat is schoon. Niks op aan te merken
  • Schoon
a**********@h**********21-12-2025
Werkt goed. Schone vaat, niet zo luid. Dven wennen aan andere indeling van het rek. Verder helemaal blij mee.
h********@c********19-12-2025

Zekerheid bij Etna inbouw apparatuur

ik heb deze vaatwasser gekocht omdat ik meerde apparaten van Etna hebt en deze al bijna 21 jaar gebruik zonder problemen dus was voor mij de keuzze snel gemaakt inbouwe werd door een erkende monteur gedaan en verliep heel prettig en netjes
Pluspunten
  • snelle levering aan huis
  • Goede service
l******@k*********18-12-2025
Mooi compacte vaatwasser! Makkelijk in te bouwen! Geplaatst en getest. Werkt prima! Heel blij mee!
r**********@g********15-12-2025
Gekocht ter vervanging . Nu een maand ingebruik . Bevalt geweldig goed . Degelijke constructie, eenvoudig te bedienen. Wast op 60 minuten programma goed schoon en droog. Grote borden meer dan 32 cm geen probleem, handige variabele indeling mogelijk en wast heel stil . Al met al een uitstekende koop .
  • Ruim
  • Eenvoudige bediening
Golferpurmerend13-12-2025

Was prima voor mooi prijsje

was beste keus Consumentenbond en wilden een nieuwe vaarwasser omdat oude steeds verstopt raakte. Ook nog in de Black Friday aanbieding en mooi prijsje Blij dat ik hem heb laten plaatsen want is nu vast deur ipv met glijders.
Pluspunten
  • prijs - kwaliteit
Minpunten
  • vaste deur
  • bovenin geen grote borden
Familie uit Ede10-12-2025

Lekker stil

Dit apparaat werkt naar tevredenheid. De vaat is lekker schoon en je hoort het apparaat opstarten, maar vervolgens is ze muisstil. Dat is heel fijn in een open keuken.
  • Kan veel vaat in
Minpunten
  • Onderrekje moest ik even aan wennen
  • deze schiet er makkelijk uit als hij leeg is
f****************@g********10-12-2025

Wast je vaat lekker schoon.

Mooi apparaat voor de prijs. Wast prima schoon. Bovenkorf minder praktisch ingedeeld dan mijn vorige vaatwasser. Geluid prima.
Pluspunten
  • Wast goed.
  • Geluid prima.
Minpunten
  • Indeling bovenkorf.
  • Deur gaat nog wat stroef open.
Gerben 08-12-2025

Hopelijk weer 18 jaar vooruit!

Ruim 18 jaar geleden kocht ik 5 Etna inbouw apparaten voor mijn nieuwe keuken met kookeiland. Daar kreeg je dan 5 jaar garantie op... Nooit gebruikt van hoeven maken. Na ruim 18 jaar (!) is er een eerste defect ontstaan, helaas werkte het verwarmingselement van de vaatwasser niet meer. Wij kregen het advies om niet het element te vervangen maar een nieuwe vaatwasser te kopen. Natuurlijk weer een Etna gekocht, want louter positieve ervaringen mee. Het was wat werk omdat de boorgaten deels op een andere plek zaten en zit er aan de achterzijde nu een verstelpoot in het midden in plaats van twee aan beide zijden waardoor er een aanvullende verhoging op de vloer moest worden gemaakt. Ook zijn de vaatwassers 1,5 centimeter dieper tegenwoordig. Maar het paste allemaal gelukkig. Nu weer als nieuw. Het is een mooie vaatwasser met eenvoudige bediening die ook behoorlijk stil is. Hopelijk gaat deze ook weer minimaal 18 jaar mee! :)
h*****@g********07-12-2025

Prima redelijk geprijsde vaatwasser die goed reinigt/droogt

Prima inbouwvaatwasser ! Uitgebreide wasprogramma's die goed reinigen en drogen. Stille vaatwasser die rustig en zonder problemen zijn werk doet. Daarnaast biedt Etna ook nog 3 jaar extra garantie dus totaal 5 jaar !!! Kortom erg tevreden met dit prima product. P.S. Inbouwen is goed te doen maar vergt wel wat attentie.
Pluspunten
  • redelijke prijs
  • uitgebreide programma's
  • goede reiniging en droging
  • 5 jaar garantie
  • volledig geïntegreerde inbouw vw
Minpunten
  • inbouw vergt enige tijd en attentie
R************@h**********06-12-2025

Goede en fijne vaatwasser

Bijna mijn hele keuken bestaat uit apparatuur van ETNA en het werkt perfect! Mijn vorige vaatwasser heeft het lang volgehouden. Nu een nieuwe, ETNA VW544N. Heb deze sinds een week in gebruik, werkt super en makkelijk, vind hem qua geluid echt meevallen en hij maakt uitstekend schoon. Goede aankoop dus!